Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

'Palo' 6 osoba i zaplijenjen 41 kilogram 'trave'

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
sale car

Ukupno postova: 1305
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.01.2009. 10:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ix ox je napisao/la:
sve u svemu:
travu treba konzumirat Smile
i naravno biti uvijek na oprezu

potpisujem...

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.01.2009. 11:06 
Naslov:  

magy je napisao/la:
Justice i ostali prosli ste vi od radiceve pa veliki krug do Visnjevca,onda kad ste napunili 18 godina mama i tata vam odobrili da odputujete do korza na krempitu,a tek poslje 12 sati kad ste otisli do Tvrdje ajmeeeee ma niko ravan vam....Smile

srećo moja na tvoju žalost nikad nisam zalazio u radićevu,pa ni u tvrđu,a u višnjevac pogotovo,al zato ak je u pitanju neka krempita moglo bi se bez imalo beda nešto strpati,
kissy,kissy...

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.01.2009. 11:13 
Naslov:  

Sto god netko mislio, trava je ilegalna i policija radi svoj posao...
Jedini problem je ono sto se vec spominjalo, sto uvijek padaju kojekakve sitne ribice s gramom dva, klinci koji ni ne znaju pusit, a ovakve akcije su rijetkost.
Isto tako, kao i vecini forumasa, nije mi jasna ta fascinacija travom kada na ulicama ima svega i svacega, puno opasnijeg i stetnijeg, a dostupnog klincima. No, tu je vec jasan i interes nekih lokalnih bajica koji pri svakoj preprodaji stave nesto u svoj dzep, a vidjeli smo i da momci u plavom ne mogu odoljeti brzoj i lakoj zaradi od pordaje droge...

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.01.2009. 15:50 
Naslov:  

Dragi Ivo,

Pišem ti jer te dugo nisam vidio niti čuo. Znamo se već dugo vremena, pa sam ti htio napisati neka svoja iskustva otkad je neke poslove preuzeo Tomislav, nakon umirovljenja onog starog, još iz vremena bivše službe. Ti dobro znaš kakvu smo travu pušili u starim danima Gojka i njegovih, pravu hercegovačku. Još je Gojko gledao malog Tomislava i svima govorio kako je mali za kurac. Al' evo ti ga sada, mali postao ministar UP-a, sad se bahati okolo sa nekakva dva albanca, onim Qazimom i bratom mu. Njih znaš, to su ti oni mešetari iz Hamburga, svi ih naši ljudi vani znaju...
Uglavnom, dolazim ja do Tome neki dan po novu isporuku trave, kadli ono tamo taj, kako ga švabe zovu, Felix; počao taj šiptar mene uvjeravati kako nema vajde od trave, to samo vodi u propast, heroin je puno profitabilniji. Za manje dobiješ više i ta sranja. Još mi je citirao Magy (sjećaš se one male iz Sarajeva tamo 67'?) i počeo o tome kako su on i Tomo riješili da više nema rizli za kupiti na Tiskovim trafikama.
Al' su zato počeli igle dijeliti besplatno.
Nakon mog prvotnog iznenađenja počeo me šipac smirivati, da kako se sve to da srediti, sredi on dvije tri cure u Albaniji, natrpa ih kondomima i one mi dođu u stan to israt. Ma nek' im on čisti gova od kondoma! Pička mu materina!
Al' dobar je bio šipac, još je štošta ponudio i na kraju sam pristao na dobar kredit one njegove banke u Hamburgu. Reko mi je isto da će me spojit sa Magy opet, navodno je sad nekakva faca u Vatikanu i može mi srediti vječni oprost grijeha; zna on da sam ja pobožan čovjek, pravi Hrvat. I tako smo još malo pričali, kadli konačno dođe Tomo, sam uspuhan pun prospekata nekakvih satova...
Pitam ga jel' sve u redu - je. Skužio je da sam skužio prospekte i počeo ih onako, malo skrivati.
Popio sam još jednu rakijicu i oprostio se od dečki.
E, Ivo, mene sad zanima ovako: jel' ta cijela priča oko rizli tvoje maslo? Zašto moramo pušiti albansku travu? Jesi ti i dalje sretao Magy poslije onog u Sarajevu?
Jel' ti to Tomo satove kupuje? Ha?

Tvoj prijatelj,

BJ

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
gaap

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 11.01.2009. 15:52 
Naslov:  

bez obzira na moj stav o travi, podržavam akciju policije i hapšenja, a nadam se da će i osude biti u skladu s kriminalnim djelom.

s druge strane ne podržavam sotoniziranje osobe zbog pet grama

Ukupno postova: 234
Post Postano: 11.01.2009. 19:00 
Naslov:  

Treba svu travu zapalit! osijek031.com smile
Ali benzinom.

Manite se ljudi opijata. Live long and prosper!

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 11.01.2009. 19:47 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la:
Live long and prosper!

realtivno, relativno...

Ukupno postova: 7
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.01.2009. 22:10 
Naslov:  

uuu sto volim cuti ovakve izljeve gluposti, kaze: sve pocne sa travom pa onda dodju teze droge, pa teze, pa zavrsis na igli! kao da slusam sakomana i sat biologije iz osnovne skole od prije deset godina. Recite svoje misljenje a ne prepricavati davno slusano gradivo! da, trava je stetna, zato i je droga, ali ko je voli neka je i uziva, i riskira... i jos jedna stvar, ako se vec prica o "legalizaciji" neka se ne legalizira samo trava, ima onih koji ne vole pusiti to smece, a znaju sa mjerom uzivati u nekim drugim "blagodatima" modernog doba... a sto se tice uhicenja, pa treba uhititi svakoga tko se na takav i slican nacin bogati! velika para = velik rizik, pa ili si opa ili si tropa... oni su tropa, bok bok, dobit cete zenska imena u lepici...

grana
Ukupno postova: 12
Post Postano: 13.01.2009. 10:08 
Naslov:  

Kod nas je dozvoljeno uzgajati u kuci do 4 bljke za vlastitu upotrebu. Ako te poli zaustavi na ulici i nadje joint ne oduzme ti ga,ne smijes pusiti na javnim mjestima po zakonu, no i to se tolerira ako nikome ne smetas. Ja imam svake godine jednu plantu na mom balkonu posto nemam namjeru kupovati,ovako je puno jeftinije.Kad bi se u hrv.legaliziralo bilo bi manje problema i manje kriminala.

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 14.01.2009. 3:10 
Naslov:  

di to "kod nas"?
taj način je pošten, treba copy paste zakone da i kod nas to bude...
definitivno bi bilo bolje, ne zbog pušenja trave nego i zbog ostalog gore pametno navedenog (kontrola, zdravlje, državni budžet, itd)...

Post Postano: 14.01.2009. 12:03 
Naslov:  Re: 'Palo' 6 osoba i zaplijenjen 41 kilogram 'trave'

Nadam se da oni koji su u posjedu te zapljenjene trave znaju uzivati u dobrom jointu!

grana
Post Postano: 14.01.2009. 12:07 
Naslov:  

exHOP3on je napisao/la :
di to "kod nas"?
taj način je pošten, treba copy paste zakone da i kod nas to bude...
definitivno bi bilo bolje, ne zbog pušenja trave nego i zbog ostalog gore pametno navedenog (kontrola, zdravlje, državni budžet, itd)...

Kod nas u spanjolskoj -da me ne shvate krivo droge nisu legalizirane (jos uvjek) ali su vlasti fleksibilne i ne brine ih jedan mali korisnik nego idu za velikim dilerima . Jucer su zapljenili vise od 4 tone koke

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.01.2009. 12:44 
Naslov:  

magy je napisao/la :
MissTake je napisao/la:
magy@slažem se... treba njih sve toljagom po guzici osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Vjeruj mi nije smjesno,osobno sam bila u zemljama gdje se to konzumira kao namirnica i vidila sam posljedice (a i nasi ljudi koji zive u inozemstvu isto koriste svasta i svega...)i to sto kazu da je trava "zdrava"i da nema posljedica od nje jedino mogu vjerovati drustvo u tom krugu od 17 godina koje isto pusi i misli da je IN kad je popusio jedan dzoint.al djeca..

...@magy, jednostavno gorim od znatiželje da mi opišeš načine na koje se to trava koristi kao namirnica !!!!!......i gdje: Lugano Italija, Živinice BiH, Minkena đe i Majkl oče živit??????....

Ukupno postova: 1305
Post Postano: 14.01.2009. 14:16 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
magy je napisao/la :
MissTake je napisao/la:
magy@slažem se... treba njih sve toljagom po guzici osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Vjeruj mi nije smjesno,osobno sam bila u zemljama gdje se to konzumira kao namirnica i vidila sam posljedice (a i nasi ljudi koji zive u inozemstvu isto koriste svasta i svega...)i to sto kazu da je trava "zdrava"i da nema posljedica od nje jedino mogu vjerovati drustvo u tom krugu od 17 godina koje isto pusi i misli da je IN kad je popusio jedan dzoint.al djeca..

...@magy, jednostavno gorim od znatiželje da mi opišeš načine na koje se to trava koristi kao namirnica !!!!!......i gdje: Lugano Italija, Živinice BiH, Minkena đe i Majkl oče živit??????....

ma pusti ju... vidiš da je ona najpametnija... ona sve zna, sve je vidjela i sve je isprobala... ili možda nije... zato što se boji da se preko trave ne počne navlačiti i na koku.... CCCCCCCCC

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.01.2009. 14:22 
Naslov:  

...ali ja zaista želim saznati gdje se i kako troši trava kao namirnica..........plizzzzzzz.....

Skoči u forum: