Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

Osijek

Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

Tradicionalna manifestacija, 29. Osječko ljeto mladih, ove će se godine održati ranije nego ikad - od 29. svibnja do 9. lipnja. U sklopu OLJM-a Studentski zbor organizirat će 30-ak različitih sadržaja – koncerata, predstava, izložbi, radionica...

[KLIK!] Osječko ljeto mladih - OLJM 2011. - program
[KLIK!] Osječko [after] ljeto mladih - OLJM 2010. - program
[KLIK!] Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

Osječko ljeto mladih 2009. - program

29.05.2009. (petak)

21.00 – Otvorenje OLJM 2009. – Hotel Central
21.15 - Jazz performance – UAOS – koreografija prof. Maja Đurinović – Hotel Central
21.30 - Quintet „COTTON BLUES BAND“ – Hotel Central
22.00 - Jazz koncert QUARTET RAPHAEL WRESSNIG feat. SCOTT STEEN ALLEN – Hotel Central

30.05.2009. (subota)

21.00 – Izložba slika studenata Umjetničke akademije – Bastion

31.05.2009. (nedjelja)

1.06.2009. (ponedjeljak)

19.00 - Vedska matematika – predavanje i radionica – Aula Rektorata
20.00 – Književna večer studentske udruge Aleph – Aula Rektorata

2.06.2009. (utorak)

18.00 - radionica Origami – prostorije Studentskog zbora, Studentski centar
19.00 – radionica standardnih plesova - Bastion
22.00 – koncert „OSJEČKI BIG BAND“ - Bastion

3.06.2009. (srijeda)

19.00 – radionica latino-američkih plesova - Bastion
21.00 - Izložba slika studenata Umjetničke akademije – Bastion
22.30 - koncert Joško Čagalj JOLE i grupa Bolero

4.06.2009. (četvrtak)

19.00 – radionica capoeire - Bastion
22.30 – koncert HLADNO PIVO – Bastion

5.06.2009. (petak)

19.00 – radionica jazz dance-a - Bastion
22.00 – koncert PROBLEMI, RAMIREZ - Bastion

6.06.2009 (subota)

19.00 – radionica L.A. salse - Bastion
22.00 - koncert STAGE, VATRA - Bastion

7.06.2009. (nedjelja)

20.00 - predstava „Smrt Pirama i Tizbe“, mala bina, Bastion
21.00 - Izložba slika studenata Umjetničke akademije – Bastion
22.30 - koncert ZABRANJENO PUŠENJE

8.06.2009. (ponedjeljak)

18.00 - studenti Učiteljskog fakulteta predstavljaju… ( Aula Rektorata)
- Izložba Postera sa festivala znanosti
- Performance „Kako ste“
- Govor i običaji Donje Bebrine, Brodskog Stupnika i Kaniže - radionica
- Galaktičko putovanje do istine - radionička igra
- Prigodni glazbeni program Akademskog pjevačkog zbora Učiteljskog fakulteta.
21.00 - izložba slika studenata Umjetničke akademije – Bastion
22.00 - koncert EVEN STEVEN, RED ROOSTERS - Bastion

9.06.2009. (utorak)

20.00 – predstava Roberta Raponje RAZIGRAJMO MELITU – Hrvatsko Narodno Kazalište u Osijeku, zatvaranje 29. OLJM

[klik ->] alternativno Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

Pročitajte i...
[31.05.2009.] A-OLJM - alternativno Osječko ljeto mladih 2009. - vidi program!
[28.05.2009.] Ogorčeni studenti održavaju alternativni OLJM
[25.05.2009.] Peticija rektorici zbog OLJM-a!
[23.05.2009.] Alternativni sadržaji na OLJM ili prosvjedujemo!
[22.05.2009.] OLJM 2009: Otkazan izbor za Miss osječkog Sveučilišta!
[21.05.2009.] [anketa 031] Vox populi: Inicijativa za vraćanje urbanog OLJM-a - službeni proglas
[18.05.2009.] OLJM 2009: Jole i prvi izbor Miss Sveučilišta
Obratite pažnju na 30.5. do 1.6. :D

I btw oni su tvrdili kako su ubacili još alternativnih sadržaja, kada danas dođe informacija da su ti alternativni sadržaji Vatra i Ramirez :D

Svatko tko imalo prati scenu i ide na koncerte zna da ta dva benda u Osijeku imaju publiku brojnosti aproksimativno 39-43 čovjeka :D :D :D

A ta Vatra vjerojatno ima najboljeg managera na svijetu kada ih već godinama ubacuje na sve moguće open air evente ovdje, da uzmu lovu, a dodje ih slušati 50 ljudi. Saznajte mi tko je, mom bi bendu dobro došao jedan takav...
08. lipnja
-Govor i običaji Donje Bebrine, Brodskog Stupnika i Kaniže - radionica
Wtf? :roll:

Re: Program OLJM 2009

Joško Čagalj :lol:
WTF?

Ajde, jazz znam da će bit dobar...ali ostalo? Ne znam... :S
auuu, al će biti uzbudljivo.... :)
moram priznat da imaju bogat kulturno-umjetnicki sadrzaj.

cak 10 od 11 dana imaju izlozbu slika studenata umjetnicke akademije.

Naime 11 dan nemaju nista!!!

buahahhahaha, koji pobjednici.
Btw i iz Bastiona nesto smrdi!
bit će materijala za fotkanje....NOT :)
avantgarde

mene samo zanima dali je to sve ista postava ili ce biti vise razlicitih izlozbi???
Dylan

08. lipnja

bez šale, ali meni je to zanimljivo!
(no, dobro, mene zanimaju takve stvar )
mene živo zanima daL su svi ti siLni koncert u Bastionu iLi ispred Bastiona ???
zabranjeno i hladno pivo super

ova origami radionica je super ako bude dobro napravljena
osjecki big bad takoder super jer je nesto novo

ostali bendovi nista posebno, plesne radionice nista inovativno

ovo s uciteljskog pola super, pola strasno bezveze
MacaPapucharica

Dylan

08. lipnja

Ovu radionicu su održali na Filozofskom kada je bila blokada. Lijepo se obuku u nošnje, donesu rakiju, svatko dobije paketić kolača, nisu dosadni ni dugački.:)) Tako da nije bzvz.:)
Anica

MacaPapucharica

Dylan

08. lipnja

Ovu radionicu su održali na Filozofskom kada je bila blokada. Lijepo se obuku u nošnje, donesu rakiju, svatko dobije paketić kolača, nisu dosadni ni dugački.:)) Tako da nije bzvz.:)

mene zaista zanimaju takve stvari, ali nažalost, ne mogu doći...
vidi se da je za bolji program nedostajalo novaca, vjerojatno i sluha, ali živo me zanima kako će izgledati alternativa ovom programu, kad on sam izgleda kao alternativa programu jednog oljm-a.

druženje uz gitare na dravi pobudit će interes samo policije, a radionice alternativnog ljeta bit će posjećene jednako kao i originala - slabo.
lala

avantgarde

mene samo zanima dali je to sve ista postava ili ce biti vise razlicitih izlozbi???

jesu maunu različite postave. to su nadrobili u svaki dan programa da ne bi izgledalo siromašno.
haha, pa praktički su iskopirali isti program radionica koje su bile na festivalu znanosti, a ova izložba "slika" je jedna te ista kroz cijele dane, i koliko sam čuo riječ je o fotografijama, a ne slikama!
joooooooooj :)))))
slevak

vidi se da je za bolji program nedostajalo novaca, vjerojatno i sluha, ali živo me zanima kako će izgledati alternativa ovom programu, kad on sam izgleda kao alternativa programu jednog oljm-a.

druženje uz gitare na dravi pobudit će interes samo policije, a radionice alternativnog ljeta bit će posjećene jednako kao i originala - slabo.

ne izgleda ovaj oljm kao alternativa oljmu nego kao nabacane gluposti koje su radile neke seljačine koje nemaju veze sa mladima i glazbom i koje su sišle sa brda iz crne gore, katastrofa, totalno ne zanimljivo i nasilu napravljeno, vidi se da je sve složeno u 2 ipo dana..
i napisao je Koja jednu jako dobru stvar za sve vas klošare i lopove koji nas sustavno uništavate i kradete.

Ne mogu da poverujem
cemu sada prisustvujem
sve je kao naucno-fantasticni film
najgori naucno-fantasticni film

u meni to izaziva..
Bunt!
slevak

ja sam se nadao da ce alternativa programu ukljucivati i nastup Even Stevena kojeg se planiralo zvati i jako mi je zao sto sam vidio da ipak nastupate na "pravom". Nema veze, vas će se doći podržati...
slevak

što se tiče policije, druženje će istoj biti prijavljeno kao javno okupljanje...
avantgarde

Naime 11 dan nemaju nista!!!

buahahhahaha, koji pobjednici.

fascinantno je kako su prvi vikend samo te kvazi izložbe.. to treba silom, jebeš mi sve, razbit nekog od tih klošara pa da vide da jebu ljude u mozak ali je velik problem što je dosta ljudi ovce i ne kuže o čemu se tu radi.. danas kad je onaj ljigavac u odijelu prolazio u stucu i dobacio nešto, jedva se suzdržah da ne napravim scenu tamo xD
eto uspijeli su pribavit samo 250000 kn od zacrtanih 400000...kakva šteta.mislim stvarno neki nemaju sluha za organizatore,da su im dali još samo tih sitnih 150000 garant bi dofurali cirque du soleil...onda bi se s pravom mogao nazvati organizacijski cirkus.
btw prije 2 god buđet je bio 150000 pa se našlo za svakog po nešto...

Re: Osječko ljeto mladih - OLJM 2009. - program

pa izbor koncerata nije los... zabranjeno,big bend i hladno pivo spasavaju cijelu stvar. i veselim se ramirezima... uglavnom... nije grozno koliko sam ocekivala. :roll:
Svakome tko iole pozna scenu i tko iole zna koliko ima izvođača i to kvalitetnih je program loš.

I nisu bitni samo koncerti, pogledaj popratne sadržaje koji su Užas
neznam jel tko vidio plakat...je**** katastrofa...da se od tih svih novaca nije moglo izdvojiti par stotina i dat nekome da napravi pošteni dizajn...neshvatljivo

slažem se da je program definitvno loš,jer dva veća imena ne čine deseto dnevnu manifestaciju koja bi trebala bit kud i kamo kvalitetnija...
Sva tri jazz performansa su stavili isti dan i ja nažalost ne mogu doći :( dok sljedeći dan subota nema ništa (osim izložbe) zar se to nije moglo rasporediti na dva,tri dana.

Zanima me tko vodi sve te silne plesne radionice? Dal netko zna imena voditelja? ili su to kvazi plesaci kao i prošle godine čast iznimkama!!
slevak

.... a radionice alternativnog ljeta bit će posjećene jednako kao i originala - slabo.

...gle, prije ću posjetiti alternativno ljeto, nego ovu glupost u kojoj, btw ima DVIJE kazališne predstava i jedan performans....najveći broj radionica je plesno, osim toga ostaju 4 radionice od kojih bi posjetila eventualno origami....koncerti su tragikomični, jer se Hladno pivo može čuti na svakom drugom pivskom festivalu bilo gdje (iako ih volim), a Joleta po svadbama....uostalom, hebeš takvo OLJM koje traje 9 dana, od kojih u DVA nemaš ama baš nikakav program osim izložbe...wtf....

22.00 - Jazz koncert QUARTET RAPHAEL WRESSNIG feat. SCOTT STEEN ALLEN – Hotel Central

Ovo nije jazz vec blues!
Maloprije su mi to potvrdili i Nino Zubčević i Vjekoslav Miling.
Osječko ljeto mladih prije kalednarskog početka ljeta?!??!?!!? Jel može išta u mom rodnom gradu biti kako treba! Pa OLJM je uvijek bilo od kraja 6og i cijeli 7mi mjesec! Uprava napolje!
Evil Poodingh

A ta Vatra vjerojatno ima najboljeg managera na svijetu kada ih već godinama ubacuje na sve moguće open air evente ovdje, da uzmu lovu, a dodje ih slušati 50 ljudi. Saznajte mi tko je, mom bi bendu dobro došao jedan takav...

tko ga to gura da mi je znati...možda stric Đuro? :D
joooooooooooooooooj debila
Pozivam sve, da u 17 sati gledaju OSTv i emisiju Aquarel gdje će gostovati Igor Gavranović...Telefonske linije će, nadam se, biti otvorene ;)
Mogu samo reći, nadam se da netko ovo snima...
Neinformirani gospodine Gavranoviću, Hladno Pivo, protiv kojih nemamo ništa da odmah napomenem, je u Osijeku bilo 23. kolovoza prošle godine. Naime, za one koji nisu gledali gospodin Gavranović je spominjao da su pokušali dovesti izvođače koji nisu dugo bili u Osijeku, i napomenuo da se ne sječa kada je Hladno Pivo bilo, no da su oni ipak odlučili njih dovesti unatoč njihovoj visokoj cijeni. Valjda je nju mislio navesti kao razlog zašto Hladno Pivo nije bilo toliko dugo.

I nadam se da je netko snimao jer rečenicu koju je izjavio kao odgovor na pitanje o prosvjedima bi trebao neki stručnjak komunikacije poslušati nekih 10 puta da dešifrira što je on htio reći.
Mislim da bi se trebalo rješavati problem u korijenu i tražiti smjenjivanje SZ!
pudinže a lijepo je rekao za HP: "Biti će to jedan jako lijepi koncert!" :D
krasan komad budale predstavlja studente, ašto je žalosnije za koju godinu će taj isti biti saborski zastupnik
Evil Poodingh

ja sam se nadao da ce alternativa programu ukljucivati i nastup Even Stevena kojeg se planiralo zvati i jako mi je zao sto sam vidio da ipak nastupate na "pravom". Nema veze, vas će se doći podržati...

Ne treba nikome biti žao što jedan osječki demo-bend svira na Ljetu mladih, pa i u interesu Inicijative bili su takvi događaji.

Even Steven se do sada odazvao na sve pozive, osim one političkih stranaka. Ukoliko nas Inicijativa pozove, svakako ćemo se odazvati.
žalosno je što će "moćne alternativne radionice" opet zaživjeti od svega 10ak ljudi, ako bude sreće...grad je pun užurbanih studenata koji su u nestašici s vremenom, ili pak u svađi s organizacijom i pognutim leđima od bremena lijenosti... meni se sviđa program, pokušat ću ga popratit!
meni se ne sviđa što se razbacuju novcem jednako kao i prošle godine.
KRADU NOVAC!!!
ijaaaoooooo KKAO STE VI SVI DOSADNI!!!!!
a bitno da ćete se svi nacrtati tamo svaki dan i bit u prvom redu na Joletu!!!!

cccccc

Nagrada radijskih slušatelja pripala je Draženu Zečiću i skladbi 'Vladarica', dok su glazbeni urednici svoju nagradu dali Joletu za pjesmu 'Samac'.

Tko će se sad pobuniti protiv Joleta,pa pogledajte kako čovjek osvaja nagrade :D
asamblaž

Mislim da bi se trebalo rješavati problem u korijenu i tražiti smjenjivanje SZ!

e ja se s ovim apsolutno slazem
Ovo smrdi na još jednu peticiju :)
Prepuštamo tu organizaciju nekome drugom ;)

Hvala organizatorima na odlična zadnja dva koncerta u petak! Raphael me oduševio...

čestitke...
ne znam jeste li vidjeli ovo :D

29. Osječko ljeto mladih, koja traje od 29. svibnja do 9. lipnja, ove godine proživljava možda i svoje najteže dane. Organizatori iz Studentskog zbora prvo su doživjeli "rafal" kritika zbog nekvalitetnog i nedovoljno urbanog programa. Organizirana je i peticija izražavanja nezadovoljstva programom OLJM-a, s gotovo 700 potpisa, koja će biti predana rektorici Gordani Kralik. Dvadesetak studenata osnovalo je i Inicijativu za vraćanje urbanog OLJM-a, koje je od 3. do 9. lipnja osmislilo i objavilo program alernativnog OLJM-a s 20-ak sadržaja organiziranih "za nula kuna" na više osječkih lokacija. Kao (dosadašnji) vrhunac svega, na pravom OLJM-u protekloga vikenda puna dva dana nije bilo - ničega! Naime, nakon što je u petak otvoren kvalitetnim jazz programom u Hotelu Central, u subotu i nedjelju u sklopu Ljeta trebala je biti samo izložba fotografija studenata Umjetničke akademije u Bastionu. No, i ona je odgođena, pa OLJM za vikend nije nudio apsolutno ništa. "Žao nam je zbog toga, ali došlo je do tehničkih problema u postavljanju izložbe koja će ipak biti postavljena u utorak (večeras, nap. a.). Ostali sadržaji nisu upitni", tvrdi Igor Gavranović, predsjednik SZ-a. Mario Katušić, jedan od lidera Inicijative, nije bio iznenađen takvim razvojem događaja. "Ekipa koja organizira pravi OLJM već je pokazala koliko je sposobna. Ovo miriše na najgori OLJM u povijesti", kazao je. T.Levak
Da ekipa s Umjetnicke ima imalo obraza i mozga - iz protesta bi odjebali Gavranovica i pridruzili se alternativnom OLJM-u. Ovako su postali suucesnici sramotnih i mutnih poslova organizatora OLJM-a i ljigavih stranackih foteljaskih hemoroida u SZBOR-u.

Valja podsjetiti senilnu studentsku populaciju da je upravo njihov tzv. predstavnik Igor Gavranovic [sada u ulozi organizatora OLJM-a] bio protiv nedavnih studentskih prosvjeda [formulirao je to rijecima da podrzava borbu za prava studenata, ali ne tim sredstvima].

Naravno da tom stranackom vojniku ne pasu sredstva koja ljuljaju fotelju njegovom stranackom kolegi - ministru Primorcu.

Smisao ovakvog [stranackog] SZBOR-a, naime, upravo i jest biti sjeme razdora, razbijanja i slabljenja studentskih zahtjeva.

SZBOR je ista gnojna nakupina kao nekadasnji SKOJ [za neupucne i neobrazovane studente - Savez komunističke omladine Jugoslavije].

Evil Poodingh

ne znam jeste li vidjeli ovo :D

29. Osječko ljeto mladih, koja traje od 29. svibnja do 9. lipnja, ove godine proživljava možda i svoje najteže dane. Organizatori iz Studentskog zbora prvo su doživjeli "rafal" kritika zbog nekvalitetnog i nedovoljno urbanog programa. Organizirana je i peticija izražavanja nezadovoljstva programom OLJM-a, s gotovo 700 potpisa, koja će biti predana rektorici Gordani Kralik. Dvadesetak studenata osnovalo je i Inicijativu za vraćanje urbanog OLJM-a, koje je od 3. do 9. lipnja osmislilo i objavilo program alernativnog OLJM-a s 20-ak sadržaja organiziranih "za nula kuna" na više osječkih lokacija. Kao (dosadašnji) vrhunac svega, na pravom OLJM-u protekloga vikenda puna dva dana nije bilo - ničega! Naime, nakon što je u petak otvoren kvalitetnim jazz programom u Hotelu Central, u subotu i nedjelju u sklopu Ljeta trebala je biti samo izložba fotografija studenata Umjetničke akademije u Bastionu. No, i ona je odgođena, pa OLJM za vikend nije nudio apsolutno ništa. "Žao nam je zbog toga, ali došlo je do tehničkih problema u postavljanju izložbe koja će ipak biti postavljena u utorak (večeras, nap. a.). Ostali sadržaji nisu upitni", tvrdi Igor Gavranović, predsjednik SZ-a. Mario Katušić, jedan od lidera Inicijative, nije bio iznenađen takvim razvojem događaja. "Ekipa koja organizira pravi OLJM već je pokazala koliko je sposobna. Ovo miriše na najgori OLJM u povijesti", kazao je. T.Levak

koje je to licemjerje.. totalno bez komentara, ali bez ikojeg komentara, osim da nagodinu definitivno radimo usporedno sa oljmom još jedan oljm (ako ostane ova garnitura lopova i licemjera sa marionetom Gavranovićem na čelu), ranije će se tražiti sponzori, rješavati prostor i sve i definitivno će se napraviti jaka kontra da im bude 70 ljudi na oljmu. ove godine se gamad izvukla tako da su 5 dana ranije objavili program pa se nije ni stiglo konkretnije nešto napraviti.
čujem da su ih probali smjenjivati ali od njih 20ak 16 ih je u kradeze partiji... i kada gavran grakne, prdne, poslušnici šnjofaju... a s njima nuždom prisiljeni i oni van partije. :D
Mene zanima jel ona predstava 9.6. u hnk besplatna? :) vjerujem da je..ali eto pitam, i jel potrebno neku ulaznicu uzeti..ili kako... :D
Jebem ti mater i OLJM i popularni Jole i grad u kojem caruju chobani, da ti jebem u tri picke usrane majke...
Cijeli jebeni grad je tutnjao. Kako itko moze spavat dok mu kroz prozor tresti ona debilana. Ko im dade dozvolu, pizda im materina...
Da je neki posteni koncert otisao bi na njega i skako u prvom redu, ali ovo...
Da vas Jole jebo u dupe sve sto puta na suvo!
I još je koncert bio do 0:40, a imaju dozvolu do ponoći.
i jel bilo super,super?
jel bilo tih 700 ljudi koji su kroz anketu rekli da žele baš,baš njega?
kad će galerija slika?
Evil Poodingh

Mora da je bilo tak dobro pa su ga 3 puta zvali na bis?
Miss K

Evil Poodingh

Mora da je bilo tak dobro pa su ga 3 puta zvali na bis?

Hahahhhha, da da...vjerovatno je to u pitanju :D :D :D :D :D :twisted:
večeras je hladno pivo, piše bastion, jel' to pred bastionom neka bina ... ?? ... ili će se ljudi pokušat ugurat unutra ??? :shock:
krivo čitaš.ispred bastiona koncert, u bastionu radionica neka
napisala sam da ne znam gdje je koncert :), to je bila dvojba

hvala
a
sad sam da kiša ne pada
ja bih na HP, ali šta ako bude kiša?
ima li alternative?
ne kisne mi se
Alternativa je premještaj u Bastion
znaci bit ce koncerta? nisu ga odgodili?
ček' u bastion
ja sam čula da je šator sad postavljen????
biti će, [uklonjeno]
Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina.
O da, razglas je bio jako loš.
Anastazija

O da, razglas je bio jako loš.

o da, kad cujes kako neko prica 2 metra od tebe na punk rock koncertu znas da nije bas dobro :D
eddie

Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina.

mislim da ove godine radi onaj stari iz vinkovaca (jos gore i JEFTINIJE) od sound d.d..
Strava.Baš sam se cijeli koncert koncentrirao na razglas jer se dosta kontam u to s obzirom da sviram gitaru i gotovo svaka pjesma je bila tonski drugačija,te malo gitara preglasna,pa malo bas bubanj preglasan pa onda malo tih pa snare bubanj u nekim trenucima ne čuješ i još dosta.
Ma kad sam vidio one kutije pobacane znao sam ja da to neće bit dobro,jedino Tobler radi kak spada tj.popravio se.
Slušao sam ne tako davno Prljavce i Hard Time i stvarno me iznenadilo ugodno da može tako dobro zvučat.
a tobler je jedini koji prati opremu i ima kako treba kutije i eventualno bojan, samo što on nema toliko jak, bar mislim :D
ajme jučer na Vatri i na njihovoj predgrupi je tonac strašno brljo..došlo mi da ga gađam s nečim xD
ma nek se nosi u kujac on i kutije,danas idem na Pušenje a uopće mi se neide zbog tog.
Vatru ne bi spasio niti Steve Albini za miksetom. vidjet cemo danas...
Sto puta se dogodilo da pjevac hoce nesto reci a mikrofon mu pocne stekat, onda ovaj pored njega proba a ne radi ni njemu xD
U Valpovu su im se dešavale manje stvari pa su prosvjedno ošli sa bine dok se ne sredi. Zašto to nisu jučer?
Šta će biti ako kiša padne? A izgledno je.
nake_rado

Šta će biti ako kiša padne? A izgledno je.

Valjda onda sele u Bastion...
Pola 2, koncert jos nije gotov...a neki ljudi bi spavali jer imaju obaveza ujutro, te zbog toga niti nisu osli na koncert, kao ja npr.

Sjecam se onih dobrih starih OLJMova gdje je trebalo u ponoc biti gotovo, a ako bi se i produzilo, jer u 12 i 20 bi murija prekidala...No ovi izgleda imaju stvarno prejak vjetar u ledja...
Da se razumijemo, ne kazem da su dobri stari OLJMovi bili takvi zato sto je murija prekidala, i meni je to osobno smetalo, samo mi je cudno zasto se ne prekida sada...

Evo, izgleda gotov koncert...
Krivo mislim, 1:35 evo benda na bisu...
Upravo sam došao do informacije da je danas prvi bend bio Zbogom Brus Li i skoro me slag strefio...

Dovedu jedan jedan posteni bend, koji valja i nije svako malo tu, i onda NIGDJE TO NE NAJAVE...

Pa to moras biti nesposobna budala. Ne znam na koju foru im je to upalo, ali oni vjerojatno kao što ne znaju niti vecinu, nisu znali sto je to, pa nisu osjecali potrebu da najave...Joj, kako sam zivcan...
pa to je, očito, bilo iznenađenje za prisutnu alternativnu mladež!
hvala svima na atmosferi sinoć. pozdrav roostersima...
Evil Poodingh

Upravo sam došao do informacije da je danas prvi bend bio Zbogom Brus Li i skoro me slag strefio...

Dovedu jedan jedan posteni bend, koji valja i nije svako malo tu, i onda NIGDJE TO NE NAJAVE...

Pa to moras biti nesposobna budala. Ne znam na koju foru im je to upalo, ali oni vjerojatno kao što ne znaju niti vecinu, nisu znali sto je to, pa nisu osjecali potrebu da najave...Joj, kako sam zivcan...

E da, je li bolje ako bend nije najavljen i svira (oljm) ili ako je bend najavljen i ne svira? (aoljm)
Slažem se da je oboje loše,ali u jednoj varijanti bend nastupi pa makar ga slušalo i malo ljudi,dok u drugoj varijanti uopće ne nastupa.
Nije rijec o bendu, rijec je o DJu, koji nije nastupio iz prostoga razloga sto je jedan od DJa koji je doneo playere, te iste playere prije zavrsetka partya, jer nije bilo ljudi, odneo kuci...

Ja nazalost vise nisam bio tamo, a izgleda da ni Vlado, kojem je bila prepustena organizacija elektro dijela, nije uspio nazalost rijesiti taj problem.
Jel ima nekih slika od 8.6.?
ovo je kao ljeto mladih.. a to zakljucujemo mozda po ; Govor i običaji Donje Bebrine, Brodskog Stupnika i Kaniže - radionica ? valjda ce 7 mjesec bit zabavniji -.-
kujavecka

ovo je kao ljeto mladih.. a to zakljucujemo mozda po ; Govor i običaji Donje Bebrine, Brodskog Stupnika i Kaniže - radionica ? valjda ce 7 mjesec bit zabavniji -.-

....a-ha....nastavak OLJM-a u 7. mjesecu obećava puuuuuuuno toga....

Tagovi