H1N1 prijevara - hitno upozorenje za javnost!

Društvo, politika

H1N1 prijevara - hitno upozorenje za javnost!

Ljudi odljepite se od novina, dnevnika, igrica i spamanja na faceu. PROBUDITE SE. Više ne postoje 'skeptici' i oni drugi, već je sve javno, a mi smo tolka stoka da ne vidimo što nam rade.

Desno je cijela playlista pa si pogledajte....
HITNO UPOZORENJE ZA JAVNOST

Pregledajte činjenice pa zaključite sami...

Obama je proglasio pandemiju - u cijelom svijetu svinjska gripa dolazi neobjašnjivo niotkud - Baxterovo cjepivo je patentirano 2008 kad nije postojao ovaj oblik gripe - sadašnji oblik je mješavina svinjske, ptičje i ljudske gripe koji može nastati jedino u laboratoriju - američki senat je prije nekoliko dana donio zakon koji daje ovlasti am. vojsci na prisilno cijepljenje SVIH civila - ljudi koji su bili cijepljenji oboljevaju od teških neuroloških posljedica Gillian-Barre sindroma i umiru.

U posljednjih nekoliko mjeseci, a pogotovo posljednjih tjedana na internetu se postaju tisuće upozorenja javnosti vezane za lažno izazvanu krizu, epidemiju itd..... Informacije su oko vas odlučite sami želite li se cijepiti.

iskreno ne vjerujem u ta sranja što ne mora značit da nisu istinita. od gripe sam se inače liječio čajem, limunom, bijelim lukom i rakijom, a i nastavit ću. iovak ionak mi nije ni na kraj pameti ić se cijepit.
da i ? ... sta bi trebali napraviti kad se probudimo ? ... bezciljno trcati ulicom, vristati i mahati rukama ? wtf ?

koja je svrha tvog posta osim sirenja panike ?
prije nego što sam ovo postao pregledao sam do sada oko 10000 videa na youtubeu od kojih je vjerojatno 70% o teorijama zavjera, planetu x ili nimbiru, mayama, bushu, nwo i bla bla bla od njih je 90% smeće... ovo je moj prvi post vezan za slične teme....

Mrzim spamanje, pogotovo ovo moderno višenje na faceu tako da kontam tko god smatra sebe inteligentnom osobom nek malo prokopa po netu pa nek zaključi sam... kom treba pomoć ima hrpa linkova...
Monstrum

iskreno ne vjerujem u ta sranja što ne mora značit da nisu istinita. od gripe sam se inače liječio čajem, limunom, bijelim lukom i rakijom, a i nastavit ću. iovak ionak mi nije ni na kraj pameti ić se cijepit.

Bijeli luk je zakon ! kakav tamiflu il coldrex
žderem limun, tovim se max fluovima raznim... septolete su mi droga.

mrzim prehladu, ali igle mrzim više.
kravlje ludilo, pa ptičja gripa, pa svinjska...
vjerojatno će jednom doći i neka ozbiljna pandemija kojom će reducirati ljudsku rasu na optimalnih 500 milijuna primjeraka ili nešto slično. ali ne još.
idemo otvorit na fejsbaću grupu podrške bijelom luku LOL
Ingo

da i ? ... sta bi trebali napraviti kad se probudimo ? ... bezciljno trcati ulicom, vristati i mahati rukama ? wtf ?

koja je svrha tvog posta osim sirenja panike ?

Vidim da si vrlo informiran, očito pratiš vijesti na teletekstu slavonske ili osječke...

DA .. Moram napisat nešto smrtno ozbiljno u naslov zato što je smrtno ozbilja situacija... A dnevnik ti stvara paniku među populacijom vijestima o smrtnim slučajevima bez drugih informacija koje na netu neprestano izplivavaju razotkrivajući činjenice.

Samo pozivam one koji imaju djecu poput mene da razmisle i prouče malo što im se dešava.
jebo vas fejsbać
to je gore zlo od svih gripa zajedno
Mladjo

jebo vas fejsbać
to je gore zlo od svih gripa zajedno

Brao, to i ja kažem. SPAM
godišnje od obične gripe umre preko 40 000 ljudi, od svinjske u godini dana (app) nije umrlo ni 2000 u cijelom svijetu. po meni ta svinjska gripa je bezazlenija od obične.
Monstrum

godišnje od obične gripe umre preko 40 000 ljudi, od svinjske u godini dana (app) nije umrlo ni 2000 u cijelom svijetu. po meni ta svinjska gripa je bezazlenija od obične.

U tom i je poanta a proglasili su alarmantno stanje i ljudima u panici preostaje jedino da se cijepe...
Monstrum

samo u jamerici umre 40 000 milja. nego di si ti jel ti bila curka. ja bio do žikija krečit cijeli dan
smrad

Monstrum

U tom i je poanta a proglasili su alarmantno stanje i ljudima u panici preostaje jedino da se cijepe...

ne ne ne vidiš to si krivo shvatio. BUDALAMA/MALOUMNICIMA/HIPOHONDRIMA preostaje jedino da se cijepe. tko će se normalan otić cijepit ako nema 65+ godina ili ako nije ozbiljan patološki u mozak slučaj

Mladjo

Monstrum

samo u jamerici umre 40 000 milja. nego di si ti jel ti bila curka. ja bio do žikija krečit cijeli dan

a ionak se cijeli svijet vrti oko amerike tak da to možemo uzet kao neku polazišnu točku. nije bila curka ja gledo neke debilne filmove na kompu (poruka svima : nikako gledat GI JOE rise of cobra, al nikako)
U stvarnosti se pokazalo kako su ljudi ( trudnice i djeca) masovno pohrlili na dobrovoljno cijepljenje... (SAD)
i svuda je u zagradi SAD. što nam to govori ? ono što svi već znamo. da su ameri gomila poluretardiranih i potpuno retardiranih imbecila koji se uz činjenicu da se boje svoje sjene, boje i sjene svoje sjene. ja sam lijepo reko prije par godina. ameriku kao takvu treba zatrt i poravnat bagerima jer iz nje nije ništa dobro izašlo. leglo imbecila.
Monstrum

i svuda je u zagradi SAD. što nam to govori ? ono što svi već znamo. da su ameri gomila poluretardiranih i potpuno retardiranih imbecila koji se uz činjenicu da se boje svoje sjene, boje i sjene svoje sjene. ja sam lijepo reko prije par godina. ameriku kao takvu treba zatrt i poravnat bagerima jer iz nje nije ništa dobro izašlo. leglo imbecila.

HAHAHA brao, ok ali nemoš reć da su svi debili. Stvar je u tome što mi ližemo dupe EU koja ce uskoro objavit obvezno cijepljenje svih.

Pogledaj BHT teletext 118 pa ćeš vidit kad planiraju počet cijepljenje u bosni oko 12 mj. ili 1. sljedeće godine.... Zbog 100tinjak slučajeva ... zanimljivo jel...
za Australiju je pripremljeno već 25 milijuna cijepiva... Fala bogu pa nam ministar nije tak dobro organiziran ima samo za pobit petinu populacije hrvatske.... Nadajmo se da će Osijek zaboravit kao i inaće pa do nas neće doći pošiljke cjepiva.
pa najzanimljivije od svega mi je činjenica da je lik, koji je ukazao na malverzacije vezane za nabavu cjepiva u RH, ujedno i priznati i vrhunski stručnjak, automatski dobio otkaz i izopćen je iz zajednice ko da ima vlažnu gubu. to mene brine, što neko obrće novce na idijotima.

što se tiče EU, ako bude referenduma ja zaokružujem NE za EU, koji će nam to kurac. da nas bolje jebu u dupe švabe, englezi i kojekaki ostali kretenoidi.

a što se tiče amera, istina, nisu svi debili, al brate 95% njih JESU !!!
Monstrum

pa najzanimljivije od svega mi je činjenica da je lik, koji je ukazao na malverzacije vezane za nabavu cjepiva u RH, ujedno i priznati i vrhunski stručnjak, automatski dobio otkaz i izopćen je iz zajednice ko da ima vlažnu gubu. to mene brine, što neko obrće novce na idijotima.

što se tiče EU, ako bude referenduma ja zaokružujem NE za EU, koji će nam to kurac. da nas bolje jebu u dupe švabe, englezi i kojekaki ostali kretenoidi.

a što se tiče amera, istina, nisu svi debili, al brate 95% njih JESU !!!

Svakako, NE za EU ...

javno.com - WHO 'ČISTI' PLANETU
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva
Austrijska novinarka tvrdi: Svinjska gripa je napravljena kako bi se cjepivom prorijedilo populaciju planete i ostvarila globalna kontrola!

Re: H1N1 prijevara - hitno upozorenje za javnost!

i eto kad nemože gore pojave se još Slovenci

http://www.infiniteunknown.net/2009/03/06/baxter-product-contaminated-with-live-h5n1-avian-flu-virus/

The contaminated product, a mix of H3N2 seasonal flu viruses and unlabelled H5N1 viruses, was supplied to an Austrian research company. The Austrian firm, Avir Green Hills Biotechnology, then sent portions of it to sub-contractors in the Czech Republic, Slovenia and Germany.

The contamination incident, which is being investigated by the four European countries, came to light when the subcontractor in the Czech Republic inoculated ferrets with the product and they died. Ferrets shouldn’t die from exposure to human H3N2 flu viruses.

ili ti na google hrvatskom:

Kontaminirani proizvod, mješavinu sezonskih virusa gripe H3N2 i H5N1, bio isporučen za austrijske kompanije za istraživanje. Austrijska tvrtka, Avir Green Hills Biotehnologija, zatim poslao dijelove da se kooperantima u Češkoj Republici, Sloveniji i Njemačkoj.

Incident onečišćenja, koji se istražuje od četiriju europskih zemalja, došao je na vidjelo kad su kod podizvođača u Češkoj Republici izložili pokusne lisice a one umrle. Lasica ne bi trebala umrijeti od izlaganja ljudskom gripom H3N2 virusa.
godišnje od gripe, sezonske, umre na svijetu između 450 000- 500 000 ljudi....
I? Novine se prodaju nenormalno. Iskoristeni bandwidth nekih nasih news portala skocio je za skoro 50%. Proizvodjaci ljekova, bolnickih aparata, novinari, izdavaci, odvjetnici, blogeri, opozicija, portali, datacentri, ISP-ovi (the list goes on) zadovoljno trljaju dlanove na politicke afere i medijske mas-histerije.
Jebiga,za neke gripa znaci dodatnu zaradu u teskim vremenima...
Isti su jednako zahvalni i ovakvim panicnim izljevima kontra-panike.
Ja sam u /ignore modu sto se toga tice...
Frost

idemo otvorit na fejsbaću grupu podrške bijelom luku LOL

jesi se učlanio u grupu LIZANJE UTIČNICE
najbolja do sada

lijek protiv svinjske i ptičje, lijek portiv HPV-a
sve to smatram teškim smećem. ako iole istražuješ po netu dobiješ uvid kakva su to sranja. ne može meni nitko tvrditi da se prirodnim putem mogu smiksati svinjska-ptičja-ljudska gripa

osim toga pandemija

u hrv su umrle 2 osobe
1 je bila stara i neke bolesti vitalnih organa :-/, a druga je bila trogodišnje dijete izmučeno akutnom leukemijom

sva ta cjepiva su sranja kojima govna željna još više novaca pokušavaju zgrnuti bogatsvo

koliko ljudi umre od obične gripe na godinu, a koliko je do sada umrlo od svinjske?

prije mejsec, mjesec i pol dana sam čitala članak na dnevnik.hr, koji nažalost nisam spremila, govorio je o novinarki koja je otkrila da je baxter namjerno u cjepivo protiv obične gripe stavio virus svinjske. pravdali su se ljudskom pogreškom itd. . s time da su novinarki prijetili smrću

a što se tiče cijepljenja, nema šanse da me natjeraju
cijepit ću ja njih krampom

hvala :)

najbolja je domaća slavonska medicina-rakija, liječi dušu i dezinficira grlo, a znamo da h1n1 ulazi u tijelo preko grla i nosnica :)
jučer nam se drugar Milinović cijepio ... ali s čime... kao s cjepivom protiv gripe i to obične.. čisto sumnjam da mu nisu dali koktel vitamina
dabogda crko od sepse
Mislila sam da Tamiflu nije cijepivo, već antivirusni lijek.

Imam ja rješenje za to sve sranje: crno kuhano vino s cimetom (biokemijski dokazano- nije zezancija!), a načula sam da su Rusi s time izvukli oboljele majmune u zoo vrtu, davali su svakom oboljelom mankiju 50 ml 2x dnevno.
ma ova svinjska gripa je najblazi oblih gripe... oznaka mu je H1N1,a sto je manja oznaka za hemaglutinin (H) i neuraminidazu (N), u ovom slucaju za oba je 1, to je gripa blaza...

ne spominje se kolko ljudi godisnje umire u americi, meksiku od te obicne humane gripe koje uzrokije virus influenza A...
i te debilane da grgljanje vruce vode, cuganje piva, rakije, trljanje žabljih ociju po ustima... ubija virus, nije istina
PsychoSoldier

i te debilane da grgljanje vruce vode, cuganje piva, rakije, trljanje žabljih ociju po ustima... ubija virus, nije istina

Ne srat, istina je... Ja to sve radim već godinama i nikad nisam dobio niti blaži oblik gripe ;-)
...iz iskustva znam da se obična gripa liječi vrućim čajem, uz rakiju i med....naravno, redoslijed točenja sastojaka je vrlo bitan!!!!..
Svidja mi se ova terapija crnim pivom. Dostupno je odmah, nisam alergican (provjereno), a znam i kako je kad se predoziram...
smrad

Pogledaj BHT teletext 118 pa ćeš vidit kad planiraju počet cijepljenje u bosni oko 12 mj. ili 1. sljedeće godine.... Zbog 100tinjak slučajeva ... zanimljivo jel...

postoje 2 načina da me cjepe
1. je da me zavežu u luđaku košulju i spucaju sa puškom za uspavljivanje, a 2. je da odem na operaciju pa me uspavaju i opet cijepe

svinjska gripa

e da, ako moja svinja ima gripu... jel' to onda svinjska gripa?
evo kak se Ukrajinke bore protiv svinjske gripe...

a gdje je tu svinjska gripa???

Ovdje se možete informirati o prasećoj gripici kako je nastala , kada su je prvi puta plasirali u medije itd .
Hvala root...

ako netko ima korisnije informacije osim crnog piva, molim ljepo....
smrad

Hvala root...

ako netko ima korisnije informacije osim crnog piva, molim ljepo....

Crno pivo i presjeć brljom.
jutros sam se probudio i primjetio da sam odlakavio oko trbuha... tijekom dana sam par puta zaroktao, a jednom sam totalno izvan svoje volje ostavio izmet uz plot na dnu bašće... jel to mene hvata svinjska gripa ili sam samo kreten po prirodi? :D:D:D
U prvi post namjerno nisam uvrstio brojne druge činjenice u nadi da će se još netko od vas (informiran) uključiti te postati kako bi ljudi uvidjeli veličinu ovog problema. Češka i Poljska su službeno odbili kupovinu cjepiva koje nisu provjereni i čiji proizvođaći ne žele odgovarati za posljedice. Smatram da je ova tema ozbiljna te POZIVAM sve novinare i naše sugrađane da se uključe... Pozivam i redakciju031 da provjeri istinitost ovih upozorenja koje nam šalju medicinski stručnjaci, političari i sasvim obični ljudi diljem svijeta. Osijek031 mnogi smatraju vjerodostojnim medijem pa stoga ljudi koji prate ovaj portal imaju pravo znati istinu i vaše mišljenje.
smrad

U prvi post namjerno nisam uvrstio brojne druge činjenice u nadi da će se još netko od vas (informiran) uključiti te postati kako bi ljudi uvidjeli veličinu ovog problema. Češka i Poljska su službeno odbili kupovinu cjepiva koje nisu provjereni (Baxter) i čiji proizvođaći ne žele odgovarati za posljedice. Smatram da je ova tema ozbiljna te POZIVAM sve novinare i naše sugrađane da se uključe... Pozivam i redakciju031 da provjeri istinitost ovih upozorenja koje nam šalju medicinski stručnjaci, političari i sasvim obični ljudi diljem svijeta. Osijek031 mnogi smatraju vjerodostojnim medijem pa stoga ljudi koji prate ovaj portal imaju pravo znati istinu i vaše mišljenje.

Naravno, netko će ozbiljno shvatiti lika pod nickom 'smrad' koji je svoje znanje o svinjskoj gripi ispekao na youtube-u i misli da je Tamiflu cjepivo.
Hau jes nou! :D
Poll nije dobar. "Tamiflu" nije cjepivo već lijek, cjepivo se zove "Focetria", tako da i niste baš toliko dobro informirani.
Bastro

Poll nije dobar. "Tamiflu" nije cjepivo već lijek, cjepivo se zove "Focetria", tako da i niste baš toliko dobro informirani.

pa zato i kažem, trebali bi se uključit oni koji jesu bolje informirani... Ali gdje su?
smrad

Bastro

pa zato i kažem, trebali bi se uključit oni koji jesu bolje informirani... Ali gdje su?

...pitaj Milinovića, on zna sve o tome...a ja osobno mislim da je cijela priča medijski napuhana i samo bezveze stvara paniku.....uostalom, ionak će se ići cijepiti samo bakice i djedice, jer oni imaju vremena....ostali koji imalo prate priču, znaju za moguće posljedice i pretpostavljam da neće ići na cijepljenje...

Povijesni medij
Serbia Declares Swine Flu Epidemic - www.theflucase.com

"Serbia will be one of the first countries in Europe outside the EU to start a new vaccination against influenza, which is supposed to begin in the first half of December, the minister said. About 17 European countries have already started vaccination while another eight have announced they will do it from November."
...da, i ne kužim?...kud svi turci, tud i mali mujo?....znači, ako je u EU propisano da svi moraju jesti govna u 07,30 ujutro za doručak, jer je on najvažniji obrok dana, onda i mi hrvati moramo početi s tim, ako želimo biti članica?
anakonda

...da, i ne kužim?...kud svi turci, tud i mali mujo?....znači, ako je u EU propisano da svi moraju jesti govna u 07,30 ujutro za doručak, jer je on najvažniji obrok dana, onda i mi hrvati moramo početi s tim, ako želimo biti članica?

upravo tako.. kod nas stižu cjepiva oko nove godine...
Ukratko:

Činjenica je da h1n1 virus (virus svinjske gripe) postoji i da je od njega umrlo troje ljudi u Hrvatskoj do sada. U Osječko-baranjskoj županiji u dvije je osobe labaratorijskii dokazano da ima svinjsku gripu, preko trideset imaju simptome. No, svinjska gripa nije puno drugačija od bilo koje druge gripe. U prošlom stoljeću biilo je četiri različita oblika gripe, u ovom, do sada su nastala dva nova oblika.
Od svinjske gripe se u svijetu umire jednako i u istom broju kao i od bilo koje druge gripe. Najugroženija skupina je imunokompromitirajuća skupina ljudi, dakle ljudi sa slabim imunitetom, te djeca. Cjepivo za sezonsku gripu, ne spriječava h1n1, ali se može cijepiti i protiv jedne i protiv druge gripe.

Razloga za redove u Domu zdravlja nema, jer se protiv svinjske gripe može boriti kao i protiv bilo koje druge. Čaj, limun, vitamini, jačanje imuniteta, a pandemija (širi krug ljudi zahvaćen virusom) još nije, nadamo se ni neće biti, proglašena, već, za sada, mjere predostrožnosti, što znači zabrana posjeta u bolnicama, povećan oprez itd.

Lijek "Tamiflu", je dostupan u ljekarnama, cjepivo "Focetria" stiže u prosincu. Jedna doza cjepiva stoji 55 kuna (isto kao i cjepiva za sezonsku gripu) a cijepi se u dva navrata. Obavezno će se cijepiti imunokompromitirajuće osobe i osobe zaposlene u zdravstvenim ustanovama. Ostali po potrebi ili želji. Za sezonsku gripu cjepljenje u Domu zdravlja je počelo prošli ponedjeljak.
dakle od apotekara MIlinovića sin ima blaži oblik H1N1, a on se cijepi (navodno) protiv obične gripe

apotekar Milinović je rekao da je on otišao u saunu, preznoio se itd. naime apotekar Milinović kaže da virus ne može preživjeti temp. višu od 40 stupnjeva (ako sam dobro pohvatala sinoćne vijesti)
ja kažem da se temperatura može dići i seks*m, dakle ja vam svima govorim da se J*BETE i ovako i sa tim virusom

de muka mi je više
sa svih strana pij ovo, jedi ono ... zbljuv... danas stojim u redu u trgovini i trgovkinja daje savjet kolegici da jede suhih šljiva jer je vidjela na te veju da je jedan doktor rekao da su suhe šljive super ful pune nekih vitmaina koji .. bla bla ser ser ...
od šljiva bi jeidno šljivovaču, i to onu koja žari u želucu, điiiizssss, već ju osjetim

p.s. jel' postoji neka odredba da me mogu prisiliti da se cijepim?
npr. znam da policajci u Srbiji )kod njih je cjepljenne obavezno, tipa kao npr. medicinsko osoblje) koji odibju primiti cjepivo moraju potpisati neki formular i tak' te šeme...

e da i jel' ovo samo meni sliči na Wellesov "Rat svjetova" i širenje panike
ja nemam zdravstvenu
:evil: imao si pravo !!!! :shock:

Povijesni medij
Cjepivo je dio plana za unistenje čovječanstva - čipirat će nas
Direktor istraživačkog instituta Cannabis Science Inc. iz San Francisca koji se bavi znanstvenim istraživanjem učinaka marihuane, dr. Robert J. Melamede, tvrdi kako se ekstrakt marihuane može koristiti kao lijek za neke od najtežih bolesti koje čovječanstvo poznaje - infektivne poput svinjske gripe i side, autoimune kao što su ALS (Lou Gehrigova bolest), multipla skleroza, artritis i dijabetes, neurološke poput Alzheimerove bolesti i moždanog udara, ali i za liječenje brojnih vrsta raka. Pogledajte video.

ZaMirZINE 12.11.2009
deset stvari koje trebate znati o cjepivu:

http://cromalternativemoney.org/index.php/hr/component/content/article/60-health/213

a evo šta cjepivo radi:

http://pollitika.com/svinjska-gripa-kakve-nema-u-hrvatskim-medijima#comment-182181

http://www.24sata.hr/news/nakon-cjepiva-protiv-h1n1-moze-hodati-samo-unatrag/141656/
justice

Direktor istraživačkog instituta Cannabis Science Inc. iz San Francisca koji se bavi znanstvenim istraživanjem učinaka marihuane, dr. Robert J. Melamede, tvrdi kako se ekstrakt marihuane može koristiti kao lijek za neke od najtežih bolesti koje čovječanstvo poznaje - infektivne poput svinjske gripe i side, autoimune kao što su ALS (Lou Gehrigova bolest), multipla skleroza, artritis i dijabetes, neurološke poput Alzheimerove bolesti i moždanog udara, ali i za liječenje brojnih vrsta raka. Pogledajte video.

ZaMirZINE 12.11.2009

slazem se!!
od kad sam vidjela ovo:

http://www.zamirzine.net/spip.php?article7823

ne prestajem se lijecit.
jer ipak predostroznost je najvaznija :-)
Ja upravo pijem rakije i piva, a jeo sam pijanog šarana (u vinu), posipao to sve sa češnjakom i polio limunovim sokom. Još da je trave i - imun sam!
jeremy

deset stvari koje trebate znati o cjepivu:

http://cromalternativemoney.org/index.php/hr/component/content/article/60-health/213

a evo šta cjepivo radi:

http://pollitika.com/svinjska-gripa-kakve-nema-u-hrvatskim-medijima#comment-182181
http://www.24sata.hr/news/nakon-cjepiva-protiv-h1n1-moze-hodati-samo-unatrag/141656/

svaka čast, eto, zbog toga sam postao ovu temu, nadam se da je sad jasno da to ne mislim samo ja....

evo novijih događanja u Ukraini:

Trail leading to Pneumonic plague in Ukraine involved "chemtrails" or mysterious spray, fears of vaccine

Airplanes sprayed mysterious substance over Ukraine days before pneumonic plague outbreak

Ukraine pneumonic plague update 969,247 affected

Ukraine: police removes medical records from hospitals amidst "pneumonic plague or h1n1" outbreak

Ukraine: More than 1million people now infected with mysterious disease or pneumonic plague, 2000 health workers sick

simm71: "Svinjska gripa je orkestrirani pokušaj da se širenjem straha i kaosa u stanovništvu pokuša navesti ljude na cijepljenje, ono što bi svatko trebao znati: cjepivo sadrži živu koja šteti vašem živčanom sustavu. Živa je, naravno, jedna je od najpoznatijih otrovnih tvari. To je metal poznat po tome što stvara neurološke poremećaje, uključujući autizam, demenciju, te čak i Alzheimerovu bolest. Živa se također veže za tkivo u ljudskom tijelu i nije ju lako odstraniti, tako da se čak i mala izloženost može akumulirati tijekom vremena i završiti ugrožavanjem zdravlja osoba koji su izloženi. Baxter, kreator cjepiva protiv gripe, uhvaćen je stavljajući živu ptičju gripu u cjepiva zaražujući sve više ljudi uz pomoć Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). NEMOJTE SE CIJEPITI! Osim ako naravno želite imati mogućnost umiranja i uništiti svoj imunološki sustav i imati sve vrste nuspojava. Ako ste inteligentne osobe a ne ovce koji ne mogu kritički razmišljati za sebe - istražujte dalje i doći ćete do zaključka da je ovo cjepivo velika prijevara i ne bi ga trebao unijeti ni u jedno ljudsko tijelo."

Osim žive sadrži još toksičnih elemenata a na siteu sto je dao jeremy pise: "Sastojci cjepiva su potencijalno vrlo opasni, a za kemijske dodatke koji će se koristiti u europskim cjepivima se sumnja da uzrokuju neurološke poremećaje." - Deset Stvari Koje Trebate Znati O Cjepivu Protiv Svinjske Gripe

Krščanski skup u americi - govore kao i pop u zadru o RFID čipovima i cjepivu...

Fra Bustruc: U cjepivu protiv svinjske gripe je čip za nadzor ljudi!

.....Don Jure Zubović, župnik iz Pridrage, rekao nam je kako se on slaže s tom izjavom i štoviše dodao je kako će se o svemu, a on drži da će se to dogoditi za možda dva tjedna, oglasiti i Vatikan.

http://www.slobodnadalmacija.hr
Postoji masovni plan za uništenje čovječanstva, a dijelovi tog plana su različite epidemije i zaraze. Samo cjepivo protiv svinjske gripe, koja sada izaziva masovnu histeriju, u sebi ima mikročip kojim nas se želi kontrolirati - kazao je, navodno, fra Miroslav Bustruc koji je na misnom slavlju gostovao kod kolege i prijatelja don Jure Zubovića, župnika Pridrage.

[email protected]:
"Cijela je priča o mikročipu u cjepivu protiv gripe izvučena iz konteksta.Ni fra Butorac niti don Zubović nisu budale pa da kažu da je u cjepivu protiv svinjske gripe mikro čip.
ISTINA JE da od malarije svake godine umire u svijetu 2,000,000 osoba. O tome se ne priča !
Od dijareje (proljeva) svake godine umre 2,000.000 djece a to se liječi sa oralnim sijerom koji stoji 25 centa.
Mediji o tome šute.
Ospice i polmonitis su bolesti koje se mogu izliječiti sa vakcinom niske cijene a svake godine odnesu u svijetu 10,000,000 života
Novine, TV o tome ne govore.
Pred nekoliko godina kada se je pojavila ptičja gripa , svi svjetski mediji su govorili» Najveća epidemija …. Pandemija» . Od ptičje gripe je umrlo 250 osoba u čitavom svijetu. 250 mrtvih u 10 godina što znači 25 žrtava godišnje. Obična gripa ubija 500,000 osoba godišnje. (500 prema 25) .Sada je na redu Svinjska gripa . Svi svjetski mediji govore dnevno o njoj. Strah i psihoza od pandemije.

ZAŠTO TOLIKA GALAMA? Farmaceutska kuća Roche sa svojim Tamiflu'-om protiv ptičje gripe prodala je milijune doza azijskim zemljama. Sada to radi sa svinjskom gripom. ! 1 kutija Tamiflu-a košta 50 dolara. ZARADA JE DO SADA HILJADE MILIJUNA DOLARA. Roche ne dopušta drugim farmaceutskim kućama da proizvede lijek iako ne mogu sami zadovoljiti potražnju.U njezinoj crnoj prošlosti je i zabrana Južnoafričkoj republici da proizvodi jednu verziju lijeka protiv Side po niskoj cijeni. TKO JE NAJVEČI AKCIJONIST GILED SCIENS-a KOJI JE PATENTIRAO TAMIFLU????? To je DONALD RAMSFELD , sekretar za obranu Georga Busha-a . (Rat u Iraku)
Osim toga Tamiflu nije dobio odobrenje od najuglednijeg laboratorija EEUU zbog nuz pojava i ozbiljnih smetnji naročito kod djece: konvulzije, delirij, halucinacije, neuropsihijatrijski problemi i cerebralna infekcija. U JAPANU TAMIFLU JE ZABRANJEN JER JE TAMO ZBOG NJKEGA UMRLO 14-ero DJECE. "

kreteni seratorski lažljivi. :D

[email protected]

Posjetitelj_78255prije 16 min.

Genetski materijal iz virusa ospica pronađen je u urinu i do dva tjedna nakon cijepljenja; živi virus rubele otkriven je u nosu i grlu i do 28 dana nakon ubrizgavanja cjepiva i može se prenijeti majčinim mlijekom. Pokazalo se da se vodene kozice izazvane cjepivom repliciraju u plućima i mogu se prenijeti raznim putevima. Cjepivo FluMist koje se spreja u nos sadrži žive viruse gripe i dokazano je da ih primatelj može prenijeti na druge ljude. Govori se da su necijepljena djeca opasnost za cijepljenu, ali vidimo da je zapravo suprotno. S obzirom na ovu pozadinu, postoji li učinkovitiji način širenja ojačanog virusa „svinjske gripe“ od programa masovnog cijepljenja? Jasno je da je baš to, uz još mnogo toga drugog, ono što se planira učiniti. Postoje i drugi načini širenja virusa.

Posjetitelj_78255prije 15 min.

Adjuvant koji se koristi u cjepivu protiv „svinjske gripe“ zove se skvalen i može povećati djelovanje „atenuiranog“ živog virusa „svinjske gripe“ i dovesti do mnogih drugih razornih posljedica. Dr. Joseph Mercola na stranici Mercola.com objašnjava djelovanje skvalena: „Vaš imunološki sustav prepoznaje skvalen kao molekulu ulja koja je sastavni dio vašeg tijela. Može se naći posvuda u vašem mozgu i živčanom sustavu. Ustvari, skvalen možete konzumirati u maslinovu ulju i ne samo da će ga vaš imunološki sustav prepoznati nego ćete imati i koristi od njegovih antioksidacijskih svojstava.

Posjetitelj_78255prije 14 min.

Dr. Viera Scheibner, bivša znanstvenica iz New South Walesa u Australiji, provela je godine i godine proučavajući razorne učinke cjepiva. O skvalenu je izjavila sljedeće: „… ovaj adjuvant [skvalen] doprinio je nizu reakcija poznatima kao „sindrom Zaljevskog rata“ koje se mogu vidjeti kod vojnika koji su sudjelovali u Zaljevskom ratu. Simptomi koje su razvili uključivali su artritis, fibromijalgiju, limfadenopatiju, osipe, fotosenzibilne osipe, malarne osipe, kronični umor, kronične glavobolje, abnormalan gubitak dlaka na tijelu, nezacjeljujuće kožne povrede, ulcere u ustima (afte), vrtoglavicu, slabost, gubitak pamćenja, konvulzivne napade, promjene raspoloženja, neuropsihijatrijske probleme, probleme sa štitnjačom, anemiju, povišen ESR (stopu sedimentacije eritrocita), sistemski eritemski lupus, multiplu sklerozu, smrtonosnu amiotrofičnu lateralnu sklerozu, Raynaudov fenomen, Sjorgrenov sindrom, kroničnu dijareju, noćna preznojavanja i slabije groznice.“

Posjetitelj_78255prije 14 min.

Potencijalne opasnosti cjepiva protiv „svinjske gripe“ pokazuju iskustva iz Sjedinjenih Američkih Država nakon programa masovnog cijepljenja 1976. godine. Kao „opravdanje“ za njega poslužila je smrt jedne jedine osobe, vojnog novaka u Fort Dixu u New Jerseyju. Tada je stvorena panika na temelju činjenice da je umro od tipa svinjske gripe navodno sličnog onome koji je ubio na desetke milijuna ljudi 1918., što je također bila katastrofa izazvana cjepivom.

Posjetitelj_78255prije 13 min.

Farmaceutske kompanije i Svjetska zdravstvena organizacija uvjeravaju nas da je cjepivo protiv „svinjske gripe“ sigurno, a otkriveno je da je 600 stručnjaka neurologa u Ujedinjenom Kraljevstvu zaprimilo tajna pisma od čelnika Vladina zdravstvenog resora u kojima upozoravaju na nadolazeći porast slučajeva Guillain-Barreova sindroma kao posljedice cijepljenja protiv „svinjske gripe“.

Posjetitelj_78255prije 12 min.

Mogli biste reći da je ovo ludost. Na jednoj razini i jest jer su ljudi koji stoje iza globalne zavjere po svim kriterijima krajnje ludi. Međutim, ovdje nije riječ o birokratskom ludilu, osim u smislu načina na koji se ono koristi putem korisnih idiota. Ovo je u svojoj biti hladno, proračunato i ubijanju blisko ludilo.

Posjetitelj_78255prije 12 min.

Sada se na desetke milijardi dolara, funti i eura dodjeljuje mutnim korporacijama poput Baxter Internationala i Novartisa za masovno cijepljenje globalnog stanovništva. Bez obzira na ekonomsku situaciju, novca nikada ne nedostaje kad je u pitanju plan za ostvarivanje interesa, bilo da je riječ o novcu masovna krvoprolića u ratovima ili masovna krvoprolića u sklopu programa cijepljenja. Ubijanje ljudi veliki je biznis – pitajte samo proizvođače oružja

Posjetitelj_78255prije 11 min.

Strah i lakovjernost pobrinut će se za to da ogroman broj lakovjernih ljudi koji ne postavljaju pitanja pojure na cijepljenje u tjednima i mjesecima koji slijede. Međutim, svijet danas zna mnogo više o onome što se zbiva nego prije pet, deset ili dvadeset godina i mnoštvo je ljudi u stanju prozreti laži. Ovdje nastupa policijska država sa svojim planom da cjepivo proglasi obveznim. Već se velikom brzinom krećemo u tom smjeru, a ono što se sada događa u američkim saveznim državama poput Massachusettsa model je koji vrijedi za sve.

Posjetitelj_78255prije 11 min.

Senat države Massachusetts donio je zakon S 2028 o pandemiji gripe, koji nameće fašistički režim kad god guverner to poželi nakon pandemije gripe – poput, kao što znate, onog koji planiraju uvesti. Zakon ovlašćuje državnog povjerenika za zdravstvo, provoditelje zakona te medicinsko osoblje da: - Cijepe stanovništvo. - Ulaze na privatne posjede bez naloga. - Zatvaraju u karantenu ljude protiv njihove volje. - Uhite bez naloga svakog za koga policijski dužnosnik procijeni da je prekršio pravila o izolaciji ili karanteni. - Pošalju u zatvor ili kaznom od 1000 USD dnevno kazne svakog tko počini takav prekršaj. Slične odredbe o izlaciji provode se i u Floridi, Washingtonu, Iowi i Sjevernoj Carolini. Ostale će ih države slijediti, a diljem svijeta se planira to isto, ako se za to zauzmemo.

Posjetitelj_78255prije 10 min.

Od tih „elitnih“ obitelji koje stoje iza masovnih cijepljenja protiv „svinjske gripe“ potekla je eugenika o „vrhovnoj rasi“, s Adolfom Hitlerom kao najistaknutijim zagovornikom. Obitelj Rockefeller, podređena Rotschildovima, financirala je Hitlerovog stručnjaka za „čistoću rase“ Ernsta Rudina na Institutu Kaiser Wilhelm u Münchenu i mnoge druge vodeće eugeničare.

Posjetitelj_78255prije 8 min.

Moramo biti snažni i udruženih snaga. Što znači nečija vjera, boja kože, visina prihoda ili seksualnost pred ovakvim sotonskim planom? Ovdje se ne radi o ubijanju i sakaćenju bijelaca, crnaca, muslimana, hinduista ili Židova. Ovdje je riječ o napadu na zdravlje i slobode sviju nas, tako da se toj prijetnji moramo suprotstaviti kao Jedno.

Posjetitelj_78255prije 7 min.

Hej, vi na srednjim i nižim razinama uprave u vladama i njihovim agencijama; vi u uniformama, bilo da je riječ o vojnim, policijskim, nebitno… Pa što to, dovraga, radite? I vi imate djecu i unuke. Što, dovraga, radite? Probudite se, odrastite, informirajte se i pokažite da se ne slažete prije nego li nametnete zatvorsku državu vlastitim obiteljima. Ovo nije vrijeme da srca klonu… tu smo da se riješimo ove fašističke gluparije i doći će i vrijeme kad ćemo u tome uspjeti. Suočimo se stoga s tim izazovom i pogledajmo mu u oči umjesto da pobjegnemo u potragu za skloništem. Jedna rečenica može poslužiti kao sažetak:

LJUDSKA RASO, NE KLEČI I USTANI.

PORUKA S OLTARA Ne cijepite se protiv gripe jer ćete biti mikročipirani!
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/43239/Ne-cijepite-se-protiv-gripe-jer-cete-biti-mikrocipirani.html

ma daj... prestrašno ... a tek ako se Vatikan oglasi... neznam kak će ljudi reagirat....
oh my god, i knew it is a lupus! is it a lupus? if you dont tell anyting i´ll know it is a lupus
p.s. tolko sam se nabubo graa da mi svinjska gripa nebi ni prismrdila hehe
Ja bih lijepo molio admina da autore postova čiji sadržaj čini copy/paste sa foruma/news portala/blogova upozori na činjenicu da isti ne govore apsolutno ništa generalnoj publici foruma o tematici te da je poželjno svaki link komentirati nekim argumentom/opaskom. Hvala!

Vlastimir srsken - glasnogovornik češkog ministarstva zdravstva
javno priznaje da su na područje češkog teritorija
dostavljena testna cjepiva
zaražena živim h5n1 (smrtonosnim) virusom (ptičja gripa)

Kako je poznato da cjepiva nisu testirana,
prvi testovi na lasicama u Ceškoj rezultirali su
mrtvim i naknadno uspavanim lasicama zbog konatminacije ptičjom gripom...

To je bilo jedino testiranje prije davanja cjepiva ljudima....

A evo i poljske ministrice zdravstva...
film zaglavi na 2 min pa terba refreshati...

CENSORED POLISH HEALTH MINISTER

a ti meni pricaj o pravilima foruma i dal bi se trebo savjetovat s David Ickeom
o zdravlju, cjepivu i 'Ajnštajnovom' sindromu... de molim vas...
Ako mi je itko u životu pomogao to su bili obićni dobri ljudi a ne doktori, vlade isl. Moja recimo doktorica (kod koje neidem) ti daje praxiten za žuljeve na nogama i normabel za šum u uhu, što se tiče zdravstvenog sustava pomogao mi je jedino isprazniti novčanik i ostaviti mog sina s elementima autizma bez ikakve pomoći, objašnjenja, PRAVA pa čak i savjeta (dok neki drugi govore da je u svim cjepivima živa koja uzrokuje neurološke poremećaje, autizam itd.) a osobno znam za neke osječke doktore koji svoju djecu nisu cijepili NIČIM - NIKADA.....

ako postoje dokazi za ili protiv cjepiva molim da ih podjelite s nama, situacija je ozbiljna i ljudi su zabrinuti za svoje i zdravlje svoje djece... Još nevidim niti jedan konkretan dokaz o vjerodostojnosti tvrtke Baxster niti njihovog cjepiva...

Ja znam da se sigurno neću cijepiti novim cjepivom koje ce mozda 'slućajno' ili 'zabunom' kao sto su u 18 zemalja poslali testna cjepiva sadrzavati h5n1 u sebi....

Pa eto nekima i komentar koji je falio... kad baš moram...

:D

De nek mi sad netko kaže, jesam li ja onaj koji želi vidjeti urotu koje nema ili šta?

Malo pogledajte šta sam searcho a šta sam dobio i to u 'Featured' pored Adama i Jamie-a
...žrtve cjepiva:

Povijesni medij

...kako god, cijepiti se neću, nisam nikada - a pogotovo ne sada....tko voli bit zamorac, nek' izvoli....
Ne znas tko su veci panicari - oni sto panicare zbog svinjske gripe, ili oni sto panicare zbog cjepiva...

IMHO, cjepivo je upitno samo zato sto nije moglo biti dovoljno dugo i iscrpno testirano.

Smrtni slucajevi osoba koje su cijepljene ne dokazuju nista [za sada] i ti ljudi bi vjerojatno umrli i da nisu cijepljeni. Koliki je udio preminulih medju cijepljenima?

IMHO2, ovo vjerojatno nije nikakva urota farmaceutske industrije, nego medija. Da mediji od te gripe [ili pticje prije par godina] nisu napravili armageddon, vjerojatno ne bi bilo ni panike ni cjepiva ni halabuke i masovne psihoze...

Tu bi sad netko mogao postaviti pitanje cjepiva protiv H1N1 virusa gripe i drzava koje ga kupuju... kao, farmaceutske kompanije potkupljuju ministre i drzave... istina, narudzbe su tolike da proizvodjaci ne mogu nasmagati [zasigurno zadovoljno trljaju ruke], ali opet - koliko proizvodjaca proizvodi cjepivo protiv uobicajenih virusa gripe (a, koliko protiv H1N1) i koliko svake godine takvih doza ministarstvo pribavi?
Leteci mungos

IMHO2, ovo vjerojatno nije nikakva urota farmaceutske industrije, nego medija.

Teško je reći, ali je znakovita činjenica da je po zadnjim statističkim podacima industrija marketinga u Hrvatskoj zbog recesije pala za 50-ak %, osim u farmaceutskoj industriji - kod njih je narasla za 50 %. Ne vidim baš nešto više reklama za lijekove na televiziji, pa se zaključak nameće sam od sebe - to će vjerojatno biti kombinirana urota farmaceutske i medijske industrije.
Malo vjerojatnim mi se cini scenarij po kojem agent proizvodjaca cjepiva/lijeka obilazi sve medijske kuce i nudi im pinku za podizanje panike. I tako u svim drzavama svijeta. Ako je toga i bilo, bilo je mozda u svega nekoliko globalnih medija, vec otprije poznatih po svojim vezama s kapitalom - Fox i sl.

Izvjesniji mi je onaj po kojem je poplava medijskih kuca, koje su u posljednjih 20 godina nicale kao gljive poslije kise - ponajvise kao posljedica globalne kreditne ekspanzije, dovela do borbe za gledatelje, a ta borba do pomnijeg mjerenje i plasiranja drloga kojeg su ljudi uljuljkani u konzumeristicki loj zeljni - zutila [trivijale] i straha [od gubitka trenutne pozicije].

Tko bi danas pratio medij koji ne izvjestava o broju umrlih, svim simptomima, nacinima lijecenja, koji nije objavio da je preminula (do oboljenja) zdrava osoba u najboljim godinama?!

P.S. Sto se tice povecanja reklamiranja lijekova u medijima, to ponajprije treba zahvaliti ulasku ekonomista/marketingasa [Atlantic grupe] u farmaceutski svijet - na sto se ljudima iz struke dize kosa.
Rijec urota ne stoji bash najbolje sektorima koji uposljavaju desetke tisuca ljudi (okvirna brojka onih koji bi trebali biti upoznati sa elementima 'urote'). Da od svih tih ljudi o uroti progovori nekakva austrijska neo-hipi novinarka bash i ne ide u prilog pobornicima teorije urota...

evo jedan mnogo dobro napisan clanak, objavljen nedavno u jednom renomiranom casopisu, o tome kako ucinkovitost cjepiva protiv gripe (ukljucujuci onu "regularnu" sezonsku, kao i ove "nove" podvrste) uopce nije dokazana (vec desetljecima) - ukljucujuci i sljedeci podatak:
Skriveni sadržaj

"This was after Congress had already approved $1.8billion to stockpile Tamiflu for the military, a decision that was made during the tenure of Defense Secretary Donald Rumsfeld. (Before joining the Bush Cabinet, Rumsfeld was chairman for four years of Gilead Sciences, the company that holds the patent on Tamiflu, and he held millions of dollars’ worth of stock in the company. According to Roll Call, an online newspaper covering events on Capitol Hill, Rumsfeld says he recused himself from all government decisions involving Tamiflu. Gilead’s stock price rose more than 50 percent in 2005, when the government’s plan was announced."

http://www.theatlantic.com/doc/200911/brownlee-h1n1

osim toga, zanimljivo izlaganje Terese Forcades, koja je doktorica medicine, specijalizirala internu medicinu na newyorskom sveucilistu, te ima doktorat sveucilista u barceloni - malo je smijesno sto je teta istovremeno i casna sestra benediktinka (koja je inace poznata po feministickom stavu i pro-abortion idejama, lol)

izlaganje je na spanjolskom, ali ima titlove na engleskom, traje oko sat vremena - ona spominje neke vec poznate cinjenice (da je firma Baxter na adrese razlicitih laboratorija poslala 75kg zarazenog materijala, navodna "cjepiva" koja su sadrzavali smrtonosni virus pticje gripe i sl., spominje i Jane Burgermeister) - medjutim, ono sto je zanimljivo (negdje oko 25. minute, ne znam vise tocno) jest objasnjenje kako to navodno "cjepivo" protiv svinjeske gripe funkcionira, zasto je stetno te kako ona osobno dozivljava citav cirkus oko WHO (World Health Organisation) i njihovog proglasenja svjetske pandemije u trenutku kada je svega par stotina ljudi imalo simptome gripe (za koju se znalo da je zaraznija od obicne gripe, ali s puno nizom stopom smrtnosti) te o tome kako postoji mogucnost da se ljude prisili da se cijepe (odnosno da plate kaznu ili odu u zatvor zbog odbijanja cjepiva)

http://www.vimeo.com/7298827

Ok, sve mi je jasno da se ovakve stvari nece detaljno stavljati u dnevnik ili vijesti, nego samo spomenuti ali zašto pobogu govore da je strogo testirano kad se zna da je testirano na stotinjak potpuno zdravih ljudi te da nigdje ne postoji službena objava točnih sastojaka / nuspojava što je obavezno za svaki ljek / cjepivo... To navodi i poljska ministrica ... al naš pajdo milinović vjerojatno nije ni čuo njenu izjavu pa može komentirati da se on 'ne slaže s njenim mišljenjem'.

nova tv je također imala sličnu vijest na ttxu ali su je oko popodneva maknuli jer je 'Pahorova vlada' ipak puno zanimljivija....

index.hr

"Iako je cjepivo rigorozno testirano i zadovoljava sve postavljene standarde, kod nekih osoba može uzrokovati nuspojave pa čak i smrt", priopćili su iz ministarstva.

koliko sam provjerio s više odvjetnika nitko u hrvatskoj nemože nijednog pojedinca prisiliti na cijepljenje, pogotovo zaposlenike u državnim firmama - medicinske djelatnike. U slučaju odbijanja cjepljenja mogu im promjeniti radno mjesto, a u slučaju otkaza osoba ima mogučnosti za tužbu/otštetu.. Tako bar kažu...

Što se tiče hajke ipak bih zaključio da su ju digli Obama i WHO (proglašavanjem pandemije) naravno uz ogromnu pomoć medija...
zeitgeist šema, kreće mikročipiranje ljudi...
Mladjo

zar nismo vec svi mikrocipirani ? ... mobiteli ? internet ? kreditne kartice ? ... veliki brat sve zna, i gdje sam i sto radim i sto pisem ... ?
Mladjo

nažalost tehnologija postoji... a definitvno nas je previše da bi svi bili siti i zadovoljni...
pogledaj end game od alex jonesa imas link na 5oj stranici... ako već nisi...
smrad

koliko sam provjerio s više odvjetnika nitko u hrvatskoj nemože nijednog pojedinca prisiliti na cijepljenje,

evo reče ministar na TV večeras da je cijepljenje dobrovoljno.ok, ako je tako i ako ljudi izignoriraju cjepljenje - tko će platiti naručeno cjepivo i što će se dogoditi s njime?hoće li ga ministar preprodati nekom drugom? ipak je to kupljeno od naših para....
Ingo

Mladjo

zar nismo vec svi mikrocipirani ? ... mobiteli ? internet ? kreditne kartice ? ... veliki brat sve zna, i gdje sam i sto radim i sto pisem ... ?

nezna još al znat će kad se budeš cijepio LOL
smrad

pogledaj end game od alex jonesa imas link na 5oj stranici... ako već nisi...

Sve bolje od boljeg;jucer hipi,danas rednek,amerikanski desnicar. Dobro,ciji si ti izrod?
Svebor

žderem limun, tovim se max fluovima raznim... septolete su mi droga.

mrzim prehladu, ali igle mrzim više.
kravlje ludilo, pa ptičja gripa, pa svinjska...
vjerojatno će jednom doći i neka ozbiljna pandemija kojom će reducirati ljudsku rasu na optimalnih 500 milijuna primjeraka ili nešto slično. ali ne još.

Super su mi ovi eugeničari. Evo, možeš ti odmah počet, budi pionir, predvodnik. Save the planet, kill yourself. Biraj ispred koje table Georgia Guidestonesa bi najradije bio pokopan.

Što ždereš limun, čemu maxfluovi, kad ti je 500 milijuna optimalno? Ili ti je ipak drag život i zdravlje, a neka u ovih 5 milijardi i 500 milijuna ljudi (ako ne i više) bude netko drugi?

Stvarno ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima i na forumu i u Osijeku.

http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2008/11/sheep-dog-trials-im-telling-you-the-man-and-the-do1.jpg
bazooka_joe

Sve bolje od boljeg;jucer hipi,danas rednek,amerikanski desnicar. Dobro,ciji si ti izrod?

ahahahhaha... dobar... :lol: po tvojim kriterijima vjerojatno sam balkanska stoka....

wiki

Jones self-identifies as a libertarian, not a right-winger,[16] and calls himself a paleoconservative

smrad

ahahahhaha... dobar... :lol: po tvojim kriterijima vjerojatno sam balkanska stoka....

Da... Dobar. Ne zaboravi, stoka se drži svoga dijela pašnjaka. Ne laskaj si.
*clicks ignore* ;)
i virus AIDS-a svakodnevno mutira pa nitko ne pizdi oko toga

o lakovjernih li ovaca na ovom svijetu :S
najveći događaji vezani za našu budučnost se upravo odvijaju na razini europske unije i svijeta.. ali vas očito boli kita... mislim, necu više ni postat, kog zanima nek istražuje... ja sam zadovoljio svoju potrebu .. a vi stoko pasite dalje.

..ajd konačno više....
I srpski ugostitelji se uključuju u borbu protiv virusa:
...e, to ja zovem pravim lijekom !!!!!!!
zašto se u Osijeku nitko toga nije sjetio?

zaboravio bi ekspresno na recesiju...

http://www.net.hr/zdravlje/page/2009/12/24/0166006.html

smrad

Ljudi odljepite se od novina, dnevnika, igrica i spamanja na faceu. PROBUDITE SE. Više ne postoje 'skeptici' i oni drugi, već je sve javno, a mi smo tolka stoka da ne vidimo što nam rade.

Desno je cijela playlista pa si pogledajte....
HITNO UPOZORENJE ZA JAVNOST

Pregledajte činjenice pa zaključite sami...

Obama je proglasio pandemiju - u cijelom svijetu svinjska gripa dolazi neobjašnjivo niotkud - Baxterovo cjepivo je patentirano 2008 kad nije postojao ovaj oblik gripe - sadašnji oblik je mješavina svinjske, ptičje i ljudske gripe koji može nastati jedino u laboratoriju - američki senat je prije nekoliko dana donio zakon koji daje ovlasti am. vojsci na prisilno cijepljenje SVIH civila - ljudi koji su bili cijepljenji oboljevaju od teških neuroloških posljedica Gillian-Barre sindroma i umiru.

U posljednjih nekoliko mjeseci, a pogotovo posljednjih tjedana na internetu se postaju tisuće upozorenja javnosti vezane za lažno izazvanu krizu, epidemiju itd..... Informacije su oko vas odlučite sami želite li se cijepiti.

Izvješće da je Svjetska zdravstvena organizacija, SZO ( World Health Organization, WHO) imenovala 'neovisni' odbor za istragu vlastitog upravljanja panikom H1N1 svinjske gripe u 2009 godini je okaljala činjenica da je jedan od izabranih članova odbora, John Mackenzie, u stvari bio i jedan od savjetnika koji je urgirao da Svjetska zdravstvena organizacija hitno proglasi pandemiju. John Mackenzie je također povezan s proizvođačima cjepiva što ga čini 'imunim' na iste optužbe koje bi istraga trebala rasvijetliti, tj. da se Svjetska zdravstvena organizacija oslanjala na savjetnike kojima je bilo u interesu iz financijskih razloga proglasiti pandemiju svinjske gripe bez obzira na činjenice s terena.
Heh, koliko buke oko ove gripe prije jedva nekoliko mjeseci, a nikom ništa, samo nam drpili lovu, a cjepivo spalili.

Tagovi