savrsene stiklice
http://www.net.hr/ljepota/page/2007/12/28/0312006.html
ove su mi jako lijepe, a ove su moje savrsene
Društvo, politika
Anastazija
Očito nisam tipična ženska jer me štikle nimalo neprivlače. Ne znam stajati u njima, a kamoli hodati, a nisu baš ni udobne. I nemam potrebu za njima. Možda i nisam žensko???
Anastazija
Očito nisam tipična ženska jer me štikle nimalo neprivlače. Ne znam stajati u njima, a kamoli hodati, a nisu baš ni udobne. I nemam potrebu za njima. Možda i nisam žensko???
">1step2far
Evo, ove su super...

DanicaV
Štiklice, to nije humano...![]()
Dobro, one od 8 cm već mogu poslužiti kao dobro oružje.![]()
caneUžasi promiskuiteta!

Anastazija
Unatoč ovim prekrasnim štiklicama na slikama nikako se ne mogu odlučiti ostaviti starke i obuti ovo čudo na noge.![]()
sisibla1.88 cm visine i broj cipele 43 - i da hoću ne bih našla nigdje štikle tog broja, aa i ne zamaram se time jer mi ni ne treba
marraioooo gadno si se zajebala. mislim na ovaj dio s dečkima ...
sisibla1.88 cm visine i broj cipele 43 - i da hoću ne bih našla nigdje štikle tog broja, aa i ne zamaram se time jer mi ni ne treba
Kontam da ti ne možeš ni dečka naći s obzirom na 1,88 a kamoli štikle! sorry![]()
MissTakezašto ne i u mom slučaju? waaa. xDmajo, oni bi probali štikle, ali nemaju petlje pitati XD
a ovo s bole me noge, najlakši način da otkantaš tipa... provjereno, djelotvorno...
031majamarraioooo gadno si se zajebala. mislim na ovaj dio s dečkima ...
Kontam da ti ne možeš ni dečka naći s obzirom na 1,88 a kamoli štikle! sorry![]()

MissTakeja bi roza
ali zašto u 3 boje[/qute]
crne za večernji izlazak,bež za dan i roze za po krevetu...(samo tangice i štiklice,naravno
marraiMissTakeja bi roza
ali zašto u 3 boje[/qute]
crne za večernji izlazak,bež za dan i roze za po krevetu...(samo tangice i štiklice,naravno
uuuuuuuuu
pa ti si gora od mene
">
">
">ruanane svidaju mi se ove crvene sto si stavila
ruanane svidaju mi se ove crvene sto si stavila
fftopic:">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">aethur
ruanane svidaju mi se ove crvene sto si stavila
A vidi ovo tek... mljac...
![]()
evo i recept za sve kuharice:
Svinjski kare punjen špinatom i jajima
Priprema:
Svinski kare odvojite od kosti, a prorezivanjem po duljini načinite veliki četvrtasti odrezak. Istucite ga batićem, posolite i popaprite.
Jaja skuhana na tvrdo narežite na četvrtine. Posebno u slanoj vodi skuhajte špinat, ocijedite ga, isjeckajte i kratko prepržite na maslacu. Posolite, popaprite i pospite sitno nasjeckanim češnjakom.
Po odresku stavite propržen špinat, a po njemu, sredininom odreska, poredajte narezana jaja. Zavite u roladu, zavežite konopcem i stavite u lim za pečenje. Odrezak prelite uljem, okolo poredajte kosti ostale od karea, sve prekrijte aluminijskom folijom i pecite oko 50 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 0C uz povremeno prelijevanje masnoćom od pečenja.
Odstranite konopac, narežite na ploške i poslužiti vruće ili hladno.
Sastojci:
Svinski kare (oko 1,5 kg)
5 jaja
1 kg špinata
1 dl ulja
50 g maslaca
2 - 3 češnja češnjaka
Sol, papar
Trajanje pripreme:
Složenost pripreme:
3
Porijeklo:
-- nije poznato --
Vrste jela:
Jela od mesa
Energetska vrijednost:
Kalorično
Nutritivna vrijednost:
Umjereno
Evil PoodinghBtw, kazete da su stiklice sexy? po cemu? meni to osobno nije, tj bilo bi mi vjerojatno da imam fetish na stopala, ovako mi je draze vidjeti curu u nekim finim cizmama preko zime ( tu vec moze visoka peta ) ili starkama preko ljeta.
Jednostavnost i casual su vrline

sisibla
1.88 cm visine i broj cipele 43 - i da hoću ne bih našla nigdje štikle tog broja, aa i ne zamaram se time jer mi ni ne treba![]()