Humanitarni koncert: Bugarska Skupština + Gužva u 16-ercu + Ringišpil + FNC Diverzanti...

Osijek

Humanitarni koncert: Bugarska Skupština + Gužva u 16-ercu + Ringišpil + FNC Diverzanti...

U dvorištu Vege, u Tvrđi, u subotu 19. rujna 2009. održat će se Humanitarni koncert za Blixu, kojega organiziraju Klub Osijek United i Zla Buka Booking. Početak je u 20 sati, a nastupaju:
20:00 - Bugarska Skupština (Osijek)
21:00 - Gužva u 16-ercu (Osijek)
22:00 - Bud Spencer (Osijek)
23:00 - FNC Diverzanti (Zagreb)
00:00 - Grupa tvog Života (Osijek)
01:00 - Ringišpil (Novi Sad)
02:00 - Praxitens (Osijek)
03:00-05:00 - Safety Breaks, Vladimir & Drozdekov (svi iz Osijeka; house + drum&bass)

Vrata dvorišta će biti otvorena od 18:00 sati.

Ulaz je simboličnih 50 kn u pretprodaji [70 kn na dan koncerta] koje će se moći kupiti u Caffe baru Kesten, K.A.Stepinca 38/a, te u Carpe Diem-u, u Tvrđi. Fešta započinje točno u 20:00 sati, a završava oko 05:00 ujutro.

U slučaju kiše koncert se seli u prostor Mini Teatra.

Najava koncerta [OSTV]
Povijesni medij

Humanitarni koncert za Blixu, poznatog i kao Ivan Prgomet-Selak, koji je stradao u prometnoj nesreći te ostao vezan za kolica, održat će se u dvorištu Vege, u Tvrđi. Naime, našem dragom prijatelju zdravstveno osiguranje ne pokriva sve troškove, a cilj nam je prikupiti što više novca za operaciju koja je prijeko potrebna da ponovno stane na noge i samim time, što je i bitnije, pokazati da smo uz njega.

Ivan je trenutno u invalidskim kolicima, ali uz puno vježbe i uloženog napora napreduje iz dana u dan. Ipak, sama vježba i trud neće biti dostatni da ponovno samostalno prohoda, već će se morati podvrgnuti kompliciranom zahvatu operacije kukova. Naravno, sama operacija nije nimalo jeftina te su stoga njegovi prijatelji i poznanici po drugi puta odlučili organizirati koncert podrške za Ivana i prikupiti barem dio potrebnih financijskih sredstava za operciju. Na koncertu će ovoga puta biti prisutan i sam Ivan, koji je unatoč tome što je trenutno vezan za invalidska kolica i dalje ostao optimističan i vedroga duha u što ćete se moći uvjeriti i sami.

Prvi koncert održan prije nešto više od godinu i pol dana prošao je odlično, uz velik odaziv ljudi i prikupljenih oko 13,000 kn. Ovoga puta sve je dovedeno na još višu razinu premještanjem koncerta u veći prostor i nastupom gostiju iz Požege, Zagreba i Novog Sada, koji će uz još dva dobro znana osječka benda i četiri DJ-a, uveličati ovaj događaj i pomoći da se prikupe financijska sredstva za našeg prijatelja.

Zahvaljujemo sponzorima: Karovačka Pivovara, Gradsko Ppglavarstvo, Belje, Red Bull, Vodovod Osijek, Buljubašić (Auto kuća), Badel, OSTV, Osijek 031.
ide se dakako...
Blixa je inaće Ivan Prgomet Selak

Re: Tvrđa: humanitarni koncert - Grupa Tvog Života + Bud Spencer + Ringišpil + Fnc Diverzant + Sizif

Iako baš i ne volim ove bendove, idem, jer mi je Prgomet prijatelj, i nije mi teško dati 50 kn, iako mislim da 50 kn nije baš "simbolično", kako u tekstu piše. Tek toliko.

Re: Tvrđa: humanitarni koncert - Grupa Tvog Života + Bud Spencer + Ringišpil + Fnc Diverzant + Sizif

Umjesto Sizifa nastupa Loš Primjer iz Požege.....

zen031

Iako baš i ne volim ove bendove, idem, jer mi je Prgomet prijatelj, i nije mi teško dati 50 kn, iako mislim da 50 kn nije baš "simbolično", kako u tekstu piše. Tek toliko.

ako se radi o prijatelju, mislim da je i više nego simbolično
Ma jasno, samo naviknuh da nakon "simboličnih" piše il 10 il 20 kn, pa me malo ubolo u oko. :)
ljudi ne pizdite oko tih 50kn, ide za dobre stvari i uopće mi neće biti žao dati 50 kn
Zašto na isti dan kad su i Wastedi.
Sad neznam šta ću, ali Wastedi mi se čine kao opcija zasad.
Potvrdili su i Praxitensi .
maras

U dvorištu Vege ili Kazamata, u Tvrđi, u subotu 19. rujna 2009. održat će se Humanitarni koncert za Blixu, kojega organiziraju Klub Osijek United i Zla Buka Booking. Početak je u 20 sati, a nastupaju:
Grupa Tvog Života (Osijek)
Bud Spencer (Osijek)
Ringišpil (Novi Sad)
Fnc Diverzant (Zagreb)
Sizif (Osijek)
+ 4 DJ-a (house & drum'n'bass).

Ulaz je simboličnih 50 kn u pretprodaji koje će se moći kupiti u Caffe baru Kesten, K.A.Stepinca 38/a, te u Carpe Diem-u, u Tvrđi. Fešta započinje točno u 20:00 sati, a završava oko 05:00 ujutro.

Humanitarni koncert za Blixu koji je stradao u prometnoj nesreći te ostao vezan za kolica održat će se u dvorištu Vege ili Kazamata u Tvrđi. Naime, našem dragom prijatelju zdravstveno osiguranje ne pokriva sve troškove, a cilj nam je prikupiti što više novca za operaciju koja je prijeko potrebna i samim time, što je i bitnije, pokazati da smo uz njega.

Zahvaljujemo sponzorima: Karovačka Pivovara, Gradsko Ppglavarstvo, Belje, Red Bull
Vodovod Osijek, Buljubašić (Auto kuća), Badel, OSTV, Osijek 031.

Zahvaljujemo Gradskom poglavarstvu posebno Karlu i gospodinu Bubalu koji su nam dali na korištenje prostor Vege za ovu prigodu.Iznimno nam je drago i mislim da ćemo pokazati da se koncerti mogu organizirati bez da se novac bahato uzima iz gradskog proračuna.Zahvaljujem svim bendovima što su se odrekli svojeg honorara i svim ljudima koji su pomogli da se ovo organizira.
Evo juler čuo da svira i Bugarska skupština.
Početak točno u 20:00H line up;
20:00h Bugarska Skupština
21:00h Gužva u 16-ercu
22:00h Bud Spencer
23:00h FNC Diverzanti
00:00h Grupa tvog Života
01:00h Ringišpil
02:00h Praxitens
03:00-05:00h House & Drum & Bass Dj-I

Početak točno u 20:00h line up;
20:00h Bugarska Skupština
21:00h Gužva u 16-ercu
22:00h Bud Spencer
23:00h FNC Diverzanti
00:00h Grupa tvog Života
01:00h Ringišpil
02:00h Praxitens
03:00-05:00h House & Drum & Bass Dj-I
Svoju svirku je potvrdila i Gužva u 16-ercu te Bugarska Skupština
maras

U dvorištu Vege ili Kazamata, u Tvrđi, u subotu 19. rujna 2009. održat će se Humanitarni koncert za Blixu, kojega organiziraju Klub Osijek United i Zla Buka Booking. Početak je u 20 sati, a nastupaju:
Grupa Tvog Života (Osijek)
Bud Spencer (Osijek)
Praxitens (Osijek)
Ringišpil (Novi Sad)
Fnc Diverzant (Zagreb)
Sizif (Osijek)
+ 4 DJ-a (house & drum'n'bass).

Ulaz je simboličnih 50 kn u pretprodaji [70kn na dan koncerta] koje će se moći kupiti u Caffe baru Kesten, K.A.Stepinca 38/a, te u Carpe Diem-u, u Tvrđi. Fešta započinje točno u 20:00 sati, a završava oko 05:00 ujutro.

Humanitarni koncert za Blixu [poznatog i kao Ivan Prgomet-Selak] koji je stradao u prometnoj nesreći te ostao vezan za kolica održat će se u dvorištu Vege ili Kazamata u Tvrđi. Naime, našem dragom prijatelju zdravstveno osiguranje ne pokriva sve troškove, a cilj nam je prikupiti što više novca za operaciju koja je prijeko potrebna da ponovno stane na noge i samim time, što je i bitnije, pokazati da smo uz njega.

Ivan je trenutno u invalidskim kolicima ali uz puno vježbe i uloženog napora napreduje iz dana u dan. Ipak, sama vježba i trud neće biti dostatni da ponovno samostalno prohoda već će se morati podvrgnuti kompliciranom zahvatu operacije kukova. Naravno, sama operacija nije nimalo jeftina te su stoga njegovi prijatelji i poznanici po drugi puta odlučili organizirati koncert podrške za Ivana i prikupiti barem dio potrebnih financijskih sredstava za operciju. Na koncertu će ovaj puta biti prisutan i sam Ivan koji je unatoč tome što je trenutno vezan za invalidska kolica i dalje ostao optimističan i vedroga duha u što ćete se moći uvjeriti i sami.

Prvi koncert održan prije nešto više od godinu i pol dana prošao je odlično, uz velik odaziv ljudi i prikupljenih oko 13,000 kn. Ovoga puta sve je dovedeno na još višu razinu premještanjem koncerta u veći prostor i nastupom gostiju iz Požege, Zagreba i Novog Sada koji će uz još dva dobro znana osječka benda i četiri DJ-a uveličati ovaj događaj i pomoći da se prikupe financijska sredstva za našeg prijatelja.

Zahvaljujemo sponzorima: Karovačka Pivovara, Gradsko Ppglavarstvo, Belje, Red Bull
Vodovod Osijek, Buljubašić (Auto kuća), Badel, OSTV, Osijek 031.

Jebote ovakav koncert dugo vec nije bio u Osijeku, il me pamćenje slabije služim.
po lajnapu se vidi da ce bit dobro:
hvala gigi,kolcu i ostaloj ekipi
ivek_os

po lajnapu se vidi da ce bit dobro:
hvala gigi,kolcu i ostaloj ekipi

i šmitu! =)
da nadodam, mora biti jako dobro jer ovakav koncert dugo nije bio, ide u plemenite svrhe novac za razliku od 99% događanja u osijeku gdje organizatori trpaju u džep prepucane cijene koncerata. :)
hihi
to da bivsi gradonacelnikko fol za mene dovede svog marka perkovica na koncert
hihi
:lol:
kontam si kad bi doveo marka perkovića letili bi i on i markan naglavačke van :D
Monstrum

kontam si kad bi doveo marka perkovića letili bi i on i markan naglavačke van :D

haha, odavdje definitivno xD
Monstrum

ajde, ne pretjeruj! teško da bi prvonavedeni igdje LETIO...
Bit će ludnica...ide seeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
lijep provod kolegice i kolege
zeli vam navedeni
Ivan Prgomet Selak
to jest,ja

Re: Humanitarni koncert: Bugarska Skupština + Gužva u 16-ercu + Ringišpil + FNC Diverzanti...

Hvala Karlovačkoj Pivovari, Badelu i Jamnici na gratis robi, zahvaljujući njima bendovi neće biti žedni. Gradskom poglavarstvu na prostoru, prijatelju Lukendi "Goldal" nekretnine na svoj pomoći, Glasu Slavonije, Ostv, Osijek 031, Balkan Underground. Naime, uvijek kad se organiziraju humanitarni koncerti svi se ljudi pitaju "gdje je taj novac". Napravit ćemo ono što bi svako trebao a to je stavit virman račun tj.certifikat iz banke na internet, novine i televiziju na kojem stoji gdje, kada i kome smo uplatili određeni iznos. Pokazat ćemo da se koncerti rade iz ljubavi prema glazbi a ne prema novcima . Sva kompletna zarada od šanka i ulaza ide u plemenite svrhe a svi oni koji su bili u klubu "Osijek United" zna kolike će biti cijene pića. Hvala svima pa se vidimo. :P
Bravo momci, tako se to radi.
Leon

mengeskas

e sad sam presmotan naći i iz Slavije humanitarac 03.10.2007. uplatnicu.

S lijeve strane izbornik, klik na Najave 031 i onda izaberes godinu i mjesec... pronadjes datum, klik na zutu strelicu za izlistanje svih dogadjaja tog dana... et voila... ;-)

Humanitarni koncert u MMC-u Slavija

+ koncert u starom Mini Teatru za Ivana...

Mini Teatar: Gužva u 16ercu + Bud Spencer + Grupa Tvog Života

uplatnicu ne mogu naći
skeniranu
http://srcezadjecu.ba/srce_za_djecu/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=2
iz ta slavije
iz slavije smo vidili u nekom drugom topicu , odnosno puno opširnije se dalo vidjet na fejsu. palac gore mengele!!
Momci jel imate rezervnu opciju u slučaju kiše?
na plakatima nema gužve?
guzva je ko poseban gost
a nema ni why stakala,
iako bi poludio od srece da sviraju
hihi

Re: Humanitarni koncert: Bugarska Skupština + Gužva u 16-ercu + Ringišpil + FNC Diverzanti...

Najava koncerta...
Povijesni medij
ivek_os

guzva je ko poseban gost
a nema ni why stakala,
iako bi poludio od srece da sviraju
hihi

uuuuuuu navlakuša :D da da baš će bit pizde ak ne sviraju :P
maras

A što se u tom slučaju događa s koncertom koji je planiran za Teatar u subotu? Čisto da ljudi znaju gdje što kako kuda i tko :wink:

ma nema kiše :wink:

Povijesni medij
kupjo kartu weeeeee biće svega :D
Jab išLa a niko neće samnom, svi u nekoj krizi :( :(
Meni je najbolji izlazak kad izadjem sam. Nit me tko smara i navlaci na neka mjesta na koja ne zelim ici. Ostanem koliko zelim i idem gdje zelim i kad zelim, a uvijek ima nekoliko desetaka ljudi s kojima se mozes kvalitetno zabavit. :D
avantgarde

Meni je najbolji izlazak kad izadjem sam. Nit me tko smara i navlaci na neka mjesta na koja ne zelim ici. Ostanem koliko zelim i idem gdje zelim i kad zelim, a uvijek ima nekoliko desetaka ljudi s kojima se mozes kvalitetno zabavit. :D

to je to! :wink:
Mother Earth

Jab išLa a niko neće samnom, svi u nekoj krizi :( :(

javi se na pm ako hoces, idemo Maca i ja pit i plesat do besvijesti. ne boj se, ne grizemo i dobro smo drustvo...
HvaLa :) Kak ste vi tu svi družeLjubivi hihihi.. Još se nadam da će mi se dragi odLučit da ide, ak ne, možda vam se i javim :) :)
thnx sto dolazite
i lijep provod svima!
OligofreniDikobrazoid

maras

A što se u tom slučaju događa s koncertom koji je planiran za Teatar u subotu? Čisto da ljudi znaju gdje što kako kuda i tko :wink:

To je dezinformacija , da ne reklamiram koncert koji ce biti u Mini Teatru u Tvrđi ,,, pretpostavljam da se misli na Klub United na Bosutskom ?!?!?!

Dobra je vijest sto nece biti kiše pa onda ova rasprava nema smisla :)
nebu se našle, garant!!!
ekipa
kaxte se proveli?
bilo baš ok :) bilo bi i bolje da mi curu nije pčela ubola u jezik jebemjojsuncepčelinje. sakrila se kurva u kokice i izbola mi curu majku joj njenu :E al uglavnom bilo baš dobro :) nadam se da se skupilo dovljno sredstava za operaciju ;)
pio sam. zvuk je bio uzas. ne znam jesu i bendovi bili uzas. pio sam. ok je bilo.
zvuk je bio loš... provod, ekipa i bendovi su bili dobri...
Ma biLo je super,samo što sam se smrzLa i noge su me boLiLe hihi :) Joj kud su Praxitensi zadnji biLi, jedva ih dočekaLa :(
dokle će takvi tipovi na razglasu uništavati dobre koncerte? nadam se da se skupilo dosta love za Prgometa, to je bila poanta večeri, ali ljudi su platili neke novce i za to nisu zaslužili tako loš razglas.
Svaka čast za organizacijui koncerta. Pohvala na trudu. Bendovi ok.
Onom Bojanu za razglasom treba zakonski zabraniti da ozvučuje.
hidin

Onom Bojanu za razglasom treba zakonski zabraniti da ozvučuje.

još ja gledam pa ne misle valjda na karamana. ali sad kad si bojana spomenuo, sve mi je jasno :lol: . čovjek je prava legenda postao nema šta
legenda je slab pojam za bojana..
super, 17 362 kn nije loše! bravo za organizatore i sve nas koji smo kupili karte!
ekipa thanx sto vam m je stalo do mene
samo se nadam da za nikog drugog vise nece morat biti takvih koncerata
ivek_os

ekipa thanx sto vam m je stalo do mene
samo se nadam da za nikog drugog vise nece morat biti takvih koncerata

word !!!! ;)
Ivek a jeL tebi biLo dobro? :)

SLika nema nigdje? Saba? :D
nema slika.. bitno da se lipe kojekakve slikaju kao da su rolingstonsi.

nije iza ovog nitko jak stajao pa se to nije ni slikalo. tak to ide xD
jel moze sve slike s konca
spakirajte u .rar file
i posaljete mi na mail:
[email protected]
hvala
ima li slika s koncerta u nekom .rar fileu da ih ne moram jednu po jednu skidati

Tagovi