Autor |
Poruka |
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol:  Muško
|
Da se razumijemo po meni ovo sto adeze radi (zatvaranje nasih ljudi odnosno neznam Blofelde jesu li to i tvoji) isto tako nije u redu ali evo ako te zanima odi na sdp-ovu stranicu pa malo procitaj odakle su ti ljudi i šta su. Zanima me koji je HRVAT u srpskom parlamentu.mozda i ima ali koliko se njega slusa a kod nas banda ce upravljati drzavom tj skoro je upravljala. Samo neznam šta Željkica Antunovic i jos njih nekolicina radi u toj srpskoj stranci. ist kurac SDP I SDSS. |
|
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
@Smokvica.
Svojedobno je potpredsjednica srpske vlade bila Hrvatica. Da si vidio kako su se onda uspjenili svi pravovjerni Srbi na jedan takav skandal. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
|
ma sve je to ok. ko je jos za diktaturu. ali ko da meni treba na svakom rasvjetnom stupu Sanader,Zoki Milanovic,pa onda jos onaj čedomir s tri prsta. Po meni ti plakati ne utjecu na nista. ko ima svoga favorita taj ga ima bez obzira na plakate. a ovo sto se tice srba. to sam se vec uvijerio da se protiv njih nemoze nista reci bilo gdje jer si odma ultra nacionalist(da negovorim o prici oko thompsona). svih ih brane. evo vi ste sada žestoko stali u obranu. pa se ja sada nebi zacudio da me pitate sta ja imam protiv njih. dok nas oni lijepo prcaju u dupe i provociraju. odi na srpski forum pa procitaj sta oni pisu o nama. odnosno ljudima moje nacionalnosti.HRVATIMA. ocito je sramota biti HRVAT a srbit čisto kul. tako sam naisao na jednom HRVATSKOM forumu na osobu nadimka SLOBODAN MILOŠEVIĆ. i ja se sad javim adminima a on meni sav ponosan HRVAT
kaže "sta ti imas protiv njega". i svi namene sta ja glumin neka pustim covjeka na miru .tako isto i vi. ETO. |
|
|
|
|
 |
|
eeee pa to ti ja govorim. kod nas je to normalno. zasto Bilja nebi bila nam tu "šef". pa kad lijepo neki srbin sto je pucao po tvojoj kuci dobije posao ispred tebe i jos ti se smeje .onda ce doc svima u ovoj istocnoj zabiti iz kurca u guzicu .ali dotad neka srbi vladaju-jos malo pa ce i do karlobaga.
---8---
Sto se tice slovacke i brazila. ma boli mene neka nama dodje kinez i nek bude premijer.ali odnosi izmedju HRVATSKE , brazila i slovacke nisu isto sto i odnosi HRVATSKE i srbije. povijest nije ista. |
Zadnja promjena: Smokvica; 27.12.2007. 14:34; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
@smokvica
srbi su nam rasturili grad u ratu, činjenica. tko nam je rasturio grad poslije rata? |
|
|
|
|
 |
|
Vandali i HDZ.
i Kramaric!!!  |
|
|
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Evo, nešto smo postigli. Dakle, nisu svi isti, nego samo ne valjaju Srbi i Sdp.
Dobro, kako Sdss koalira i sa Hdssb-om, u Županiji, i sa Hdz-om, u državi (čak će dobiti i potpredsjednika Vlade), ispada da nitko ne valja.
Dalje ne bih, jer se već o ovome raspravljalo, uostalom Katolici smo, mi Hrvati, pa ne smijemo mrziti druge. |
|
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Inace, u nasem jeziku negacija se pise odvojeno od glagola, osim u slijedecim slucajevima:
nisam
necu
nemam
nemoj
Najbolje obozavam ove sto se na sve strane busaju u prsa hrvatstvom (sto god to znacilo) i ekspertnim znanjem o pripadajucoj politici i povijesti, a nisu u stanju nauciti ni osnove jezika. Ili sam ja mozda ucio neke druge definicije o pripadnosti i postivanju matice... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
|
tako je . nitko nevalja. i tko god dodje na vlast ce krast. zasto bi promijeni tradiciju.ako su svi dosad zasto nebi i odsad.nelogicno zar ne. nemrzim nikog jer mrznja unistava iskljucivo mene. Blofelde malo citaj mje komentare(sve) pa onda ih komentiraj u cijelosti.
nitko nije spomenuo moju pricu sa liko Slobe. to je normalno. samo sto pojednici nisu poceli vikat
"slobo slobodo".ali oce oce |
|
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Amen! Imat ce i moj glas, i prilog za kampanju.
Razlika izmedju demokratskih drustava i wanabee demokratskih drustava (kao sto je nase) je, izmedju ostalog, cinjenica da li je narod mentalno i civilizacijski zreo i spreman za tako nesto. Mi ocigledno nismo, i zato nam treba tudjinska vlast. Rekoh vec na nekom topicu ranije, Hrvatska je bila uspjesna, prosperitetna i napredna samo dok/kad je bila pod tudjinskom vlascu. Sve sto su nam ostavili u amanet, sjebavali smo... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
|
procitaj zasto sam pisao neispravno. lijepo sam naveo zasto. a ti nemas nista pametnije za reći nego ggledati gramatiku.. i evo opet. reci da volis svou drzavu i nedaj boze istaknuti zastavu na kucu je ULTRANACIONALIZAM kao i slusati thompsona. to je to. mi hrvati smo u kurcu. sto se tice amera mislim da odnjih trebamo nauciti kako voliti svoju drzavu . |
|
|
|
|
 |
|
mozda da sam pricao na ekavici me nebi ovoliko pljuvali. to je normalnije??? cim sam spomenuo HRVATSKU oda halabuka. e pa neda mi se bit vise ovdje jer ste gomila jebivjetara.ĆAO |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Majde.. to su ti srpska posla !  |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Nama je uvijek netko drugi kriv, Srbi, komunisti, masoni, žuti i zeleni vragovi...Tko je npr. kriv što se čovjek za kojeg je DRŽAVA dala jamstva zabavlja u lovu s ministrom unutarnjih poslova i saborskim zastupnikom? |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Jubito! ko drugi !? sto ga nije uapsio  ) |
|
|
|