aethur vs. tonya

Forum

aethur vs. tonya

Nakon što me je barem deset puta uvrijedila na forumu raznim besmislenim i nebuloznim stvarim, te time povrijedila moj dignitet, ali prije svega narušila mojem renomeu među forumašima, odlučio sam da je vrijeme da ja i tonya to raščistimo sve kako treba.
Ona meni ne može oprostiti što sam ju pobijedio u Tekkenu 4 (šest puta) i zato me stalno napada. Tonya, reci što imaš za reći.
Ajme, kralju offtopica, opet ćeš tamo gdje ti je i mjesto. U bespuće offtopica...
Inače, baš se pitam, koliko si ih do sada napravio... A još uvijek nemaš ni žuti karton!!
Na! :withstupid: :jupi:
P.S. Ja nikada ne vrijeđam bez razloga! :bleh:
Navedi razloge onda zašto me vrijeđaš. Da nisam lijen sada bih potražio sve one postove, ali ne da mi se. Ali pamtim onaj "jes ti ozlijedio nogu ili mozak" i "nemoj da ti i drugu nogu ozlijedim".
Zašto???
Ok, ono prvo je značilo da si izrekao neku nebuloznu glupost. A drugo, jer si vjerojatno izvalio još nebulozniju glupost!! :P
Osim toga, kako i sam kažeš, lijen si.
Puno piješ.
Nisi me pobijedio 4 puta u tekkenu.
Spamaš forum.
Zoveš me Mijo.
Drzak si i bezobrazan.
Morala sam ići pješke kući kad te Ivana vozila.
Još...? ;)
tonya

Ok, ono prvo je značilo da si izrekao neku nebuloznu glupost. A drugo, jer si vjerojatno izvalio još nebulozniju glupost!! :P
Osim toga, kako i sam kažeš, lijen si.
Puno piješ.
Nisi me pobijedio 4 puta u tekkenu.
Spamaš forum.
Zoveš me Mijo.
Drzak si i bezobrazan.
Morala sam ići pješke kući kad te Ivana vozila.
Još...? ;)

Prvo ne razumijem.
Drugo ne razumijem
Lijen sam. Točno.
Ne pijem mnogo ( :D ).
Jesam te pobijedio 4 puta u Tekkenu. Štoviše pobijedio sam te 6 puta.
Ne spamam forum. Samo radim offtopice nekada.
I drugi te zovu Mijo. I to je baš slatko.
Nisam ja kriv.

Sjeti se kada ste kod mene cugali. Tko je razvozio kući?
Tko ti je kupio mandarine u konzumu?
Tko te vozio u Klisu na party?
Dakle, tonya, bez razloga si bezobrazna.

I da, ja nisam drzak i bezobrazan!!!! :evil: :evil: :evil:
Što se sad tu hvališ, kao da netko ovo čita osim nas dvoje. :)
I ja znam biti dobra. Nekada. :D
Nekada. Tako je nekada. Ajde dobro, eto pohvaljujem uvijek tvoje nekašnjenje.
Ali, nekada zaista pretjeraš... To me povrijedi... Ja sam osjećajan... smrc...
Crkni, đubre osjećajno. Mrš. :bleh:
Nisam mogla odoljeti! LOL
Jebi se. Zla si.
Znaš što, živcira me tvoja opsjednutost Bobom Dylanom. Ok, čovjek je nadareni glazbenik, ali ti zvučiš kao da želiš općiti s njim! Bob Dylan ovo, Bob Dylan ono... Što ćemo slušati - Boba Dylana, vidi imam na mobitelu sliku Boba Dylana, moj nadimak je Dylan... Dokle tako??
Da te osvijestim: nisi Bob Dylan i nikad nećeš biti. Kupio si onu gitaru i nikad ju nisi naučio svirati. Bačen novac. Mogao si nahraniti gladno dijete ili nešto slično. :roll:
e Tonya jel te smijem i ja zvat Mijo, baš mi to nekak slatko LOL

Re: aethur vs. tonya

Ajoj. Ovo je bilo nisko. Nažalost tonya, na ovakvu uvredu nemam odgovora. Ja sam altruist po prirodi, svaki sukob izbjegavam dok je moguće. Međutim, nisam više mogao podnijeti da me vrijeđaš javno.
No, sada si pokazala svoje pravo lice. Ti si psihopat. Želiš uništiti moju sreću.
Neka, uživaj u tome.
Ali mi Dylana ne diraj. On ti nije ništa skrivio.
Mijo, jednom ćeš shvatiti. Do tada živi u neznanju, jer drugo ti ne preostaje.
Monstrum

NE MIJEŠAJ SE!
aethur

Ali mi Dylana ne diraj. On ti nije ništa skrivio.

Vidiš! Fuj, perve jedan nastrani! Pa djed bi ti mogao biti! LOL
aethur

Monstrum

NE MIJEŠAJ SE!

Odakle si ti ispao? LOL Nemoj i ti molim te... Hehe...
Možeš me zvati Mijo. Ali samo ako ćeš aethura zvati Milanom.
tonya

aethur

Monstrum

NE MIJEŠAJ SE!

pa ja i zovem aethura milan nekad čak i milanče a znam mu i zapjevat "oj lane milane jabuko sa grane", znači smijem te zvat mijo, ok super LOL
Ja bi volio da mi je Bob Dylan djed. Ali ti, ti ćeš umirati u najstrašnijim mukama zbog ovoga. Mijo, pakao će te progutati. Ima da nahuškam malog ivicu na tebe.
Mene živcira kod tebe što si kao dijete. Malo, balavo razmaženo dijete i derište, kojemu sve mora biti po volji inače cmizdri i plače.
još si k tome i emo. Oni mali emotivni pederčići.
To si ti. Trebaš da se skuliraš Mijo.
Oh, ne! :bag: Ma vi ste svi idiJoti!!
Monstrum

tonya

aethur

Monstrum

NE MIJEŠAJ SE!

pa ja i zovem aethura milan nekad čak i milanče a znam mu i zapjevat "oj lane milane jabuko sa grane", znači smijem te zvat mijo, ok super LOL

@Mijo - Jebi se. Znači on te smije zvati.
@ Mons... Milan je dobro.
aethur

Ja bi volio da mi je Bob Dylan djed. Ali ti, ti ćeš umirati u najstrašnijim mukama zbog ovoga. Mijo, pakao će te progutati. Ima da nahuškam malog ivicu na tebe.
Mene živcira kod tebe što si kao dijete. Malo, balavo razmaženo dijete i derište, kojemu sve mora biti po volji inače cmizdri i plače.
još si k tome i emo. Oni mali emotivni pederčići.
To si ti. Trebaš da se skuliraš Mijo.

Ma kad sam ja to cmizdrila i plakala, molim te? Mislim, stvarno moraš biti jako drzak i bezobrazan da osobi tri godine starijoj od sebe kažeš da se ponaša kao malo dijete. Ajd, molim te, to potkrijepi. Stvarno si dedoljubac.
I nisam ja Mijo! :evil:
Ti si kao ona ženska što se ismijava s emačima. Samo što ti jesi takva.
"joj vidi mali žohar. smrc... kme nje... joj vidi ga... kako on živi..."bla bla... eto tako ti stalno nešto cmizdriš... kao dijete... možda mlađi od tebe, ali samo po godinama... po mentalnom statusu... mnogoooo stariji...
I ostavi se Bob Dylana. nije on preživio motorističku nesreću da bi ga emo klinke zajebavale.
I nisam gitaru kupio da bi bio kao on. Nego da naučim svirati Lepu protinu kći.
Al teško je.
A zašto si ti onda kupila?
Da budeš kao Avril ili Onaj vile valo ili koji već emo lik...
tonya

I nisam ja Mijo! :evil:

Jesi! LOL
Opet nisi ništa konkretno rekao kad ja to cmizdrim. Uopće ne cmizdrim.
Osim toga, ti si taj koji stalno nešto cmizdri - te boli te ovo, te boli te ono... Plačipič...
Da ja imam vremena kao što ti imaš, naučila bih svirati cijeli Dylanov repertoar. Samo džabalebariš, opijaš se i kradeš Bogu dane. A ja muku mučim, radim i studiram i još se moram s tobom natezati.
I još te pozovem na rođendan, a ti serendaš. E pa opći s dedom, mamlaze jedan!
A ti, Mons, nisi ništa bolji. Samo spamaš i offtopičariš. Čak i ovdje gdje jasno u naslovu piše tko su glavni akteri u topicu.
Dosta mi je idiJota!
O tome ja govorim. Napala si sada Monstruma, čovjeka dobrog u duši, pametnog, poštenog građanina, prozivaš zbog spama.
To je notorna laž!!!
Ja nemam vremena kao što ti imaš. A šta ti radiš cijele dane? Ne znam tko dođe svako jutro i počne "joj boli me stomak, napila sam se opet".
Ok, studiraš, svaka čast.
Za rođendan sam rekao ne znam!! Pozvala si me dan ranije!!! Imam ja drugih planova.
I ostavi se Bob Dylana emocurice!!!
I vrijeđaš me i na Facebooku!!!!
I zapravo da. monstrume, iako si pošten građanin (skoro ko benašić, (poštenjačina nad poštenjačinama), radiš offtopic. Jer, ime topica je jasno: aethur vs. tonya.
Ne aethur vs. tonya vs. monstrum.
Ne aethur vs. tonya, a može i monstrum
Ne aethur vs. tonya, ubacite se svi.
Dakle. Nije ti mjesto tu. I ne zovi ju Mijo!
tonya

Dosta mi je idiJota!

Hmmm, Milan još nije idiJot, pa bih te molio da ne vrijeđaš ugledno idiJotsko društvo koje upada nepozvano u tuđe offtopic teme samo zato što Milan voli piti i kakati verbalno... Još jednom isprike zbog upada vođena al nijesam mogao ne komentirati.... :lol:
aethur

O tome ja govorim. Napala si sada Monstruma, čovjeka dobrog u duši, pametnog, poštenog građanina, prozivaš zbog spama.
To je notorna laž!!!

Oh, please... Mons nije bio pošten građanin ni kad je bio u pelenama! ;)

Ja nemam vremena kao što ti imaš. A šta ti radiš cijele dane? Ne znam tko dođe svako jutro i počne "joj boli me stomak, napila sam se opet".

Oprosti, ali to TI radiš!

Ok, studiraš, svaka čast.

Tako je.

Za rođendan sam rekao ne znam!! Pozvala si me dan ranije!!! Imam ja drugih planova.

Joj, molim te, kakvih ti planova imaš?? Opijanje u Exu??

I ostavi se Bob Dylana emocurice!!!

#*%"$
OligofreniDikobrazoid

tonya

Dosta mi je idiJota!

Hmmm, Milan još nije idiJot, pa bih te molio da ne vrijeđaš ugledno idiJotsko društvo koje upada nepozvano u tuđe offtopic teme samo zato što Milan voli piti i kakati verbalno... Još jednom isprike zbog upada vođena al nijesam mogao ne komentirati.... :lol:

Još i ti!!
aethur

I zapravo da. monstrume, iako si pošten građanin (skoro ko benašić, (poštenjačina nad poštenjačinama), radiš offtopic. Jer, ime topica je jasno: aethur vs. tonya.

Ovo ti je prva pametna danas.
OligofreniDikobrazoid

tonya

Dosta mi je idiJota!

Ključna riječ je JOŠ!!! Ma kakvo je to ugledno idijotsko društvo? mons ti i circa?
znamo tko sere verbalno LOL
ja ne volim piti
ja uživam u piću.
Dakle, dikobrazoide, makni se s ovoga topica. Nije ti oprošteno. možda tekila večeras to sredi.
tonya

aethur

Ovo ti je prva pametna danas.

Hvala. Ovo je tvoja prva lijepa riječ prema meni danas.
aethur

možda tekila večeras to sredi.

Duboko uvrijeđena i ja očekujem tekilu danas. Moj naklon.
aethur

I posljednja.
tonya

aethur

možda tekila večeras to sredi.

Duboko uvrijeđena i ja očekujem tekilu danas. Moj naklon.
aethur

I posljednja.

I kada pomislim da imaš srca... Ti tako. Mislim da je priča zaključena. Dokazao sam da si psihopat. I k tome još emo.
Psihopat i emo? Ti si shizofreničan. Dobro bi ti došao onaj psihijatar kojeg si namjeravao posjetiti. To bi ti bila rijetka mudra odluka u životu.
tonya

Psihopat i emo? Ti si shizofreničan. Dobro bi ti došao onaj psihijatar kojeg si namjeravao posjetiti. To bi ti bila rijetka mudra odluka u životu.

Pa kada si mi ga ti preporčila odlučio sam da mi ne bi baš koristio. Ipak tebi nije pomogao.
De, dobro je. Čak ni sam ne vjeruješ u svoje gluposti.
Ne da mi se biti više na ovom topicu, koji čak nije ni topic, nego offtopic, a jedan je od besmislenijih offtopica uopće.
Stoga odlazim, dramatično i burno, kao što pristaje malom emotivnom dvadesettrogodišnjem djetetu poput mene. Ti ostani sam sa svojim ličnostima, a topic možeš preimenovati u Aethur vs Dylan vs Milan ili koliko vas već ima tamo unutra.
Dedojebac.
Ima besmislenijih offtopica. Recimo... Jedan koji sam napravio kada mi je bilo dosadno.
Ja sam samo jedan. Aethur, Milan ili Dylan.
Ti si psihopat i emo. Mijo i Tonya.
Idi. Idem i ja. Dosta je ovoga. Dokazao sam da si malo derište koje se lako uvrijedi.

Re: aethur vs. tonya

daklen tonya hvala ti, baš ti hvala, tome se nisam nadao, barem ne od tebe, tako nešto ići reći za mene, mislim da stvarno nisi u redu, ja sam samo mislio možda moj uleti nagna vas dvoje na smijeh i na zaborav svih razmirica koje imate, ali tako nešto od tebe nisam očekivao, još jednom ti hvala

a ti milane, ti š me još čut, onak pljuvat po meni i još ono što sam saznao da laješ iza mojih leđa, ostatak ću ti reći u lice jer ne mora cijeli forum znat
tonya

Još i ti!!

Nu vidiš.... Ovakvo obraćanje je stvarno neprimjereno jednom rasnom promjerku idiJota..... Što sad? Jel ja smrdim il što?!?!?! Monstrum i ja nismo dovoljno dobri za vaš offtopic vi emo-dylanovski dedojebci i curički? :lol:

aethur

Ma kakvo je to ugledno idijotsko društvo? mons ti i circa?

A ti Milane jedan, za ovakvo ophođenje prema dva idiJota imaš plaćati tekile i pivo, a ne ga dobiti....

Sram vas bilo oboje, ovako se svađati međusobno i usputno pljuvat po idiJotima....Mislim stvarno... Nema smisla....

I sad mi baš pade napamet ona stara iz osnovne škole: Ko se tuče taj se voli..... Errrrrrr, get a room you two :lol:
get a room, you 4... :P
ja nist ne kontam!! jel se to vas dvoje stvarno svađate??
PuKoTiNa

Oh, a i ti bi se pridružio? :D
A sad svi makac s ovog glupog offtopica i na cugu u Ex. Dasvidanja. :bleh:
aethur

moj dignitet

Ispričavam se na selektivnom kvotanju no ono što sam htio reči je slijedeće:

PREDLAŽEM DA SE OSNUJE SLUŽBA ZA ZAŠTITU "DIGNITETA" RIJEČI DOSTOJANSTVO!

Osim naravno ako niste mislili na DIGNITET kao skračenicu od (Digni me teta)?! :D
i onda ja dobivam pm-ove od admina kao spamer
mali_ivica

Osim naravno ako niste mislili na DIGNITET kao skračenicu od (Digni me teta)?! :D

Auuu... kad ovo pretočimo u očenaše i zdravomarije ;)
zlusch

mali_ivica

Auuuu... odokativno 15 ? Može?
mali_ivica

zlusch

mali_ivica

Auuuu... odokativno 15 ? Može?

Da sam sklon nošenju haljina i kićenju zlatom, ne bi se ti meni izvukao bez neke opipljive troznamenkaste cifre....
zlusch

Da sam sklon nošenju haljina i kićenju zlatom, ne bi se ti meni izvukao bez neke opipljive troznamenkaste cifre ....

100€ (sto eura) ? :D mislim pošto je opipljiva...
Monstrum

jel te smijem zvati mujo, hehe LOL LOL LOL
vi ste ste svi zloo, ja se probudim želim na miru samo da se otrijeznim, ali ne tu neki mi rade oftpoice po forumu i mom topicu, ja gdje se svađam tu s mijom, koji uzgred rečeno nitko od vas nije jučer bio u excaliburu, pa sam od tuge morao popiti previše tekila i k tome see s tinom napiti, okej pukotinom, koji uzgred rečeno, dobro pije, i raditi sranja putem kući, zagubit se negdje i doći fino kući spavati,a li ne ujutro me mora netko u 6 ujutro budui, kada samo želiš da te mamurluk prođe i onda te još napadaju zbog digniteta ili ustaških simbola u kršćanstvu i zbog toga što ogovaraš, a ne ogovaraš nikoga.... a dosta
spavat
mali_ivica

aethur

moj dignitet

Ispričavam se na selektivnom kvotanju no ono što sam htio reči je slijedeće:

PREDLAŽEM DA SE OSNUJE SLUŽBA ZA ZAŠTITU "DIGNITETA" RIJEČI DOSTOJANSTVO!

ne deri se
Ja cu rezimirati ovaj topic za sve normalne ljude kojima se ne da citati ga od pocetka...

Dakle, aethur, poznatiji kao Milan, silno bi htio biti cool, ali nije...
Silno bi htio biti pametan, ali nije...
Silno bi htio biti Bob Dylan, ali nije...
Kaze da je tonya cmizdravo deriste pa se bas na nju okomio kako bi se osjecao mocno, ali cak ni u tome nije uspio...

Bravo Milane, pravi si debil i ja ti na tome cestitam...
dakle ovo su didaskalije
Circa

Ja cu rezimirati ovaj topic za sve normalne ljude kojima se ne da citati ga od pocetka...

Dakle, aethur, poznatiji kao Milan, silno bi htio biti cool, ali nije...
Silno bi htio biti pametan, ali nije...
Silno bi htio biti Bob Dylan, ali nije...
Kaze da je tonya cmizdravo deriste pa se bas na nju okomio kako bi se osjecao mocno, ali cak ni u tome nije uspio...

Bravo Milane, pravi si debil i ja ti na tome cestitam...

Hvala, Circa, kada je od tebe, znaš da uvijek sve cijenim.
tonya

PuKoTiNa

narafski!! :D bring it XD
A, shto se cuge tiche, od svih paunova shto su se po ovome topicu shepurili i nadimali sa nekakvim obechanjima o cuganju, jedino smo ja i Milan/Dylan/Aethur ostali dosljedni... :P
PuKoTiNa

tonya

PuKoTiNa

A, shto se cuge tiche, od svih paunova shto su se po ovome topicu shepurili i nadimali sa nekakvim obechanjima o cuganju, jedino smo ja i Milan/Dylan/Aethur ostali dosljedni... :P

Uf... i bilo je dobro...
aethur

PuKoTiNa

tonya

PuKoTiNa

Uf... i bilo je dobro...

a ja kao nisam pijo smećadi jedna? jebite se neću više nikad pit savama :D
Kako se onaj klinac u Simpsonima smije...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Tagovi