| Autor |
Poruka |
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
ak ti smeta nemoj podržat festival al nemoj ni pljuvat po tome...
|
gle, @saba...nije problem u tome jel čovjek podržava ili ne...problem je u tome što je napadački raspoložen, a svoje napade ničim ne argumetira.Da je možda složio nekoliko smirenih rečenica, kojima bi opisao što ga muči, u čemu je problem, možda bismo i mi malo drugačije gledali na neke stvari.ovako... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
 |
|
spiderman Ukupno postova: 15 Spol:  Muško
|
tamo je super ja sam svake godine tamo...... |
|
|
|
|
|
 |
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ak ti smeta nemoj podržat festival al nemoj ni pljuvat po tome...
|
gle, @saba...nije problem u tome jel čovjek podržava ili ne...problem je u tome što je napadački raspoložen, a svoje napade ničim ne argumetira.Da je možda složio nekoliko smirenih rečenica, kojima bi opisao što ga muči, u čemu je problem, možda bismo i mi malo drugačije gledali na neke stvari.ovako...
|
a vidim da je napadački raspoložen zato ga i bockam malo  |
|
|
 |
|
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol:  Žensko
|
koji je vama ?
zar ne vidite da se lik zajebava  |
|
|
|
|
|
 |
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Citat:
"...neka čudna zajebancija
od koje se mozak raspada..."
|
pjeva HP... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
 |
|
krpanci Ukupno postova: 63 Lokacija: Slavonija Spol:  Nebitno
|
IZGLEDA KAKO NITKO OD VAS BALAVACA NEZNA ČITATI.
BORIM SE PROTIV MJESTA ODRŽAVANJA (KON)FUZIJE: DVORAC NIJE MJESTO ZA - DERNEKE.
Jeli ovo dovoljno jasno i shvatljivo, bedaki nekulturni |
|
|
|
|
|
 |
|
MacaPapucharica
|
IZGLEDA KAKO NITKO OD VAS BALAVACA NEZNA ČITATI.
BORIM SE PROTIV MJESTA ODRŽAVANJA (KON)FUZIJE: DVORAC NIJE MJESTO ZA - DERNEKE.
Jeli ovo dovoljno jasno i shvatljivo, bedaki nekulturni
|
1. Nisam balavica i ne dozvoljavam da mi se tako obraća, jer to smatram vrijeđanjem. Ja nikoga nisam ovdje uvrijedila pa niti gospodina "krpanci", tako da molim istoga da on mene ne vrijeđa.
2.Da, gospodine, znam čitati i jasno mi je što želite reći, ali to niti u jednom trenutku niste rekli na pristojan i kulturan način, stoga ne vidim odakle Vam pravo da mene prozivate za nekulturu?
3.Ni ja,a niti većina osoba koje su ovdje komentirale najavu događanja nismo organizatori istog, tako da vas lijepo molim da svoje prosvjede uputite onome koji to jest,a to lijepo piše na početku topica.
Bila sam čak i tako zlatna da sam pronašla i nekoliko linkova, da ne morate sami tražiti po bespućima Interneta :
http://www.pomakonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=32
www.promjene.hr
http://www.urbanclub.hr/
www.promomladi.net
ili se obratite organizatoru kampanje Promoting Europe u Hrvatskoj - Agenciji za društvene promjene.
4.Možda dvorac kao mjesto događanja nije primjeren, ali mi s tim nemamo ništa pa nas lijepo pustite na miru. A ako netko želi ići na događanja koja je organizirao netko drugi, onda mora ići i na mjesto na koje je organizator događanja postavio.
Nadam se da će se Vaš glas ubuduće čuti pa da će sljedeće godine mesjto održavanja biti neko drugo.Naravno, pod uvjetom da budete jednako onoliko kulturni koliko to Vi od nas želite da budemo.
P.S.ukoliko je, pak, riječ o gospođi, a ne gospodinu "krpanci", ispričavam se dotičnoj... |
Zadnja promjena: MacaPapucharica; 20.08.2008. 0:13; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
MacaPapucharica
|
pankerice, ako se čovjek zajebava, onda sam uzalud protratila vrijeme  |
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
u taj dvorac sam jucer probao odvesti djevojku i naletio na lokot na vratima, iako su par dana prije na TVu u emisiji razglednice iz Hrvatske pricali kako su skroz na raspolaganju svima koji zele nesto vidjeti...
Pa ajde da se onda barek nekako moze vidjeti dovriste dvorca... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
 |
|
|
u taj dvorac sam jucer probao odvesti djevojku i naletio na lokot na vratima, iako su par dana prije na TVu u emisiji razglednice iz Hrvatske pricali kako su skroz na raspolaganju svima koji zele nesto vidjeti...
Pa ajde da se onda barek nekako moze vidjeti dovriste dvorca...
|
Kao što je poznato u tijeku su godišnji odmori, pa stoga nije niti čudno da neke ustanove/institucije nemaju radno vrijeme o - 24 sata. Muzej Valpovštine je dostupan ( tijekom ljeta, što i piše na ulazu) 10 - 12 sati, a uz najavu i u dogovoreno vrijeme. SVi ste vi mladi puni mo(r)bitela, pa zar je teško nazvati? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
MacaPapucharica@ Previše si se uzbudila. Poznat mi je taj nastup vas mladih na netu. Čim vas se malo pikne, vi skačete do nebesa. Moguče sam pretjerao s terminom Balavci (usput bila je množina, dakle nisam se obračao određenoj osobi), ali sam siguran da se radi o vrlo mladim osobama.
Pa ako ste dovoljno stari sami biste trebali znati kako dvorci (bilo koji) nisu mjesta za ovu vrstu nazovimo zabave.
Ako imalo imate obzira za zavičaj i našu, hrvatsku , kulturu i sami čete dići glas protiv takovih uništavanja.
Nakom lanskog derneka zvanopg Fuzija ostali su ožiljci na dvorcu koji se nemogu lako pa čak i nikako zalječiti.
Na znanje. |
|
|
|
|
|
 |
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Jel' treba i krv dati za nekakvu potvrdu da se smije ući ili?  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
 |
|
MacaPapucharica
|
MacaPapucharica@ Previše si se uzbudila. Poznat mi je taj nastup vas mladih na netu. Čim vas se malo pikne, vi skačete do nebesa. Moguče sam pretjerao s terminom Balavci (usput bila je množina, dakle nisam se obračao određenoj osobi), ali sam siguran da se radi o vrlo mladim osobama.
Pa ako ste dovoljno stari sami biste trebali znati kako dvorci (bilo koji) nisu mjesta za ovu vrstu nazovimo zabave.
Ako imalo imate obzira za zavičaj i našu, hrvatsku , kulturu i sami čete dići glas protiv takovih uništavanja.
Nakom lanskog derneka zvanopg Fuzija ostali su ožiljci na dvorcu koji se nemogu lako pa čak i nikako zalječiti.
Na znanje.
|
Eto.Ovo je puno smireniji i daleko kulturniji nastup, nego prethodni.Da ste nastupili na ovaj način, cijeli tijek ove rasprave išao bi drugačije.
Meni osobno više smeta način na koji ste nastupili, nego ono što želite reći (u biti, to što želite reći mi uopće ne smeta). Ne možete na nekulturan način učiti nekoga kulturi.
Nisam bila na tom događaju prošle godine, a neću ići ni ove.Ali i da odem, znam da bih se ponašala kulturno i odnosila se prema kulturnoj baštiti na način koji ona to zaslužuje.Znam da se niste obraćali samo jednoj osobi, ali ste se previše uvukli u generaliziranje, dakle obratili ste se i meni.
Ako su organizatori dobili dozvolu od nadležnih osoba, onda valjda one smatraju daje to OK.Stoga ste se trebali obratiti njima.Možda i jeste. Imate se pravo boriti za ono što smatrate da je ispravno, naravno. Ali, borite se na pravom mjestu.
I, da, sa lijeve strane, ispod nadimka, većina ljudi obično stavi broj godina, spol i lokaciju, kulture radi.Na taj način možete saznati koliko su određene osobe "balave". |
|
|
|
|
 |
|
|
MacaPapucharica@ Da ste svi na ovom forumu pratili moja javljanja uočili bi ''smireni'' ton; tek nakon omalovažavanja nekih sudionika morao sam oštrije ''na loptu''.
Budite bez brige da je intervenirano gdje treba. Da bi se postiglo cilj mnogo puta je potrebno upotrebiti sva sredtstva. Kako ovaj forum tj. njegovi sudionici podržavaju(kon)fuziju moralo se i ovdje javiti i pokušati utjecati na svijest kako bi potencijalni sudionici ipak odustali.
Jer, mi smo dobili (između ostalog) kulturnu bašti na čuvanje kako bi ju predali dolazečim generacijama.
To što na ovim balkanskim prostorima ima primitivaca koji ništa, ama baš ništa, neznaju cijeniti...
Inače, nije iznešeno kakvo je stanje zatečeno nakon prošlih (kon)fuzija: devastirani djelovi građevina, tragovi fekalija i bljuvotina (smeće i ne računamo) u dvorištu dvorca te isto i još štošta u parku. O ''stimuliranim'' curama i dečkima koji su ležali po parku poput beživotnih tjelesa u jutarnjim satima negdje oko 10 prijepodne neznam što bi trebalo reći i još toga.
Zanimljivo je kako većina mladeži zabavom smatra uništavanje, devastiranje svega i svačega.
Neznam kome to treba? Nama ne! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nerazumne li osobe.
Niti u metropoli muzeji ne rade danonoćno!
Objašnjeno ti je jednostavnim jezikom da svatko može shvatiti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|