Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Galerija 031: Belfast Food oduševio Osječane

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.01.2010. 1:55 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Frost je napisao/la:
pa jel ti imaš ikakvog pojma kakav bi to kolaps bio da svi šalju mailova koliko mogu?

Čuj, da su rekli, sigurno ne bih slala xy puta i sebi uskakala u stomak...po nekoj normalnoj i realnoj logici, šanse za dobitak bi trebale biti veće, a ne manje ako netko šalje više puta...mislim ono...

Ukupno postova: 339
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.01.2010. 9:50 
Naslov:  

da, ta logika pali ako saljes nagradne kupone u bubanj iz kojeg se izvlace papirici! a da malo ukljucis logiku skuzila bi da spamas ako saljes milijun mailova na jednu adresu....ah, ta logika...

btw jel tebi, ovako, inace u zivotu, malo dosadno?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
exodus

Ukupno postova: 172
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.01.2010. 18:16 
Naslov:  

kad pocinju oni, zna netko?

Stella1989

Post Postano: 30.01.2010. 18:20 
Naslov:  

exodus je napisao/la:
kad pocinju oni, zna netko?

Ne baš... Pitala sam zerosa, ali kaže da ih Teatar nije obavijestio. I mene to zanima, a ne da dođem tamo u 21 h kad se Teatar otvara, pa da onda čekam k'o idiot 2 sata do Belfasta...

Ukupno postova: 172
Post Postano: 30.01.2010. 18:33 
Naslov:  

vidimo se onda oko pol 11 Smile

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 30.01.2010. 19:18 
Naslov:  

Ma vjerojatno neće to prije 10, pola 11, bar nemogu kasnit jel nisu javili ništa Smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 31.01.2010. 12:46 
Naslov:  Re: Mini Teatar: Belfast Food + Dream Theater Real Tribute - nagradna igra je završena!

Galerija 031: Mini Teatar: Belfast Food
[Foto: Daniel Antunović, Ante Delač, Igor Košćak][30.01.2010. Mini Teatar]

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
Stella1989

Post Postano: 31.01.2010. 13:23 
Naslov:  Re: Galerija 031: Belfast Food oduševio osječane

Redakcija 031 je napisao/la:
Novi hitovi, pokoji stari te irski melos malo koga su ostavili ravnodušnim, a o razlozima nepopunjenog Teatra može se samo nagađati. Cijena ulaznice od 40 kn Osječanima, koji su navikli na "bespla Belfaste", je možda bila previsoka?

Jučer sam ušla u Mini Teatar i NIKADA više! To je lopovluk kakvog nema!! Došli mi i hoćemo kupit karte, kad kaže cura: "Jeste članovi kluba?" Mi onak... Ne. I kaže: "Ako želite biti ovdje, morate platiti uz 40 kn za koncert još 10 kn da biste uopće mogli biti u Teatru. Mislim si...WTF?! Kakva su to sr*nja??!!" Što onda nije pisalo 50 kn za koncet, a ne da plaćam koncert i ulaz u šugavi Teatar?! To je ništa drugo nego lopovluk!! Zaradili bi 1000 kn na 100 ljudi, a nit orali, nit kopali!

Plaćati ulaz u Teatar, a podrazumijeva se ako platiš kocert da si unutra, a ne da moraš platiti "harač" na koncert!!

10 kn nije neko bogatstvo, ali ne dam da me nitko potkrada i da svoj novac bacam u vjetar!! Sad vidim kakva je to "udruga" Mini teatar. Neka, hvala...tamo više ne mislim ikada ući! Evil or Very Mad

Ukupno postova: 2376
Post Postano: 31.01.2010. 13:36 
Naslov:  

Ako si platila jucer tih 10 kn vise neces morati,to ti je clanska iskaznica i uredu je da je tako.Ja dajem "udruzi" Mini Teatar 10 kn godisnje a oni nek onda naprave sta god hoce s tim.Meni tih 10 kn ne znaci nista previse u zivotu a njima ce mozda pomoci.
Ako nisi jucer platila 10 kn vise nego si izasla van onda neznam sta da ti kazem,nalupala si tu postova kolko volis belfast a na kraju dignes paniku zbog 10 kn.

I jedno pitanje nekome iz organizacije,koji je razlog nesto kasnijem pocetku koncerta?

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 31.01.2010. 13:38 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:

Jučer sam ušla u Mini Teatar i NIKADA više! To je lopovluk kakvog nema!! Došli mi i hoćemo kupit karte, kad kaže cura: "Jeste članovi kluba?" Mi onak... Ne. I kaže: "Ako želite biti ovdje, morate platiti uz 40 kn za koncert još 10 kn da biste uopće mogli biti u Teatru. Mislim si...WTF?! Kakva su to sr*nja??!!" Što onda nije pisalo 50 kn za koncet, a ne da plaćam koncert i ulaz u šugavi Teatar?! To je ništa drugo nego lopovluk!! Zaradili bi 1000 kn na 100 ljudi, a nit orali, nit kopali!

Plaćati ulaz u Teatar, a podrazumijeva se ako platiš kocert da si unutra, a ne da moraš platiti "harač" na koncert!!

10 kn nije neko bogatstvo, ali ne dam da me nitko potkrada i da svoj novac bacam u vjetar!! Sad vidim kakva je to "udruga" Mini teatar. Neka, hvala...tamo više ne mislim ikada ući! Evil or Very Mad

jeb... te cener, kolko si pilila za taj koncert i sad kukaš za cener..svašta
bar si se učlanila

Post Postano: 31.01.2010. 13:40 
Naslov:  

@tux...u Teatar nisam ni jednom mislila ići poslije Belfasta i zašto da dam nekim diklićima 10 kn...zbog čega?? Kakva je to glupa fora da moraš biti član nekog glupavog kluba da bi mogao prisustvovat koncertu kojeg platiš i još da je uvjetovano da ti platiš klub da možeš uopće biti tamo?! Ako sam platila koncert, znači podrazumijeva se da sam platila da uđem u objekt gdje se održava koncert, a ne da na ovakav ku*vinski način potkradaju ljude?!

Tko je uopće rekao da nisam bila? Rekla sam da više nikada ne planiram kročiti tamo, to je sve.

Post Postano: 31.01.2010. 13:42 
Naslov:  

Jel to neko super fancy place pa da moraš platiti da bi uopće prisustvovao nekom koncertu...ono da samo "povlašteni" tamo smiju biti..? Ono, na takvu glupost naišla sam samo tamo...

Post Postano: 31.01.2010. 13:45 
Naslov:  

Klub Mini Teatar je organizirao koncert Belfast Fooda.Za ulazak u Teatar moras biti clan kluba.Pravila kluba su takva i to ti je to.

Stella1989

Post Postano: 31.01.2010. 13:47 
Naslov:  

tux je napisao/la:
Klub Mini Teatar je organizirao koncert Belfast Fooda.Za ulazak u Teatar moras biti clan kluba.Pravila kluba su takva i to ti je to.

A pravila su im ono..."svjetska". A od njih je jako bezobrazno ići na očigled potkrati ljude! Ako je koncert 40 kn, šta sad ima netko reći: "Ne možete biti tu ako niste član kluba i ne platite 10 kn?!" Praktički tjeraju ljude...i onda se pitaju...zašto je posjećenost bila tako mala? Da su imalo pametni, možda bi i skontali... Ajd da je i prostor nešto...kad sam vidjela da izgleda k'o napušteno hangar...

Post Postano: 31.01.2010. 13:52 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la:
tux je napisao/la:

A pravila su im ono..."svjetska". A od njih je jako bezobrazno ići na očigled potkrati ljude! Ako je koncert 40 kn, šta sad ima netko reći: "Ne možete biti tu ako niste član kluba i ne platite 10 kn?!" Praktički tjeraju ljude...i onda se pitaju...zašto je posjećenost bila tako mala? Da su imalo pametni, možda bi i skontali... Ajd da je i prostor nešto...kad sam vidjela da izgleda k'o napušteno hangar...
Jel ti bilo dobro na koncertu?

Skoči u forum: