Slavija: Majke & The Red Roosters

Osijek

Slavija: Majke & The Red Roosters

U ex-kino Slavija (DGO) u Osijeku u četvrtak, 16. listopada 2008. koncert će održati Majke, u sklopu mini turneje kojom promoviraju novi album “Unplugged”, dvostruko CD izdanje najvećih hitova, a predgrupa će im biti Zinedin Zidan i The Red Roosters.

Cijena ulaznice: 40kn
Ulaznice se mogu kupiti u Dancing Bearu u Pothodniku ili u videoteci Cross na Sjenjaku.

Povijesni medij
Jel se ulaz plaća i u kolko sati počinje?
Ako je ispod 50kn najverojatnije idem :)
A u sklopu čega je ovo??
I za ovo isto, ako je ispod 50 idem LOL
http://www.glas-slavonije.hr/mozaik.asp?rub=1&ID_VIJESTI=3636
hm... očito je u međuvremenu došlo do promjena kako datuma osječkog nastupa tako i mjesta održavanja...
joj jedva čekam koncert od majki... :)
o jebem te bože, tko to slaže u zadnje vrijeme lajnape za koncerte pa to je strašno xD

mogli su im stavit za predgrupu nekog dramenbejs dja.. majko božja..
Da li tko zna pošto je ulazinca?
sve možete saznati na
Skriveni sadržaj

Vratili su se, jači nego prije i kreću na turneju. Nakon Rijeke, 16. listopada dolaze u Osijek, 17. u Varaždin i 18. u Koprivnicu. Uživo doživite što su zlatni hrvatski rockeri pripremili na svom CD izdanju.

Majke su pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear 21. srpnja izbacile live album Unplugged na kojem se nalazi ukupno dvadeset i jedna pjesma probrana iz bogatog opusa legendarnih vinkovačkih rockera.

Unplugged je više no uspješno najavio singl A ti još plačeš zamaskiran u akustično odijelo i već u samom početku svog emitiranja razuvjerio skeptike da, ištekane iz struje, pjesme Majki ne mogu biti snažne i moćne kao njihovi originali.

U prilog tome kako su pjesme još uvijek svježe isto koliko i legendarne, te kako im teško mogu parirati i one mlađih konkurenta, idu i pohvalne kritičarske recenzije na račun albuma, kao i konstantna potražnja fanova za njim.

Ovaj album snimljen je u zagrebačkoj Tvornici Kulture na koncertu za kojeg nije bilo ulaznica.

U Osijeku Majke gostuju u Sportskoj dvorani Zrinjevac a kao predgrupa na stage će stati Zinedin Zidan, ludi Splićani koji imaju jedan jedini cilj - “izborit se za urođeno pravo čovječanstva da kraj svita dočeka kako mu se oće!”

U varaždinskoj dvorani Graberje dan poslije, 17. listopada, nastavit će se osječki scenarij, dok će u Koprivnici Majke nastupiti bez predgrupe u Staroj športskoj dvorani, 18. listopada.

jab išla, al ne mogu :(

vi koji iđete, zabavite se i za mene ;)
maaaajkeeeeee!!!! :) :) :)
Idem, idem.. pa makar sjekire padale i išla sama.. naći ću ja Umu tamo.. ;)

Re: SD Zrinjevac: Majke & Zinedin Zidan & The Red Roosters

Evo pouzdanih informacija za koncert Bareta i Majki u Osijeku.

Cijena ulaznice je 40kn, cijena cuge je 10kn (pivo, voda,...). Koncert će se održati u SLAVIJI, a ne u Zrinjevcu i to u četvrtak s početkom u 21h. Predgrupa je bend iz OS The Red Roosters, a možda bude još koja. Zinedin Zidan neće nastupiti pošto im je glavni vokal završio u bolnici na mjesec-dva!

Majke predstavljaju novi Unplugged album koji je snimljen uživo u Tbornici (ZG), sredinom 4. mj. ove godine. Majke su ovo ljeto odsvirate nekolicinu koncerata po moru, a gotovo svi su bili rasprodani (pogledajte komentare o koncertu koji se dogodio krajem prošlog mjeseca u Rijeci ili tijekom ljeta u nekom od morskih gradova!). Kako je koncert ˝bez struje˝ može se očekivati nešto intimnija atmosfera, ali uz Bareta vam sigurno neće biti dosadno.

Ulaznice se mogu kupiti u Dancing Bearu u Pothodniku ili u videoteci Cross na Sjenjaku. S obzirom na to da su se do sada koncerti rasprodali nekoliko sati prije početka trebate razmisliti kada otići po svoju ulaznicu. Na dan koncerta cijena neće biti skuplja. Dio prihoda od zarade donira se u razminiravanje RH, tj. u školovanje pasa minotragača! Eto, nadam se da je sve potrebno napisano!
Samo Cross na Sjenjaku? A u centru? Mm?
empetri

Samo Cross na Sjenjaku? A u centru? Mm?

Pothodnik je u centru, a Dancing bear u njemu. ;-)
ja mislim da ipak ništa od toga :)
Imam praksu cjeli tjedan, pa ne želim baš doći u bolnicu sav nikakav.
A Cross u D.G.?

Re: Slavija: Majke & Zinedin Zidan & The Red Roosters

Ja bi išao, ali nisam iz Osijeka i ne znam gdje je točno Slavija. Znam samo da je u Donjem gradu pa molim za pomoć. Nadao sam se da će koncert biti u Zrinjevcu, bar ne bi brinuo o tome hoće li biti dovoljno karata.
Tako je, u Donjem Gradu.. kada naiđeš na tvornicu Saponija, iza semafora skreni lijevo.. ako ideš od Tvrđe, ako je od Nemetina onda prije semafora desno.. Uglavnom ćeš oko Saponije vidjeti gužvu, a tu je i centar D.G.-a.. I odličan je prostor za takav koncert..

Zahvaljujem, mislim da neće biti problema oko pronalaženja. Nadam se da i frend s kojim trebam ići neće zaglaviti negdje na terenu pa da možemo doći na vrijeme.
Pa mislim, zašt u jednom Crossu ima, a u drugom ne :D
Pa nemam pojma, zato i pitam.. :dntknw:

Dakle, nije važno zašto nema u ovom ili onom Crossu. Politika kuće! Ulaznica ima u D. Bearu i Cross - Sjenjak. Bit će još nešto ulaznica na dan koncerta u Slaviji, ali ne mnogo.
kakav kretenizam,pa jel im je teško donijeti 50 ulaznica u donjogradski cross,pošto se koncert organizira u donjem gradu bilo bi uredu tamo kupiti kartu...

Uhvatio sam sada ovo na njuzama

> > di je na kraju, u zrinjevcu ili slaviji ?
> > oce bit karata na ulazu ili se moraju kupit tamo u pothodniku ?

Ne vjerovali vi ili da, ali koncert je otkazan, ako je vjerovati
neimenovanom izvoru.

Radi slabog odaziva, dapače
daj ne zajebavajte pa sad sam kupio ulaznice ? prije mene jos jedan lik, eto vec nas ima :/
bit ce nas! tko jos smije takav koncert otkazat??!!
e pa ima u dgo crossu, ja tamo kupio prije par dana...
U nedavnoj komunikaciji izravno s organizatorom niti jednom rjecju nije bilo spomenuto otkazivanje koncerta.
Dobro , u koliko je sati koncert?
Predgrupe trebaju početi sa svirkom nakon 20.30h, a Majke nakon 22h. Nema odgađanja koncerta, kao što neimenovani izvori tvrde.
Zahvaljujem!
ma moze i peti...
katastrofa, zali boze para :/ koliko god imam simpatija prema njemu i njegovoj glazbi ovaj nastup je bio...ma nemam jebenih rijeci...
jedina svjetla stvar su likovi iz benda koji su dali sve od sebe da malo poprave situaciju dobrom svirkom :/
kakav car :D :D :D
meni je bare zakon, al ovaj put je totalno zajebao...pricali smo s gitaristom poslije koncerta, kaze da nije imao svoj dan...dobro, kul..svakom se dogodi...dobro, ne bas na takav nacin,al opet...rekli mu da moraju ponoviti koncert, pa cemo vidjet kolko nasa rijec ima tezine..hehe..barem nam to duguju!
Jebes Bareta...totalno je bio u kurcu...ili bolje receno nadrogiran i alkoholiziran...pa jebote, nije mogao pjevat, pustio je publiku da pjeva umjesto njega, a on je samo sjedio i tulio u nebesa....
meni samo zao likova iz benda koji su stvarno odlicno odsvirali, a ovaj kreten im sve usro. jebote vikali su mu "pjevaj, pjevaj bare" a on nista, ne zna bokte ni di je!
bendu bi cestitala na super koncertu a baretu bi zavalila samarcinu!
mladunce

meni samo zao likova iz benda koji su stvarno odlicno odsvirali, a ovaj kreten im sve usro. jebote vikali su mu "pjevaj, pjevaj bare" a on nista, ne zna bokte ni di je!

da, i vikali su mu " bare, izdrži" , a on ono totalno "mrtav" .....
zeros

mladunce

sad kad ovo čitam, nije mi žao što nisam išla
nije ni meni ... rekao sam cim sam vidio na Tv-u intervju i Bare spominje nest menadera kak je predlozio da sviraju unplugged i tak cini mi se da to nece jos dugo tak ici ... ako se jedni trude a drugi upropasti
ma unplugged je zvucalo odlicno i bili su genijalni u svakom smislu, al bare..sve usro, kreten.....ma nek crkne ko ga jebe.......hahahaha!
Svaka čast ostaloj ekipi iz benda, trudili su se totalno iako se na njihovom licu vidjelo da lude i da im je pun kurac njega i njegovog tuljenja u nebesa, ipak su dali sve od sebe i pokušali stvoriti neku atmosferu koju Bare jednostavno nije mogao. U tih sat i nesto nije pjevao ni 5 minuta, čekala sam pjesmu " Budi ponosan" i tu je totalno otišo u kurac! Ne mogu zamisliti koliko je neugodno bilo ostaloj ekipi iz benda, ali sve pohvale na instrumentalnoj glazbi! Bolje da su stavili sliku Bareta nego što je on tamo samo sjedio i tulio u nebesa... baš kao slika. A ništa drugo se nije moglo ni očekivati... A što se tiče prostora u kojem je bio koncert, tu tek nemam riječi- KATASTROFA! Premalo i pretjesno!
MacaPapucharica

zeros

mladunce

sad kad ovo čitam, nije mi žao što nisam išla

Uštedili smo novce :)
Bubnjar mi je bio zakon kad je puno i slikao ga tok je tulio u nebesa....
Prica se po gradu da je Bare bio maestralan...
ma Bare je bio vrhunski...
sad svi nešt kenjaju a čovjek se malo opustio
a jbg bare je malo sj... stvar ali šta događa se,mislim ja njega obožavam tako da sam jučer bila jako razočarana ali neću ništa dobiti s tim ako ga sad tu pljujem...svaka čast bendu jer su se maksimalno potrudili:)
a jeste i vi poluprazni svi

bilo je ZABAVNO :D i bila je super svirka, baretu svaka čast što je uspio pjevati relativno dobro (kad je pjevao) s obzirom na stanje :D

bit će još veća šema ako ga sada bend otjera, pa možemo reći da smo bili svjedoci raspadu :D

btw, sve mi se čini da smo mi tu svi bili tamo u prvih par redova, kad ste svi čuli ona dovikivanja, kewl
pa da...ja im vikao 'smanji drogu, pojačaj vokal!' :)))))
empetri

bit će još veća šema ako ga sada bend otjera, pa možemo reći da smo bili svjedoci raspadu :D

Bend bez njega ne znači ništa. svi su izvrsni glazbenici, ali Majke su Bare. Bila sam i ja sinoć tamo, svjedočila toj tragi komediji.. totalno sam se iznenadila kada je uspio izaći na bis, ali ostala sam razočarana njegovom pojavom. S ljudske strane mogu ga razumijeti, svi znamo kakvih problema ima, ali kao profesionalnog pjevača - ne mogu vjerovati da se tako zgazio da nije mogao niti pjevati.. bendu svaka čast, čak se i vidjelo da im je totalno neugodno.
No, nakon koncerta mi smo stajali kraj auta, kada su ga 3 Borbaševa zaštitara donijela do BMW-a trice. Bio je sa Zokijem gistaristom i nekom ribom. Dok je prolazio mi smo dreknuli "Bare, jesi živ?", on je samo mahnuo rukom i dalje se oslanjao na momke iz securitya.. Pomogli su mu da sjedne na zadnje sjedalo BMW-a i onda ga je Zoki odvezao. Pitali smo i te redare kad su se vraćali hoće li biti dobro i jedan je odgovori da hoće.. Inače, Bare se cijelo vrijeme držao za desno rame lijevom rukom...
Zapravo, tužno.. Voljela bih da je taj koncert odradio kako treba jer stvarno je bila i dobra atmosfera i odlična svirka benda..

Re: Slavija: Majke & The Red Roosters

U Varaždinu je bilo puno bolje, iako je žalosno koliko je malo ljudi bilo pogotovo kad se uzme da je bio petak navečer.

http://www.muzika.hr/default.aspx?id=17916

Tagovi