| Autor |
Poruka |
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno

|
Prijatelju
presto sam gledati komedije uopće odkad se pojavila vesela trojka na STV-u
Glavaš - Šišljagić - Bubalo
Di ćeš jaču glumačku postavu
Kakav Seinfeld, kakve Mućke, ova trojka osvaja male ekrane svojim doskočicama i šaljivim idejama... |
|
|
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Na tvoju žalost, ne gledam STV pa ni onu drugu ČepinskuTV, tako da ne mogu komentirati. Bolje je zuriti u maćuhice ili tako nešto, nego ih gledati. |
|
|
|
|
|
 |
|
MatoTvrđa

|
Evo, ti nikad nisi za
Ma moraš pogledat te serije, svake večeri u udarnom terminu! Serija traje oko sat vremena dnevno, kao oni su sad u jednom selu, pa u drugom selu, uvjek ljuti na nekoga...
Ma urnebes
Čujem da ljudi traže da se prodaju njihove kolekcije DVD-a po kioscima... |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
a kada vidim trojac- Bubalo/Lovoković/Vrdoljak
Bubi izgleda k'o Kalimero  Mislim da se upiškio od uzbuđenja što je pred kamerama! |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
 Čuo sam da će se prodavati kao triologija+DVD gratis, Bubevih samostalnih 5min.  (bez glavonje)  |
|
|
|
|
 |
|
MatoTvrđa

|
Neznam KillaBEEZ, taj vješti glumac poznatiji kao Bubi je i naj bolji bankovni stručnjak u ovom djelu regije (znaš da ga Rohatinski zove 10 puta dnevno za savjete) ako ne i u evropi.
Stoga mislim da neće dopustiti automatsku prodaju po trafikama  , taj iskusni lisac će prvo spasiti od propasti hrvatska kina iliti bijoskope,
šta kažeš na moju predpostavku? |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Uf a ja stvarno samo čekam večr kada će napokon vijesti STV-a početi sa: dobro večer gospodine Glavaš i ostali gledatelji  .
Samo što će taj STV ako glavaš ode s vlasti ?.... |
|
|
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Slažem se MatoTvrđa, on je pravi spasitelj. Spasiti će kina a zauzvrat će se puštati njegovi filmovi. Priča se da već ima spremnu kolekciju filmova. Redatelj je Glavonja  a bubi glumi samog sebe. Kaskader im je Šiško, a moguće je da se ubaci i Vrdoljak (on će biti Pinokio  |
|
|
|
|
 |
|
MatoTvrđa

|
Uf a ja stvarno samo čekam večr kada će napokon vijesti STV-a početi sa: dobro večer gospodine Glavaš i ostali gledatelji  .
Samo što će taj STV ako glavaš ode s vlasti ?....
|
Ah šta će, pretpostavljam da će reprizirati serije!
Jedva čekam da se podsjetim kako je to sve kretalo...
Nego šta misliš, koja će danas biti tema (neki kostur emisije), jednostavno ne mogu dočekati  |
|
|
|
|
|
 |
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Koliko god nam trebalo distanciranje od HSP-a i lika Ante Đapića, mislim da ova ekipa jednostavno nije dovoljno jaka, a podatak o 25 posto glasova je nategnut do ibera...
|
Što je to iber? |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
vas dvojica ste stvarno malo žešći bolesnici, ajd otvorite si još par nickova pa se međusobno bodrite kad vas već drugi sprdaju |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
|
Javio se zdravk'o dren  Zašto bi uopće imao više nikova? Nisam dosad, pa ni neću.
Kada se drugi zajebavaju po forumu na tuđi račun onda je to ok.
A kada to rade HSP-ovci onda smo bolesni.
Daj opustite se malo! |
|
|
|
|
 |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Bajto, Bajto, Bajto... jedini argument protiv Vrbosica: Bajto!
|
Glavaš,Glavaš,Glavaš...jedini argument protiv Bubala: Glavaš
 |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Bajto, Bajto, Bajto... jedini argument protiv Vrbosica: Bajto!
|
Glavaš,Glavaš,Glavaš...jedini argument protiv Bubala: Glavaš
|
...pa da - ovo je totalna istina....postoji li ijedan drugi argument osim Glavaša??????... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
...pa da - ovo je totalna istina....postoji li ijedan drugi argument osim Glavaša??????...
|
privatizacija... i jos mnostvo istih samo kad bi se pocelo nabrajati sta je lose tko od njih ucinio nbi to sve ni stalo na ovaj forum  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|