S potresom mozga, slomljenim nosom, izbijenim zubima i razbijenom glavom te modricama po cijelome tijelu u utorak je pušten kući iz bolnice, a tko ga je napao, još se ne zna.
Policija je dojavu o tučnjavi zaprimila u 2.30 sati, ali pronašli su samo Salamuna kako u lokvi krvi leži na podu.
- Nikoga nisam provocirao niti izazivao. Izašao sam iz kluba i krenuo kući, povikao sam samo: "Volim te Hajduče" i odonda se ničega ne sjećam. Bio sam u bolnici tri dana, imam vrtoglavice, sve me boli, a i psihički se ne osjećam najbolje. Neki kažu da su me tukli i njih desetak, a u policiji je zapisano da se radi o četvorici - rekao je Ivan Salamun, koji još ne može vjerovati što mu se dogodilo u gradu u kojem živi godinama.
Dodao je kako gotovo nikada ne izlazi, da ne pije i da je taj dan popio tek dva ili tri piva, nakon čega je pošao kući.
- Nadamo se da će policija otkriti tko je napao mog sina.
Ako ih i kazneno prijave, mi ćemo ih svakako i privatno tužiti zbog sve boli koju su nam nanijeli - rekao je Ivanov otac.

">
.nedavno BBB u zagrebu istukli grke,sta su im grci bili krivi,apsolutno nista,krivi su sto su naisli na budale,drugacije takve nemozes ni nazvati.@ moira mislis li da zasluzujes batine ako si glup? .znaci hajduk gostuje u osijeku i ja ne smijem otici na utakmicu,navijati za voljeni klub?ne smijem zato sto je previse budala koji ce me sacekati negdje,naravno njih 10-ak i dobijem batina zato sto sam otpjevao nekakvu pjesmu na stadionu,strasno!
mislim ne kužim