Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Čuj, da su rekli, sigurno ne bih slala xy puta i sebi uskakala u stomak...po nekoj normalnoj i realnoj logici, šanse za dobitak bi trebale biti veće, a ne manje ako netko šalje više puta...mislim ono... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
da, ta logika pali ako saljes nagradne kupone u bubanj iz kojeg se izvlace papirici! a da malo ukljucis logiku skuzila bi da spamas ako saljes milijun mailova na jednu adresu....ah, ta logika...
btw jel tebi, ovako, inace u zivotu, malo dosadno? |
|
|
|
|
 |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
kad pocinju oni, zna netko? |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Ne baš... Pitala sam zerosa, ali kaže da ih Teatar nije obavijestio. I mene to zanima, a ne da dođem tamo u 21 h kad se Teatar otvara, pa da onda čekam k'o idiot 2 sata do Belfasta... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
vidimo se onda oko pol 11  |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Ma vjerojatno neće to prije 10, pola 11, bar nemogu kasnit jel nisu javili ništa  |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Stella1989
|
Jučer sam ušla u Mini Teatar i NIKADA više! To je lopovluk kakvog nema!! Došli mi i hoćemo kupit karte, kad kaže cura: "Jeste članovi kluba?" Mi onak... Ne. I kaže: "Ako želite biti ovdje, morate platiti uz 40 kn za koncert još 10 kn da biste uopće mogli biti u Teatru. Mislim si...WTF?! Kakva su to sr*nja??!!" Što onda nije pisalo 50 kn za koncet, a ne da plaćam koncert i ulaz u šugavi Teatar?! To je ništa drugo nego lopovluk!! Zaradili bi 1000 kn na 100 ljudi, a nit orali, nit kopali!
Plaćati ulaz u Teatar, a podrazumijeva se ako platiš kocert da si unutra, a ne da moraš platiti "harač" na koncert!!
10 kn nije neko bogatstvo, ali ne dam da me nitko potkrada i da svoj novac bacam u vjetar!! Sad vidim kakva je to "udruga" Mini teatar. Neka, hvala...tamo više ne mislim ikada ući!  |
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Ako si platila jucer tih 10 kn vise neces morati,to ti je clanska iskaznica i uredu je da je tako.Ja dajem "udruzi" Mini Teatar 10 kn godisnje a oni nek onda naprave sta god hoce s tim.Meni tih 10 kn ne znaci nista previse u zivotu a njima ce mozda pomoci.
Ako nisi jucer platila 10 kn vise nego si izasla van onda neznam sta da ti kazem,nalupala si tu postova kolko volis belfast a na kraju dignes paniku zbog 10 kn.
I jedno pitanje nekome iz organizacije,koji je razlog nesto kasnijem pocetku koncerta? |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
jeb... te cener, kolko si pilila za taj koncert i sad kukaš za cener..svašta
bar si se učlanila |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
Stella1989
|
@tux...u Teatar nisam ni jednom mislila ići poslije Belfasta i zašto da dam nekim diklićima 10 kn...zbog čega?? Kakva je to glupa fora da moraš biti član nekog glupavog kluba da bi mogao prisustvovat koncertu kojeg platiš i još da je uvjetovano da ti platiš klub da možeš uopće biti tamo?! Ako sam platila koncert, znači podrazumijeva se da sam platila da uđem u objekt gdje se održava koncert, a ne da na ovakav ku*vinski način potkradaju ljude?!
Tko je uopće rekao da nisam bila? Rekla sam da više nikada ne planiram kročiti tamo, to je sve. |
|
|
|
 |
Stella1989
|
Jel to neko super fancy place pa da moraš platiti da bi uopće prisustvovao nekom koncertu...ono da samo "povlašteni" tamo smiju biti..? Ono, na takvu glupost naišla sam samo tamo... |
|
|
|
 |
tux
|
Klub Mini Teatar je organizirao koncert Belfast Fooda.Za ulazak u Teatar moras biti clan kluba.Pravila kluba su takva i to ti je to. |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
A pravila su im ono..."svjetska". A od njih je jako bezobrazno ići na očigled potkrati ljude! Ako je koncert 40 kn, šta sad ima netko reći: "Ne možete biti tu ako niste član kluba i ne platite 10 kn?!" Praktički tjeraju ljude...i onda se pitaju...zašto je posjećenost bila tako mala? Da su imalo pametni, možda bi i skontali... Ajd da je i prostor nešto...kad sam vidjela da izgleda k'o napušteno hangar... |
|
|
|
 |
tux
|
Jel ti bilo dobro na koncertu? |
|
|
|
|
 |