Regan već dugo ovdje al nikako da počnem pisat nešto pametno. Lazo iz OS-a, sad već bivši barmen iz OBP-a (onaj čelavi ten-kre iz podruma), kun purac godina-NE pitajte kolko, i tak...
Pozdraf svima ljudi!

Društvo, politika
Regan već dugo ovdje al nikako da počnem pisat nešto pametno. Lazo iz OS-a, sad već bivši barmen iz OBP-a (onaj čelavi ten-kre iz podruma), kun purac godina-NE pitajte kolko, i tak...

MacaPapucharica
e, a stvarno, imamo li mi neki topic gdje se ljudi mogu predstaviti, osim "poziranja?"
anakonda...ja sam zmija koja voli daviti...

eldiabloHmmm, sve žene su zmije (osim ponekih aždaja), al čini se da nama muškima to ne smeta pretjerano.... Mazohizam?!?!
anakonda...ja sam zmija koja voli daviti...
pa mogla si napisat - tipična žena![]()
![]()
![]()

">kyxja sam cigan,kupujem staro zeljezo i akumulatore
anakonda...hm, vidis, vidis....pa kako se samo nisam sama sjetila toga....demit....
...ah, pa da - zmijsko tijelo i kokoshji mozak, mozebitno???...
....ma važno je da znam sliku ubacitmalecka
ja sam malecka... vrlo mala i povučena djevojka... ne pijem ne pravim gluposti i nadasve vrlo uzorni član akademskog društva...
stoka_unleashedja sam koji jesam......dakle nisam....il.
....ma važno je da znam sliku ubacit
">Evil Poodingh
Bok, ja sam Mario, imam 24 godine i nisam normalan...
Sviram bubnjeve, gitaru i frulicu, a u slobodno vrijeme sviram sve čega se dohvatimi. Između ostalog i pjevam, nažalost po audijenciju nekad i u javnosti.
Inače sam apsolvent na Informatičkom smjeru Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, kojeg vjerovali ili ne namjeravam i završiti. Što ću onda, nemam pojma, ja svoju budučnost vidim u muzici lol
Eto toliko od mene, e da evo još malo, u zadnje vrijeme pijem manje nego do sada, vozim Peugeot 206, i volim sve što vole mladi. Osim narodnjaka, ni u subotnje jutro. Izlazim inace po raznim mjestima, odlazim na svirke, djelujem u klubu Mini Teatar i tako...
Astrica
inače moj djed je došo ovdje u našu metropolu iz valpova
">1step2far
Ja sam Sekulićka, Daruvarčanka i nisam baš normalna. I da, mnogo volem Osijek i svoje forumaše.
legica_os1step2far
Ja sam Sekulićka, Daruvarčanka i nisam baš normalna. I da, mnogo volem Osijek i svoje forumaše.
Sekulićka? Goga jesi to ti ? Ako jesi da ti pofalim onu pjesmu i spot Gaćice
cocolo
Ja sam crnac,otac četnik iz Niša,peder,
welcomeeeMother Earth
Bok Mare! Erm.. jesi ti mozda Mosquito Mare? hihihi![]()
MareMare
Druge s radošću primam.
Mother EarthUuuuu, ako je to ona onda imamo nešta na lageru za poziranje...
Bok Mare! Erm.. jesi ti mozda Mosquito Mare? hihihi![]()
blistav_osmjehSeksualno?!tj .. hm..stara neaktivna
hehe
pop-ap-teta
ja sam JApop ap teta (36) sa svim mogucim manama, nedostatcima i vrlinama
zivim u gradu i zeznuta sam do bola
kako god tko to shvatio, a tko me upozna, znati ce o cem pricam
![]()
Frostpop-ap-teta
ja sam JApop ap teta (36) sa svim mogucim manama, nedostatcima i vrlinama
zivim u gradu i zeznuta sam do bola
kako god tko to shvatio, a tko me upozna, znati ce o cem pricam
![]()
Jel pop-ap-bloker funkcionira i na tebi?
pop-ap-tetakod mene malo toga funkcionira
![]()
![]()
![]()
tux
Dobrodošli svi.
A dobro, tješi me što postoje ljudi koji se plaše banalnijih stvari, npr. pipa ili ladica. Tra-la-la xDmoja sestra se plaši klauna....hehe
Mala_Eva
Aha. Ne volim robote i prestravljuje me kad pričaju onim el. glasovima... Uzas.A dobro, tješi me što postoje ljudi koji se plaše banalnijih stvari, npr. pipa ili ladica.
![]()
Tra-la-la xD
sva sreća onda da ne živiš u Japanu ili nekoj naprednoj državi kojom će se uskoro počet vozikat neki roboti...nego u Hrv...![]()

Mala_Eva
bojim se robota
Magicianpozdrav svima!
ja sam Saša,imam 19 god,staziram u bolnici i mađioničar sam...nadam se ugodnom druzenju na forumu..pozzz
kyx
Mala_Eva
bojim se robota
ej jesi za kino?,uskoro ce Transformersi 2. ae ae ae ae
meidenica_osNećeš se baš usrečiti
bit cu na ufo-u![]()
tuxmeidenica_osNećeš se baš usrečiti
bit cu na ufo-u![]()
![]()
Velkom
sedmi_patuljakevo i mene...novi sam tu, iz Osijeka sam...registrirao se prvi puta i volio bih znati jel se može promijeniti nadimak...pa ak netko zna nek javi
Sale
sedmi_patuljak
Da, u pravu si zbog toga je![]()
Pa to se zove sreća, bubneš neki nadimak, i na kraju bude isti kao što ga je imao netko sa sex skandalom...lijepo je počelo, nema šta, hehe.
TataMataSedmi ne mijenjaj nadimak, sve je ok....pozdrav
, pitaj macu ona će ti objasnit..ona je bila u ... sex skandala....pa zna
sedmi_patuljakeh, super, odmah mi je lakše u duši
neću mjenjati nadimak, nema šanse ;-)
cruiser
bok svima
ja sam cruiser-ica
Frosthvala, hoću!cruiser
bok svima
ja sam cruiser-ica
Dobrodošla nam, cruiser-ica. Nadam se da ćeš uživat u cruisingu po forumua mogla si baš i malo više detalja dat
cruiserhvala, hoću!
27 godina
i naravno volim sve što vole i mladi
nadam se da je za početak dovoljno

tuxOsoba koja nije imala sex skandal nije osoba za ovaj forum
MissTake
sokrat@isprazni inbox
uz ovakav oglas počet će stizati ponude
sokrat
MissTake
sokrat@isprazni inbox
uz ovakav oglas počet će stizati ponude
sumnjam... nisam napisao da sam situiran... a u doba recesije je to bitan argument..
ali štokfdgkfgjf kh ha?
">DARCHOonda si na pravom mjestue book,ovaj..da se predstavim.. intelektualno,šarmantno,nadasve inspirativno biće,sklon gledanju u prazno i pričanju o nadasve glupim i inim stvarima,koje zadovoljavaju svekolike mase,uglavnom promašen slučaj.
bubimirova lidija
ja sam bubimirova lidija
žena
pozz

bubimirova lidija
evo za prvi post odabrah da se predstavim
pa krenimo: ja sam bubimirova lidija
....
eto![]()
DARCHO
bubimirova lidija
evo za prvi post odabrah da se predstavim
pa krenimo: ja sam bubimirova lidija
....
eto![]()
pa nemoj se odma detaljno predstavit,još će netko saznat tko si![]()
exHOP3on
bubimirova lidija
ja sam bubimirova lidija
žena
pozz
welcome to 031...![]()

morgans obzirom da je nekome to ovdje vrlo važno,kad se već predstavljate napišite i gdje ste bili '91.
ženadruzim se sa pederima svaki dan
ali onda možemo nazdraviti i s nečim "jačim"
hehe, dobrodošla popayEto i mene star ćelav i otkačen.
Pa bog narode!

i jede špinat 
NAS2
ja sam vaša osječanka, ustvari ja sam i osječanin što će reć iz našeg nadimka da smo mi NAS2. eto ti ga jebi pa ti sad vidi..

amelie_poulainNisi se baš usrecila citajuci Nas
Dobar dan! Ja sam Amelie i rođena sam na drugačijem oblakui volim sve što vole mladi
Čitam Vas već duže vrijeme pa se odlučih registrirati. Pozdrav svima!
lanica
Welcome, kolegice moja:*
amelie_poulainlanica
Welcome, kolegice moja:*
Kakva kolegica? Prijateljica iliti legica i cimerica još k tome! Ha da
amelie_poulain
Tenk ju veri mač na dobrodošlici![]()
exHOP3on
a sad još slučajno recite adresu![]()
Frost
amelie_poulain
Tenk ju veri mač na dobrodošlici![]()
čemu Beograd kada tu je Bangladeš![]()
zezam se, dobrodošla!
amelie_poulainHvala gospon Frost, vidim ima tu još poznatih ljudova, tko bi rek'o
1step2far
Evga, ia ja tu već dvije godine škrabam, nešto manje nego prije, ali my eyes are on you all, tak da znate!
anakonda
...ja više ni ne znam koliko godina škrabam, nešto mi je izbrisalo u profilu datum postanka na ovom forumu...al' ima jedno 4 -5 godina barem....i jako sam umiljata, uljudna, dobroćudna i niti najmanje zločesta, cinična ili nedaobog, sarkastična....pozzzzz svima, kisi kisi, bokić....
anakonda
...ja više ni ne znam koliko godina škrabam, nešto mi je izbrisalo u profilu datum postanka na ovom forumu...al' ima jedno 4 -5 godina barem....i jako sam umiljata, uljudna, dobroćudna i niti najmanje zločesta, cinična ili nedaobog, sarkastična....pozzzzz svima, kisi kisi, bokić....

DylanBok, ja sam aethur.
anakonda
DylanBok, ja sam aethur.
aethur? a kak se to čita?
Dylananakonda
DylanBok, ja sam aethur.
Aethur.
anakonda
Dylananakonda
DylanBok, ja sam aethur.
Aethur.
...a jel naglasak na A ili e?
anakonda
...e, fala - sad mi je lakše....bok, aerthur ;-)
Dylananakonda
...e, fala - sad mi je lakše....bok, aerthur ;-)
Bez r, dovraga
anakonda
...a jesi ti stvarno u Velkoj Jabuki?
DylanEvo trenutačno smišljam kako ću ići na osječke dane piva, a kasnije ćemo vidjeti...

anakonda
DylanEvo trenutačno smišljam kako ću ići na osječke dane piva, a kasnije ćemo vidjeti...
...ajd dobro.....daleko je amerikaaaaaaaa...kak ti se samo da letiti toliko
![]()
Dylananakonda
![]()
Ma na tamburice se da potegnuti i sa Aljaske
">
">
"> nu kikosha za ovo, uljepšalo mi dan
">
">anakonda
Dylananakonda
![]()
Ma na tamburice se da potegnuti i sa Aljaske
">
">
"> nu kikosha za ovo, uljepšalo mi dan
">
">
Frost
dobro nam došla i još nam bolje ostala![]()
child_in_time
Vozdra forumaši i forumašice, topik kaže predstavite se, pa evo...
ja sam veliko dijete koje nikada neće odrastistudentica, volim slušati dobru ziku, volim sport, fotografiju, filmove, tehnologiju, čitati dobre knjige, piti cedevitu, jesti čokolino, čokoladu, volim druženje, dečke, cure, Osijek... onda, volim...jel dosta? Bit će da jest, uglavnom pozdrav svima
![]()
Frost
Uma pa zar i ti voliš čokolino?![]()
nicolli nisam mala (kao J.Lo hehe)
UmaFrost oooobooožaavam!!!
![]()
nicoll
Pa velika! Ali po vertikali, ne po horizontali![]()
Frost
UmaFrost oooobooožaavam!!!
![]()
Ma i ja tebe volim![]()
Umaprimjetila sam......
nicoll
Ne znam jel možeš to podnijeti, hi hi...
Elletamnim osjeckim...
Frost
Elletamnim osjeckim...
ovo je sve što sam vidio![]()
dobrodošlavaljd će ti bit super tu
![]()

MissTake
jesi iz Bosne?
chica
Eo i mene na forumu, ja sam chica, i eto malo da ubijam vrijeme.
Nemojte me pojest.

chica
u svjetlu nedavnih događaja....zato i kažem da me ne pojedete. malo sam švrljala... baš ste zločesti
chicabtw... onaj s bradicom mi je jaaakoooo poznat.. izgleda kao bratić mog dragog...??
Frost
chica
u svjetlu nedavnih događaja....zato i kažem da me ne pojedete. malo sam švrljala... baš ste zločesti
ou jea![]()
Kodrann
chicabtw... onaj s bradicom mi je jaaakoooo poznat.. izgleda kao bratić mog dragog...??
lalić? neam pojma, moguće![]()
ne znam
Ja sam ne znam. Nova-1.dan.
Pokušavam se snaći na forumu i shvatiti što bi trebao biti kikiriki. Al imam jednog.

ne znam
Ja sam ne znam. Nova-1.dan.
Pokušavam se snaći na forumu i shvatiti što bi trebao biti kikiriki. Al imam jednog.
simo031http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=5045
Prelistaj malo temu sa gornjeg linka, vjerojatno će ti pomoći da saznaš nešto više o kikirikijima.
Sad više nisi "ne znaš", pavijan te prosvijetlio oko kikirikija

cina
dobar dan![]()
d_grassa
Volim pivo,volim metal,volim šetkat,volim vozit.Mlada i nadobudna xD
Inspektor MaskaJa sam Inspektor Maska.
Rođen davne 62-će godine prošlog stoljeća.
Po zanimanju sam - inspektor.
Ne volim fejsbuk i tviter, ni ljude koji po forumima seru po svemu bitnom i nebitnom.
Ne volim politiku, al' ću svakom reć' što mu ide.
Ne volim izlaske, ne volim pijane maloljetnike / maloljetnice.
always ready
Dobrodošla Freya, koja ne voliš sve što vole mladi![]()

Inertia
Freya dobrodošla! Imaš jako lijep avatar! Jeli lokacija povezana možda sa pvd-ovim albumom?![]()
Freya
HvalaOoo itekako je povezana
Obožavam ga
![]()
Inertia
Freya
HvalaOoo itekako je povezana
Obožavam ga
![]()
Ajde da se i to doživi u ovom gradu...Dobar ukus!![]()
MitraljezBok ljudi
ja sam Mitraljez..mladi dečko,pravi osječki momak..kolekcionar pušaka,imam sedam bombi,uviek nosim beretu oko pasa..i tak..ma nis posebno..ae
malena_os
bok, ja sam malena_os, natjerana da se registriram od strane bivšeg dečka, aktivnog forumašanisam bila baš aktivna, al sam se malo aktivirala u zadnje vrijeme u nekim zajebancijama.... sve u svemu, mlada, mirna, tiha, povučena i sramežljiva...
ops:">
zeros
malena_os
bok, ja sam malena_os, natjerana da se registriram od strane bivšeg dečka, aktivnog forumašanisam bila baš aktivna, al sam se malo aktivirala u zadnje vrijeme u nekim zajebancijama.... sve u svemu, mlada, mirna, tiha, povučena i sramežljiva...
ops:">
a sad znam tko si i zašto si tamo negdje napisala da su mi potrebne dvije boce pelina da se napijem...pa šta nereče odma'![]()
I da ne bude offtopic:
Moj nadimak je Zeros, a nadimak nadimka je Zeki. Eto toliko od mene.
"> prepoznao si me po tome što sam tiha, mirna, sramežljiva i to...?Sir Williamja se još nisam ovdje službeno predstavio..
SleepwalkerSir Williamja se još nisam ovdje službeno predstavio..
Ni nemoj.
![]()
-nella-Nije ni doš'o, a već pljuje po metalu.
peja
-nella-Nije ni doš'o, a već pljuje po metalu.
a jbg nismo svi isti netko nešta voli i btw nisam pljuvo po metalu nego sam rekao da takvu vrstu glazbe neslušam![]()
Sir William
ja se još nisam ovdje službeno predstavio..
pivac23
ja sam mali pivac, osjek mi u duši, trenutno na radu izvan OS, pa navratim povremeno da vidim šta se događa moje lege ....
Svjetlana72
rekoše mi da je ovo najbolje mjesto da se predstavim....
nema se šta puno za predstaviti, al eto tu sam
pekan
Vedran![]()
anakonda
...baš mi je zanimljivo što svi koji su se ovdje predstavili zapravo uopće ni ne sudjeluju u daljnjem radu portala....
milo_mojeanakonda
...baš mi je zanimljivo što svi koji su se ovdje predstavili zapravo uopće ni ne sudjeluju u daljnjem radu portala....
Ha,ha istina. Zato se ja nisam predstavio a dosadan sam svaki dan kao konjska muha.
RoadToNowheremilo_mojeanakonda
Ha,ha istina. Zato se ja nisam predstavio a dosadan sam svaki dan kao konjska muha.
Nisam ni ja a ima me svugdje, haha!
JošavaČini mi se da se više nema svrhe ni predstavljati jer ovaj je portal očito poslužio svrsi. Sad kad smo doveli drugove na vlast, nema se što kritizirati. U Osijeku kao i cijeloj županiji sve štima, gospodarstvo cvjeta, nezaposlenost nikad manja i tako, da se sad ne falimo našim postignućima.
anakondaJošavaČini mi se da se više nema svrhe ni predstavljati jer ovaj je portal očito poslužio svrsi. Sad kad smo doveli drugove na vlast, nema se što kritizirati. U Osijeku kao i cijeloj županiji sve štima, gospodarstvo cvjeta, nezaposlenost nikad manja i tako, da se sad ne falimo našim postignućima.
...ovaj portal je jednako aktivan već sto godina, tako da si totalno promašio i šefa i stanicu.....jebla te politika...