Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Cudo nevidjeno, misljenje Kohorte se poklapa s Glavasevim... kaze Glavas, nije bas upoznat sa svim pojedinostima...
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Teško da se poklapa jer sumnjam da je to njegov pravi stav. Ja sam skloniji vjerovanju da bi on Vidu "poklonio" Mamiću. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ja sam skloniji vjerovanju da je on mislio Vidu "pokloniti" Mamicu, ali Mamic (koji je eto, naisao sasvim slucajno u Drinovce) nije ponudio dovoljno (kome?). Zar netko doista vjeruje da bi u NK Osijek zavrsile te pare? Buhahaha... je, k'o sto je onomad Novalic sve dobivene pare dao u blagajnu kluba...
Mamić je ovdje kod mene bio prijateljski. Prijatelji smo već 15 godina. Pomogao mi je u gradnji kuće, a Vida nije bio tema.
Otud i hajka protiv toga da Vida zavrsi u Dinamu...
Klasika...sve ostalo su price za raju... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Ako će u ugovoru stojati da od slijedećeg transfera Vidinog Osijek dobija minimalno 40% neka ide. Ne znači da treba ići u Dinamo, pogotovo ako svi znamo da ako i ode u Dinamo te klauzule u ugovoru NEĆE biti... Kao što nije bilo ni za hrpu drugih naših igrača koji su tamo otišli. A bolje bi bilo našoj upravi da iziđe barem jednom u svojem djelovanju sa jasnim stavom pa kakav god on bio, nego da malo pa malo izlaze sa pričama koje se uvijek za nijansu razlikuju od prethodne. Samo zbog toga mislim da će Vida i završiti u Dinamu za sitniš. Dao Bog da se varam...
A evo vidim da nam drugi hrvatski klubovi, kvalitetom ispod NK Osijeka uzimaju naše igače koji su slobodni, uprava umjesto da prestane više kukati bolje bi bilo da počnu tražiti koga se može bespla dovesti, jer ako može Zagreb dva izvrsna igrača za Hrvatske uvjete dovesti, znači da ih ima. E sad ili oni koji se bave transferima u Osijeku su nesposobni, ili, a to ne želim ni pomisliti, nekome nije u interesu da se Osijek ojača... |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ajmo malo o činjenicama, a ne teorijama zavjere. Glavaš je postavio Petrovića i Dumančića za čelne ljude u klubu. Kohorta se dugo vremena na razne načine borila protiv te odluke zbog očite nesposobnosti tog dvojca, jedan je smijenjen, a nadam se da ni drugi neće još dugo. Petrovića je zamijenio Vukoja, i njemu je ovo veliki test kod navijača. Ako i dalješ vjeruješ da je ovo velika zavjera Glavaša i Kohorte onda ću ti samo reći da je glavni autor ovog priopćenja vrlo aktivan i na ovom forumu i mislim da bi bilo posla ako bi se tražio ijedan njegov post u kojem je napisao nešto pozitivno o Glavašu. |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Osijek nikada nije bio zvezdina filijala. Ne pričaj gluposti
|
nikad, lega, nikad...
zato je i odlazilo pola stadiona nakon 60min kad bi zvezda redovito povela..
zato su se igrači osijeka hvatali za glavu kad bi slučajno izjednačili protiv zvezde pa odmah trčali igrati "junačku" obranu, kao cibalija nedavno protiv dinama..
pitaj stariju ekipu ak se ne sjećaš.. pitaj starog, ak je pratio nogomet..
|
Ja ne bih rekao da smo bili baš zvezdina filijala, ali smo imali crnih momenata u srazovima s njima. Tu mislim na ovu tekmu što ste spomenuli kada su se neki igrači Osijeka hvatali za glavu kada je Janković dao gol za Osijek, zatim na tekmu iz prvenstva 89/90 kada je zvezda pobijedila u Osijeku 0:5! Da, i sezonu ranije kada je Zvezda dobila u Gradskom vrtu 1:3, a Osijek vodio na poluvremenu 1:0 (zabio Šuker glavom Davidoviću). Drugo poluvrijeme su se naši elegantno šetali, a Piksi, Đurović i ekipa radili šta su htjeli. No važno je naglasiti da je Osijek u zadnjih 13 sezona Yu-lige (jednu je doduše igrao u 2. ligi) imao bolji skor kod kuće sa Crvenom zvezdom nego sa Dinamom u svih ovih 18 sezina HNL-a! |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Koga su to uzeli drugi klubovi besplatno? pa jel znas kolke su place ponudili njima?
Ajde iskreno jer nam treba Goran Ljubojevic sada kad imamo sigurno par boljih i jeftinijih napadača koji ce se prodat za vecu lovu nego on?
a ovo oko glavasa je izaslo tek poslej naseg priopcenja..mozda je on shvatio da bi mu to bio gadan minus u gradu da ga proda dinamu. mozda je kohorta ovim potezeom spasila milijon..vidit cemo |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
nažalost niti ove godine nema se para... bojim se da će na kraju popustiti kao i dosada uopće nisam optimističan, volio bi ako već ide da ode van onda |
|
|
|
|
 |
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
Eto, doživjeli smo da naši najveći nogometni talenti, uzdanice, grade kuću Glavašu u Drinovcima.
Pa fuj! Dokle više tog Glavaša i bande.... |
|
|
|
|
 |
Angelium

|
Koga su to uzeli drugi klubovi besplatno? pa jel znas kolke su place ponudili njima?
Ajde iskreno jer nam treba Goran Ljubojevic sada kad imamo sigurno par boljih i jeftinijih napadača koji ce se prodat za vecu lovu nego on?
a ovo oko glavasa je izaslo tek poslej naseg priopcenja..mozda je on shvatio da bi mu to bio gadan minus u gradu da ga proda dinamu. mozda je kohorta ovim potezeom spasila milijon..vidit cemo
|
Zagreb nam je uzeo Skendera i Ljubojevića (iako ovog zadnjeg nisam ni najmanje fan  ali je neupitno da može pomoći Osijeku) Vojnović je otišao i vratio se isto tako bez lipe. Skender sada ima manji ugovor nego u Osijeku, za Ljubojevića ne znam. moguće da ti ćeš prije iskopati taj podatak nego ja  - ali i Zagreb grca u dogovima, možda ne kao Osijek, ali grca, dakle nisu mu ni oni mogli ponuditi neki bajni ugovor. Vojnović vjerojatno ima više nego što je imao u Osijeku, ali s obzirom da je iz Osijeka otišao kao talent a sad je već ipak pokazao da je igrač za Hrvatske uvjete, nie ni čudno.
Ne znam točno ali mislim da se i Jukić vratio bez lipe, pa i Bubalo... Svi iz Osijeka potekli, a dopustilo se da odu dalje.
Ali s obzirom da se išlo u egzibicije sa jednim Cvitanovićem ne mogu vjerovati da se nema novaca za ugovor ponuditi jednom Skenderu ili Ljubojeviću. Dobro Skender je htio otići van, nije uspio, pa moglo ga se probati vratiti.
Istina naša škola nogometa je fantastična za HNL, ali mladost sama bez pokojeg pravog iskusnog igrača ne može. A Skendera, barem ja, ne mogu prežaliti... šmrc  Već godinama nije doveden nitko tko bi mogao pomoći Osijeku, a isto tako samo izbacujemo u prvu momčad naše juniore, što je fantastično, ali ti juniori nemaju nikakve ugovore i igraju za crkavicu dakle to sigurno nije stavka koja može ne znam koliko opteretiti proračun. Dakle sve sve svodi opet na isto. Gdje su novci? Od Dinjara, od Lopeza, od Jukića? Tada je najavljivano da s tim novcem proračun će izdržati do sredine 2009. godine... A svi znamo da nije.
Inače mislim da je u biti najveći problem kod vraćanja naših igrača što očekujemo da svaki povratnik bude veličina Nenada Bjelice, što je , naravno, nemoguće.. |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
ma slazem se da su smoje,skender i babic najveci promasaji. cak po meni najveci ove uprave. takva 3 igraca morali su donjeti bar 1 mil eura u klub. a osli su za 0kn.
bunili smo se.nesto smo postigli. mislim i nadam se da ide na bolje.a iako sam zadnjih dana bio totalno lud sad polako vjerujem da nece moci zbog ovog bunta navijaca prodati vidu u dinamo pa ajde do kraja iskreno ako ga vec daju da ce to biti najmanje 2,5mil eura i neki postotak od daljne prodaje.
iako sam naravno protiv svake prodaje dinamu ali nekad moram biti realan |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
jaka regija i gospodarstvo- više ulaganja u sport, nažalost to se nama još ne događa, management kluba bi morao biti mudar i sada u ovakvim trenutcima recesije ne popustiti pritiscima, dinamo se hvali da ima 60 mil. eura na računu, onda neka plate 3 mil eura za Vidu za manje ga ne treba njima prodati, iako najbolje i za njega i za sve da ode u neki klub vani ali u jaku ligu da bude pod okom izbornika |
|
|
|
|
 |
yux031
Ukupno postova: 148 Lokacija: p.n.v. Spol:  Muško
|
Već je bila rasprava o toj temi tak da mi se ne da dalje objašnjavati. Slavonjara ti je dosta objasnio a ostalo potraži po internetu ako te zanima. Uglavnom pišeš o jednoj jedinoj utakmici Osijeka i Zvezde i iz toga izvlačiš cijelu priču. Ne samo ti, dosta ljudi koji zapravo nemaju pojma što pričaju. Imaš i na bijelo-plavima nešto o toj temi ali potkrijepljeno činjenicama a ne mitovima i legendama, pa se informiraj ako te baš zanima
|
ma, brate, poštujem ja tvoje godine i znanje, sve pet.
moj se komentar odnosio na uprave (tadašnje i sadašnje) kluba, ne na igrače ili bože-sačuvaj navijače..  |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Normalno da Mamić i njegovi plaćenici novinari stišču na sve moguće načine. I ja bi na njihovom mjestu kad je Vida u pitanju. Koliko znam stav uprave je da ga se neće prodavati ove jeseni, a također i Vida je par puta ponovio isto.
Priopćenje je više upozorenje nego reakcija na neka događanja. |
|
|
|
|
 |
Angelium

|
Pa s obzirom da nam klub kao i Grad vode manje više isti ljudi, a kod njih smo u ovih 6 mjeseci doživjeli sve samo ne ono što su obečali, ja sam sklon tome da ne vjerujemo upravi... Čim dođe prilika da i oni nešto zarade osobno ode Vida pa i u đeletovce ako treba... Zato trebaju tu navijači odraditi največi posao. Žalosno je ali je istinito... |
|
|
|
|
 |
 |
|