| Autor |
Poruka |
|
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
pa tko će plaćat bijelo, kurve, službena vozila koja se vozaju na more i u privatne svrhe, građevinski materijal, plin, putne troškove itd itd
|
Ti, ja i mi svi.... He he he... To ti je ono što se zove "prirez" na platnoj listi...
Se*e mi se od njih svih!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:  Muško
|
ne zato što su loše radili nego zato što nisu uz Bubala |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby  |
|
|
|
 |
|
lukko Ukupno postova: 127 Spol:  Nebitno
|
Nisu bas svi uklonjeni... ostalo ih je par za koje nitko iz HDZ nije pokazao interes buduci da su svi vise manje bili na finim pozicijama, a i rok je bio kratak (3mj. do izbora) |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Simptomatično je to što je izjava o smjenama njegova prva izjava još u izbornoj noći. Ako se po jutru dan poznaje - kadroviranje će biti temeljni projekt ove vlasti. Barem za duže vrijeme, dok popune mjesta svojima. |
|
|
|
|
|
 |
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Simptomatično je to što je izjava o smjenama njegova prva izjava još u izbornoj noći.
|
Čovjek ispunjava predizborno obećanje. Rekao je da je njegov prvi korak čim bude izabran poziv da mu se ponude mandati na raspolaganje, i temeljito češljanje svih gradskih poduzeća. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
Jednu rundu češljanja osječkih firmi od strane njegovog izumitelja a sada zatočenog cerekala u nekoliko inča - osjetili smo 90-tih. Ishod je poznat. |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
|
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
A smo drugu rundu osjetili kad je Debeli došao na vlast. Ishod je isto poznat.  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A najzanimljivija će biti revizija u Unikomu, ako je ikada budemo vidjeli... |
|
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Pa to je sasvim normalna stvar, čemu čuđenje?
Da su direktori i nadzorni odbori dobro radili, ne bi sve gradske firme bile u minusu i zadužene do grla. Samo me zanima hoće li pročelnica komunalnog koja si je sama dodijelila gradski stan vratiti stan odnosno prepustiti socijalnim slučajevima s liste. Jer ni ona sigurno dobiti otkaz, nego već po praksi smjene vlasti, svi pročelnici ostaju u radnom odnosu. Tako da se svakim izborima poveća broj famoznih savjetnika. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|