Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic #101

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
DanicaV

Ukupno postova: 4765
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.11.2007. 21:02 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

8-cu nazvati idiotom bila bi uvrijeda za idiote.

Broj riječi u postu ne označava kvalitetu posta. Netko može bulazniti preko cijele stranice, da bi ispao što pametnijim, a na neke to čak i ostavi utisak pametne osobe. Provjereno, prijatelj je na pitanja u školi na koja nije uopće znao odgovoriti, napisao cijelu stranicu budalaština i uvijek dobio neki bod jer profesorica nije znala ni sama što čita.

To što sam obično na kava-druženjima ne znači da ne napišem što mislim, sviđalo se to drugima ili ne. Mali_Ivica i ja se ne slažemo oko mnogo čega, ali sam mu na listi legosa. Kažemo jedno drugom što imamo i idemo dalje. To se zove tolerancija. Zahvaljujući ovom portalu stekla sam nekoliko predivnih prijatelja i puno poznanika od kojih je većina "virtuelna" budući ih nikada nisam vidjela i vjerojatno neću, ali mi uredno pošalju PM u kojem stave do znanja da čitaju i neka samo pišem. Ljudi koji me znaju privatno a malo surfaju, pitali su me jesam li ja možebitno DanicaV i sva iskustva su vrlo pozitivna.

Danas sam od jedne osobe dobila 50 kikirikija (ne poznam osobu) i kada sam pitala zašto, odgovor je bio "ne volim kad netko sere po tebi".

Imam svoju glavu za razmišljanje. I kad nitko nije htio komunicirati s 8-com, komunicirali smo preko icq-a i od mene ništa o njemu nije otišlo u eter, za suprotno ne bih rekla.

Živio naš mučenik.
Nije dovoljno biti inteligentan. Postoji nešto što se zove kultura izričaja, dijaloga, socijalizacija, a to ne posjeduje ni u tragovima.

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.11.2007. 21:32 
Naslov:  

@danice....a kome se ti uopce opravdavaš kakva si osoba...oni koji te citaju i osobno poznaju....dobro znaju da si jedna sasvim normalna osoba.....a to što 50 ljudi nije u pravu kad kažu da je jedna osoba kreten....jeb ga.....sigurno su oni kreteni jer ne znaju o cemu pricaju.....
....no da nema blagoslova za takvog kretena....odavno bi ova prica bila završena......Cool

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
8

Ukupno postova: 1860
Post Postano: 19.11.2007. 21:49 
Naslov:  

DaniceV, sutio sam od ljeta.
Prvi put kad sam napisao nesto - u svom odgovoru prekrsila si prvo i jedino pravilo: "don't be evil"

Eto, ali eto, nek ti bude. Ti imas vise prijatelja, ti si uvijek redar, tebe zovu kao svjedoka na sud. Kad ides ulicom cvate cvijece i zuje zlacene pcele.
Tebe ljudi u selu zovu kad se kakva kavga zametne!

Samo, s kolikim se to motivom, kad si tako vazna i pametna pravdas jednom - idiotu?
Ja bih se zapitao, ono, da po sud, odrijesenje ili pokoru odlazim - bicu nizem od razine idiota.
Ono, svi te vole, salju ti kikiriki, koshpe... Gdje je problem?

Problem je u tome sto znas da sam jebeno u pravu, da si zbilja jedna odgovornijih za pijacno raspolozenje i da si glavni radio "bunar".

Znaju Danichini podanici za moje dusevne anomalije, pa ne vidim otkud ova uzbuna i dezuranje, citav dan si logirana na portal.

Kazem, meni se ne moras pravdati, a tvoji ti prijatelji jako dobro znaju o tebi. Vjeruj mi, sve sam vec napismeno dobio u PMovima, pa ne beri brige...

"Tvoji prijatelji" (zvuci kao da si kod Sanadera na zanatu bila, njemu su prijatelji bili od B.Aherna, preko A.Merkel do I.Gasparovica) znaju da svaki od tvojih 4 T postova ima tezinu i presudnu historijsku vaznost.

Mozemo zakljuciti da si postigla ogroman uspjeh okupivisi oko sebe copor klinaca koji od tebe uce o svijetu, covjeku, toleranciji i ostalome.

Ako je Ivana Brlic Mazuranic hrvatski Andersen,
a onda si ti sa svojih 4 T malih pricica nas Ezop.

Usta se mogu zacepiti, ali guzica ne.

Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 19.11.2007. 22:43 
Naslov:  

Druže Osmica...

Ja mislim da ja znam gdje je tvoj problem. Kao što si sam naveo, kazes da u 12 minuta ovdje napišeš više riječi nego što ih izgovoriš.

Dakle :

1. Socijalni život ti je 0 ( nula ) jer koliko vidim nemaš s kime komunicirati, vjerojatno nema puno ljudi koji su te spremni poslušati, a ovdje na forumu ipak prvo napišeš sve što želiš, a mi budale, eto čitamo to.

2. Povezano sa ovim pod 1, to što nemaš ljudi s kojima se družiš stvara tvoje konstantno nezadovoljstvo bilo čime što se događa u tvom životu i okolo njega. I onda to ispoljavaš, ili si barem redovno prije, ovdje na forumu.

3. Zatim, malo manje bitno ali ipak vrijedi spomenuti, svjestan si da si pametan i da imaš širok spektar znanja, no odmah sa time postaješ umišljen da tvoja mora biti zadnja i ona prava, i također obožavaš ljudima kontrirati, posebno onima koji ti "nisu sjeli"

4. I evo ovo ću navesti kao zadnje, prije si pisao kako nisi zadovoljan ovime što je ovaj grad postao, da ti je prije bilo bolje ( kada prije?! ) i slično, i prema tome sam mislio da si dosta stariji i da valjda znaš o čemu pričaš, no sada kada sam saznao da smo generacija si mi nejasan. Na koje si vrijeme mislio da je bilo bolje?

I to što neprestano navodiš da si Srbin, makar je to najmanje bitno, ti isto nije baš neki plus, kao da želiš prvo ljude uvjerite da vas svi ustvari mrze pa da se onda osjećaš kao žrtva.

Lega, imaš stvarno ispravnih komentara, duhovit si, pametan, inteligentan, ali imaš jedan veliki problem, moraš se socijalizirati, s time će doći i pristojnost i obraćanje ljudima sa poštovanjem, a ne vrijeđanje 10-15 godina starije osobe, koja je puno više prošla od nas.

Post Postano: 19.11.2007. 22:47 
Naslov:  

chaknoris je napisao/la :
8 je totalno u pravu.
Zanimljivo tko se našao prozvan suprotnim mišljenjem.
Likovi koji su kvazi liberalni, onoga trenutka kada im nešto nije po volji tada se pretvore u rulju dostojnu Divljeg zapada. Daj katran i perje. Ili još bolje Bibliju i uže.
I ajmo mu objavit ime i prezime. Pa nek vidi. Sve znamo...
I da zbilja je bio puno ugodniji forum dok smo jedni drugima tepali i gugutali. joj kako krasno, joj kako divno. Ne, samo ne neko suprotno mišljenje. A to što vrijeđa, pa to je virtualni svijet, čini mi se da se to malo previše osobno shvaća.

Chak, nitko ne spominje suprotno mišljenje, štoviše ja volim kada 8 iznese neko od svojih, koje se većinom križa sa mojima jer obožavam raspravljati i uvijek sam tu kada počne da mu protuargumentiram, oduvijek sam imao neslaganja s njime, i to većinom u mišljenju, a koliko je on tolerantan prema suprotnom mišljenju govori to što me je imao na ignore listi, vjerojatno mislivši nešto stila :"Ma šta da se ja raspravljam s njim, kada sam ja uvijek u pravu".
Nikada ga prije nisam vrijeđao niti nazvao idiotom, samo sam žustrije raspravljao s njime, ali sada je prešao granicu počevši vrijeđati ljude koje niti ne pozna.
Dakle nije stvar u tuđem mišljenju, jer on je jedini taj koji ne zna prihvatiti tuđe, stvar je u (ne)kulturi izražavanja, i poštovanja prema stavu ljudi. I stvar je u nepristojnosti.

Ukupno postova: 4765
Post Postano: 19.11.2007. 23:29 
Naslov:  

Osobu više neću komentirati. Napisala sam što sam imala. Ne postoji osoba kojoj bih se pravdala, a ne vjerujem ni u Boga.

Zaista ne znam tko mu je slao PM-ove. Ne očekujem to od ljudi s kojima se družim ili ne družim.

Kraj priče.

Ukupno postova: 2988
Post Postano: 20.11.2007. 1:12 
Naslov:  

DanicaV je napisao/la:

To što sam obično na kava-druženjima ne znači da ne napišem što mislim, sviđalo se to drugima ili ne.

da... samo problem nastaje kad drugi napišu ono s čim se ti ne slažeš.

Evil Poodingh

Post Postano: 20.11.2007. 1:26 
Naslov:  

Krivo, problemi nastaju kada netko napiše nešto s čime se 8 ne slaže...Pročitaj malo moje postove, znam da su dugački, ali mislim da bi mogla malo skontati situaciju...

Ukupno postova: 2988
Post Postano: 20.11.2007. 9:15 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la:
Krivo, problemi nastaju kada netko napiše nešto s čime se 8 ne slaže...

tad ne nastaju nikakvi problemi, već najčešće urnebesno zabavan post.

pokušaj ga shvaćat malo manje ozbiljno i doslovno, možda se koji put i nasmiješ.

CatCloe
Ukupno postova: 3252
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.11.2007. 9:31 
Naslov:  

Jeff Murdock je napisao/la:
Ne znam zašto se uprono izvlače pamet i inteligencija?
Problem 8 je kultura izražavanja.

Slažem se da je imao dosta kvalitetnih i pametnih postova.
Ali jedna od najvećih osobina pametnih ljudi je da šute kada nemaju ništa pametno za reći. I pametnim ljudima ne trebaju uvrede da bi argumentirali svoje tvrdnje.
amen. sve je rečeno.
ne radi se o gugutanju i potrebi za vječitim slaganjem na forumu (u tom slučaju stvarno ne bi služio ničemu) nego o načinu izražavanja.
vjerujem da bi svi oni koji staju na stranu osmicinog verbalnog proljeva (kako je to jednom netko predivno rekao) promijenili mišljenje u trenutku kada bi se oni našli na meti.
osobno mi je taj proljev svojevremeno stizao i na pm i mogu reći samo jednu stvar - bolesno.

Osječanin
Ukupno postova: 2492
Post Postano: 20.11.2007. 11:33 
Naslov:  Re: Offtopic #101

Vidim da osmica opet žari i pali ovim forumom Laughing

Evil Poodingh

Post Postano: 20.11.2007. 11:44 
Naslov:  

Poppy je napisao/la :

pokušaj ga shvaćat malo manje ozbiljno i doslovno, možda se koji put i nasmiješ.

pa znam ja da ima ljudi kojima je zabavno čitati izrugivanje i vrijeđanje...

toni

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 20.11.2007. 11:47 
Naslov:  

Poppy je napisao/la :

pa znam ja da ima ljudi kojima je zabavno čitati izrugivanje i vrijeđanje...

cuj, ima svakakih bolesnika..

Evil Poodingh

Post Postano: 20.11.2007. 11:52 
Naslov:  

Very Happy

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 20.11.2007. 12:33 
Naslov:  

CatCloe je napisao/la :
vjerujem da bi svi oni koji staju na stranu osmicinog verbalnog proljeva (kako je to jednom netko predivno rekao) promijenili mišljenje u trenutku kada bi se oni našli na meti.

Da, nas dvoje smo si stvarno gugutali na temama o vegetarijanstvu i istraživanjima na životinjama. I to nije bio razlog da ga s "friend" liste prebacim na onu drugu. Baš suprotno. Ne podnosim ulizivanje.

Eto, 8, svima si baš bezvezan, ideš im na živce, bezobrazan si, nemaš kulturu izražavanja.. a i dalje svi čitaju tvoje postove iako nisu prisiljeni na to i odgovaraju na njih.

Meni se više ne da ovdje prepirati kao dijete u vrtiću s ljudima koji drukčije mišljenje nazivaju zauzimanjem strana, a govore o toleranciji i razumijevanju dok s druge strane zagovaraju dvostruka mjerila. Sve to skupa me podsjeća na Crkvu, a kako mislim da je ista smeće povlačim se iz ove rasprave.

Prvi post ovdje sam napisala jer sam znala da će se to pretvoriti u ono uobičajeno "svi na jednog", a kad se već broje virtualni prijatelji da bi se pokazalo tko je veća faca, ajde da i ja dignem ruku.

Ako netko nije spreman ili sposoban da sam proturječi određenoj osobi, ima opciju "ignore" na ovom forumu i stvar je vrlo jednostavno riješena. Ipak, meni činjenica da on gotovo nikome nije na "ignore" opciji daje za pravo da zaključim kako vam je ipak zanimljiv, bez obzira što vam nije simpatičan.

Kako neki smatraju da su im socijalne vještine na visokom nivou, pitam se kako samostalno ne znaju riješiti svoj problem s određenom osobom.

Ja sam svoje rekla i mišljenje sigurno neću promijeniti, a sad olajavajte i mene i sve ostale koji ne razmišljaju kao vi, jebe mi se.

Skoči u forum: