aethur vs. tonya
Ona meni ne može oprostiti što sam ju pobijedio u Tekkenu 4 (šest puta) i zato me stalno napada. Tonya, reci što imaš za reći.
Forum

tonyaOk, ono prvo je značilo da si izrekao neku nebuloznu glupost. A drugo, jer si vjerojatno izvalio još nebulozniju glupost!!
![]()
Osim toga, kako i sam kažeš, lijen si.
Puno piješ.
Nisi me pobijedio 4 puta u tekkenu.
Spamaš forum.
Zoveš me Mijo.
Drzak si i bezobrazan.
Morala sam ići pješke kući kad te Ivana vozila.
Još...?

Monstrum
e Tonya jel te smijem i ja zvat Mijo, baš mi to nekak slatko![]()
aethur
Ali mi Dylana ne diraj. On ti nije ništa skrivio.

aethur
Monstrum
NE MIJEŠAJ SE!
Nemoj i ti molim te... Hehe...
tonyaaethur
Monstrum
NE MIJEŠAJ SE!
Odakle si ti ispao?Nemoj i ti molim te... Hehe...
Možeš me zvati Mijo. Ali samo ako ćeš aethura zvati Milanom.

Ma vi ste svi idiJoti!!Monstrum
tonyaaethur
Monstrum
NE MIJEŠAJ SE!
Odakle si ti ispao?Nemoj i ti molim te... Hehe...
Možeš me zvati Mijo. Ali samo ako ćeš aethura zvati Milanom.
pa ja i zovem aethura milan nekad čak i milanče a znam mu i zapjevat "oj lane milane jabuko sa grane", znači smijem te zvat mijo, ok super![]()
aethur
Ja bi volio da mi je Bob Dylan djed. Ali ti, ti ćeš umirati u najstrašnijim mukama zbog ovoga. Mijo, pakao će te progutati. Ima da nahuškam malog ivicu na tebe.
Mene živcira kod tebe što si kao dijete. Malo, balavo razmaženo dijete i derište, kojemu sve mora biti po volji inače cmizdri i plače.
još si k tome i emo. Oni mali emotivni pederčići.
To si ti. Trebaš da se skuliraš Mijo.
tonya
I nisam ja Mijo!![]()

tonyaHmmm, Milan još nije idiJot, pa bih te molio da ne vrijeđaš ugledno idiJotsko društvo koje upada nepozvano u tuđe offtopic teme samo zato što Milan voli piti i kakati verbalno... Još jednom isprike zbog upada vođena al nijesam mogao ne komentirati....
Dosta mi je idiJota!
aethur
O tome ja govorim. Napala si sada Monstruma, čovjeka dobrog u duši, pametnog, poštenog građanina, prozivaš zbog spama.
To je notorna laž!!!
Ja nemam vremena kao što ti imaš. A šta ti radiš cijele dane? Ne znam tko dođe svako jutro i počne "joj boli me stomak, napila sam se opet".
Ok, studiraš, svaka čast.
Za rođendan sam rekao ne znam!! Pozvala si me dan ranije!!! Imam ja drugih planova.
I ostavi se Bob Dylana emocurice!!!
OligofreniDikobrazoid
tonyaHmmm, Milan još nije idiJot, pa bih te molio da ne vrijeđaš ugledno idiJotsko društvo koje upada nepozvano u tuđe offtopic teme samo zato što Milan voli piti i kakati verbalno... Još jednom isprike zbog upada vođena al nijesam mogao ne komentirati....
Dosta mi je idiJota!
![]()
aethur
I zapravo da. monstrume, iako si pošten građanin (skoro ko benašić, (poštenjačina nad poštenjačinama), radiš offtopic. Jer, ime topica je jasno: aethur vs. tonya.
Ne aethur vs. tonya vs. monstrum.
Ne aethur vs. tonya, a može i monstrum
Ne aethur vs. tonya, ubacite se svi.
Dakle. Nije ti mjesto tu. I ne zovi ju Mijo!
OligofreniDikobrazoid
Dosta mi je idiJota!
![]()
tonya
aethur
I zapravo da. monstrume, iako si pošten građanin (skoro ko benašić, (poštenjačina nad poštenjačinama), radiš offtopic. Jer, ime topica je jasno: aethur vs. tonya.
Ne aethur vs. tonya vs. monstrum.
Ne aethur vs. tonya, a može i monstrum
Ne aethur vs. tonya, ubacite se svi.
Dakle. Nije ti mjesto tu. I ne zovi ju Mijo!
Ovo ti je prva pametna danas.
aethur
možda tekila večeras to sredi.
aethur
Hvala. Ovo je tvoja prva lijepa riječ prema meni danas.
tonya
aethur
možda tekila večeras to sredi.
Duboko uvrijeđena i ja očekujem tekilu danas. Moj naklon.aethur
Hvala. Ovo je tvoja prva lijepa riječ prema meni danas.
I posljednja.
tonya
Psihopat i emo? Ti si shizofreničan. Dobro bi ti došao onaj psihijatar kojeg si namjeravao posjetiti. To bi ti bila rijetka mudra odluka u životu.
tonyaNu vidiš.... Ovakvo obraćanje je stvarno neprimjereno jednom rasnom promjerku idiJota..... Što sad? Jel ja smrdim il što?!?!?! Monstrum i ja nismo dovoljno dobri za vaš offtopic vi emo-dylanovski dedojebci i curički?
Još i ti!!
aethur
Ma kakvo je to ugledno idijotsko društvo? mons ti i circa?
PuKoTiNa
get a room, you 4...![]()

aethur
moj dignitet
mali_ivica
Osim naravno ako niste mislili na DIGNITET kao skračenicu od (Digni me teta)?!![]()
zlusch
mali_ivica
Osim naravno ako niste mislili na DIGNITET kao skračenicu od (Digni me teta)?!![]()
Auuu... kad ovo pretočimo u očenaše i zdravomarije![]()
mali_ivica
zlusch
mali_ivica
Auuu... kad ovo pretočimo u očenaše i zdravomarije![]()
Auuuu... odokativno 15 ? Može?
zlusch
Da sam sklon nošenju haljina i kićenju zlatom, ne bi se ti meni izvukao bez neke opipljive troznamenkaste cifre ....
Monstrum

mali_ivica
aethur
moj dignitet
Ispričavam se na selektivnom kvotanju no ono što sam htio reči je slijedeće:
PREDLAŽEM DA SE OSNUJE SLUŽBA ZA ZAŠTITU "DIGNITETA" RIJEČI DOSTOJANSTVO!
Circa
Ja cu rezimirati ovaj topic za sve normalne ljude kojima se ne da citati ga od pocetka...
Dakle, aethur, poznatiji kao Milan, silno bi htio biti cool, ali nije...
Silno bi htio biti pametan, ali nije...
Silno bi htio biti Bob Dylan, ali nije...
Kaze da je tonya cmizdravo deriste pa se bas na nju okomio kako bi se osjecao mocno, ali cak ni u tome nije uspio...
Bravo Milane, pravi si debil i ja ti na tome cestitam...
tonya
PuKoTiNa
Oh, a i ti bi se pridružio?![]()
A sad svi makac s ovog glupog offtopica i na cugu u Ex. Dasvidanja.![]()
PuKoTiNa
tonya
PuKoTiNa
narafski!!bring it XD
A, shto se cuge tiche, od svih paunova shto su se po ovome topicu shepurili i nadimali sa nekakvim obechanjima o cuganju, jedino smo ja i Milan/Dylan/Aethur ostali dosljedni...![]()
aethura ja kao nisam pijo smećadi jedna? jebite se neću više nikad pit savamaPuKoTiNa
tonya
PuKoTiNa
narafski!!bring it XD
A, shto se cuge tiche, od svih paunova shto su se po ovome topicu shepurili i nadimali sa nekakvim obechanjima o cuganju, jedino smo ja i Milan/Dylan/Aethur ostali dosljedni...![]()
Uf... i bilo je dobro...