Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Felt, pogledaj http://antodjapic.com/ pa možeš postaviti i pitanje neposredno.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Istina je da Đapić nosi odijela MK Slavonija, osječka roba, istina... ali radi se o tome da su on, Matković i Srb iz te iste MK Slavonije iznjeli u jednom danu toliko "gratis" odijela da ne mogu iznosit dok su živi... a naš Tata Mata i mladež haespea koliko toga dobroga na ovom forumu čini za vrhušku stranke opet ostali kratkih rukava... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Ja ionako volim nosit kratke rukave, jest da je sad malo hladno, al se bolje provjetrava ispod pazuha...  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Neki ljudi u nihilizmu nađu sebe i svoj duhovni mir. Ne treba ih razuvjeravati, kad je njima čaša ionako uvijek do pola prazna. Osim toga, primijetila sam kako ovdje ne dozvoljavaju da se diskusija vodi između samo dva lika... Za svaki slučaj, neću više od 2-3 posta.
A gospodarska propast ovog grada seže u neka vremena prije, kad su o njemu brinuli oni regionalisti koji su ga voljeli. Što bi tek bilo da ga nisu voljeli?! |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu.
|
A gornji post si qoutao zbog?  |
|
|
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Spomenuo si izbornu kampanju pa sam samo dao svoje mišljenje o izborima. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Ajojjojojoj...
Zašto se to nije moglo napraviti i prije nego sada pred kampanju?
[email protected] radi već 5 godina.
Ovo me podsjeća na anketu iz Bi (hoću biti predsjednik HSP-a) Ne bi(Neću biti predsjednik HSP-a) kada je Anto pitao što građani žele. Isto kao što je pitao i za spomenik...
Da se razumijemo podržavam Internet stranice kandidata na izborima(vjerojatno će ih imati svi kandidati). |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
...te završio poslijediplomski studij na Pravnom fakultetu u Splitu...
Magistar nema šta! |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
aboutme Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
Hello ljudi kriza je !!!Normalno da trebamo kupit osječko !! "Kupujmo osječko " zbog krize , ne zbog predizborne kampanje. Ali nikome nije to palo na pamet.Nije sve predizborni trik ! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Đapić: "Radnici gradskog prijevoza kupujte Osječko pivo."
Pa dokad će nas više ovaj klaun sramotiti! |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Nemam pitanja.
Na stranici sam samo potvrdio svoje razmišljanje o hrpi građevinskih radova u niskogradnji (Osijek Koteks d.d.) koji nisu prioritet, i u ovo ih vrijeme smatram bacanjem novaca. Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.
Ujedno sam skoro odmah po učitavanju početne stranice istu ugasio, vidjevši da su glave teme već spomenuti projekti i interview o mitu o logoru Jasenovac (u kojemu Đapić spremno procijenjuje da je Hsp u Hrvatskoj treća po snazi stranka, koju podržava 15-20 % glasača - bila je to očito sjajna procjena). Hoću reći, baš zbog činjenice da nam se gradonačelnik bavi Jasenovcem (i time šteti i sebi i gradu), ne vidim načina na koji bi on mogao dobiti moj glas. |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.
|
Izvrsno si to primjetio, a razlog - svima koji iole poznaju građevinu na prvu loptu jasno je da je tu prilika za drpit lovu najveća, odnosno da se najlakše krade u građevini.
Srećom pa se dvorana izgradila za skoro dvije trećine novaca manje od one za koju je dotični gospodin javno rekao: to je jedini model, samo tako će Osijek biti domaćin SP-a, inače bi u ovim kvaziprojektima bila i dvorana. |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Nije li Đapić imao svoj blog? |
|
|
|
|