Forumaši - statistika...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Forumaši - statistika...

Postoje povjerljive informacije iz kojih se da zakljuciti kako cak dvije trecine forumasa ne voli ajvar. Istovremeno, trecina koja je sklona ajvaru preferira blago ljut i umjereno uprzen...

Poraznih 23 posto forumasa ne zna da se cestom bez nogostupa hoda uz lijevi rub kolnika...

Imate li i vi fantasticnih statistickih podataka? Slobodno ih dodajte i Bog nam pomogao...
imam podatak da 30 % muškaraca ostanu trudni nakon prve masturbacije....
imam podatak (nije statisticki al ajde :D) da cu ti dat par kikosha zbog ove teme....
svaka cast LOL
zeros

Ovako nesto sam i ja cuo, ali nije se radilo o 30, vec o 31 posto
ja ću ti sam reći da si idiJOT.. danas očito nemaš posla pa zahebavaš ljude
ja imam postotak :hmm:
Circa

zeros

Ovako nesto sam i ja cuo, ali nije se radilo o 30, vec o 31 posto

Kako god za "ejakuoaliciju" treba dvotrečinska večina... tj. 77 zastupnika! :lol:

Re: Forumaši - statistika...

ja da sam bijo u kve klabu pa gde bi mi bio kraj :smurf:
Monstrum

Sjajno

Jedna trećina ovog foruma ima teške psihičke poremećaje. Govorim iz iskustva jer sam i ja u tom postotku. Monstrume, jesam li ja u tvom postotku? Zato jer ti jesi u mom. Liebe muss es sein, nicht wahr?
Balić: "pič...mu materina,a u kur...kakva je ovo igra,pič...materina ajmo..."

Lino:"pa koji je ovo vrag,ovo nije igra,pa daj nećemo ovak igrat"

Balić:"a u pič...materinu prvo ja pa i svi ostali"
Circa

Monstrum

Sjajno

jesam ti ja odma reko!!!!!!!

1step2far

Jedna trećina ovog foruma ima teške psihičke poremećaje. Govorim iz iskustva jer sam i ja u tom postotku. Monstrume, jesam li ja u tvom postotku? Zato jer ti jesi u mom. Liebe muss es sein, nicht wahr?

postotak je tu, postojan je i preko nekoliko :hmm:

marrai

Balić: "pič...mu materina,a u kur...kakva je ovo igra,pič...materina ajmo..."

Lino:"pa koji je ovo vrag,ovo nije igra,pa daj nećemo ovak igrat"

Balić:"a u pič...materinu prvo ja pa i svi ostali"

zašto se stidiš, ne se stidit u pičku materinu, psuj, laj u pičku materinu

Ivano: "a u pičku materinu kakva je ovo igra"

jedan od boljih topika u zadnje vrijeme priznajem otvoreno u pičku materinu :hmm:
ja sam ipak dama,Mons:)
marrai

znam ja to sve, sve je to meni jasno kao takvome u pičku materinu ali činjenica je da su forumaši u statistici koja zahtjeva pomno promatranje i raščlanjivanje statističkih podataka na jednostavne oku vidljive razumljive dijelove u pičku materinu i ti kao dama se tu savršeno uklapaš jebote :hmm:
Pičku materinu, jebote...
Monstrum

marrai

znam ja to sve, sve je to meni jasno kao takvome u pičku materinu ali činjenica je da su forumaši u statistici koja zahtjeva pomno promatranje i raščlanjivanje statističkih podataka na jednostavne oku vidljive razumljive dijelove u pičku materinu i ti kao dama se tu savršeno uklapaš jebote :hmm:

LOL Što se dogodilo onom pristojnom dečku?!
marrai

Monstrum

marrai

LOL Što se dogodilo onom finom dečku?!

taj fini dečko je još uvijek tu, no medJutoa spletom okolnosti koje su se odigrale u zadnja dva dana on je danas very very happy tako da svoju sreću ispoljava na najružniji način psovanjem, ali na zahtjev okoline fini momak se vraća na stare navike LOL

p.s. u pičku materinu kakva je ovo igra LOL
Pička da ti kurac jebem ti puši picajzle u sisu
Circa

[de-psovalajzd]

de jebote pas pa koji ti je kurac ne laj tolko viš da se bune jebemu LOL
Monstrum

Circa

[de-psovalajzd]

de jebote pas pa koji ti je kurac ne laj tolko viš da se bune jebemu LOL

Jebem ti pičku kurčevu ja nikad ne lajem
jebote pas de dosta jebote pas u sisu

e ovako, ovo je već prešlo sve granice i norme ljudskoga ponašanja, zbog straha od žutih kartona zbog nerazumijevanja od strane više sile ofarbane zelenom bojom i ostalog odustajem od daljnjeg psovanja u ovom topiku, ja sam mladi kulturni momak koji zna svoje granice u svemu, kultorno se uzdižem po visokoškolskim ustanovama imenom fakultet, imam osebujan vokabular koji se ne sastoji samo od psovki molim lijepo, ima tu i riječi tipa rekonvalescencija, hermafrodit, zračnica, zrakomlat i letopsinokrt, fakultet završavam i posao me čeka s minimalnom plaćom početnom od 5000kn (vid cigan na teveju) imam vrlo svijetlu budućnost i ne želim ju ni slučajno sabotirati nekim ne promislenim potezom tako da molim lijepo odustajem.

p.s. u pičku materinu LOL
Monstrum

e ovako, ovo je već prešlo sve granice i norme ljudskoga ponašanja, zbog straha od žutih kartona zbog nerazumijevanja od strane više sile ofarbane zelenom bojom i ostalog odustajem od daljnjeg psovanja u ovom topiku, ja sam mladi kulturni momak koji zna svoje granice u svemu, kultorno se uzdižem po visokoškolskim ustanovama imenom fakultet, imam osebujan vokabular koji se ne sastoji samo od psovki molim lijepo, ima tu i riječi tipa rekonvalescencija, hermafrodit, zračnica, zrakomlat i letopsinokrt, fakultet završavam i posao me čeka s minimalnom plaćom početnom od 5000kn (vid cigan na teveju) imam vrlo svijetlu budućnost i ne želim ju ni slučajno sabotirati nekim ne promislenim potezom tako da molim lijepo odustajem.

Ma jebi se čobane
ti si orangutan majke mi

Monstrum

A u kitu marjanovu,vodim te na Jahorinu,legendo! LOL

Sve fina čeljad ovi naši forumaši... Khm, khm... Daj im Bože zdravlja i nemoj ih poslati u pm kad dođu moliti Sv. Petra da ih puste na neko bolje mjesto. Nisu oni takvi, oni se samo prave, dragi Bože, usliši moje molitve. Znam da znaš da ne vjerujem u tebe, zato te i molim, he he...
a u pičku materinu
jebo vam konj uši

mons,ne pravi se finjak
Circa

Pičku materinu, jebote...

nabijem te
Isus je s vama djeco. Put istine je blizu.
Gdje je istina? ukoliko istina uopće postoji.
Ah sestro...sve je to u božjim rukama...
marrai

Gdje je istina? ukoliko istina uopće postoji.

istina kao takva uvijek skrovita čuči u tamnom kutku laži jer znaš kako su naši stari govorili u svakoj laži ima nešto istine i zbog toga pazite što lažete jerbo bi vam te laži mogle glave doć jednom u bliskoj budućnosti a možda vam već glave dolaze, osvrnite se iza sebe i pogledajte ne stoji li vam đelat sa sjekirom krvavom iza leđa, pogledajte ako se usudite jer sudnji dan je blizu, svi ćemo pred svevišnjeg na raport, na iščitavanje djela i zlodjela naših, svi ćemo dobit vrbovim prutom preko stražnjice dok nam se ne zacrvene kao babunske a sad pođimo, amen

p.s. u pičku materinu kakva je ovo igra LOL

"pička mu materina, a u kurac kakva je ovo igra, pička mu materina ajmo..."

RVACKA!!!!!!!!!!!!

MI RVATI!!!!!!!!!!!!!!!
go go go
Ovdje je izgleda kutak za ispaljivanje sočnih psovki pa se moram malo i ja ispuhati: Vujčić,Gira i ostale pičketine ugledajte se na rukometaše,nabijem vas štiklom(srebrnom) :lol:
he he
za tak što imaš topic: ispušni ventil

Moje skromno mišljenje o ovoj temi:
1/3 foruma nije normalna!
2/3 foruma stvarno nije normalna!

TO DENISE TO JEBEMTI!!!!!!!!! DE JOŠ MALO DENISE !!!!!!!!!!! :rap: :hmm:

p.s. pitanje za moderatore koji garant čitaju ovu temu, nije ni pitanje već zamolbica, de kao riješite nekog smajlija 'armonikaša matere vam, pa jel vidite da baš treba, u svakoj drugoj temi cajke :wink:

Prži se srce moje...
Da, čiko moderator daj nam harmonikaša, ak može onog s dugmetarom, vidiš da nam treba. MissTake mora imati jednog kao potpis, al ono, mislim stvarno.

kurac pička govno sisa
najjakije je što imam harmonikaša na msn-u...
a beeeed
ne mogu ga natjerat da se mrda
to sutra

pičku materinu kakva je ovo igra!!!!!!!!!
jebem ti seme i pleme neko se logira pod mojim nickom
nova forumaška statistika naime iz pouzdanih izvora znam da je pao rejting isusu :hmm:
isus je bog

Tagovi