| Autor |
Poruka |
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol:  Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 18.07.2010. 23:20; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kontam da je mnogim osjeckim i slavonskim poduzetnicima ovom presudom pao dobar dio kamena sa srca.
Pravomocnost presude bi znatno ubrzala blijedenje imena iz crne knjige i kraj jedne turobne epohe.
No, nakon kraja jedne ere pocinje sljedeca. Mnogi zele u cipele cappoa... Kakva li ce ona biti?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol:  Muško
|
Au, što se čiriličari i kokardaši poveselili na ovom forumu. Ajde zaigrajte užičko, smradovi |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Dali je bilo ubojstava srba u Osijeku 91.? Je. Dali je Glavaš znao i vrlo vjerojatno naredio ista ubojstva? Isto tako vrlo vjerojatno je (moje osobno mišljenje da je 100%). DA li su to bili nedužni civili? E brate sve su to bili samo ne nedužni civili (sjetimo se samo snajperista sa ljepotice). dali Glavaš treba u zatvor zbog tih događaja? Svakako da ne! Ali Glavašu je mjesto u zatvoru zbog hpre drugih stvari. recimo zbog IPK, Slavonske banke, PPK Valpovo, Osječke pivovare... E zbog takvih stvari treba Glavaša strpat u zatvor. no i ovako je dobio dobranu dozu i valjda se sada napokon svjestan što je on sam radio svima onima kji su njemu punih 15 godina stajali na put. Dobio je malo svojega lijeka... I zbog toga mi nije ni najmanje žao što je u zatvoru. Ali razlog zbog čega je u zatvoru zasigurno ne valja... |
|
|
|
|
|
 |
|
chaknoris
|
|
|
|
|
|
 |
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Da rezimiramo. Većina prethodnih komentara se svodi na slijedeće - podržava se Glavaševa presuda, no svima bi bilo draže da je osuđen za gospodarski kriminal i poslijeratne pretvorbene malverzacije nego za ubojstva Srba! |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
 |
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Kaka legenda !!!
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Kako bilo, netko tko nikada nije cuo za situaciju u Osijeku, niti je ikada cuo za Glavasa i stvari koje su se '91. dogadjale u Osijeku, nakon ovog njegovog cina (kojeg nazivaju bijegom, iako to nije potvrdjeno) o Glavasu moze misliti samo jedno: osoba koja je najhrabrija kada on i njegovi jataci drugima drze cijev u ustima, tjeraju na ispijanje kiseline ili batinaju po osjeckim haustorima.
Ako je ova presuda kraj jedne mracne osjecke ere, zakljucimo ju u glas: "ne ponovilo se!". |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
Jimmy Ukupno postova: 37 Lokacija: centar Spol:  Muško
|
a jel nema glavas imunitet saborski od proslih parlamentarnih izbora? |
|
|
|
|
|
 |
|
chaknoris
|
|
|
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
A suza iz oka samo sto ne kane...
Eto, sad kad se Glava oprostio s nama - mozemo mirno spavati... samo ne znam kako ce drIvo spavati
ALI - Znaci nije gotovo, kad je gotovo, nego kad on kaye da je gotovo...vec vidim kojekakvih smicalica i cirkusa! |
Zadnja promjena: Callistemon; 08.05.2009. 16:05; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
a jel nema glavas imunitet saborski od proslih parlamentarnih izbora?
|
...nisu ga još skinuli, navodno slijedeći tjedan.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
a jel nema glavas imunitet saborski od proslih parlamentarnih izbora?
|
Ima. Ne smiju ga privoditi sve dok mu Mandatno imunitetno povjerenstvo ne izglasa skidanje zastupničkog imuniteta. Što znači da Glavonja može čak i granu prijeći a da ga pri tome policija ne smije zaustaviti. |
|
|
|
|
|
 |
|
cajkana Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol:  Nebitno
|
sve ih treba potrpati po zatvorima da se riješimo ološa i šljama koji harače rvackom... |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|