Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Borzan odustala, SDP za gradonačelnika podržava Vrbošića!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
amunike

Ukupno postova: 129
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.03.2009. 13:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

more456 je napisao/la:
U ovom gradu je sve moguće. Možda Sanader ipak shvati da ne može ipak stati iza ovakvog HSP-a i Đapića koji se ponovo vraća ustaštvu, pa dobijemo ono što je očekivano:
1. Koaliciju HDZ-a, HSLS-a,HSS-a i HSU-a na čelu s Vrbošićem
2. Koaliciju SDP-a i HNS-a na čelu sa Vrdoljakom.
3. HSP koji neće moći sastaviti vlast, pa će morati podržati HDZ-ovu koaliciju (što uostalom radi u ostalim županijama i Saboru).

zanimljivo razmisljanje

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.03.2009. 15:22 
Naslov:  

more456 je napisao/la:
U ovom gradu je sve moguće. Možda Sanader ipak shvati da ne može ipak stati iza ovakvog HSP-a i Đapića koji se ponovo vraća ustaštvu, pa dobijemo ono što je očekivano:
1. Koaliciju HDZ-a, HSLS-a,HSS-a i HSU-a na čelu s Vrbošićem
2. Koaliciju SDP-a i HNS-a na čelu sa Vrdoljakom.
3. HSP koji neće moći sastaviti vlast, pa će morati podržati HDZ-ovu koaliciju (što uostalom radi u ostalim županijama i Saboru).

Jučer sam gledala na TV da je HSP potpisao koalicijski ugovor s HDZ-om i HSU-om vezano za lokalne izbore u OBŽ , tako da je to već izvjesna situacija.
Borzan podržava Vrbošića - i to je izvjesno.
Bubalo ide, ali pitanje je tko mu ostaje. Vrdoljak još čeka prosce, ali izbora je sve manje...

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.03.2009. 10:21 
Naslov:  

Mislim da više nema dileme tko će pobijediti na lokalnim izborima u Osijeku i županiji. HSP-HDZ-HSU i to dosta uvjerljivo po mom mišljenju.

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.03.2009. 10:23 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:
Mislim da više nema dileme tko će pobijediti na lokalnim izborima u Osijeku i županiji. HSP-HDZ-HSU i to dosta uvjerljivo po mom mišljenju.

I ja mislim da je ova koalicija najizglednija za pobjedu.

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.03.2009. 10:46 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la:

jao si ga nama...

Ukupno postova: 706
Post Postano: 04.03.2009. 11:21 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :

To misliš ozbiljno ili...Na temelju čega?

Nikopol

Ukupno postova: 6
Post Postano: 04.03.2009. 12:38 
Naslov:  

Meni više ništa nije jasno...čitam vaše postove koje ste napisali sada, pa se sjetim što je bilo pisano o koaliciji HSP-SDP-HNS-HSU pa mi sada više ništa nije jasno ...
Politički je kupleraj bila koalicija koju sam naveo gore, pa je politički kupleraj koalicija HSP-HDZ, pa je sada politički kupleraj to što je SDP podržao Vrbošića... ima li nešto što ne bi bio politički kupleraj? Nije mi jasno kada već nije ok koalicija ljevice i desnice, zašto nije ok suradnja ljevice i liberala?
Što se tiče HSP-ovog vraćanja svojim političkim korjenima-pa to je bar jasno- jedino tako mogu se razlikovati od HDZ-a i imati kakvo-takvo biračko tijelo koje će biti samo njihovo... i druga stvar koja me zanima- hoće li ovaj proeuropski HDZ podržavati takvog koalicijskog partnera s takvim stavovima prema EU, NATO-u, manjinama, ikonografiji i sl.?

Osječanin
Post Postano: 04.03.2009. 12:49 
Naslov:  

pernabukano je napisao/la :

To misliš ozbiljno ili...Na temelju čega?

Naravno da mislim ozbiljno. Pogledaj malo trenutno stanje u Osijeku. HSP i HDZ u Osijeku imaju relativno stabilno biračko tijelo u zadnje vrijeme, zajedno su najjači a još su im se pridružili i umirovljenici... Tko je na drugoj strani? HDSSB koji se, čini se, polako raspada po Slavoniji i Baranji, HNS koji je totalno izgubio kompas podrškom Borzanice Vrbošiću i to je to. Reci mi tko to može pobijediti koaliciju HDZ-HSP-HSU u Osijeku ili županiji? Tko? Iza Vrbošića stoji Bajto i njegova presmiješna stranka, SDP nema nikakvo biračko tijelo u Osijeku, HNS luta, a kao što sam napisao HDSSB polako slabi( prema OSTV, raspadaju se u Baranji, Vukovaru, Vinkovcima, članstvo im polako prelazi u HDZ a najave su i novih prelazaka u županiji iz HDSSB-a u HDZ.
Realno gledajući, ova će koalicija pobijediti i u gradu, i u županiji. Da se Vrdoljak odmah postavio za vođu "antikoalicije" i da su ga podržale sve ostale stranke u Osijeku+HSU, možda su još imali šanse. Ovako nemaju niti 1% šanse da se suprostave Đapiću. I to ti je to.

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 04.03.2009. 12:49 
Naslov:  

Nikopol je napisao/la :
Meni više ništa nije jasno...čitam vaše postove koje ste napisali sada, pa se sjetim što je bilo pisano o koaliciji HSP-SDP-HNS-HSU pa mi sada više ništa nije jasno ...
Politički je kupleraj bila koalicija koju sam naveo gore, pa je politički kupleraj koalicija HSP-HDZ, pa je sada politički kupleraj to što je SDP podržao Vrbošića... ima li nešto što ne bi bio politički kupleraj? Nije mi jasno kada već nije ok koalicija ljevice i desnice, zašto nije ok suradnja ljevice i liberala?
Što se tiče HSP-ovog vraćanja svojim političkim korjenima-pa to je bar jasno- jedino tako mogu se razlikovati od HDZ-a i imati kakvo-takvo biračko tijelo koje će biti samo njihovo... i druga stvar koja me zanima- hoće li ovaj proeuropski HDZ podržavati takvog koalicijskog partnera s takvim stavovima prema EU, NATO-u, manjinama, ikonografiji i sl.?
u prvom dijelu teksta si postavio pitanje i u nastavku posta si sam odgovorio na njega. hsls je politička kurva koja je na državnoj razini u koaliciji sa hdz-om, na regionalnoj razini sa hdssb-om a sad na lokalnoj sa sdp-om. ako to nije neprincipijelno kurvanje onda ništa nije. đapić neki dan pljuje po hdz-u na stranačkoj konvenciji a u osijeku im liže jaja. problem je u tome što su tri stranke desnice u osijeku same sebe sjebale i pokefale se sve međusobno. ali očito je za njih prevelika cijena da na vlast dođe sdp - hns pa se zaboravljaju sve teške riječi koje su uputili jedni drugima a sve da bi se uguzili u fotelju. eto ti osječkog kupleraja

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 04.03.2009. 12:53 
Naslov:  

prema OSTV, raspadaju se u Baranji, Vukovaru, Vinkovcima, članstvo im polako prelazi u HDZ a najave su i novih prelazaka u županiji iz HDSSB-a u HDZ.

Dakle, dao si sam sebi odgovor Smile

Osobno mislim da će ove izbore obilježiti rekordno nizak odaziv birača, ljudima je dosta.
Nakon dva kruga neće biti rješenja, nitko neće moći sam složit vlast, sa HSP-om više nitko neće.

Osječanin
Post Postano: 04.03.2009. 12:55 
Naslov:  

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
prema OSTV, raspadaju se u Baranji, Vukovaru, Vinkovcima, članstvo im polako prelazi u HDZ a najave su i novih prelazaka u županiji iz HDSSB-a u HDZ.

Znači lažu da je u zadnje vrijeme 70 članova HDSSB-a u Baranji prešlo u HDZ, da se HDSSB raspao u Vukovaru i Vinkovcima? Embarassed

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 04.03.2009. 12:57 
Naslov:  

Samo su "zaboravili" sitnicu da ti ljudi nisu bili članovi STRANKE nego UDRUGE Smile
A emisija na OSTV-u sinoć je bila šaljivi kućni video, posebno ono s telefonima.

Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 04.03.2009. 12:58; ukupno mijenjano 1 put.

Osječanin
Post Postano: 04.03.2009. 12:57 
Naslov:  

Osobno mislim da će ove izbore obilježiti rekordno nizak odaziv birača, ljudima je dosta.
Nakon dva kruga neće biti rješenja, nitko neće moći sam složit vlast, sa HSP-om više nitko neće.

Osim HDZ-a i HSU-a Rolling Eyes

OsijekNepokoreniGrad

Post Postano: 04.03.2009. 12:59 
Naslov:  

Da, ali oni idu s njima prije izbora, ne? Wink
dakle govorim nakon izbora nitko neće moći sam složiti vlast. Barem ja tako mislim, poznavajući građane ovoga grada.

Osječanin
Post Postano: 04.03.2009. 13:00 
Naslov:  

Samo su "zaboravili" sitnicu da ti ljudi nisu bili članovi STRANKE nego UDRUGE Smile

Svejedno. Ja bih se zabrinuo kad bi mi članstvo u većem broju prelazilo u konkurentsku stranku pa bili oni članovi stranke ili UDRUGE Wink

Skoči u forum: