Naime, ja i dečko se nikako ne možemo dogovoriti oko Nove godine...on bi na jedno mjesto, sa muškom ekipom, i na narodnjake...
a ja bih u neki kaf u Tvrđi...po mogućnosti Tufna; Bastion...a on tamo ne želi...
da li je bolje bit zajedno...da se jedna strana prilagodi drugoj,ali da se pritom i dosađuje
ili je bolje da svatko ode na svoju stranu i zabavi se po svom guštu?
opet tebe jebu neki ljubavni jadi. ali ajd da ti odgovorim kad sam već tu, jel. ja se svugdje zabavljam s curom jednako kao i s muškom ekipom tako da ako tebi to predstavlja dosađivanje, muku i problem jesi se možda pitala šta vas veže jedno uz drugo. vidim opet su krvavi narodnjaci iskrsnuli he he. u krajnjoj liniji ako se nemožete dogovorit di ćete a želite bit zajedno napravite najbolju moguću stvar. ostanite kod kuće i provedite romantičnu večer sami vas dvoje. (al ak to napravite nemojte otvarat topice u ljubav i romantika. NHF)
Dakle:
Ovo je jedna od tvojih tema.
Ovo također.
Sada pitanje. S kojim dečkom? S bivšim s kojim se još ševiš? Sa sadašnjim kojega varaš ili s nekim od onih pet šest koje ne želiš reći.
Inače, odgovor si dala sama sebi u samom pitanju.
Ma odem van ujutro sa ekipom,zakoljemo se ko svinje,dođem kući,odspavam,dođem k sebi i navečer s dragom laganica.Znači zajedno i odvojeno,slavim 2 puta,hehe
pa ako ćete se dosađivati zajedno, onda nemojte slaviti zajedno.. as simple as that
..uostalom, pa kao da je neko sad ne znam kakvo pravilo da baš MORATE slaviti zajedno.. ne?
Naime, ja i dečko se nikako ne možemo dogovoriti oko Nove godine...on bi na jedno mjesto, sa muškom ekipom, i na narodnjake...
a ja bih u neki kaf u Tvrđi...po mogućnosti Tufna; Bastion...a on tamo ne želi...
da li je bolje bit zajedno...da se jedna strana prilagodi drugoj,ali da se pritom i dosađuje
Meni se cini da bi tebi trebalo zabraniti otvaranje novih tema dok te netko dobro ne izjebe...
Odluku o tome hoces li na docek s partnerom ili bez njega donesi nesto kasnije...
Apsolutno je neprihvatljivo da slavite odvojeno! Štoviše, mislim da bi trebali napuniti frižider hranom i ne ići cijeli dan nigdje, a sve u svrhu da taj dan ne bi vidjeli nikog drugog osim onog s kim si tako neraskidivo i nezamjenjivo vezan.
Ozbiljan odgovor: Ako vam se ne slažu uvjeti da vam bude lijepo slavite odvojeno.
pa ako bi on sa muskom ekipom jesi li ti uopce pozvana??
kakve ti brige imas...
Ja ću proslavit sa svojim društvom, a ona sa svojim...
Da su malkoc drugačije okolnosti, proslavili bi zajedno, al nije mi bad što nećemo proslavit zajedno.
Super.. ja sam izgleda ostala bez partnera pa uopće nemam problem oko toga gdje i s kime ću slaviti novu godinu.. stoga vi koji imate takav problem, možete mi slobodno posuditi svoga partnera (ali suprotnog spola) da s njim dočekam novu, ali samo ako biste vi slušali narodnjake a partner je protiv..
Super.. ja sam izgleda ostala bez partnera pa uopće nemam problem oko toga gdje i s kime ću slaviti novu godinu.. stoga vi koji imate takav problem, možete mi slobodno posuditi svoga partnera (ali suprotnog spola) da s njim dočekam novu, ali samo ako biste vi slušali narodnjake a partner je protiv..
e jebem ti, da ne plačem, smijala bih se...
brak/veza je visoka škola tolerancije - rekao Balzac!
Gdje se izgubila tolerancija?
Ili je tvoj momak još u nižim razredima Pučke škole???
Loona, bolje prije nego kasnije. Svaki prekid je bolan, ali se sjeti, kada prođe prva nepodnošljiva bol i tuga, upoznat ćeš nekog posebnog i opet ispočetka upoznavati čari ljubavi, prijateljstva i strasti. Ništa ljepše od početka veze. Uglavnom, trebaš podići visoko glavu i biti ponosna na sebe.
Nadam se ja još uvijek a borim se i dalje.. ne odustajem dok ne potrošim i zadnji atom ljubavi koji imam u sebi..
Neki bi ovo nazvali - glavom kroz zid, ali tako je kako je...
Bliži se još jedna Nova godina pa da ponovimo pitanje koje je posatvio otvarač ovog topica.
Npr, ja, sa novim bojfrendom idem na privatnu zabavu u jedan kafić. U potpuno novom društvu jer je dosadašnje u potpunom rasulu i kaosu.
Npr, ja, sa novim bojfrendom idem na privatnu zabavu u jedan kafić. U potpuno novom društvu jer je dosadašnje u potpunom rasulu i kaosu.
Da nismo bile u istom kafiću? U donjem gradu?
Meni i mome partneru je ovo treće zajednička NG ali prva dočekana zajedno.. kao i Božić.. prošle nismo bili zajedno, a pretprošle se ni ne sjećam, iskreno rečno..