Autor |
Poruka |
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Mi se barem naslađujemo nad izbornim rezultatima, a vi ste se naslađivali nad anketama Media metroa, a sprdali sa anketama Pulsa i Nove tv samo zato što ih je prenosio Glas, al ok. Neka tako bude i u slijedećem krugu i mi zadovoljni.
|
|
|
|
|
 |
Omnia Ukupno postova: 126 Spol:  Nebitno

|
nista, valja cekati najavu sisljagica oko rata do istrebljenja pa kad ga zapocnu, rasturit ih za sva vremena, neka tucaju kamen na golom otoku |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
"- Mogu reći da će nam smjer biti logika i stabilnost, a to nije 7 stranaka i partnera - izjavio je Matković"
.......................
Odmah je bilo jasno da će se Matković prikloniti Bubalu što je najlogičnije i najbolje za ovaj jadni izmrcvareni grad koji time napokon dobija četiri godine mira i stabilnosti, (naravno tek nakon neophodnih čistki) u kojem periodu može realizirati zacrtane projekte i dovršiti započeto.
Iz igre napokon ispadaju stare prdonje, a na scenu stupaju mlade snage kojima je ukoliko se pokažu, zagarantiran uspjeh i na slijedećim izborima.
Šteta jedino za Srba koji nije prepoznao trenutak pa je ostao uz debeljka umjesto da se priklonio svom susjedu. No, tko zna...možda njih dva imaju nekakav medjusobni dill, možda Matković povuče za sobom Srba ukoliko Đaponja bude poražen i u drugom krugu. A možda u konačnici obojica završe u HDSSB-u ili možda preuzmu HSP nakon što iz njega bude istjeran Đaponja.
Hmmm...možda bi to bilo najbolje rješenje...najuriti Đaponju, a u stranku ponovo okupiti sve one koje su iz nje zbog debelog otišli. Mislim tu i na Rožića, Tadića, Ružu, ali i na mnoge anonimce koji su stranku napustili samo zbog bahatog debeljka.
Treba ga potirat nazad u Ćaprazlije, čuvati ovce da napokon bude koristan društvu u kojem živi.
 |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Nema Gordan više ništa s HSP-om....(Daniel je dovoljan)...nek slobodno uživa u svom kultu ličnosti...i pregovara s Glavašem u Bosni...On je sam sebi najvažniji, i sada je to dočekao pa nek uživa....samo ne znam kako to toleriraju HSP-ovci koji su mu ukazali povjerenje...valjda će uskoro progledati što je njegov najveći cilj - JA;JA;JA;JA pa opet JA;JA;JA;JA pa onda malo netko drugi... levatina...., a za razliku od onih koji su mu naivno povjerovali, već je zaboravio kad je nešto radio, a da nije politički do toga došao, i to preko HSP-a i uz pomoć Đapića, i svih vrijednih ljudi unutar stranke...FUJ!!! Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat....Daniel je bio pčela radilica, dok je ovaj glumio manekena i gradio si priliku za getvu... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Kao što napisah i prije, nije gotovo dok nije gotovo....
Ekipi iz HDSSB-a čestitam na dobrom rezultatu....te pozivam da ne iziđu na izbore u drugom krugu, jer već se sve zna, ne?
|
sad cemo svi izaci i zasobom povesti babe djedove i striceve da daju glas bubalu samo da spodobu i cokoladice nemoramo trpiti jos 4 godine
pa cak i mi koji ga nismo podrzali u prvom krugu |
|
|
|
|
 |
|
Kako ono Sanader kaže za Sdp- ne znaju jel bi k..... ili p......., Tako i Vi. Jedan dan bi podržali Matkovića, pa bi ipak Đapića, pa opet Matkovića itd. Činjenica da su Vam otišli najkvalititniji ljudi i to iz jednog jedinog razloga a to je Đapićevo jednoumlje tj.JA I SAMO JA,JA,JA
|
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Nema Gordan više ništa s HSP-om....(Daniel je dovoljan)...nek slobodno uživa u svom kultu ličnosti...i pregovara s Glavašem u Bosni...On je sam sebi najvažniji, i sada je to dočekao pa nek uživa....samo ne znam kako to toleriraju HSP-ovci koji su mu ukazali povjerenje...valjda će uskoro progledati što je njegov najveći cilj - JA;JA;JA;JA pa opet JA;JA;JA;JA pa onda malo netko drugi... levatina...., a za razliku od onih koji su mu naivno povjerovali, već je zaboravio kad je nešto radio, a da nije politički do toga došao, i to preko HSP-a i uz pomoć Đapića, i svih vrijednih ljudi unutar stranke...FUJ!!! Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat....Daniel je bio pčela radilica, dok je ovaj glumio manekena i gradio si priliku za getvu...
|
e brate spodoba je ogroman, a sad znam i zasto, pa ti si se toliko uvuko u dupe (da nekazem i ruznije stvari) da ti vise nista nevidis... tu prozivas Matkovica jer je sve ostvario preko Đapica a ti sad slijepo gledas istom tom Đapicu i vjerujes njegovim supljim obecanjima a neshvacas da on, kao ni ti niste pozeljni u gradu i da vas ovaj grad netreba i nezeli gledati naredne 4 + godine i da je vrijeme da odete odakle ste dosli i da ovaj grad prepustite drugima, pa makar i ekipi iz ljubuskog
 |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Nemaš blage veze o čemu pričaš....ti tzv najkvalitetniji su dobili od stranke maksimum i ništa im nije falilo, pa tako ni Gordanu....ali ukoliko želiš otići ok..idi...al ne vraćaj se....Gordan kao kandidat nije imao potporu stranke tj. izvršnog odbora podružnice, a zašto...., ima tu svega....ali velikim djelom je i on za to kriv... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
TataMata
|
A tek kolko mu je Gordan bio u dupetu, i jedva se dao istjerat....  , nemoj mi tu fantazirat ako si u stranci, firmi, kod kuće  zna se ko je gazda, ak ti to ne odgovara onda si neprilagođen  (što je ok) Gordanu je bio cilj biti svoj gazda, ali svijet tako ne funkcionira (brzo će se uvjeriti)... |
|
|
|
 |
|
Pa onda vi imate problem u prepoznavanju kandidata. Kako onda objašnjavate činjenicu da je Đapić uz potporu HDZ-a dobio malo više glasova od Matkovića kao nezavisnog kandidata, još uvijek člana Hsp-a, a taj isti nema potporu IO. Matematika Vam baš i nije jača strana(osim u slučaju Kioska naravno)
|
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Dosad su takve priče i držale vodu jer svi koji su napustili HSP su postali marginalci, ali s Matkovićem je malo drugačije stanje stvari, bar prema ovim rezultatima. Koliko bi HSP dobio glasova da je išao bez HDZ-a? Zar je moguće da nitko u HSP-u ne može priznat da nešto ne štima, pogtovo nakon parlamentarnih i ovih izbora? |
|
|
|
|
 |
|
Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat- KAŽE TATA MATA.
A JOJ, A MI MISLILI DA VI SVE RADITE PREKO JAVNOG NATJEČAJA.............. |
|
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Alo, pa nije on postao direktor Zelenila preko javnog natječaja, jer je najbolji kandidat- KAŽE TATA MATA.
A JOJ, A MI MISLILI DA VI SVE RADITE PREKO JAVNOG NATJEČAJA..............
|
Kao i sve ostale stranke kada se dokopaju pozicije.
Nego TataMata, kako to da Matković još nije isključen iz stranke?  |
|
|
|
|
 |
|
TataMata, koliko ono vi imate vijećnika u gradskom vijeću, čini mi se tri, a Matkovićeva lista 5? |
|
|
|
|
 |
TataMata
|
Ma, OK..naravno da treba analiza i da je djelomice tako kako kažeš, ali uvijek postoje usponi i padovi. Ako pogledaš rezultate, vidjeti češ da je Gordan glasove uzeo svima, a najviše Vrbošiću i nama...dobro je to isplanirao....plus intenzivna (ne jeftina) medijska promidžba...bez funkcije u politici, a kao vijećnik morati će početi raditi kompromise ( bez stranaka, bez koalicija hhahahaha) al sa 5,5 mil. lakše mu je neg' meni i tebi, to se ne sekiraj... |
|
|
|
 |
 |
|