Što je s Mini Teatrom?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Našo neki post na nekom forumu
info: http://www.xtraboard.net/showpost.php?p=32565&postcount=18
Re: Što je s Mini Teatrom?
Frendice brat to nest organizirao pa rekoh zast ne.
fuldstændigamokNe seli se u tvedju.
Dezinformacija.
Inicijativa OSunited je djelomično i nastala kao spotnanata reakcija uslijed zatvaranja... što će na kraju biti, vidjet ćemo. Veseli me da se priča razavija. Ali ovako konkretno stoje svari za sada:
Mini Teatar će se ponovno otvoriti kroz narednih mjesec ili dva ovisno o tome koliko brzo se uredi dobiveni prostor koji je za Mini Teataru dodijeljen u Tvrđi i to neposrednoj blizini Bastiona. Dakle, kada se prostor uredi bit će otvorenje. Vrlo vjerojatno s nekim domaćim bendom jačeg ranga ali otom potom...
U principu, svi koji su pohodili koncert tijekom povijesti kluba i upisali se tamo u onu teku, članovi su postojeće udruge i svi koji imaju kartice od Kluba neka ih čuvaju jer će im do kraja ove godine vjerojatno oept trebati...
Kako izgleda novi prostor?
Više o tome ćete moći čitati u Glasu Slavonije kada dođe vrijeme za to...
mnogo bolji prostor
i napokon se u Tvrđi koncentrira night life
zrak, zrak, zrak!!!
samo na to pazite...
Što se tiče zraka, bez brige, to je tvrdja, stara gradnja, to će biti sve ok, ventilacija je boli glava, preko ljeta će unutra biti 25 stupnjeva, milina.
Što se tiče Osijek United, to nema veze sa klubom Mini Teatar, nego je to skupina ljudi koja želi svoj klub, ljudi koji ne žele da moraju ovisiti o nekome kada žele raditi nešto svoje...
Sada se čeka da grad sredi prostor što još ima, znači da ogradi i uvede sanitarije, i onda dobivamo ključeve, sredimo još malo stvari u par dana fizikalije, i nadamo se otvorenju u roku 2-3 mjeseca. A koncert otvorenja već sada mogu najaviti da će biti spektakl, uz vjerojatno besplatan upad...
jedva čekam otvorenje
Inače, želim sve najbolje novom Mini Teatru, ne zato što sam lud za koncertima, već zato što je takav prostor neophodan za grad. Nadam se će se prema gradskom prostoru korisnici odnositi kao da je njihov.
fuldstændigamok
Di? Na internetu? Ludilo.
OligofreniDikobrazoidZakon, konačno. I fala klincu da je malo bliže gradu i da je malo veće od starog teatra.... Ako treba kakova pomoć - tu sam ;-)
da, bit će radnih akcija sa svime što one podrazumijevaju....
dakle, puno puno rada, dobre zajebancije, klope i cuge i još malo rada...
obavijest će ići preko neta: bulletini na spejsari, vrlo vjerojatno 031 portala i tako to u tom stilu...
SveborZovi, samo zovi.... Nije da sam luđak za fizikalijama, ali ako je ukombinirano s cugom i dobrom ekipom.... Tu sam....
OligofreniDikobrazoidZakon, konačno. I fala klincu da je malo bliže gradu i da je malo veće od starog teatra.... Ako treba kakova pomoć - tu sam ;-)
bit će radnih akcija sa svime što jedna takva radna akcija podrazumijeva....
dakle, puno puno rada, dobre zajebancije, klope i cuge i puno rada.
obavijest će ići preko neta, bulletina na spejsari i vrlo vjerojatno 031 portala![]()
Evil PoodinghŠto se tiče zraka, bez brige, to je tvrdja, stara gradnja, to će biti sve ok, ventilacija je boli glava, preko ljeta će unutra biti 25 stupnjeva, milina.
joj, bravo, bravo...
jedva čekam...kad izađem sa ljudima koji idu u bastion, onda imam gdje pobjeći
i super što je blizu...
Kugla
Ma prostor je beba. Sad će se ljudi počet žalit da je prevelik he, he.
he, he, neka

i lokacija je super blizu svima
al tu će bit tučnjava sam takvih
ovi primitivci od kohortaša s lijeve strane
a q klub s desne
pa eto.
ne znam.jać svakako dolazit.sam se nadam da neć dobit batina
mesoS takvim stavom vjerovatno hoćeš.... Nije da branim ikoga, ali ne znam zašto bi kohortaši (svi) ili ovi što vise po Q-u bili primitivci !?!?!?! Mislim sorry, ja sam zalazio na jako puno mjesta gdje izlazi alternativna scena i mogu ti reći da prije imaš šansu na nekom metal ili punk koncertu popušiti batina od pijane balavurdije koja se folira, nego što bi dobio batina od nekog Kohortaša, recimo !!!!
ne znam.jać svakako dolazit.sam se nadam da neć dobit batina![]()
Dajte ljudi prestanite više suditi ljude po par budala....
Peace ;-)
OligofreniDikobrazoidAgree... ne treba unaprijed osudjivati, a i ne sjecam se da je Kohorta radila sranja po Tvrdji...S takvim stavom vjerovatno hoćeš....
Doduse, ostaje problem Q-a i kojekakvih likova koji u Osijek dolaze iz raznoraznih mjesta, misleci da ce picvajzom ljudi koji ih krivo pogledaju lakse doci do snosaja.
Koliko sam cuo, sve vise ljudi biva ispizdjeno ispred Q-a bez nekog posebnog razloga/provokacije.
Leteci mungos
OligofreniDikobrazoidne treba unaprijed osudjivati,i...S takvim stavom vjerovatno hoćeš....
Doduse, ostaje problem Q-a i kojekakvih likova koji u Osijek dolaze iz raznoraznih mjesta
eto, eto...ne osuđujemo...samo što smo mi osječani bolji od seljaka tamo nekih...
OligofreniDikobrazoidmesoS takvim stavom vjerovatno hoćeš.... Nije da branim ikoga, ali ne znam zašto bi kohortaši (svi) ili ovi što vise po Q-u bili primitivci !?!?!?! Mislim sorry, ja sam zalazio na jako puno mjesta gdje izlazi alternativna scena i mogu ti reći da prije imaš šansu na nekom metal ili punk koncertu popušiti batina od pijane balavurdije koja se folira, nego što bi dobio batina od nekog Kohortaša, recimo !!!!
ne znam.jać svakako dolazit.sam se nadam da neć dobit batina![]()
Dajte ljudi prestanite više suditi ljude po par budala....
Peace ;-)
a znala sam da će bit odmah takvih komentara...
pa i nisam mislila na sve kohortaše.da si htio, to si mogao i sam zaključit
gameS obzirom da si zensko, ako ista vrijedis subotom uvecer vjerojatno mozes dobiti samo po krilcima svog leptirica, stoga i ne primjecujes sve one poglede koji samo cekaju da ih fokusiras, e ne bi li ti se nakon toga unijeli u facu uz spiku "sta gledas koji kurac?!".eto, eto...ne osuđujemo...samo što smo mi osječani bolji od seljaka tamo nekih...
![]()
:">
U Tvrdji nije bilo ovoliko picnjava do pretvaranja Q-a u mjesto za cajke i povecanja koncentracije likova koji izlaze iz automobila s BM, VU i sl. tablicama.
Za vjerovati je da postoji snazna korelacije izmedju non-OS tablica i povecanja nasilja u Tvrdji, no kao sto rekoh - tebi kao zeni je to vjerojatno potpuna nepoznanica.
Leteci mungosha, ha...vjeruj...nije mi nepoznanica...nažalost!tebi kao zeni je to vjerojatno potpuna nepoznanica.
vjerujem da je istina ovo za spomenuti q..ali...
moram te, nažalost razočarati i reći da mi je sve to poznato, iako sam žensko i iako NE izlazim u q i slična okupljališta...
nažalost, čak i na mjestima na kojima se pojavljuje tzv. alternativna scena, događa se da dođu klinke koje polude od jednog piva pa ti se prijete ako stojiš u "njihovom" kvadratu prostora...
da, da...ah, ta današnja mladež
chaknorisNaravno. Ni registracija, ni visina cela, ni razmak izmedju ociju. No, to i dalje ne znaci da ne postoji znacajna korelacija izmedju povecanja nasilja u Tvrdji i pojave cajki i neosjeckih registracija.Lafe, registracija ne odredjuje stanje uma.
Picnjave je uvijek i na svim mjestima bilo. Negdje vise, negdje manje. I u vrijeme "starog" Q-a je tu i tamo znalo biti picnjave ispred. Tada su drotovi bili s maricom kod Rektorata, nisu se previse gurali jer nije bilo potrebe. Sada je marica parkirana kod glazbene skole, ali cesto ni to nije dovoljno da malo-malo cujem kako je netko u prolazu popio cipelarku, a da ni sam ne zna zasto.
Ne znam, ti si se deklarirao kao ustasa, kontam da bi mi ti o tome mogao kojesta reci.I nije li malcice nepravedno osudjivati ljude po tome odakle su?
@game, nije namjera bila abolirati nasilne debile bilo kojeg glazbeno-socijalno-egzistencijalnog usmjerenja, vec mi se samo cini da je kolicina nasilja porasla s pojavom cajki u Q-u i pojavom neosjeckih registracija.
Evil PoodinghSada se čeka da grad sredi prostor što još ima, znači da ogradi i uvede sanitarije, i onda dobivamo ključeve, sredimo još malo stvari u par dana fizikalije, i nadamo se otvorenju u roku 2-3 mjeseca. A koncert otvorenja već sada mogu najaviti da će biti spektakl, uz vjerojatno besplatan upad...
Doalzim ma gdje god bio
Evil Poodingh
strpite se, uskoro cu napisati novosti![]()
hmm, nema novosti, a nema ni teatra, a već je dvanaesti mjesec.
u petom mjesecu se govorilo da će biti otvoren za dva mjeseca... 5 + 2 nije 12... ili?
da pišem djedu božićnjaku da želim teatar za božić?
Adicted!
da pišem djedu božićnjaku da želim teatar za božić?
![]()
teatar je u Kuhačevoj 9
Evil Poodingh
strpite se, uskoro cu napisati novosti![]()
ajde, jebemu...
daj boze.
MOLIM ONE I KOJI ZNAJU NEKE INFORMACIJE DA IH NE ŠIRE PREVIŠE...
kada dodje vrijeme ja cu otvoriti posebnu temu i sve ce se znati
Do tada vam nista ne potvrdjujem, ali sprema se nesto veliko...
Bez brige, svi će bit oduševljeni...
Glas Slavonije-Mini Teatru zbog nerada deložacija?
26.3. se otvara, program traje tri dana.
prvi dan će biti neki osječki bendovi, drugi dan RHCP tribute band, a treći Samostalni referenti.
exHOP3onnađoh ovo danas
Glas Slavonije-Mini Teatru zbog nerada deložacija?
Ja cu ti taj članak opisati samo kao želju za publicitetom jednog člana bivše gradske vlasti.
Posebno je zanimljiv onaj dio u kojem piše da je Ujedinjeni Osijek ( koji radi dobru stvar, tu nema sumnje ) dobio lošiji prostor. Da, to ce biti lošiji prostor, 26.3. kada se MT otvori, nakon svih tamo obavljenih radova. Osijek United je dobio prostor u kojem je MT stvarao pricu 2 godine. Prostor u kojem je bila rijesena struja i sanitarni cvor, prostor u kojeg su ljudi imali naviku dolaziti, i prostor u kojeg su sadasnji vlasnici prostora dolazili i koji su znali prepoznati greske starog prostora i ovdje ih dovesti u red.
fuldstændigamokPretpostavljam debeli precjednik, gužva ili nešto tako... Meh.
njet. biti ce mladji bendovi, te jedno ili dva malo renomiranija gradska imena, trenutno je sve u pregovorima...
Kada bude zgotovljeno bacam službenu veliku najavu za otvorenje
The KidTo udruga funkcionira ko monarhija?
jako jadan komentar. kresimir kalafatic stariji je osnovao i bio predsjednik, a sin je radio isto koliko on, i klub je u planu bio i namijenjen sinu, te se podrazumjeva da je on preuzeo klub.
da je bilo rijec o nekom povlacenju mozda bi ti komentar drzao vodu, ali buduci da je ovdje rijec o obiteljskoj tragediji, komentar ti je apsolutno gnjusan...
Evil Poodingh
The KidTo udruga funkcionira ko monarhija?
jako jadan komentar. kresimir kalafatic stariji je osnovao i bio predsjednik, a sin je radio isto koliko on, i klub je u planu bio i namijenjen sinu, te se podrazumjeva da je on preuzeo klub.
da je bilo rijec o nekom povlacenju mozda bi ti komentar drzao vodu, ali buduci da je ovdje rijec o obiteljskoj tragediji, komentar ti je apsolutno gnjusan...
Klub je valjda bio namjenjen građanima. Teško da će klub raditi ako ga vode ljudi skloni uvredama.
moja iskustva govore kako su u teatru uvijek bili otvoreni za svaki vid suradnje i da tko kod je imao volje, želje te inicijative za rad nije bio odbijen. nadam se kako će se ta pozitivna praksa i nastaviti.
A prostor je dan na koristenju toj udruzi ( a ne pojedincu ) cisto iz tog razloga sto je rijec o tome da je grad htio ostaviti na izboru kulturnih sadrzaja za mlade i jedan takav, a onda su odlucili dati prostor nekome tko je vec 2 godine bio u tome i tko je napravio brdo koncerata. To je između ostalog i proljetos kada je dodjeljen prostor na koristena, bila izjava Drage Acimovica u Glasu Slavonije.
Vidim da tu puno jala u nekim komentarima, vidim da netko i ima dojam da je prostor dan nekome preko veze, no ja vam tvrdim da to 100% nije, jer da se moglo dati preko veze, vjerojatno bi netko drugi bio u tome prostoru.
Eto toliko o stvarima koliko ja znam.
Uz tekst je izisla slika prostora kod kluba gdje se vidi smece.
A to je ustvari slika : Smece u Tvrdji, koju je u 5. mjesecu prosle godine uslikao novinar Glasa G. Orlic...
Dakle, prošlo je skoro godinu dana (mjesec više manje), a za otvaranje su pripremljeni Samostalni Referenti i osječki bandovi???
Pa za to vrijeme se mogao dovesti netko malo jačeg kalibra...
A sto se tice 3000 clanova, svi su bili javno pozvani da mogu doci pomoci kako god znaju i umiju, odazvalo se ljudi koji se mogu na prste nabrojati...
I vjeruj mi, da je sve bilo samo do kluba, i nas toliko malo volontera bi to uspjeli sve odavno srediti, no nije bilo samo do kluba. Trebalo je rijesiti i birokracijskih stvari, a za to treba vremena.
Samo cu jos jednom reci da je lako bilo Unitedu poceti kada su oni dobili 95% rijesen prostor. Sve sto su morali rijesiti su bina, šank i ozvucenje ( za sto je potrebno cca tjedan dana ), a zidove i jos neke stvari su rijesili proizvoljno. Zato mislim da nije u redu usporedjivati te dvije price.
DylanMalo mi ovo nema smisla. Ako je prostor dodijeljen Udruzi, zašto onda ona, sa 3.000 članova, nije radila na uređenju, nego se izvlači na obiteljsku tragediju?
Dakle, prošlo je skoro godinu dana (mjesec više manje), a za otvaranje su pripremljeni Samostalni Referenti i osječki bandovi???
Pa za to vrijeme se mogao dovesti netko malo jačeg kalibra...
I ti i ja smo se članovi udruge ali opet, svatko je gledao svoja posla i nije se laćao niti čekića, niti metle već hladno ovako filozofiramo...
Znam kako bi obojci najbolje odgovarao The Cure illi nešto slično ali čini se kako bi se opet našao netko tko bi na ostvarenje te naše želje reagirao kao i ti na Referente. Samostalni Referenti su na svojem prvom nastupu rasturili, a na drugom i zadnjem osječkom nastupu prigodom UFOa su imali više publike i pobrali više ovacija nego sam headliner i "svetski megacar" rambo!
Nekoliko postova ranije forumaš je popljuvao vodeće punk legende Gužvu u 16ercu i Fat Prezidente koji su zadnjim svojim ostvarenjem postali i nosioci Zlatne Koogle(!?). Stvarno, svakakvih nas ima.
Svebor
Nekoliko postova ranije forumaš je popljuvao vodeće punk legende Gužvu u 16ercu i Fat Prezidente koji su zadnjim svojim ostvarenjem postali i nosioci Zlatne Koogle(!?). Stvarno, svakakvih nas ima.
fuldstændigamok
Pretpostavljam debeli precjednik, gužva ili nešto tako... Meh.
Da, ovo je pljuvanje. Brutalno.
Uostalom, zašto bi zlatna kugla bila mjerilo za kvalitetu? Prošle godine su hladno pivo dobili nagradu za najbolji album (knjiga zalbe) koji ja smatram lošim. Možda je stvar ukusa.
fuldstændigamokZašto su informacije oko programa kluba tajna?
lijepo ti je puding rekao. čim bude sve dogovoreno, će izaći u janost... osim toga, na stranicama fino piše:
Svi koji vole dobru glazbu (bilo da je stvaraju ili jednostavno u njoj uzivaju) i ugodno drustvo, svi koji jesu clanovi Kluba ili ce to tek postati, svi su dobro dosli. Ako ste glazbena grupa, zelite organizirati event u nasim prostorijama ili slucajni putnik namjernik koji se nasao na nasim stranicama slobodno nam se obratite. Sve vase sugestije, komentari, dojmovi ali i prijedlozi za sve oblike suradnje su i vise nego dobrodosli, a mozete nam ih poslati na nas mail ([email protected])
pa ti ako imaš kakvih pitanja lijepo im se obrati
A ni meni se ono nije bas cinilo kao pljuvanje
fuldstændigamokMožda je stvar ukusa.
mislim kako nije možda već posve sigurno... netko će otići na cecu, netko na pankčinu ili ska. ma živi mi bili 200 godina, fino se na šanku zapili i u glazbi uživali...

Evil Poodingh
Posebno je zanimljiv onaj dio u kojem piše da je Ujedinjeni Osijek ( koji radi dobru stvar, tu nema sumnje ) dobio lošiji prostor. Da, to ce biti lošiji prostor, 26.3. kada se MT otvori, nakon svih tamo obavljenih radova. Osijek United je dobio prostor u kojem je MT stvarao pricu 2 godine. Prostor u kojem je bila rijesena struja i sanitarni cvor, prostor u kojeg su ljudi imali naviku dolaziti, i prostor u kojeg su sadasnji vlasnici prostora dolazili i koji su znali prepoznati greske starog prostora i ovdje ih dovesti u red.
Pa zasto je onda MT izasao iz tog prostora u Vrbaskoj??? Ne kontam, njima taj prostor nije bio dovoljno dobar da nastave s radom, a Unitedu je dobar?
Koliko mi je poznato, kada je MT odlazio iz Vrbaske receno je da se u tom prostoru, zbog visine najma, ne moze poslovati niti na nuli, a kamoli u plusu. Kako United onda egzistira tamo? Mislim, i oni su kupili binu, sank, opremu, ozvucenje, krecenje, sradjivanje poda i sve ostalo, a placaju isti onaj najam. Potrosene su tisuce i tisuce kuna, a ipak su tamo i rade.
Objektivno, cak i obiteljska tragedija epskih razmjera, koju mogu postovat u potpunosti, ne moze biti opravdanje za godinu dana nerada, stvarno ne moze biti.
I sada, posto vidim da neki ovo smatraju osobnim atakom, napominjem da ovo nije usmjerene protiv bilo koga i za bilo koga, jednostavno iznosim svoje vidjenje situacije. Za Osijek bi definitivno bilo najbolje kada bi imali, ne samo United i MT, nego jos par takvih klubova. No, za sada imamo samo United i obecanja ekipe iz Mini Teatra...
Nakon toga Kalafatići nisu imali namjeru pokretati nešto novo, nego su se posvetili kaficu kojeg su odluci preuzeti, no onda je dosao poziv Drage Acimovica, koji im je, zato sto su jedini koju su u tome bili pune dvije godine, ponudio taj prostor, zahvaljujuci Koci koji je bio pitan za savjet, te dao Kresin broj.
I opet ponavljam, i da nije bilo te obiteljske tragedije, situacija oko prostora je bila takva da Boga pitaj da li bi se i tako prije otvorilo, jer nije bilo samo do kluba, bilo je i birokracijskih stvari koje su se morale obaviti, kao i nekih neocekivanih poteskoca u radovima.
i još nešt united nije u tvrđi što je veliki plus,
al želim ekipi iz MT da ispadne sve ok pa da imamo u gradu još neko normalno mjesto za izaći...
HVALA!
justice
al želim ekipi iz MT da ispadne sve ok pa da imamo u gradu još neko normalno mjesto za izaći...
MT je u tvrđi, to je ono što me brine, uza sve te pucnjave i tučnjave tamo trebat će postavit oklopno vozilo na ulazu u tvrđu koje će direktno vozit u teatar...
možda bandić posudi svog ljubimca ;D
exHOP3onjustice
MT je u tvrđi, to je ono što me brine, uza sve te pucnjave i tučnjave tamo trebat će postavit oklopno vozilo na ulazu u tvrđu koje će direktno vozit u teatar...
možda bandić posudi svog ljubimca ;D
Ma, šuti... nemoj đaponji davati ideje
Ma da, prvo su se neki jogunili da je lokacija zabačena, sada opet ne valja kada je na pola puta iz kojeg god dijela grada uzmeš. tjah... Netko dođe i dva puta zaredom truli i zapušteni prostor ispunjen smećem preuredi od temelja i da mu svrhu i renome, a onda netko tko je sve ovo vrijeme ladio jaja neinformirano provali kako se zapravo ništa ne radi.
100 ljudi, 100 ćudi. Čini mi se kako će uvijek netko u istom jajetu naći drugu dlaku koja mu smeta.
Pucalo se pred patikom u štrosiki, a tučnjava imaš od rtf i semeljanaca do juga i tenje itd... na žalost.
najviše me brine što murija ladi jaja u postaji, a kada i žele ostaviti da nešto rade voze se u autićima i love prolaznike na pješačkom... zašto ne pripaze na koševe i lampe koje razbijaju vandali?! petkom su samo dvije patrole u cijelom gradnju u ophodnji...
http://www.united-osijek.hr.
The Kid
Evo United uredio sajt, jednostavno i pregledno.
http://www.united-osijek.hr.
Ovo je totalno offtopic!
nema offtopica u ratu protiv cajki
GLAS SLAVONIJE: Ivan Sekol
Atraktivan gradski prostor u zidinama Tvrđe, odmah uz Bastion, gotovo cijelu godinu je prazan i neiskorišten, nakon što je dodijeljen klubu Mini Teatar.
Nakon što je zbog financijskih i drugih poteškoća zatvoren, klub Mini Teatar u Vrbaskoj ulici, na inicijativu SDP-ovca Drage Ačimovića, Udruzi je na desetogodišnje korištenje, potpuno besplatno, ustupljen prostor u Tvrđi. Zauzvrat, članovi Mini Teatra trebali su organizirati koncerte, radionice, videoprojekcije, izložbe i druge kulturno-zabavne sadržaje za mlade. No, otkako su u svibnju prošle godine preuzeli ključeve prostora ništa nije učinjeno, a ni pomoć Grada oko uređenja prostora nije bila dovoljna da se organizira makar i samo jedan koncert. "Kada se zatvarao Mini Teatar u Vrbaskoj ulici pojavile su se dvije struje, nova udruga Ujedinjeni Osijek i već postojeća i uigrana ekipa Mini Teatra. Na kraju je Mini Teatru ustupljen prostor u Bastionu, a Ujedinjeni Osijek ušao je u prostor nekadašnjeg Mini Teatra u Vrbaskoj ulici. Ta se odluka pokazala pogrešnom, jer Ujedinjeni Osijek konstantno organizira kvalitetne koncerte u lošijem prostoru za koji plaćaju i najam, a Mini Teatar u sjajnom gradskom prostoru koji koriste besplatno nisu ništa, ali baš ništa, organizirali. Dok sam bio u mogućnosti doista sam "gurao" i uređenje tog prostora, postavljene su nove instalacije, sve je pripremljeno za postavljanje sanitarnog čvora, uvedena je voda, a u te zahvate uloženo je nešto više od 100.000 kuna iz gradske blagajne. Nerad predugo traje", objašnjava Ačimović, te dodaje kako bi Mini Teatar od 1. veljače "izletio" iz prostora u Tvrđi da nije bilo novog preslagivanja u vodstvu Grada.
Krešimir Kalafatić iz Mini Teatra objašnjava kako bi klub već bio otvoren da nije došlo do obiteljske tragedije koja je direktno pogodila i rad Mini Teatra. Naime, Krešimir Kalafatić stariji, dotadašnji predsjednik udruge Mini Teatar, preminuo je u lipnju prošle godine, a obiteljska tuga odrazila se i na uređenje i eventualni datum otvorenja kluba.
Otvorenje mini teatra 26. ožujka?
"Sada smo se ponovno pokrenuli, postavili smo datum za otvorenje kluba, a to je 26. ožujka. Do te pauze u radu je došlo zbog tuge i praznine koja je ostala poslije smrti moga oca koji je, u samim početcima, vodio klub i udrugu. Preostala su još neka ulaganja, mnogo smo novca iz vlastitih izvora uložili, tu je bina, šank, električne instalacije, ozvučenje i još mnogo toga, ali krajem ožujka Mini Teatar će ponovno otvoriti svoja vrata", kaže Kalafatić.
nemoj pisati o starom prostoru i njegovom poslovanju jer nemaš pojma!
To što je tvoj stari vlasnik tog prostora i što si ti u početku radio tamo je druga stvar, a to kako je klub radio također, i ne možeš meni govoriti da nemam pojma jer otkada si ti "otišao" otamo dogodilo se dosta stvari, a ja sam svima bio tamo na licu mjesta i znam...
bela@ufoevil poondigh -
nemoj pisati o starom prostoru i njegovom poslovanju jer nemaš pojma!
Evil Poodingh
Kao prvo Bela molim te navedi mi što sam napisao što nije istina, da znam oko cega sam napadnut i da mogu obrazložiti...Znam večinu stvari ali nisam izneo ništa od toga, jer takve stvari jednostavno nisu za javnost tako da ne znam cega si se uhvatio...
To što je tvoj stari vlasnik tog prostora i što si ti u početku radio tamo je druga stvar, a to kako je klub radio također, i ne možeš meni govoriti da nemam pojma jer otkada si ti "otišao" otamo dogodilo se dosta stvari, a ja sam svima bio tamo na licu mjesta i znam...
obojica pravite bzv negativnu energiju oko kluba ... odite na kavu i sami to rjesavajte ... koja glupost pricati na forumu na kojem ako netko upise na google mini teatar i mora vidjeti ovakva sranja