Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječki turisti u Slatini: Bacili smo novac u vjetar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
morgan

Ukupno postova: 3964
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.01.2010. 22:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Monstrum je napisao/la:
nego diste vi bili 91 Very Happy

pa kako ne znaš?!
bordali su po Italiji....Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Fifa

Ukupno postova: 243
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.01.2010. 23:01 
Naslov:  

Kodrann je napisao/la :
snowboarderi su propali skijaši

neš ko zubari doktori

50 kikirikija za ovo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 18.01.2010. 23:35 
Naslov:  

e sad ste pretjerali!
pa što će sad slatinski skijaški savez morat mjenjat pravilnik zbog diplome!?sad će se pojaviti čitava gomila ljudi sa zahtjevima da im se odobri (i unese u novi Pravilnik o spuštanju nizbrdo umjerenom brzinom)sa kojekakvim pomagalima poput plasitčnog korita,traktorske gume,kutije od frižidera Končar,sexy lutke Peggy ...sami dalje zamislite sa kakvim bolesnim idejama će pojednci doći.baš ih žalim

MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.01.2010. 23:44 
Naslov:  

ROFL ROFL ROFL

nisam se već dugo ovako dobro nasmijala!!!
Mons, dam ti ja fascikl za diplomu Wink

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.01.2010. 0:17 
Naslov:  

isusa vam boga dragog, ja umirem osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

I JA OĆU DA IMAM PRAVO

PRAVO DA SE S BRDA SPUŠTAM NA GOLOJ GUZICI

DOLE PRAVILNICI, DOLE PARTIJA!!! osijek031.com smile osijek031.com smile

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 19.01.2010. 0:35 
Naslov:  

Frost je napisao/la :

DOLE PARTIJA!!! osijek031.com smile osijek031.com smile

Ja ću se spuštati na partijskoj knjižici! Tebi u inat!

osijek031.com smile

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 19.01.2010. 1:18 
Naslov:  Re: Osječki turisti u Slatini: Bacili smo novac u vjetar

Pročitala sam cijeli opsežan članak i sve komentare. Iskreno, @wombat je malo pretjerao i bio dosta bezobrazan prema forumašima. Ne možeš tako ići vrijeđati ljude. Ljudi koji su na forumu, ipak prate vijesti i zbivanja i informiraju se, nisu stoka pa da jedni druge vrijeđaju.

Istraživala sam po Netu o Tomincu i istina je da je na lokalnoj slatinskoj stranici objavljeno da se mogu neograničeno spuštati skijama i snowboardima i uživati u vratolomijama.

Evo i teksta koji to potvrđuje:

"Lijepo uređena i prostrana staza skijališta, funkconalna i kvalitetna vučnica, debeli snježni pokrivač i zadovoljna lica skijaša iz grada i okolnih mjesta, siguran su pokazatelj uspješnosti slatinskog skijaškog kluba Tominac.

Staza je zbog remonta do jučer bila izvan funkcije, ali zato već danas omogućuje posjetiteljima brzo i lagano uspinjanje i neograničeni broj spuštanja na skijama ili snowboardu.

Vučnica je uključena svaki dan od 10:00 do 16:00 sati. Najmlađi skijaši mogu kupiti dnevnu kartu za 20 kn, a oni malo stariji po cijeni od 30 kn i uživati u zimskim vratolomijama do mile volje. Fotografije sa skijališta Tominac možete pogledati u našoj fotogaleriji."

19.12.2009.

Tekst: http://www.slatina.net/?p=2129

Članak je star točno mjesec dana, a u Pravilniku je navodno odjednom drugačije!

Mislim da je u upravi skijališta problem u neorganizaciji, jer ako je u Pravilniku napisano jedno, a žena kojoj kažete da dolazite sa snowboardima, ne kaže da je snowboardanje ZABRANJENO, onda je došlo do ''kratkog spoja'' i nešto bi oni trebali promijeniti i da im ljudi koji se javljaju na telefone i daju (osnovne) informacije o skijalištu, da ne budu 'mrtva puhala', već da slušaju što im sugovornici govore i da ih upozore na eventualne zabrane i promjene u radu skijališta.

Ali dečki su (možda) ipak trebali izravno pitati da li je snowboardanje dopušteno (umjesto toga što su rekli da dolaze sa snowboardima), za svaki slučaj, a ne da na kraju izgube i novac i živce. Nije to neki učestal sport kod nas u Slavoniji koliko kontam, pa da budu sigurni...

Ukupno postova: 79
Post Postano: 19.01.2010. 8:29 
Naslov:  

Besmisleni članak,šta da su išli negdje van Hr, bilo gdje da ideš valjda se raspitaš neke osnovne stvari

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 19.01.2010. 8:46 
Naslov:  

hm..skijaliste ocito nema adekvantnu prezentaciju na netu..dalje, novinari kao i slatinski site ocito su dali krive i neprovjerene informacije, zbog cega ih treba pozvat na odgovornost ili upozoriti da netocnim informacijama lose utjecu na promociju grada i okolice..i tu su decki u pravu..na stranu to koliko su novca potrosili, mogli su izgubljeno vrijeme provesti negdje drugdje, imati ispunjeniji vikend..
nigdje ne uspjeh naci ama bas nista o skijalistu..dakle kakva je staza, koje kategorije, kojeg nagiba, za koji nivo skijanja..za koju opremu..tako da..ocito manjkaju informacije, a to je..eto nekoga kostalo prije svega zivaca, rekla bih..
s tim u vezi, opravdano je njihovo negodovanje...
e sad jel nacin na koji su negodovali bas najbolji, i nije..ali da ce uspjeti natjerati doticne iz skijaskog saveza da se povezu sa gradskom upravom, vlasnikom site prezentacije i novinarima..i da porade na kvalitetu informacija..hoce..i treba!

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 19.01.2010. 8:59 
Naslov:  

Koliko znam svugdje je u vascelom svijetu dopusteno boardanje. Nitko ne zove niti kontaktira upravu skijalista kako bi ih to pitao,to se podrazumijeva...
A ti si monstrume diplagronom,jel vas nisu tamo ucili egzibicijama na vrecama uree? Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
NNIK
Ukupno postova: 3
Post Postano: 19.01.2010. 9:10 
Naslov:  

Osobno nisam ljubitelj snowboard-ovaca Wink , ali ni ja nikad nisam bila na skijalištu gdje snowboard nije dozvoljen. A imam popriličan skijaški staž na raznim stazama izvan Hrvatske

MaxD
Ukupno postova: 2
Post Postano: 19.01.2010. 9:30 
Naslov:  Re: Osječki turisti u Slatini: Bacili smo novac u vjetar

Najvjerojatnije je došlo do "zabrane" boardanja, jer se staza "pegla" skijama, koliko mi je poznato ratraka nema (tj. ona modifikacija traktora u ratrak je u kvaru) koji pegla, a poznato je i da boarderi ne održavaju stazu nego je samo unište, tj. naprave hrpe hupsera koje poslije skijaši trebaju poravnat. Tko je bio tamo zna o čem pričam, a uspoređivat skijališta i jedan brijeg s vučnicom u Slatini gdje se sve radi ručno (tj. nožno).... Tup, tup

wombat
Ukupno postova: 20
Post Postano: 19.01.2010. 10:16 
Naslov:  

Ma mi smo osli odma na divljaka vozit kroz sumu, nije to problem. sta mal smo i kondicije nabili dok smo se penjali nazad ; ) al stvar je u tome da sam racuno da idem vozit na pravu stazu ko sto u cetvrtak idem na sljeme, bio sam vec u francuskoj i na jahorini ove godine. a mislio sam ono super ima snijega i ima vucnica sat vremena voznje od osijeka. al eto u clanku sve pise kak smo prosli i vjerujte mi da nisam nista izmislio, razocaro sam se i izgubio zivaca. bmislim u njihovim novinama je izaslo na 3 strane kak tjeraju turiste i zaradu. o cem vise pricat??

wombat
Ukupno postova: 20
Post Postano: 19.01.2010. 10:19 
Naslov:  

MaxD je napisao/la:
Najvjerojatnije je došlo do "zabrane" boardanja, jer se staza "pegla" skijama, koliko mi je poznato ratraka nema (tj. ona modifikacija traktora u ratrak je u kvaru) koji pegla, a poznato je i da boarderi ne održavaju stazu nego je samo unište, tj. naprave hrpe hupsera koje poslije skijaši trebaju poravnat. Tko je bio tamo zna o čem pričam, a uspoređivat skijališta i jedan brijeg s vučnicom u Slatini gdje se sve radi ručno (tj. nožno).... Tup, tup

istina da pravimo hupsere pri kocenju ali mogli su nas rajije upozorit a ne rec preko telefona dodite vi nama u slatinu i onda kurac. i sta je htjeo s tom probnom voznjom ne kontam... ja sam jos i htjeo da dokazemo covjeku d znamo vozit al su dvojica prijatelja odma okrenuli leda i osli prema autu jel nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!

dumbaos

Ukupno postova: 163
Post Postano: 19.01.2010. 10:22 
Naslov:  

wombat je napisao/la :
nisu htjeli vozit tamo gdje se na njih vrsi pritisak i psiholoski mobing!

A mucice.

Skoči u forum: