Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Da to nije bilo u predizborno vrijeme, i na takav način, drugačije bi bile i reakcije, uglavnom to je iza nas...
|
Matković je izašao sa svojom samostalnom listom mjesec dana prije izbora ako se ne varam. E sad drugi par rukavica je pitanje koliko vam je Matković značio u HSP-u? Vjerojatno malo, imate 100 drugih Matkovića u HSP-u ali znače vam glasovi koje je Matković povukao sa sobom. E tu dolazimo do odgovora koliko vam Matković znači iako to ne želite priznati. Da je bilo tko drugi izašao iz stranke, propao bi u sekundi. od Đapića i Srba do ne znam koga (TataMate  )
Ali ne i Matković. Koliko god ga vi omalovažavali, čovjek je dobio više glasova nego cijeli HSP u Osijeku (sa upregnutom stranačkom infrastrukturom, lokalnim medijima uz sebe, reklamama, koncertima, otvaranjima, kobasicama..  ). Pregazio vas je na izborima. I pokazao da je bio u pravu a ne vi. Da je ostao gradonačelnik i poslije kandidat na izborima, druga bi se priča vodila u gradu Osijeku. Na vašu žalost to su činjenice. Kad je izašao samostalno sa podsmjehom ste gledali na njegovo osamostaljivanje ali mislim da vam se taj podsmjeh ukiselio poslije izbora  |
Zadnja promjena: Osječanin; 03.06.2009. 11:01; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
Nema mi smisla više lamentirati o Đapiću i HSP-u
End. |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Da to nije bilo u predizborno vrijeme, i na takav način, drugačije bi bile i reakcije, uglavnom to je iza nas...
|
Matković je izašao sa svojom samostalnom listom mjesec dana prije izbora ako se ne varam. E sad drugi par rukavica je pitanje koliko vam je Matković značio u HSP-u? Vjerojatno malo, imate 100 drugih Matkovića u HSP-u ali znače vam glasovi koje je Matković povukao sa sobom. E tu dolazimo do odgovora koliko vam Matković znači iako to ne želite priznati. Da je bilo tko drugi izašao iz stranke, propao bi u sekundi. od Đapića i Srba do ne znam koga (TataMate  )
Ali ne i Matković. Koliko god ga vi omalovažavali, čovjek je dobio više glasova nego cijeli HSP u Osijeku (sa upregnutom stranačkom infrastrukturom, lokalnim medijima uz sebe, reklamama, koncertima, otvaranjima, kobasicama..  ). Pregazio vas je na izborima. I pokazao da je bio u pravu a ne vi. Da je ostao gradonačelnik i poslije kandidat na izborima, druga bi se priča vodila u gradu Osijeku. Na vašu žalost to su činjenice. Kad je izašao samostalno sa podsmjehom ste gledali na njegovo osamostaljivanje ali mislim da vam se taj podsmjeh ukiselio poslije izbora
|
Podržavam! To sam im i ja govorio od samog početka, ali ne... "oni" nisu htjeli ni čuti za tu priču. Eto dragi moji HSP-ovci to vam je kad ne slušate glas naroda nego glas nadobudnog predsjednika. Možda vam nakon ovih izbora ipak bude malo stalo i do "realnog" glasa naroda. Pa oni vas biraju, a ne predsjednik koji ne vidi dalje od nosa. Ali vi ste pametni pa ga se riješite dok još imate ikakvu podršku istog naroda. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Pa, možda se Biloš ili Tadić kandidiraju slijedeći put...kad već daju lovu...zašto ne oni...svašta će tu još bit..., a koliko god paradoksalno zvučalo HSP u Osijeku stvarno nije nikada bio jači nego sada, situacije po ograncima su izvanredne, puno mladih se uključilo u stranku, svi imaju pregršt ideja i žele raditi na daljnjem ojačavanju stranke, poraz je zabolio, ali samo nas je dodatno motivirao...izabrat ćemo novog predsjednika podružnice, koji će imati energije za provedbu svih projekata i zamisli...uglavnom, biti ćemo dobra oporba...
|
Što to točno znači jači? |
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Matković je najveći naš izdajnik. OK, sad smo ga se riješili. A kad ćete se vi riješiti Dvagana, Borzanica, Bajta, Peka...??? Nemošte se rješit jedne obične žalosne Vrbe |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Možda doktorira u isto vrijeme kada i Glava na temu "Kako u par godina razj... kompletno gospodarstvo jednog grada, postati ratni zločinac, a pri tome steći status poštenjačine i heroja". |
|
|
|
|
 |
|
Super ste vi stranka, rješavate se uvijek najboljih ljudi. ILI IMATE PREVIŠE IZDAJNIKA.
Kako je to bilo s Tončijem Tadićem. Čovijek s najviše istupa u Saboru, vrhunski intelektualac, DEFINITIVNO je izdajnik, ni Rožić DEFINITIVNO nije ništa bolji, izdajničetina.
Da ne spominjem Peru Kovačevića koji je DEFINITIVNO izdajnik nad izdajnicima. Ruža Tomašić DEFINITIVNO konkurira za tu laskavu titulu. Evo ga sad i Matković, budućnost HSP-a dečko koji obećava i dobro dijete koje trpi batine, poniženja i bacakanje od nemila do nedraga DEFINITIVNO je izdajnik. Jedini koji DEFINITIVNO svo ovo vrijeme nije izdajica je Najdraži Vođa, Kim jong Il...
Osvjestite se ljudi, pročitajte ponovno onu izdajničku priču za djecu "Carevo novo ruho" pa možda i vi shvatite da
CAR JE GOL! |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Pa, daj burajz promjeni ploču, već si na 5 topica napisao da je Car gol...jesi ti puko il' šta ?? |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
|
Jedna mala, mala, mala razlika između recimo Matkovića i tadića je što Tadićev brat nije napravio par milijuna kuna posla bez natječaja s nekim poduzećem u kojem je Tadić bio u nadzornom odboru. Jedna mala, mala, mala razlika je što Ruža Tomšić nije kupila apartman u Bosni gdje Hrvati ne mogu steći vlasništvo. Jedna mala, mala, mala razlika između matkovića i Rožića je što Rožič nije od omraženog Srbina kupio budzašto kuću. Jedna mala, mala, mala razlika između Matkovića i Pere Kovačevića je što Peri Kovačeviću voćnjak ne obrađuju radnici gradskog poduzeća gdje je matković bio u nadzornom odboru. Jedna mala, mala, mala razlika .... ustvari, između matkovića i Đapića je razlika samo u kilaži. |
|
|
|
|
 |
legolas Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Totalno su nesposobni.  |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Još jedna mala, mala, mala razlika je u tome što Matković ima 2.000.000, kn veću imovinu |
|
|
|
|
 |
legolas Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Totalno su nesposobni.  |
|
|
|
|
 |
|
Još jedna mala razlika je što Matković nema bosansko državljanstvo pa kad ga stegne krim policija neće moći zbrisati na Vlašić |
|
|
|
|
 |
|
Šta je, jučer se niko nije javljao na forum. Svi došli u Poglavarstvo vidjeti smjenu i hvatat startne pozicije i uvući se aktualnoj vlasti u pakšu. Čudno, nisam vidjela Bajtu. Mora da je otišao nabavljati školski pribor za sve osnovne škole koji će najesen prodati gradu, a Grad pokloniti djeci. Tako je prije par godina u zadnji čas za..bo sve osječke knjižare koji su već naručili robu. Kakav lik. Čitam jučer da nešto laprda u Glasu o ljetovanju u kamp kućicama. Pa šta njega sad brinu te kućice kad on sigurno više neće bit direktor Unikoma. Nek dođe u Poglavarstvo za savjetnika za nabavu. To mu najbolje leži Baš me zanima kad će se na tabli na prvom katu Poglavarstva uz moje ime upisati i najnoviji gradonačelnik. Bilo bi zanimljivo uz imena napisati i opise, npr. Benašić - najkraći, Hengl - najpoznatiji, Karačić - najsiroviji, Kramarić - najbolji, Matković - najpohlepiji, Đapić - najgojazniji itd |
|
|
|
|
 |
|
...na primjer: Jozo Petović - najuspješniji...
iako Đapić tvrdi da je letvicu postavio visoko (ali nije baš jasno o kakvoj letvici zbori...možda Bubi kroz reviziju otkrije) |
|
|
|
|
 |
 |
|