Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
pa kako ne znaš?!
bordali su po Italiji....  |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
e sad ste pretjerali!
pa što će sad slatinski skijaški savez morat mjenjat pravilnik zbog diplome!?sad će se pojaviti čitava gomila ljudi sa zahtjevima da im se odobri (i unese u novi Pravilnik o spuštanju nizbrdo umjerenom brzinom)sa kojekakvim pomagalima poput plasitčnog korita,traktorske gume,kutije od frižidera Končar,sexy lutke Peggy ...sami dalje zamislite sa kakvim bolesnim idejama će pojednci doći.baš ih žalim |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
ROFL ROFL ROFL
nisam se već dugo ovako dobro nasmijala!!!
Mons, dam ti ja fascikl za diplomu  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
isusa vam boga dragog, ja umirem
I JA OĆU DA IMAM PRAVO
PRAVO DA SE S BRDA SPUŠTAM NA GOLOJ GUZICI
DOLE PRAVILNICI, DOLE PARTIJA!!!  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
DOLE PARTIJA!!!
|
Ja ću se spuštati na partijskoj knjižici! Tebi u inat!
 |
|
|
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Pročitala sam cijeli opsežan članak i sve komentare. Iskreno, @wombat je malo pretjerao i bio dosta bezobrazan prema forumašima. Ne možeš tako ići vrijeđati ljude. Ljudi koji su na forumu, ipak prate vijesti i zbivanja i informiraju se, nisu stoka pa da jedni druge vrijeđaju.
Istraživala sam po Netu o Tomincu i istina je da je na lokalnoj slatinskoj stranici objavljeno da se mogu neograničeno spuštati skijama i snowboardima i uživati u vratolomijama.
Evo i teksta koji to potvrđuje:
"Lijepo uređena i prostrana staza skijališta, funkconalna i kvalitetna vučnica, debeli snježni pokrivač i zadovoljna lica skijaša iz grada i okolnih mjesta, siguran su pokazatelj uspješnosti slatinskog skijaškog kluba Tominac.
Staza je zbog remonta do jučer bila izvan funkcije, ali zato već danas omogućuje posjetiteljima brzo i lagano uspinjanje i neograničeni broj spuštanja na skijama ili snowboardu.
Vučnica je uključena svaki dan od 10:00 do 16:00 sati. Najmlađi skijaši mogu kupiti dnevnu kartu za 20 kn, a oni malo stariji po cijeni od 30 kn i uživati u zimskim vratolomijama do mile volje. Fotografije sa skijališta Tominac možete pogledati u našoj fotogaleriji."
19.12.2009.
Tekst: http://www.slatina.net/?p=2129
Članak je star točno mjesec dana, a u Pravilniku je navodno odjednom drugačije!
Mislim da je u upravi skijališta problem u neorganizaciji, jer ako je u Pravilniku napisano jedno, a žena kojoj kažete da dolazite sa snowboardima, ne kaže da je snowboardanje ZABRANJENO, onda je došlo do ''kratkog spoja'' i nešto bi oni trebali promijeniti i da im ljudi koji se javljaju na telefone i daju (osnovne) informacije o skijalištu, da ne budu 'mrtva puhala', već da slušaju što im sugovornici govore i da ih upozore na eventualne zabrane i promjene u radu skijališta.
Ali dečki su (možda) ipak trebali izravno pitati da li je snowboardanje dopušteno (umjesto toga što su rekli da dolaze sa snowboardima), za svaki slučaj, a ne da na kraju izgube i novac i živce. Nije to neki učestal sport kod nas u Slavoniji koliko kontam, pa da budu sigurni... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
aco091 Ukupno postova: 79 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Besmisleni članak,šta da su išli negdje van Hr, bilo gdje da ideš valjda se raspitaš neke osnovne stvari |
|
_________________ www.bicikl-portal.com |
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hm..skijaliste ocito nema adekvantnu prezentaciju na netu..dalje, novinari kao i slatinski site ocito su dali krive i neprovjerene informacije, zbog cega ih treba pozvat na odgovornost ili upozoriti da netocnim informacijama lose utjecu na promociju grada i okolice..i tu su decki u pravu..na stranu to koliko su novca potrosili, mogli su izgubljeno vrijeme provesti negdje drugdje, imati ispunjeniji vikend..
nigdje ne uspjeh naci ama bas nista o skijalistu..dakle kakva je staza, koje kategorije, kojeg nagiba, za koji nivo skijanja..za koju opremu..tako da..ocito manjkaju informacije, a to je..eto nekoga kostalo prije svega zivaca, rekla bih..
s tim u vezi, opravdano je njihovo negodovanje...
e sad jel nacin na koji su negodovali bas najbolji, i nije..ali da ce uspjeti natjerati doticne iz skijaskog saveza da se povezu sa gradskom upravom, vlasnikom site prezentacije i novinarima..i da porade na kvalitetu informacija..hoce..i treba! |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Koliko znam svugdje je u vascelom svijetu dopusteno boardanje. Nitko ne zove niti kontaktira upravu skijalista kako bi ih to pitao,to se podrazumijeva...
A ti si monstrume diplagronom,jel vas nisu tamo ucili egzibicijama na vrecama uree?  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
NNIK Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Osobno nisam ljubitelj snowboard-ovaca  , ali ni ja nikad nisam bila na skijalištu gdje snowboard nije dozvoljen. A imam popriličan skijaški staž na raznim stazama izvan Hrvatske |
|
|
|
|
 |
MaxD Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Najvjerojatnije je došlo do "zabrane" boardanja, jer se staza "pegla" skijama, koliko mi je poznato ratraka nema (tj. ona modifikacija traktora u ratrak je u kvaru) koji pegla, a poznato je i da boarderi ne održavaju stazu nego je samo unište, tj. naprave hrpe hupsera koje poslije skijaši trebaju poravnat. Tko je bio tamo zna o čem pričam, a uspoređivat skijališta i jedan brijeg s vučnicom u Slatini gdje se sve radi ručno (tj. nožno)....  |
|
|
|
|
 |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
Ma mi smo osli odma na divljaka vozit kroz sumu, nije to problem. sta mal smo i kondicije nabili dok smo se penjali nazad ; ) al stvar je u tome da sam racuno da idem vozit na pravu stazu ko sto u cetvrtak idem na sljeme, bio sam vec u francuskoj i na jahorini ove godine. a mislio sam ono super ima snijega i ima vucnica sat vremena voznje od osijeka. al eto u clanku sve pise kak smo prosli i vjerujte mi da nisam nista izmislio, razocaro sam se i izgubio zivaca. bmislim u njihovim novinama je izaslo na 3 strane kak tjeraju turiste i zaradu. o cem vise pricat?? |
|
|
|
|
 |
wombat Ukupno postova: 20 Spol:  Nebitno
|
istina da pravimo hupsere pri kocenju ali mogli su nas rajije upozorit a ne rec preko telefona dodite vi nama u slatinu i onda kurac. i sta je htjeo s tom probnom voznjom ne kontam... ja sam jos i htjeo da dokazemo covjeku d znamo vozit al su dvojica prijatelja odma okrenuli leda i osli prema autu jel nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing! |
|
|
|
|
 |
dumbaos
Ukupno postova: 163 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!
|
A mucice. |
|
|
|
|
 |
 |
|