Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Deset studenata zamrznulo godinu i tražilo pomoć psihijatra

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Losos:D
Ukupno postova: 129
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.10.2009. 7:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

audi... pa da to i govorim skolovanje treba biti besplatno jer mzos iovako placa faxove... a dio novca koji dobiju od studenata se nigdje ne prikazuje ergo ni ne treba im...

ivice..
u pravu si .. no princip je isti sve su ostalo nijanse...

stella...
da svi koji placaju fakultet su budale.. odgovorno tvrdim .. jer da znaju da mogu i bez toga mislis da ne bi ? bi!

ekipa.. svatko tko ima priliku preskocit ce red.. ostali ce biti ljubomorni sto oni nemaju vezu.. a ostali koji su principijalni trebaju stajati na crvenom u 3 u noci jer se pokvario semafor.. ergo .. princip je samo druga rijec za tvrdoglavnost.. jer ako rijeke postoje od pamtivijeka.. da li je potrebno da se covijek bori protiv vjetrenjaca... rijeka sve zaobiđe a vjetrenjace nadzive svakog borca..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.10.2009. 12:31 
Naslov:  

Losos:D je napisao/la:
audi... pa da to i govorim skolovanje treba biti besplatno jer mzos iovako placa faxove... a dio novca koji dobiju od studenata se nigdje ne prikazuje ergo ni ne treba im...

ivice..
u pravu si .. no princip je isti sve su ostalo nijanse...

stella...
da svi koji placaju fakultet su budale.. odgovorno tvrdim .. jer da znaju da mogu i bez toga mislis da ne bi ? bi!

ekipa.. svatko tko ima priliku preskocit ce red.. ostali ce biti ljubomorni sto oni nemaju vezu.. a ostali koji su principijalni trebaju stajati na crvenom u 3 u noci jer se pokvario semafor.. ergo .. princip je samo druga rijec za tvrdoglavnost.. jer ako rijeke postoje od pamtivijeka.. da li je potrebno da se covijek bori protiv vjetrenjaca... rijeka sve zaobiđe a vjetrenjace nadzive svakog borca..

Mi kao ne znamo da su faxovi već namireni? Znamo, ali kako svaki fax moraš plaćati, zato i uplaćujemo te školarine. A ono ''zamrzavanje godine'' je za studente koji zaista imaju zdravstvenih problema, a ne da se tu nađu pojedinci koji bi ispravljali krivu Drinu pa sad ne bi platitli jer oni misle da ne trebaju plaćati. Pa ne bi ni mi, ali ne možeš sad reći: ''Ja neću plaćati fax, ali ću studirati.''.

Ne losose...tvoje, a također ničije pravo nije zamrzavati godinu! To je jedna od opcija ukoliko nešto zaista nije u redu s tvojim zdravstvenim stanjem, a ne stanjem uma (''Neću plaćati jer ne moram!''). Ako se ne mora plaćati, zašto onda samo 2% studenata zamrzava godinu, a ne recimo...50-60%? Što bi bilo kada bi se nekoliko tisuća studenata izvlačilo na takve glupe fore..? Onda bi sigurno bila pokrenuta ''Operacija Depresija''...pa bi ti kvazi depresivci i teški bolesnici završili na pravom lječenju, u Vrapču.

Zašto bi išao pošteno, kad možeš muljati i varati... Studenti koji na takav nepošten način studiraju i možda jednog dana i dobiju diplomu, oni su isti kao i oni faxovi koji kradu od studenata. Samo gledaju vlastitu korist i postanu upravo isti kao i oni, ništa bolji!

Post Postano: 24.10.2009. 13:55 
Naslov:  

i gdje je tu problem...

dobro .. ako ces tako gledati .. ostani stajati na semaforu .. ja preporucujem svim koji imajupriliku zamrznuti neka zamrznu .. jer zasto bi ja bio ovca i zasto bi mi se smijali mogu nesto poduzeti po tom pitanju...

ja necu i ne zelim biti ovca.. svaku sljedecu godinu sve dok ne budu revizije cu zamrzavati godinu ... sve dok ne diplomiram.. jer sam faxu dao vec i previse para.. a zasto..

zato jer su oni rekli da toliko to kosta.. a nigdje nemaju izracunato kako i zasto..

a to je tako jer mogu

pa i ja mogu

...

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.10.2009. 7:36 
Naslov:  

@losos
Liku,sve si rekao. Ajd' josh reci u kojoj si stranackoj mladezi pa da ne glasamo za vas... Razz

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
sokrat

Ukupno postova: 982
Post Postano: 26.10.2009. 8:41 
Naslov:  

Losos:D je napisao/la:
i gdje je tu problem...

dobro .. ako ces tako gledati .. ostani stajati na semaforu .. ja preporucujem svim koji imajupriliku zamrznuti neka zamrznu .. jer zasto bi ja bio ovca i zasto bi mi se smijali mogu nesto poduzeti po tom pitanju...

ja necu i ne zelim biti ovca.. svaku sljedecu godinu sve dok ne budu revizije cu zamrzavati godinu ... sve dok ne diplomiram.. jer sam faxu dao vec i previse para.. a zasto..

zato jer su oni rekli da toliko to kosta.. a nigdje nemaju izracunato kako i zasto..

a to je tako jer mogu

pa i ja mogu

...

ti si jedna obična ljenčina koja zapravo ni ne zna što znači studirati...zayebavaš se i vjerojatno ga nećeš nikada ni završiti....
..zbog ovakvih kao što si ti nayebat će oni koji stvarno imaju razloge za zamrzavanje godine....
..jedan moj profesor je stalno govorio..."doće cica na kolica"....i uvijek se sve vrati..prije ili kasnije....
....
..ne morašs se truditi da mi odgovaraš na ovo..već si dovoljno rekao...živio ti nama 100 godina....

Post Postano: 26.10.2009. 12:00 
Naslov:  

koje ste vi ovce....

covjek je nacinjen da kritički razmislja i sve dovodi u pitanje a ovce da vjerno prate čobana...

pratite čobana i ostanite mi zdravi ...

Skoči u forum: