Ajde! seksualno iskustvo
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
pa me zanima - kako znas da si iskusan? kako uopce to definirati? muka mi je preseravanja, pa da nam se, eto, svima to objasni...
Re: Ajde! seksualno iskustvo
Re: Ajde!
pukizamolio bih da mi netko definira seksualno iskustvo?
posto sam proglasen neiskusnim, baš me zanima što trebam raditi da bih bio iskusan...
jugovac?
Dragi Puki,
Pišem ti ovo polako jer znam da neznaš brzo čitati...
Vidim da si se našao uvrijeđen i ponižen mojom interpretacijom tvojih postova.
Mora ti biti jasno da te ja nisam proglasio neiskusnim, to si ti sam učinio.
Što se tiče definicije sexualnog iskustva...pokušaću ti pojednostaviti...isto je kao iskustvo za volanom, nije važno od kada imaš vozačku...već koliko, šta i kako voziš.
Suma svega toga je ono što zovemo iskustvo.
na onaj drugi dio pitanja odgovorim ti brzo, sad idem malo radit....
Ajde!
pukibaš me zanima što trebam raditi da bih bio iskusan...
jugovac?
Eh..ovaj drugi dio tipkam brže..
Bolje bi bilo da si to pitao ljepši spol nego mene...ali ti si baš mene želio pa evo ti onda:
Svakako najvažniji način sa stjecanje iskustva je SEX, zatim SEX i samo SEX, u svim kombinacijama,u kraćim ,dužim, tajnim, slučajnim,jednodnevnim, brzim ili inim vezama.
Međutim, sex nije jedini čimbenik u ovoj igri.
Jednako važan ili možda i važniji element u svemu tome je LIBIDO.
Libido je ono što razlikuje nas dvojcu.
Nekim ljudima je libido mrtav, nekima je kao mrtvac na aparatima, ali ima i onih kojima je libido kao urasla kost u mozak... uzarena krv... slina na ustima predatora...
Jugovac
Što se tiče definicije sexualnog iskustva...pokušaću ti pojednostaviti...isto je kao iskustvo za volanom, nije važno od kada imaš vozačku...već koliko, šta i kako voziš.
Jedini bad je što čovjek u nekim godinama prije tridesete to ne konta, a kad skonta da bit nije kvantitet nego kvalitet, zna se dogoditi da bude kasno, da bude razočaran i nesretan i da mu je to iskustvo bilo jasno od samog početka, samo ga nije htio priznati...
ma cekao sam da netko uleti sa jednim od gorih prosera koje sam cuo - ono kak iskustvo raste sto vise cura povalis/te povale, blabla..
slazem se s gemi da je bitnija kvaliteta.
e sad - moze se desiti da je osoba sa 480 razlitcita partnera neiskusnija od one sa jednim?
moje misljenje je da osoba ne moze biti iskusna ako nije ...e jebemu-postaviti cu to ovako-(uz pretpostavku da izjednacavamo iskustvo sa kvalitetom, kak se to obicno i radi) moje misljenje je da osoba nije kvalitetna u krevetu dok bolje ne upozna suigraca.
ijopet se pozivam na gro cura koje daju malo drugaciju pricu od "pastuha" koji su ih "sevili tako da su cijelu noc svrsavale, "blablablayadiyadida....
drugim rijecima, ne tvrdim da sam iskusan, al nam je zabavno. kontam da je i to dovoljno.
Jugovac
Libido je ono što razlikuje nas dvojcu.
po cemu? zaboravljas da sam dvadesetjednogodisnjak koji odusevljeno tek otkriva sve cari seksa. koliko te kontam, ni tvoj libido bas nije za bacit. il se varam?
puki
ma cekao sam da netko uleti sa jednim od gorih prosera koje sam cuo - ono kak iskustvo raste sto vise cura povalis/te povale, blabla..
Pa to si ti rekao!!
Ja sam rekao da treba puno SEX-a. - Zar se ni s time neslažeš?
puki
slazem se s gemi da je bitnija kvaliteta.
i Ja... ali čisto sumnjam da si ti s njom u istom košu...
puki
moje misljenje je da osoba nije kvalitetna u krevetu dok bolje ne upozna suigraca.
Cijenim tvoje mišljenje....ja ne govorim o sexu nakon šetomjesečne veze.... ili prvim vezama...
Da ti pojasnim...pošto ti voliš sve slikovito ja ću se potruditi da budem direktan kakav i inače jesam.
U sexu imaš samo JEDNU šansu - prvo karanje...tu nema vremena za upoznavanje suigrača,ispitivanje terena,provjeru reketa,zamjenu guma i ine akcije...tj. poanta je da češ rijetko dobiti priliku da bolje upoznaš suigrača ako nezadovoljiš u prvom sexualnom dvoboju - ...tu se sad postavlja pitanje tvojih godina...malo stariji će znati o čemu tipkam...one su skupa s nama prošle i sito i rešeto...site su raznih jebačina i ako se već žele pojebati žele to napraviti kako treba...
sada ću slikovito ;
Žene su LOVCI...a mi smo LOVINA ...i ako se želiš naći na NJENOM nišanu upravo tvoj libido tu ima presudnu ulogu...kakav će biti ili kakav je tvoj libido, ovisi o stvarno velikom broju faktora...a da ti ja nepričam puno o tome malo pregledaj internet.
puki
ijopet se pozivam na gro cura koje daju malo drugaciju pricu od "pastuha" koji su ih "sevili tako da su cijelu noc svrsavale, "blablablayadiyadida....
No coment, samo Letećem pokazujem kako sam savladao gradivo...
puki
drugim rijecima, ne tvrdim da sam iskusan, al nam je zabavno. kontam da je i to dovoljno.
Sasvim dovoljno...hmmmm....za početak
Postoji npr. osoba s kojom sam imala neviđeno dobar sex, ali isključivo radi nekog emotivno-intelektualno-duhovno-mentalnog nivoa. Ne bi vjerovao, ali svaka moja frendica bi za takav sex rekla da je - katastrofa!
I btw. baš mi te žao što ćeš nakon prve - po tebi "dobre karačine" poželjeti ostati s njom (jer vi muški na tu foru padate) i onda nakon nekoliko dobrih seansi biti ćeš u stanju oženiti tu svoju one night stand lovicu, koju je pojebalo pola grada, a tebe zavaljala kak si fe-no-me-na-lan u krevetu.
Mnogi misle da ženka koju pregazi puno frajera, može ocijeniti što je dobar levat u sexu i da će htjeti ostati s tim jednim ako se za njega uda....(kao neće joj više biti do toga).
Istina je...takve u braku - ili više ne zanima sex ili pronađu boljeg.
Ah da...takve su i podosta su utreniranije glumiti kako svršavaju, čak povremeno i priznati kako slučajno nisu svršile, da bi priča bila potpuno uvjerljiva i da bi tebi dizale....khm...libido...ccc....
GemiA što je to zaista? Jel pravilo da to dođe s godinama?
sto je seksualno iskustvo? a ko i svako drugo iskustvo: potrebna je i teorija i praksa i znanje
pukireceno mi je da sam mlad, sukladno tome i neiskustan.
ma ko god da ti je to rekao, nema pojma
kao ni savako drugo iskustvo, ni ovo ne dolazi NUZNO s godinama...doduse kod nekih je tako, ali ne nuzno
bitna je praksa i znanje, koje netko moze steci u roku 5 mjeseci a netko u roku 5 godina, a netko nikad...
Jugovac.isto je kao iskustvo za volanom, nije važno od kada imaš vozačku...već koliko, šta i kako voziš.
e bas to
Jugovac
cccc...sanja...sanja....koliko gorčine....bijesa...frustracija....kakvi izrazi....evo žao mi, iskreno...ponekad libido i tako govori...jasno nam je u kakvom si stanju...
Od kad sebi govoriš VI?
Jugovac
ja ZNAM da tebi treba jedno dooooooobro guženje... jedno u kojem nećeš morati glumatati...niti dizati nečiji libido...pure sex...mmmmmmm.....ali uz jedan uvijet... povedi i svoj alter ego...onaj emotivno-intelektualno-duhovno-mentalni ...
![]()
Your place or mine?
Baš bih da te sretnem i pokažem ti svu svoju frustraciju....uz uvjet da ne pobjegneš kad te se uhvati za jaja
Btw. kladim se da si loš u krevetu kad toliko klepećeš o sexu.
Lust for life
SanjaJugovac
cccc...sanja...sanja....koliko gorčine....bijesa...frustracija....kakvi izrazi....evo žao mi, iskreno...ponekad libido i tako govori...jasno nam je u kakvom si stanju...![]()
Sanja
Od kad sebi govoriš VI?
Ja sam ti jako prepotentan i umišljen osobenjak![]()
Sanja
Your place or mine?
Baš bih da te sretnem i pokažem ti svu svoju frustraciju....uz uvjet da ne pobjegneš kad te se uhvati za jaja
my place... može ako si crvenokosa i spremna na sve (osim glumatanja, dizanja libida i inih stvari koje inače radiš u krevetu)....otherwise..ili kod tebe ili ćemo u neki motelčić ili na vikendicu....nebitno..ZNAM da me ti možeš prosvijetliti....btw. kad me žensko uhvati za jaja do sada sam uglavnom imao erekciju...ali ...TI...ti si POSEBNA zar ne?![]()
Sanja
Btw. kladim se da si loš u krevetu kad toliko klepećeš o sexu.
Broj moba sam ti dao na PP, ukoliko si stvarno tako opasna nazvaćeš, i daću ti priliku da me s PRAVOM ocijeniš.... i to ne samo tebi nego i tvojem zrelom modrkatorskom alter egu......ako se ipak uplašiš nazovi pa odemo na jednu nevinu kavicu...
![]()
Leteći jesi znao za ovo?
pa daj, lega, smiri se..
pukiev promjenio početak
ehhhh...hvala ti.... moje iskustvo se oslanja na veči broj pozitivnih nego
negativnih,tj.nepoželjnih iskustava...nadam se kao i večini naših diskutanata...
btw...nadam se da se usuđujete(ini diskutanti) i u ovom topicu podijelit koje iskustvo...jer koliko got željeli biti opći svatko na svoj naćin proživi ovaj bitan dio života...i NIJEDAN nije loš!!... i naravo nijedan nije savršen...niti svršen...uvijek se da nešto naučiti
pussa
Vaš Jugovac
Jugovac
...TI...ti si POSEBNA zar ne?![]()
Zar se to ne konta iz aviona?
Jugovac
Broj moba sam ti dao na PP, ukoliko si stvarno tako opasna nazvaćeš, i daću ti priliku da me s PRAVOM ocijeniš....
"Opasna" mi je middle name... zato pazi da ti ovo sto pises cura ne cita...hehehe
Jugovac
Leteći jesi znao za ovo?
Vec te strah??
On ti tu neće moći pomoći. Gotov si.
ozanaA ja moja savršenstva nemam namjeru dijeliti s pola grada
I bolje...neka to ostane između tebe,brda minjonki marke Duracell i tvog rubber prijatelja...
Jugovac
I bolje...neka to ostane između tebe,brda minjonki marke Duracell i tvog rubber prijatelja...![]()
Znaš, u pravu si, njega nikad ne boli glava, uvijek dobijem od njega baš ono što sam tražila, i nema da omane ako redovito kupujem baterije
Sanja
Zar se to ne konta iz aviona?
ah...ne samo iz aviona..ja sam te uočio na satelitskoj snimci...
Sanja
"Opasna" mi je middle name....hehehe
....i mikrovalka je opasna...ak se nešt metalno gurne u nju...ja metala ne koristim...
ali zasto, pa ionako te nitko ne zna
ozanaJugovac
I bolje...neka to ostane između tebe,brda minjonki marke Duracell i tvog rubber prijatelja...![]()
Znaš, u pravu si, njega nikad ne boli glava, uvijek dobijem od njega baš ono što sam tražila, i nema da omane ako redovito kupujem baterije
Žao mi je što tako (nadam se) lijepa, pametna i sočna pica nalazi muškarce koje "boli glava" i jebe se s nečim što na sebi ima etiketu "made in china"...ali i to je dio sexsualnog iskustva...a ja priznajem da me pomisao kako te promatram dok si u akciji s rubber frendom jaaaaaaaaako popaljuje....
Malamaca
ali zasto, pa ionako te nitko ne zna![]()
![]()
PA baš u tom i je problem
Jugovac
ozanaJugovac
Žao mi je što tako (nadam se) lijepa, pametna i sočna pica nalazi muškarce koje "boli glava" i jebe se s nečim što na sebi ima etiketu "made in china"...ali i to je dio sexsualnog iskustva...a ja priznajem da me pomisao kako te promatram dok si u akciji s rubber frendom jaaaaaaaaako popaljuje....![]()
Prepuštam te tvojoj mašti. Sve mi se nekako čini da se za nju najčvršće i držiš
Osvrt na Ozanino poimanje definicije sexualnog iskustva
Predragi Puki je želio saznati malo o diskutantskom pogledu na shvaćanje i razumjevanje sexualnog iskustva, te samo poimanje istog.
Evo što ti moja pametna i pronicava zboriš ;
ozanaA ja moja savršenstva nemam namjeru dijeliti s pola grada Cool
Ne, dragi nam Puki nije želio čitati laprdanja o tvojim guženjima, apsorbiranim nastranostima i načinima samozadovoljavanja ali ako imaš želju to podijeliti s nama bilo bi u redu da otvoriš novi topic, a da na ovom topicu pokušaš prečesto spominjanom Pukiju pomoći u njegovim bilateralnim odnosima i shvaćanju sexualnosti molim lijepo.
ozana
Prepuštam te tvojoj MAŠTI. Sve mi se nekako čini da se za nju najčvršće i držiš
Maštu koristim uglavnom dok bacam drkicu( isto kao i ti dok trošiš baterije)..u krevetu se trudim biti kreativan...
ozanaMalamaca
ali zasto, pa ionako te nitko ne zna![]()
![]()
PA baš u tom i je problem
hmmmmmm
po mome skromnom misljenju...hmmmm
neas ti pojma
ali, znam da sam na tu temu na vlastitoj koži ispio hektolitre...(što ne znači da sam dovoljno lud da to i napišem pred ovakvim auditorijem)
Odi na Čavrljanje - tema Samo za cure, neka muški ne ulaze.
Pa si pročitaj.
ozana
A gle, nije to ništa nenormalno. Imaš onih koji vole gledati, pa onih koji se vole izlagati, pa onda.... da ne nabrajam![]()
Ma Ozi, ti i ja se potpuno razumijemo... Ono je bilo ironično rečeno
">
">
">GemiJugovac
Jedini bad je što čovjek u nekim godinama prije tridesete to ne konta, a kad skonta da bit nije kvantitet nego kvalitet, zna se dogoditi da bude kasno, da bude razočaran i nesretan i da mu je to iskustvo bilo jasno od samog početka, samo ga nije htio priznati...
Ovo da je bitniji kvalitet od kvantiteta obično govore oni s malim kurcom, oprostite na izrazu, ali nisam znao drugačije maybe splovilo?!
MarigoldZar nije obrnuto? - oni s malim kurčevima se moraju uvijek nešto dokazivat(kurčit), pa misle ako poševe što više ženski (s tim da uopće ne biraju-već daj šta daš, jer ipak od " birača nikad jebača") da će to značiti da su oni neki opaki jebači- a u biti su totalno nesigurni u sebe, nemaju uopće samopouzdanja pa se zato tako i ponašaju...
Oprostite mislio sam pod kvantitet VELIČINU(da ne kažem količinu u kg..)
ne količinski izražen broj partnera!
zivjela demokracija
nit kuca tijesna, nit celjad bijesna
Vidim ja ovdje neke seksualne vibracije, neiskusnost prema zenama ili djevojkama...
Nije da se hvalim...ali
Salu na stranu, ipak ljudi smo! Vec sam zaboravio temu ??? , a da... Ok, seksualno iskustvo imas onda kad mozes djevojci priustiti par sati zadovoljstva a ako ti se slucajno omakne onda sve to moras ispocetka, i zapamti
NIKAD! AL BAS NIKAD NEMOJ OSTAVLJATI ZENSKU HLADNU DOK "PUNIS BATERIJE"!
Par prijedloga:
1.) Ako vec zapalis cigaru dok odmaras, bar je zapalite zajedno.
2.) Ne ispituj previse kako je bilo, mogla bi ti reci istinu.
3.) Uvijek gledaj da njoj bude bolje nego tebi, jer je nama muskima dovoljno malo.
4.) Ne trosi previse energije (samo u navratima)! Trebat ce ti zato sto vecinu poslova radis sam a vrijeme sporo ide.
Drzi se ovih pravila i uvijek ces opet nadoc!
Pozdrav svim curama, i onima koje se ne slazu sa mnom.
S 2. - hm, hm, kako za koga...
S 3. se slažem u potpunosti, tako bi postupio pravi gentleman.
S 4. se ne slažem - nitko nikad ne radi sve sam - jest da neke ženske misle da je sex ono kad se one pojave, ali većina je ipak (bože, nadam se, nikad nisam s nikim pričala o tome, što ako ja nešto radim krivo???
ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio s ovim postom (svima osim velikim jebačima...cjenjeni ce se prepoznati)
MarigoldMislim da pravila nema... pogotovo ne kad je "velicina" u pitanju...Zar nije obrnuto? - oni s malim kurčevima se moraju uvijek nešto dokazivat(kurčit), pa misle ako poševe što više ženski (s tim da uopće ne biraju-već daj šta daš, jer ipak od " birača nikad jebača") da će to značiti da su oni neki opaki jebači- a u biti su totalno nesigurni u sebe, nemaju uopće samopouzdanja pa se zato tako i ponašaju...
Mislim, o tome trebate vi (ribe) govoriti... Sto je uopce mal/velik kurac?! Ima li to uopce smisla?!
Mislim, ne konzumiram kite i ne gledam frajerima za pisoarima u prepone (ovo ionako nema smisla, jerbo je ukrutjen ud nesto sasvim drugo od skvrcenog cvarka), tako da ni ne znam gdje bih sebe svrstao. ;-)
Iskustvo?! Sto je iskustvo?! Jel' isto iskustvo kad si one-night-stander s njih 100, ili kad si 100 puta s istom?!
Dakle, opet nesto nemjerljivo...
Kontam da je jedino mjerilo ono gdje riba hoce jos. Mada je i to tesko skontati, jer su zene odgajana da svoju seksualnu glad potiskuju, tako da vecina njih zelju obicno iskazuje poprilicno suptilno.
Mozda mjerila ni nema... treba samo nesputano uzivati...
Leteci mungos
Iskustvo?! Sto je iskustvo?! Jel' isto iskustvo kad si one-night-stander s njih 100, ili kad si 100 puta s istom?!
Kontam da je jedino mjerilo ono gdje riba hoce jos. Mada je i to tesko skontati, jer su zene odgajana da svoju seksualnu glad potiskuju, tako da vecina njih zelju obicno iskazuje poprilicno suptilno.
Mozda mjerila ni nema... treba samo nesputano uzivati...![]()
Mislim da u današnje vrijeme gotovo nitko ne potiskuje svoju seksualnu želju..
Al dobro, ak si s normalnom curom prvi put onda je i normalno da te neće odmah zaskočiti...a poslije, nakon nekoliko puta je već druga priča...
Mislim da je sex u vezi bolji što se užitka tiče nego sex na jednu noć...a s iskustvom se nitko ne rađa, tako da praksom do savršenstva( sam što evo ja preporučam da to bude 100 puta s jednom osobom a ne 100 puta sa 100 osoba)
Marigold
Leteci mungos
Mozda mjerila ni nema... treba samo nesputano uzivati...![]()
Mislim da u današnje vrijeme gotovo nitko ne potiskuje svoju seksualnu želju..
Al dobro, ak si s normalnom curom prvi put onda je i normalno da te neće odmah zaskočiti...a poslije, nakon nekoliko puta je već druga priča...
Mislim da je sex u vezi bolji što se užitka tiče nego sex na jednu noć...a s iskustvom se nitko ne rađa, tako da praksom do savršenstva( sam što evo ja preporučam da to bude 100 puta s jednom osobom a ne 100 puta sa 100 osoba)
Slažem se.
najgore je kad ljudi počnu raditi fiziku od tako jednostavnih stvari ^^