.... tema je stavljena u -ljubav, romantika- nemojte da Vas to odbije, ne radi se o srcedrapateljnoj temi...
Veze iz interesa..
.... tema je stavljena u -ljubav, romantika- nemojte da Vas to odbije, ne radi se o srcedrapateljnoj temi...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
DanicaV
Nije mi normalno, ali ljudi, žene, djeca i starci su materijalisti i još štošta.
Mislim da sam ovu crticu već napisala negdje na portalu, ali ponavljam.
Mjesto radnje: Osijek.
Vrijeme radnje: prije nekoliko godina.
Radnja: voze se mama i kći autom i stanu u koloni iza tramvaja; mama pogleda u tramvaj i kaže - vidi kako je onaj dečko u tramvaju zgodan.
Odgovor pametne ćeri:
Kako dečko u tramvaju može biti zgodan?

ljubi
nikad nisam i nikada ne bih ušla u vezu zbog materijalnog interesa, iskreno nemam niti jednu frendicu koja je tako postupila..kvalitete svake osobe su u njoj a ne na njoj!![]()
_Jimmy_
ja sam to spomenuo i ne samo u ljubavnom smislu nego i šire ... i svi što smo ovdje je opet iz nekog interesa ...
_Jimmy_
ja sam to spomenuo i ne samo u ljubavnom smislu nego i šire ... i svi što smo ovdje je opet iz nekog interesa ...
masterzz
pa naravno da je osnovi preduvjet da imaš para jer ako nemaš nećeš ni vidjet određeni tip žena a kamoli da češ prozborit riječ il 2
inače taj uvjet a i dosta više (kao kakvu marke odjeće itd nosiš) ipak moderne curke (mislim na većinu) prakticiraju poprilično, pogotovo u većim sredinama a jako je mali broj onih koji to ne rade pa zbog toga dolazi do razvoda...
to sam pročitao u nekom američkom časopisu (dosta renomiranom)
masterzzpa naravno da je osnovi preduvjet da imaš para jer ako nemaš nećeš ni vidjet određeni tip žena a kamoli da češ prozborit riječ il 2
honey
ali slažem se da je svaka veza iz interesa...ljubavnog,materijalnog, da nisi sam, da imaš jaču osobu pokraj sebe...itd..
insomniaUopće nije stvar u tome što muškarci traže,jer su žene te koje kažu da,stvar je u tome da za određenu populaciju žena(danas puno veću nego recimo prije samo 20 godina)ako ne zadovoljavaš određene ekonomske kriterije nepostojiš.Ko tvrdi suprotno ili je imao jako puno sreće u životu ili je retardiran.
.. mislite li da je točno ono.. svoj svoga poznaje, tj. da bogatiji momci obično traže i takve djevojke, i obratno? i da li se djevojka, koja nema para, a ima bogatog dečka, obično smatra sponzorušom, tj. hoće li, i da li ljudi za takve cure obično misle da je s takvim tipom samo iz interesa.. ? iako se, možda, stvarno radi o ozbiljnoj ljubavi s njene strane?
tonisve veze su iz interesa.
netko hoce ljubav; nadje nekog ko mu ljubav moze pruzit. netko hoce sex; nadje nekog za to. netko hoce pare, nadje nekog s parama.
_Jimmy_
pa ima jako puno argumenata zato sam i napisao : "i šire"
kad s nekim u ljubavnoj vezi interes ti je upoznati tu osobu ,jer ti se sviđa iz nekog razloga, a sve u svrhu jer ti je interes nekada imati obitelj i djecu i biti sretna u tom pogledu.
na faksu se družiš s ljudima jer ti je interes saznati nešto novo kako bi položila koji ispit više ,na lakši način,dobiti bolju priliku ili čuti neku informaciju koja će ti izvući neku korist
ideš u šoping jer ti je interes nešto ...
izašla si na kavu s nekom osobom jer ti je u interesu druženje da ti nije dosadno ili nešto drugo ...
razlog boravka na forumu je jer imaš interes da se informiraš kako šta ima novo u gradu i da recimo djeliš mišljenja s ljudima ...
itd itd ...
kopile
insomniaUopće nije stvar u tome što muškarci traže,jer su žene te koje kažu da,stvar je u tome da za određenu populaciju žena(danas puno veću nego recimo prije samo 20 godina)ako ne zadovoljavaš određene ekonomske kriterije nepostojiš.Ko tvrdi suprotno ili je imao jako puno sreće u životu ili je retardiran.
.. mislite li da je točno ono.. svoj svoga poznaje, tj. da bogatiji momci obično traže i takve djevojke, i obratno? i da li se djevojka, koja nema para, a ima bogatog dečka, obično smatra sponzorušom, tj. hoće li, i da li ljudi za takve cure obično misle da je s takvim tipom samo iz interesa.. ? iako se, možda, stvarno radi o ozbiljnoj ljubavi s njene strane?
kopile
Pa mene je više djevojaka ostavilo a puno mi uopće nije dalo šansu jer nisam zadovoljavao njihove ekonomske kriterije.
MacaPapucharicaKhm, ti si jedna nepopravljiva polu-pedofilka i tebe ne bi trebalo pitati za ovakve stvari pošto je tvoj idealni dečko još daleko od zaposlenja
da mi je mlad, na pocetku faksa (ako uopce studira), bez auta, s praznim friziderom, al s puno duha, volje za zivotom i entuzijazmom!!!i eto ti savrsenstva!!!![]()
Pa trajalo koliko trajalo, zivi danas!))
OligofreniDikobrazoid
jedan citat od čovjeka koji zna sve:
"...Voleo je lepu al sirotu
Uzo bi je samo da je znao
Voleš jednom u životu
Sad bogatu il sirotu
To ne bira pamet
Nego srce..."
kopile
Romantika itekako još postoji samo je problem što danas (bar po mom iskustvu)ima puna više romantičnih muškaraca nego žena.Uglavnom žene su u vezama 10X proračunatije ,perfidnije i licemjernije od muškaraca.
OligofreniDikobrazoidKhm, ti si jedna nepopravljiva polu-pedofilka i tebe ne bi trebalo pitati za ovakve stvari pošto je tvoj idealni dečko još daleko od zaposlenja
![]()
A što se same teme tiče, (da se ne guram u offtopičare kojih ima ovdje dosta, jelte) jedan citat od čovjeka koji zna sve:
"...Voleo je lepu al sirotu
Uzo bi je samo da je znao
Voleš jednom u životu
Sad bogatu il sirotu
To ne bira pamet
Nego srce..."
honeyKakvo je to biranje kada se sve što imalo na nešto liči ponaša kao da je ubermensch.Ja tu nevidim nikakav izbor,to je isto kao da nekome tko kupuje novi auto za cca 100000KN kažeš da ima izbor,ima maunu a ne izbor.
a mi to mislimo za vas, u vezu ne možeš uletiti ako obje strane nisu "za"...
a i vi imate kriterije dakle i vi birate
kopile
honeyKakvo je to biranje kada se sve što imalo na nešto liči ponaša kao da je ubermensch.Ja tu nevidim nikakav izbor,to je isto kao da nekome tko kupuje novi auto za cca 100000KN kažeš da ima izbor,ima maunu a ne izbor.
a mi to mislimo za vas, u vezu ne možeš uletiti ako obje strane nisu "za"...
a i vi imate kriterije dakle i vi birate
kopile
Ne nego mislim na izgled.

kopile
Mene kao i ogromnu većinu muškaraca totalno boli kita dali neka djevojka koja mi se sviđa ima novaca,otprilike koliko muškarci gledaju na izgled pri izboru toliko djevojke(one koje na nešto liče napominjem opet)gledaju na novac.
kopile
Mene pitaš,pa nisam ja žensko to pitaj svoje prijateljice koje su sponze(ako imaš takve).
honeyTo što ti misliš da si zgodna neznači ništa,stavi sliku pa čemo prosuditi.A tu foru sa ambicioznošću sam čuo od djevojaka cca jedno 50ak puta,a to je ubiti eufemizam koji znači da nemora trenutno imati para ali da je vrlo izvjesno da će u bližoj budućnosti imati.Tako da je to isto sranje samo drugo pakovanje.Ti si u biti light izvedba sponze.
Ja sam zgodna, a ne gledam novac.![]()
jer tip koji ima jako puno novaca, nikad ne bih bila s njim, jer se ne bih osjećala sigurnom kraj njega ni sada ni za 10 godina, imam predrasude prema takvima.
ne mora mi tip imati love sad nešto previše,ali da bar vidim da je vrijedan, ambiciozan i da želi nešto u životu napraviti. to mi je dovoljno...
kopile
honeyTo što ti misliš da si zgodna neznači ništa,stavi sliku pa čemo prosuditi.A tu foru sa ambicioznošću sam čuo od djevojaka cca jedno 50ak puta,a to je ubiti eufemizam koji znači da nemora trenutno imati para ali da je vrlo izvjesno da će u bližoj budućnosti imati.Tako da je to isto sranje samo drugo pakovanje.Ti si u biti light izvedba sponze.
jer tip koji ima jako puno novaca, nikad ne bih bila s njim, jer se ne bih osjećala sigurnom kraj njega ni sada ni za 10 godina, imam predrasude prema takvima.
ne mora mi tip imati love sad nešto previše,ali da bar vidim da je vrijedan, ambiciozan i da želi nešto u životu napraviti. to mi je dovoljno...
bettyNije problem u mome ponašanju,nego je problem u vašem ponašanju(barem onih djevojaka sa kojima sam ja imao zlu sreću da imam ikakve veze).
mene ovaj misterij kopileta zanima vise od 8, kopile ajde ti meni reci,ja malo citam tvoje postove i i iz njih vidim da imas dosta negativan stav prema zenama. zasto je to tako?? jel te puno zena odbilo??mozda ti mi mozemo dati koji savijet,jer ako se ti prema curama ponasas kako tu pises onda imas velikih problema.

bettySkrivile su mi to što se prema meni ponašaju kao da nepostojim ili kao da sam govno(naravno ne sve, uglavnom one koje su mi se sviđale).Eto ukratko.
pa ti si pun nekog gnjeva i ljutnje prema zenama,preto
postavlljam da na sve gledas tako crno i da sve trpas u isti kos(mislim na zene).jos im i objasnis svoj stav do sitnih detalja o tome kako su sve lazljivice,kurve i sponzoruse,pa nije ni cudo da pobjegnu i onda ti njih strpas u istu grupu, i tako si u zatvorenom krugu.ne kuzim zasto toliko ne volis zene...sta su ti skrivile??
insomniaPa npr,prije cca 2 god sa jednom djevojkom sam se viđao par mjeseci,sve divno krasno,apsolutno po ničemu se nebi reklo da joj je novac bitan faktor,i onda ona ode na more i tamo upozna jednog dečka iz jednog prigradskog naselja,koji je naravno "situran" stambeno i što se tiče zaposlenja(usput da napomenem da je od te djevojke stariji 8god),i naravno ja bivam otkantan.Sličan scenarij sam doživio više puta.
malo ste ga stvarno zaglavili, on the road to offtopic..![]()
.. ono što mene zanima, @kopile, a o čemu je u ovoj temi zapravo i riječ, je jedan konkretan primjer (tvoj ili..) cure koja je dečka ostavila jer nije imao para!
kopile
insomniaPa npr,prije cca 2 god sa jednom djevojkom sam se viđao par mjeseci,sve divno krasno,apsolutno po ničemu se nebi reklo da joj je novac bitan faktor,i onda ona ode na more i tamo upozna jednog dečka iz jednog prigradskog naselja,koji je naravno "situran" stambeno i što se tiče zaposlenja(usput da napomenem da je od te djevojke stariji 8god),i naravno ja bivam otkantan.Sličan scenarij sam doživio više puta.
malo ste ga stvarno zaglavili, on the road to offtopic..![]()
.. ono što mene zanima, @kopile, a o čemu je u ovoj temi zapravo i riječ, je jedan konkretan primjer (tvoj ili..) cure koja je dečka ostavila jer nije imao para!
honey
insomnia
evo još jednog pitanja za sudionike rasprave (razgovor s jednom osobom na ovu temu me malo zapitao.. ) KOLIKO PRIMJEĆUJETE, recimo, KAD IZAĐETE VANKA.. KAKO JE NETKO OBUČEN..nosi li neku marku.. KAKO SE NOSI, ŠTO PIJE.. da li je to neko fancy piće ili.. KOLIKO VAM JE TO KOD OSOBE BITNO.. DA LI ONA MORA IZGLEDATI ''BOGATIJE''..? ne pitam bezveze..
DanicaV
insomnia
evo još jednog pitanja za sudionike rasprave (razgovor s jednom osobom na ovu temu me malo zapitao.. ) KOLIKO PRIMJEĆUJETE, recimo, KAD IZAĐETE VANKA.. KAKO JE NETKO OBUČEN..nosi li neku marku.. KAKO SE NOSI, ŠTO PIJE.. da li je to neko fancy piće ili.. KOLIKO VAM JE TO KOD OSOBE BITNO.. DA LI ONA MORA IZGLEDATI ''BOGATIJE''..? ne pitam bezveze..
Nebitno.
Osobe kojima je bitno kada, gdje i kako će biti viđene prepoznaješ iz aviona.
Meni su smiješni. I muške i ženske osobe samo što obično će muški rod za pokazivanje koristiti neki auto s dobrim zvučnicika, a ženski rod krpice, šminku, a uglavnom je efekat da izledaju kao papagajke koje koketiraju.
kopileNe ja to nisam nikada rekao, samo da ste 10X veći licemjeri,kukavice i materijalisti od prosjećnog muškarca(čast iznimkama).[/quote Pa da jesmo,,,I? Opet imamo najjače oružje na svijetu i možemo kako hoćemo i ti ćeš opet na kraju krajeva popasti za nekom od cupi koja će ti zavrtit mozgom...
....dakle,,,,,prepusti se dok si mlad....prejake smo buraz,,,prejake,,,,
DanicaV
Nebitno.
Osobe kojima je bitno kada, gdje i kako će biti viđene prepoznaješ iz aviona.
Meni su smiješni. I muške i ženske osobe samo što obično će muški rod za pokazivanje koristiti neki auto s dobrim zvučnicika, a ženski rod krpice, šminku, a uglavnom je efekat da izledaju kao papagajke koje koketiraju.
kopile
Pa naravno da nije navela,molim te koja će djevojka to navesti kao razlog,tisuću puta je lakše izmisliti nešto tipa da nismo kompatibilni ili da ja neznam što hoću i slične nebuloze nego nekoga pogledati u oči i reći mu da odjebe jer nema para niti će ih ikada imati.
betty
ne znam zasto bi takve zene izgledale kao papagaji i kokete. opet generailziranje. ja volim odjecu,i jeftinu i skupu, valjda kako netko odluci trositi svoj novac na nesto drugo tako ja na ovo,i neuređujem se zbog drugih nego zbog sebe. to je isto kao da ja kazem da onaj koga to ne zanima, ne drzi do sebe.
bettyne,ali vecina ljudi misli da zene koje vole odjecu,sminku itd su takve kako si ih ti opisala.
DanicaVbettyne,ali vecina ljudi misli da zene koje vole odjecu,sminku itd su takve kako si ih ti opisala.
O neeeeee, muškarci vole vidjeti lijepo odjevenu i decentno našminkanu ženu.
Ali trebaš čuti komentare kad vide one koje sam opisala i na koje sam mislila.
Evo jedan za primjer, jedan od kulturnijih: "Takva se kući ne vodi".
tamna strana
ja se ne moram briniti da ce me koja cura htjeti zbog interesa.....jer ovo malo kucerine što imam...i ovo malo zlatnine koje držim oko vrata....te ovo malo vikendice na moru....ne može biti dovoljan razlog da me netko hoce iz interesa.......a i tko želi imati decka koji je šofer....(oni vicevi da su šoferi najbolji jebaci su ipak samo vicevi ispricani kao takvi...radi zaštite samih vozaca).....![]()

sexyback
tamna strana
ja se ne moram briniti da ce me koja cura htjeti zbog interesa.....jer ovo malo kucerine što imam...i ovo malo zlatnine koje držim oko vrata....te ovo malo vikendice na moru....ne može biti dovoljan razlog da me netko hoce iz interesa.......a i tko želi imati decka koji je šofer....(oni vicevi da su šoferi najbolji jebaci su ipak samo vicevi ispricani kao takvi...radi zaštite samih vozaca).....![]()
Daa? A jedini vic koji "drži vodu" , a vezan za šofere je : Koja je razlika između šofera i pasa?
- Nikakva: i jedan i drugi spavaju u maloj kućici i jedu konzerve!!!![]()
sexyback
tamna strana
Daa? A jedini vic koji "drži vodu" , a vezan za šofere je : Koja je razlika između šofera i pasa?
- Nikakva: i jedan i drugi spavaju u maloj kućici i jedu konzerve!!!![]()
insomnia
hm, da.. zaboravih da su u Osječkom Unikomu dobre plaće.. još bi me netko iz interesa ženio na kraju..mislim, pa zar je bitna titula?
![]()
allein
Ja bih imao interesaČišćenje po kući i oko kuće - i još stručna i dobro plaćena osoba hiiihi
1step2far
Smetlari su dobro plaćeni, go for it.
Razmišljam o prekvalifikaciji.
Imat ćeš dosta ponuda za brak, ne brini.
Tako zgodna, a dobro plaćena.
insomnia1step2far
pa da, ionako sam se uvijek sekirala oko te udaje.. kako.. kada.. hoću li.. neću li..![]()
sexyback
insomnia1step2far
pa da, ionako sam se uvijek sekirala oko te udaje.. kako.. kada.. hoću li.. neću li..![]()
I tako je insomnia riješila krucialno pitanje svoje budućnosti...
...i nesanicu pretpostavljam![]()