Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
TataMata

Ukupno postova: 1180
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.02.2009. 14:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Felt, pogledaj http://antodjapic.com/ pa možeš postaviti i pitanje neposredno....

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.02.2009. 14:44 
Naslov:  

Istina je da Đapić nosi odijela MK Slavonija, osječka roba, istina... ali radi se o tome da su on, Matković i Srb iz te iste MK Slavonije iznjeli u jednom danu toliko "gratis" odijela da ne mogu iznosit dok su živi... a naš Tata Mata i mladež haespea koliko toga dobroga na ovom forumu čini za vrhušku stranke opet ostali kratkih rukava...

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 18.02.2009. 14:52 
Naslov:  

Ja ionako volim nosit kratke rukave, jest da je sad malo hladno, al se bolje provjetrava ispod pazuha... Smile

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 18.02.2009. 14:57 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Ja ionako volim nosit kratke rukave, jest da je sad malo hladno, al se bolje provjetrava ispod pazuha... Smile

da nam bar gradonačelnik tako razmišlja...

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.02.2009. 15:55 
Naslov:  

Neki ljudi u nihilizmu nađu sebe i svoj duhovni mir. Ne treba ih razuvjeravati, kad je njima čaša ionako uvijek do pola prazna. Osim toga, primijetila sam kako ovdje ne dozvoljavaju da se diskusija vodi između samo dva lika... Za svaki slučaj, neću više od 2-3 posta.
A gospodarska propast ovog grada seže u neka vremena prije, kad su o njemu brinuli oni regionalisti koji su ga voljeli. Što bi tek bilo da ga nisu voljeli?!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 18.02.2009. 17:12 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
lufus je napisao/la:
Poplava jednokratnih nickova, a predizborna kampanja službeno nije ni počela Very Happy

Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu.

A gornji post si qoutao zbog? Very Happy

KillaBEEZ

Ukupno postova: 321
Post Postano: 18.02.2009. 17:19 
Naslov:  

lufus je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la :
lufus je napisao/la:
Poplava jednokratnih nickova, a predizborna kampanja službeno nije ni počela Very Happy

Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu.

A gornji post si qoutao zbog? Very Happy

Spomenuo si izbornu kampanju pa sam samo dao svoje mišljenje o izborima.

Ukupno postova: 706
Post Postano: 18.02.2009. 19:02 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :
Felt, pogledaj http://antodjapic.com/ pa možeš postaviti i pitanje neposredno....

Ajojjojojoj...
Zašto se to nije moglo napraviti i prije nego sada pred kampanju?
[email protected] radi već 5 godina.
Ovo me podsjeća na anketu iz Bi (hoću biti predsjednik HSP-a) Ne bi(Neću biti predsjednik HSP-a) kada je Anto pitao što građani žele. Isto kao što je pitao i za spomenik...
Da se razumijemo podržavam Internet stranice kandidata na izborima(vjerojatno će ih imati svi kandidati).

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 18.02.2009. 19:07 
Naslov:  

...te završio poslijediplomski studij na Pravnom fakultetu u Splitu...

Magistar nema šta!

Ukupno postova: 7
Post Postano: 19.02.2009. 8:56 
Naslov:  Re: Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

Hello ljudi kriza je !!!Normalno da trebamo kupit osječko !! "Kupujmo osječko " zbog krize , ne zbog predizborne kampanje. Ali nikome nije to palo na pamet.Nije sve predizborni trik !

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 19.02.2009. 13:48 
Naslov:  Re: Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

Đapić: "Radnici gradskog prijevoza kupujte Osječko pivo."

Pa dokad će nas više ovaj klaun sramotiti!

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 19.02.2009. 14:19 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:

Nemam pitanja.

Na stranici sam samo potvrdio svoje razmišljanje o hrpi građevinskih radova u niskogradnji (Osijek Koteks d.d.) koji nisu prioritet, i u ovo ih vrijeme smatram bacanjem novaca. Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.

Ujedno sam skoro odmah po učitavanju početne stranice istu ugasio, vidjevši da su glave teme već spomenuti projekti i interview o mitu o logoru Jasenovac (u kojemu Đapić spremno procijenjuje da je Hsp u Hrvatskoj treća po snazi stranka, koju podržava 15-20 % glasača - bila je to očito sjajna procjena). Hoću reći, baš zbog činjenice da nam se gradonačelnik bavi Jasenovcem (i time šteti i sebi i gradu), ne vidim načina na koji bi on mogao dobiti moj glas.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 19.02.2009. 15:04 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :

Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.

Izvrsno si to primjetio, a razlog - svima koji iole poznaju građevinu na prvu loptu jasno je da je tu prilika za drpit lovu najveća, odnosno da se najlakše krade u građevini.

Srećom pa se dvorana izgradila za skoro dvije trećine novaca manje od one za koju je dotični gospodin javno rekao: to je jedini model, samo tako će Osijek biti domaćin SP-a, inače bi u ovim kvaziprojektima bila i dvorana.

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 19.02.2009. 17:11 
Naslov:  

TataMata je napisao/la :

Nije li Đapić imao svoj blog?

Skoči u forum: