skinio sam igru i nije losa posebno me odusevljavaju one press konferencije
Međutim naišao sam na bug koji me nevjerovatno zivcira a to je ona opcija "going on holiday" neznam kolko se cesto koristite tom opcijom al ona uglavnom neradi s patchom. jel postoji neki način da ju ispravim ili moram cekat novi patch?
žešće zajebano je to igrat preko neta...još kad nas je više...to bi trebali onda svaki dan u isto vrijeme se nać na netu i igrat...a to bi trajalo dosta dugo....ja sam igrao pretprošli manager preko neta...ja i lega...on stavio sebe (svoj komp) kao glavni server...tako nešt...i poslao mi svoju ip adresu...ja je napisao na svom...i to je to...
žešće zajebano je to igrat preko neta...još kad nas je više...to bi trebali onda svaki dan u isto vrijeme se nać na netu i igrat...a to bi trajalo dosta dugo....
i šta kad netko propusti? nemože u određeno vrijeme, recimo ide pit alkohol il tak nešt
Zbog tih stvari koje navodi Adebisi se i ne igra u više nego u dvoje. Kada se zadesi da smo oboje na MSNu i da nemamo nista pametno za raditi, onda si igra...I to je to
ne treba ti cd key...instaliraš managera...pa patch i onda sa onim programčićem nađeš fm.exe...umjesto onog install via Steam...odaberi ono drugo...NE DA MI SE OBJAŠNJAVAT...
Igra je gotovo ista kao i FM 2008, jedino su ubaceni posljednji transferi i neke sitne promjene oko press konferencija i slicne sitnice koje nemaju uopce utjecaja na samu igru. Da u bacena je i ona 3D animacija utakmice koja izgleda katastrofa (otprilike na razini grafike sredine 90-tih godina), neznam sta im je to uopce trebalo. Za one koji ipak hoce igrati cd-key nije potreban samo treba instalirati ne preko steama nego onog drugog ispod, i staviti crack, a i slike sa 2008 se mogu ubaciti u 2009. Uglavnom tko ima 2008 neka stavi update i nema potrebe za ovim.
Ajkula pricas gluposti... dosta je stvari promijenjeno a evo neke :
- 3D prikaz koji uopce nije los kada se naviknes
- prije utakmica nemas vise novinarsko pitanje sa 5 uvijek istih ponudjenih odgovora, nego imas presice gdje ti 3 novinara postavljaju pitanja i sa njima isto stvaras relationship
- više nema da igraču možeš trenirati samo novu poziciju, nego mu možeš trenirati i neke nove specifične pokrete ili ga probati nagovoriti da odustane od starih.
- Taktika je doživjela revoluciju, ja se osobno još nisam naviknuo, ali s vremenom ce valjda i to doci. Najveca je promjena to sto strelice mogu ici samo do prve iduce pozicije, a to dosta mijenja, i player instructionsi jos vise dobivaju na znacaju...
- Kod usporedjivanja dva igraca sada im mozes usporedjivati i statse.
- Starijim igracima mozes preporuciti trenersku karijeru nakon igracke...
- Decimalne ocjene u ocjenama igraca nakon i za vrijeme utakmice
- U match statse dodano blocked shot i clear cut chances
- I meni osobno najvaznija stvar : ASISTENTOVI KOMENTARI POD UTAKMICOM, gdje navodi tko u momcadi igra najbolje a tko najlosije, gdje curi, te neke svoje osobne komentarima o nasima igracima kao i preporuke koga od protivnickih zatvoriti.
Naravno ima par bitnih nedostataka, ali ako se sjecate i na manageru 2008 bio je jedan veliki bug, a to je bio taj da su vecina golova postignutih glavom nakon prekida bili ponisteni zbog prekrsaja u napadu. Ali to je bilo popravljeno prvim sluzbenim patchem.
Tako i ovdje ima dva buga :
1. Na utakmici ima premalo šansi
2. Igraci se prečesto ozlijedjuju.
Naravno ima par bitnih nedostataka, ali ako se sjecate i na manageru 2008 bio je jedan veliki bug, a to je bio taj da su vecina golova postignutih glavom nakon prekida bili ponisteni zbog prekrsaja u napadu. Ali to je bilo popravljeno prvim sluzbenim patchem.
Tako i ovdje ima dva buga :
1. Na utakmici ima premalo šansi
2. Igraci se prečesto ozlijedjuju.
To vjerujem da ce biti popravljeno u prvom patchu
kad smo kod ozljeda...odigram jednu prijatlejsku tekmu...messi slomi nogu...na 5 mjeseci ozljeđen...kupi nania iz man utd-a...odigra jednu tekmu...ozljedi se...+ iniesta...itd itd...a još sezona nije ni počela
uf, dobro je, ja konto da se samo meni nenormalno ozljeđuju!
Evil Poodingh
- Starijim igracima mozes preporuciti trenersku karijeru nakon igracke...
to se moglo i prije.
ima izmjena, samo što su, osim 3d prikaza, uglavnom manje primjetne, ali pridonose igrivosti.
[/quote care evo ja se ubacih na vas forum..iz razloga sto sam zaljubljenik u managera..a nisam jos igrao 2009....probao sam skiuti ali imam problema sa mrezom....pa bih te zamolio ako mozes sprziti igru da i ja osjetim slast novog managera...ajd javi ako mozes...pozd
pa klasičnije je nego 3d...ako ćeš baš gledat u detalje...onda da...klasika je commentary only...al igram managera od 2001...tak da je od onda mislim bilo više managera sa 2d prikazom...
ljudi..molim vas jel ima netko cd od manager 2009 da mi posudi pa mu vratim..ajte molim vas!molim vas da mi netko posudi vratim mu cim instaliram..ili nek dode kod mene pa neka ide kad instaliram!