Reklame me toliko zbunjuju,a mislim da i cijene nisu najboji pokazatelji vrijednosti.
Molim pomoć,savjet.....
Računala, znanost, tehnologija
PEGY
Želim kupiti laptop, a nikada ga nisam imala, pa nemam pojma na što moram paziti.ops:">
Reklame me toliko zbunjuju,a mislim da i cijene nisu najboji pokazatelji vrijednosti.
Molim pomoć,savjet.....
maddox_rumble
a koliko novaca zelis potrositi![]()
Monstrumi boja, nemoj zaboravit boju
MissTake5000kn, za konfujter za surfanje... jel' to nije tu mač? ak' neš neke igrice il' neš slično, već samo emajl, jubito, forum i 24sata.hr onda imaš i jefitnijih i pogodnijih
PEGY
Mislim dati oko 5.000 kn, neće ići igrice na njega i biti će zamjena za stolno.Možda ga odnesem u dvorište ili se sakrijem na tavan da me "nema" par sati.
maddox_rumbletrebas neki hp recimo, koji nema neku posebno jaku graficku i dovoljno ti recimo giga ili 2 gige rama

OligofreniDikobrazoid
Ako si žemsko, svesrdno preporučam ovaj model... To je top današnje ponude i full je in, kužiš ono ne....
![]()

_tenjac_
eto ako može neko od iskusnijih da mi preporuči neki laptop...do 5000 kn bi mogao potrošit a sad kak sam gledao neke ponude za tih 5000 se može dosta dobit....znači oko 4 GB rama, dual core, od 250 do 500 GB HDD i na nekim 1 GB grafičke....
Frost_tenjac_
eto ako može neko od iskusnijih da mi preporuči neki laptop...do 5000 kn bi mogao potrošit a sad kak sam gledao neke ponude za tih 5000 se može dosta dobit....znači oko 4 GB rama, dual core, od 250 do 500 GB HDD i na nekim 1 GB grafičke....
Prijenosno računalo ASUS K72F-TY023 / Core i3 350M, DVDRW DL, 4GB, 500GB, GMA HD, 17.3'' LED, kamera, HDMI, D-SUB, DOS
Trenutno možda i najbolja ponuda u rangu do 5000 kn.
Frost
Ako se na laptopu misliš igrati, bolje za 5000 kn složiti solidan stolni komp.
kyx
toshiba satellite A210-16F,kupljen u ve-milu prije god i pol, milja €,dobro dere,samo baterija slaba :f
studentica 1991
Pozdrav svim forumašima...
Evo, ako bi mi netko mogao preporučiti koji laptop kupiti... Do nekih 5000 kuna...
Uglavnom mi je važno da ima dosta memorije... Najviše mi treba za faks...
Hvala svima koji će proporučiti... I ako možete reći i gdje bi to bilo najbolje u Osijeku kupiti... HG Spot? Konikom? ili nešto treće?
![]()
studentica 1991
hvala na prijedlozima... ako ima još pišite![]()
Sir William
ax je mit.. od osoba koje znam koje su kupile laptop za fax (myself included) nitko ne koristi laptop za fax..
legica21Sir Williamod osoba koje znam koje su kupile laptop za fax (myself included) nitko ne koristi laptop za fax..
kako ne...evo ja koristim.. skripte su mi na lapu, predavanja isto, često radim seminare, prezentacije.. rezultati ispita su na netu..studomat je na netu.. itd. itd.
nidzoheh a sta ce ti tolko memorije "za fax"
da je ne znam kaki fax ne treba ti al et.
Frostnidzoheh a sta ce ti tolko memorije "za fax"
da je ne znam kaki fax ne treba ti al et.
Neke naprednije matematičke aplikacije za malo složenije izračune su poprilično memorijski zahtjevne (a procesor da ne spominjem).
PEGY
ovo što je @machor naveo ne izgleda mi baš povoljno.
Bilo bi ok da umjesto linuxa ima w7, a ovako nije ništa spešl.
Preporučujem Links, odeš tamo kažeš što želiš i koliko love imaš i dobiješ nekoliko ponuda o kojima onda razmišljaš.
xcv
Ma ja bih najradije da je free dos, sam stavim windowse.. zasto bih dao 1000 kn vise samo zato jer je windows s nekom licencom gore.. i ja razmisljam o dell inspirionu sa 3-4G Ram i 320-500 Hard.. cini mi se kao najbolji.. al opet..
pitanje, zasto core i3?
PEGYde ne baljezgaj gluposti... odakle ti takav pametni zaključak?
što će ti 3gb ram? treba ti min 4 da možeš išta pošteno raditi
xcvPozdrav, posto Melior trgovina nema web site, moze li mi netko reci, da li se stvarno moze kod njega povoljnije kupiti laptop nego u vecini trgovina u osijeku?
PEGY
što će ti 3gb ram? treba ti min 4 da možeš išta pošteno raditi
nidzo
ja imam deell inspiron 1545 godinu ipo dana i zadovoljan sam![]()
cuj 4gb rama hah
PEGYnidzo
cuj 4gb rama hah
takav imam i ja.sigurno nemaš pink?
PEGYnidzo
cuj 4gb rama hah
takav imam i ja.sigurno nemaš pink?
MalishaPoštovani forumaši
Ovih dana i ja planiram kupiti novi laptop, pa cu trebati vašu pomoć. Moguća cijena je do 3500kn, nikako preko. Kupujem laptop jer odlazim na fakultet pa će mi to biti glavno računalo koje ću koristiti svaki dan, eventualno ću zaigrati koju igricu na njemu, urediti pokoju sliku i tako, ali bih opet htio proći najbolje sto mogu za tu cijenu.
Gledao sam po linksu i konikomu i nekako mi se čini da su ova dva najbolja konkurenta:
DELL Inspiron N5030
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.396
NOTEBOOK HP CQ56-150SM
http://www.konikom.hr/p10676/notebook-hp-cq56-150sm--xl582ea--4gb/product_info.html
Molim vaša mišljenja, komentare i prijedloge. Hvala
Malisha
Poštovani forumaši
Ovih dana i ja planiram kupiti novi laptop, pa cu trebati vašu pomoć. Moguća cijena je do 3500kn, nikako preko. Kupujem laptop jer odlazim na fakultet pa će mi to biti glavno računalo koje ću koristiti svaki dan, eventualno ću zaigrati koju igricu na njemu, urediti pokoju sliku i tako, ali bih opet htio proći najbolje sto mogu za tu cijenu.
Gledao sam po linksu i konikomu i nekako mi se čini da su ova dva najbolja konkurenta:
DELL Inspiron N5030
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0106&id_artikl=010.600.396
NOTEBOOK HP CQ56-150SM
http://www.konikom.hr/p10676/notebook-hp-cq56-150sm--xl582ea--4gb/product_info.html
exHOP3on
Malisha
Poštovani forumaši
DELL Inspiron N5030
NOTEBOOK HP CQ56-150SM
es to ova dva?
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=9093
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_200&products_id=9267
ali ovaj ti je DELL možda bolji za do 3500kn![]()
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=9946
PijaniPatuljakIzbjegavaj HP... prilicno su kvarljive ove nove serije... bolje acera ili toshibu... kod acera dobijes vise opreme za isti novac, a odlicne su kvalitete
PEGY
Želim kupiti laptop, a nikada ga nisam imala, pa nemam pojma na što moram paziti.ops:">
Molim pomoć,savjet.....
PijaniPatuljakIzbjegavaj HP... prilicno su kvarljive ove nove serije... bolje acera ili toshibu... kod acera dobijes vise opreme za isti novac, a odlicne su kvalitete
PEGY
OligofreniDikobrazoid
Ako si žemsko, svesrdno preporučam ovaj model... To je top današnje ponude i full je in, kužiš ono ne....
![]()
E, taj. Baš je za mene,ja sam inače Pegy.![]()
!nnovation
odi do emmezete i elipsa u mall-u, bude zanimljivih primjeraka.
exHOP3on
!nnovation
NE!
@nake_rado ima gore već navedena stranica, adm.hr, imaš i protis.hr al s njima ne znam kak je, ugl. ima hrpa web shopova naših gdje će ti bit jeftinije za bar 15%
nake_rado
Jel gledao tko u zadnje vrijeme laptope po gradu? Neke preporuke možda? E i kad sam već tu, jel hg spot još uvijek radi?
Frost
nake_rado
Jel gledao tko u zadnje vrijeme laptope po gradu? Neke preporuke možda? E i kad sam već tu, jel hg spot još uvijek radi?
Asus Transformer![]()
exHOP3on!nnovation
NE!
@nake_rado ima gore već navedena stranica, adm.hr, imaš i protis.hr al s njima ne znam kak je, ugl. ima hrpa web shopova naših gdje će ti bit jeftinije za bar 15%
nake_radoOj, evo pronašao sam par komada koji mi se sviđaju pa mi recite šta vi mislite koji su najbolji.
TOSHIBA SATELLITE C670- 121
Samsung RV509
HP Pavilion g7-1001sm
HP 4530S LH306EA
HP PAVILION G6-1002EM LM752EA
DDR3 1066 MHz (2 utora, max 8 G
silenceHP Pavilion g7 1200 em prednost:
• 17,3 monitor,
• 4 gb memorija
• 500 gb s-ata hard,
Nedostatak :
• free dos, 12 mjeseci jamstvo, 3usb
Cijena 3.300,00 kn i jedan i drugi.
nake_rado
TOSHIBA SATELLITE C670- 121 koji sam napisao gore je 3999kn ima u Eurotradeu i čini mi se dobar, ali nisam imao previše iskustva s Toshibom prije pa nisam bio siguran za njega.
A o ovom HP 4530S LH306EA sam čuo/pročitao jako dobre stvari.
Gala_pia
svatko tko je imalo pametan, nece uzeti toshibu. ja je imam i dode mi malo malo da ga tresnem s 5. kata. puna tvornickih gresaka!!!
PEGY
pa gdje si to gledala DELL i koji !! si to htjela kad se morao čekati? Da nije neki iz Alien serije?
silence
Gala_pia
svatko tko je imalo pametan, nece uzeti toshibu. ja je imam i dode mi malo malo da ga tresnem s 5. kata. puna tvornickih gresaka!!!
no no
nisi imala sreće ako je to uistinu tako kao što veliš ali to se rješava kroz jamstvo zar ne ?
kako se očituju te tvorničke greške ?
ja svoj imam mjesec dana dana i zadovoljna sam zasad a nadam se da će tako i ostati