A što se tiče Zadra, bilo bi lijepo da nam netko konačno napiše što je to hrvatska Vlada financirala u Zadru. Jasno nam je da u ostalim gradovima gdje je na vlasti Hdz nije ništa financirala, te su ti gradovi redom najsiromašniji u državi, no eto stalno nam nameću taj Zadar. Dakle, gdje se ogleda taj fenomenalni napredak Zadra? U povećanju broja stanovnika?
|
O zadarskom bumu su ti pisali svi. Od Slobodne Dalmacije preko Business hr-a do Poslovnog vijesnika, a fala Bogu članaka se nađe i na netu. googlaj.
btw. ja sam rekao da je dobitna kombinacija u izboru političke opcije, ali i u pravoj osobi iz sredine koji ima volje, želje, ali i moći da pomogne svome kraju. što npr. Osijek ima od pijanog Šeksa ili što je Slavonija imala od bilo kojeg slavonskog političara? jedno veliko NIŠTA! naturaju nam na nos taj jebeni WC5-ti koridor koji je kao čardak ni na nebu ni na zemlji dokle god ne bude u cijelosti izgrađen. A i onda Više koristi od tog WC koridora će imati ovi na jugu jer ćemo im i mi i Mađari njime na more stizati brže i češće, odnosno luka Ploče i Bosanski kamionđije.