Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=20061&start=105
Da završimo jednom za sva vremena s tramvajima: gore je link na topic u kojem ONG nije shvatio poantu mog posta i vidim da se jako ponosi time....
Btw,kakve veze s ovim sad ima Đapić???
I na kraju - vezano za Mesića - ma nije to Mesić; to Budo Lončar govori iz njega! |
|
|
|
|
 |
sat2 Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
Što ti znači ono iz potpisa? |
|
|
|
|
 |
Omnia Ukupno postova: 126 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
mila17 Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
A DA MALO PONOVIS NEKA TEMELJNA ZNANJA. svi redom obrazovani vodit naciju, a ne znaju koji gradovi u RH imaju tramvaj, a kad bi dosao na red zooloski vrt vjerojatno bi ga i Oštarije imale po nekima |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
normabel
Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno

|
"Snaga grada" moj klinac a ne snaga grada,snaga grada je bila 91.ovo sad je sve pičk in dim,oooo kako sam bio naivan. |
|
|
|
|
 |
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
e vas naivne treba zajedno s njima sve pozatvarat  |
|
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
..i šta sad....
..ja sam bio na fešti sa Đapićem....bio sam i sa Bubalom.....i sa Sanaderom.....Kerumom.... Glavašom....bio i sa Šišljagićem....i Jakobljevićem...i šta sada..treba me streljat... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
i ko se najbolje keri i plaća  , ko je najveći bećar od gore navedenih to ti meni reci.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
..onaj koj nema veze sa Slavonijom... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
"Snaga grada" moj klinac a ne snaga grada,snaga grada je bila 91.ovo sad je sve pičk in dim,oooo kako sam bio naivan.
|
jel ja to njušim neki ekv xD |
|
|
|
|
 |
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
sokrate....
nis' ti ni HSPovac ni HDSSBovac ni HDZovac...
ti s' pijanac  |
|
|
|
|
 |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
sokrate....
nis' ti ni HSPovac ni HDSSBovac ni HDZovac...
ti s' pijanac
|
Dobra, dobra.  |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Drug Mesić na jednu sranu gnjuša se od Ustaša i onih koji su njihovi poklonici, žestoko se bori za izdaju svih mogučih generala a pogotovo onih koji se ma samo i spomenu za nekakav zločin, a sa druge pruža čvrstu potporu HDSSB-u i njihovom osnivaču koji je osuđeni ratni zločinac. Prodana duša nema šta, al dobro našao je iste takve i u HDSSB-u očigledno. A što se tiče policajca ne znam kakoje zakonski (tj. jelikao i vojska da se ne smije biti politički opredjeljen, barem ne službeno) ali kako god bilo ako je bio tamo neka vrati značku. Volio on Glavaša ili ne, Glavaš je osuđeni ratni zločinac i on kao policajac nema što tamo raditi... |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Drug Mesić na jednu sranu gnjuša se od Ustaša i onih koji su njihovi poklonici, žestoko se bori za izdaju svih mogučih generala a pogotovo onih koji se ma samo i spomenu za nekakav zločin, a sa druge pruža čvrstu potporu HDSSB-u i njihovom osnivaču koji je osuđeni ratni zločinac. Prodana duša nema šta, al dobro našao je iste takve i u HDSSB-u očigledno. A što se tiče policajca ne znam kakoje zakonski (tj. jelikao i vojska da se ne smije biti politički opredjeljen, barem ne službeno) ali kako god bilo ako je bio tamo neka vrati značku. Volio on Glavaša ili ne, Glavaš je osuđeni ratni zločinac i on kao policajac nema što tamo raditi...
|
Sve si lijepo i točno napisao, no na te činjenice se očigledno svi prave blesavi, a ponajviše drug Mesić i drugarica Pusićka. |
|
|
|
|
 |
 |
|