Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
bas citam na 24sata.hr da je opet napao u centru grada.
pa jebemu mater,kod nas u policiji nisu culi za undercover posao ili mozda nemaju zgodnih teti policajki koje bi isle undercover. posalju ih par po gradu i uhvatili bi ga za par dana.
eeeeh jubito se nastavlja |
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
majku mu jebem ako ga ja uvatim požalit će što je muško  |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Citat:
Osječki manijak ponovno je napao u subotu rano ujutro. Svoju novu, desetu žrtvu napao je u samom središtu grada nakon koncerta u Domu željezničara. Žena (34) vraćala se sama kući, a manijak ju je zaskočio u Ružinoj ulici. Prema riječima Edite Roterbauer, glasnogovornice policije, žena se žestoko opirala.
- Nažalost, sudeći po njezinom licu, i ona je dobila nekoliko udaraca u glavu. Muškarac ju nije silovao, a njegov napad karakteriziramo kao – bludne radnje - kazala je Roterbauer. Prema njezinim riječima manijakov najnoviji napad pokazuje sve veću "bezobzirnost i bezobraznost". Policija je prije deset dana pozvala građane za pomoć u potrazi za manijakom. Prema njihovom priopćenju riječ je o mlađem muškarcu, starosti oko 20 godina, visine od 175 do 180 centimetara, kraće kose, srednje tjelesne građe i urednog izgleda. On je od sredine rujna do sredine prosinca nekoliko puta u širem središtu Osijeka presretao mlađe žene. Manijak se u početku zadovoljavao "samo" prepipavanjem žrtava. Pobjegao bi čim bi djevojka zavrištala. Međutim, u posljednjih nekoliko napada se osokolio i postao brutalniji. Osim prepada na 34-godišnju djevojku u subotu ujutro, manijak je jednoj od svojih posljednjih žrtava ugurao i prst u vaginu. Policija upozorava da su njegove žrtve u pravilu žene koje hodaju same. Pritom pozivaju građane koji imaju bilo kakva saznanja o ljudima sklonim ovakvom ponašanju da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 92.
24sata.hr
|
|
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
danas sam primila ovakav mail:
"Subject: OZBILJNO I VAŽNO
U PETAK 9.1.2009. U RANIM JUTARNJIM SATIMA DOGODILA SU SE TRI NAPADA
NA ŽENE U OSIJEKU. NAPADAČ JE MUŠKARAC U DOBI 35-40 GODINA, OVI SU
NAPADI PRIJAVLJENI POLICIJI, MOGUĆE DA IH JE BILO JOŠ. NAPADI SU BILI
NA VIJENCU IVANA MEŠTROVIĆA, DRVLJANIKU I SJENJAKU.
PROSLIJEDITE OVU PORUKU SVIMA KOJIMA MOŽETE, RADI POVEĆANOG OPREZA I
SIGURNOSTI ŽENA U OSIJEKU, BUDUĆI DA POLICIJA TO JOŠ NIJE OBJAVILA I
PITANJE JE KADA ĆE."
Zna li netko nešto o tome???
Ja živim na Sjenjaku, svaki dan hodam po Vijencu i Drvljaniku i ovo mi je prva vijest |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
legica_os

|
i nije nimalo sličan tvom opisu.stavila bi sliku njegovu ali mi je glupo jel? Frajer ima kratku crnu kosu na ježića,malo izbačene zube i dobro tijelo,visok oko 180 ,možda malo više... i sasvim normalan je bio...svi se čude što mu bi.... |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
Pa uhvaćen je frajer? Moj legos Mario
|
legice, uhvaćen je frajer, da.
Ali, ja sam pitala jel možda još netko dobio takav mail kao ja i da li netko zna nešto o tome.Naime, tamo stoji da su [b] 9.1.[/b] napadnute 3 žene.
Ako nešto ne volim, to je onda širenje panike.Zato sam i otvorila ponovo ovu temu, jer ili treba obavijestiti da se nešto događa ili treba kazniti one koji su plasirali lažne informacije i siju paniku uokolo šaljući takve mailove kao forwarduše.Mene samo zanima zna li netko nešto o tome??? |
|
|
|
 |
legica_os

|
Ja sam čula da Mario nije taj glavni manijak,da postoji još jedan i da je on samo kao htio oponašati njega i zalaufo se malo jel?
Ali taj neki manijak ima oko 40-tak godina.nema kao Mario 21!! |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
copycat!? |
|
|
|