Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Baš oni gledaju što je ekološkije...  Ali neka... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
pa ne samo ekološkije nego i dugoročno isplativije, tramvaj je još uvijek ispred autobusa po isplativosti, pogotovo u Osijeku koji je puno veće dužine nego širine... |
|
 |
Stella1989
|
Btw, a koliko će im trebati da otplate tu prugu..? Baš me zanima...pa ako znaš odgovor ili misliš da znaš, pucaj... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exHOP3on
|
pa i ak im bude trebalo 40 godina(u najgorem, al stvarno najgorem slučaju), opet je bolje uz mnoge uštede koje će bit jer je održavanje buseva skuplje i nepredvidljivije (najmanji primjer: na autobusu može puknit guma) |
|
 |
Stella1989
|
Može i na tramvaju. To bar kažu oni koji kasne u školu.  Šalu na stranu, složit ću se da je tramvaj ekološkije sredstvo, ali opet znam da jako puno košta ta pruga, svi ti radovi...pa me čisto zanima koliko njima realno treba da otplate taj dug. |
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Draga Stella. Svi veliki gradovi imaju razvijenu mrežu gradskog prijevoza. Tramvajski prijevoz je ekološki i financijski najpovoljniji. Tako da je bitnije razvijati tramvajsku mrežu kroz grad nego kupovat nove buseve. A te zastoje o kojima pričaš stvarno ne znam šta želiš reći!? Šta su zastoji tramvaja svakodnevni po nekoliko sati!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Stella1989
|
Nepropisno parkirana vozila kriva za 90% zastoja tramvaja
Btw, veliki gradovi o kojima pričaš...kontam da su izvan Hrvatske, a naš mentalitet je neusporediv s njihovim... |
|
|
|
 |
exHOP3on
|
kroz uštedu na busevima pa sad ne bi znao točno al ne bi trebalo bit više od 7-8 godina, bubam sad... |
|
 |
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
zašto taj mini bus ide sporednim ulicama?
plus što je besplatan al dok ga dočekaš možeš i pješke do tramva! |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
zato jel glavnom jelačićevom ide redovna linija svakih pola sata, mini bus je praktičan što ide kroz zagrebačku , zatim kraj škole da pokupi koje dijete(dok pretrčavaju ulicu) i tako.... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
cane
|
Pa kako postati jedan veliki razvijeni grad ako ćemo razmišljati kao ti!? Hrvati su bolestan narod. Sve se mora popljuvat. Strašno!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Stella1989
|
To nije pljuvanje, već realnost. Samo mi nemoj reći da Osijek može stati uz bokjednom Beču ili Parizu...
Volim svoj grad, ali gledam i realno. A kad se redovito pljuvalo po Osijeku, u smislu da je ovo vukoyebina, da treba što prije otići odavde... @cane...gdje si ti bio, jesi to možda pročitao? Mislim da ne. Prošvrljaj malo po forumu i pogledaj. Toga ima dosta u temama o obrazovanju pa mladi pišu kako ovdje nema nikakvih šansi za zaposlenje i da treba glavom bez obzira pobjeći što dalje iz HR.
Al' uvijek se mene popljuje, pa divno...pogledaj malo što drugi pišu pa tek onda meni onda nešto reci...
Btw, ja mislim da je bolesno živjeti u nekoj iluziji i pretvarati se da je naš grad neko über razvijeno središte svijeta...umjesto sagledati sve činjenice i živjeti u realnosti. |
|
|
|
 |
cane
|
Ja sam živio u jednoj stranoj metropoli 3 godine. I imaju tramvaj kroz cijeli grad. Iako imaju podzemnu, nadzemnu i buseve, oni i dalje grade i nove trase tramvajske pruge. Tako da znam o čemu pričam. A grad se može jedino na takav način razvijati. Mora biti povezan. |
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
i, je li prošlo probno razdoblje? voze li ti busevi i dalje? |
|
|
|
|
 |