Autor |
Poruka |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
Bravo stela!tu kojekakvi izigravaju demokraciju i kulturu a napadaju te jer imaš drukčije mišljenje.To nešto zvuči na jednoumlje. |
|
|
|
|
 |
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol:  Žensko
|
|
|
 |
fukalot Ukupno postova: 27 Spol:  Muško

|
Bravo!da,ko mrtav je.Novinari mu objašnjavaju njegove buduće političke poteze,a on samo potvrđuje.Nema muda čovjek.Ne radi se tu o političkim opcijama. |
|
|
|
|
 |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
A zašto nitko ne spomene Srbe iz dijaspore koji imaju hrvatsko državljanstvo, a dolaze iz Srbije autobusima glasati u HR...
E moji Hrvati, stoko sitnog zuba, samo svoje gazite, a ti su vas dolazili braniti '91 od ovih što autobusima dolaze glasati, a o njima ni spomena...
Lijep pozdrav svima i dabogda se kletva kralja Dmitra Zvonimira produžila još 1000 godina nakon što izgubimo svoju državu ulaskom u EU.
Još jednom, srdačan pozdrav! |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
treba ukinut predsjednika...kad treba otić predstavljat hrvatsku u evropu...nek se fino zimikaju ovi u saboru...i nek jedan ode i rukuje se... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
ferrero Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
predsjednik u Hrvatskoj je karikatura koja jede, pije, putuje, dobro zarađuje, ima sve povlastice i ništa ne radi.. zato i je tako žustra borba za to mjesto.. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
jebali vas izbori, da vas jebali
umjesto da se preseravate, ajde se kandidirajte za predsjednika, kad već toliko bolje znate (čast izuzecima koji su postali na ovu temu)
al ga znate srat, pa to nema nigdje
a vidim da se ovdje spominju i "komunjare"... e, pa, radije ću živjeti i raditi u državi kojom vladaju komunjare, neg kojom vladaju lopovčine i mafija!! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
@fukarot, nema ovdje nitko ništa protiv bosanaca,kao niti protiv Srba, ali glasajte tamo gdje plačate poreze. Mi vam možemo izgraditi koju školu,opremiti knjižnicu,poslati učitelja da vas nauči hrvatski... to što inače matična zemlja čini.
I kad čujem da su mi bosanci prvi stali tu na branik-zlo mi jer jer nije bilo tako-tu su prvi došli dečki iz Zagreba. Nekim čudom 90.tih godina največa koncentracija naših bosanaca bila je u Muenchenu. |
|
|
|
|
 |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@fukarot, nema ovdje nitko ništa protiv bosanaca,kao niti protiv Srba, ali glasajte tamo gdje plačate poreze. Mi vam možemo izgraditi koju školu,opremiti knjižnicu,poslati učitelja da vas nauči hrvatski... to što inače matična zemlja čini.
I kad čujem da su mi bosanci prvi stali tu na branik-zlo mi jer jer nije bilo tako-tu su prvi došli dečki iz Zagreba. Nekim čudom 90.tih godina največa koncentracija naših bosanaca bila je u Muenchenu.
|
Jel' ti trebam fotke skenirati ne bi li ti pokazao dečke koji su u HOS-u bili '91 iz Hercegovine, branili Vukovar i Slavoniju, dobrovoljno se javili... Žalosno što se tako brzo zaboravlja i zbog par njih koji su se nakrali omalovažava plemenita borba tih dečki od kojih su mnogi život dali. Tužno... |
|
|
|
|
 |
aardvark
Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Tako je, zaplešimo!
Opšajdiridiridiiiiii!!!
Bez razuma, bez argumenata... funkcionirajmo instinktivno. To je desničarska alternativa.
Usput, moja stara ima slični 'rezon' (produkt ispiranja mozga u crkvi) ko ti: 'Prava je komunjara... Ne sviđa mi se...'.
Democracy, athough best we have, is a failed concept and dumbfucks should be banned from any opportunity to shape the destiny of all.
 |
|
|
|
|
 |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol:  Nebitno
|
stela slazem se s tobom,vjerujem da ce se Hrvatska zacrvenjeti..a kod nas ni ne moze nezavisni kandidat pobjediti jer uvijek mora imati ljude iza sebe koji ce ga progurati ali ce i oni imati od toga koristi...naravno ovaj put je to Josipović,koji je uvijek govorio sto narod zeli cuti,diplomata,svaka cast! ima i taticu iza sebe naravno...hehe divne li nase male zemlje,uvijek isto! |
|
|
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
STOP SMOKING, DRINK LESS...
Bez sekiracije ljudi, gore vam sve piše...  |
|
|
|
|
 |
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol:  Muško
|
Dobro, ajde mi odgovori što ti, a i ostali što misle kao ti, imaš od toga da biraš predsjednika drugim ljudima u drugoj državi? Imate sranja u svojoj državi i njima se bavite, a nas ostavite na miru! |
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Nismo ni imali neki izbor! |
|
|
|