Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???

Da cujem od Vas sto imate za reci
tamo sam zadnji put bila prije 4 godine :roll:
gdje je taj saund.....
TVRDJA OSIJEK
mariorhr

TVRDJA OSIJEK

ma jel nije to u belišću?
:clown:
Nije Sound..Šund je
meni tamo grozno.... ajd ona pivnica kad je neka blesava šarena ekipa... al ovo gore,,,, neee
u sound idu samo curice iz obliznjih gimnazija

Re: Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???

u soundu ti je super! ak voliš da te pijane gole maloljetnice zaljevaju pivom a klinci ti se prijete uz milozvuke dare bubamare ili u najboljem slučaju magazina
LOL od kada se u soundu puštaju cajke
Od nikad,sere Mladjo bezveze,u pivnici u podrumu domaca mjuza,gore u Soundu samo strana
Jel nisu u cajke strana glazba? :) :evil:

SOUND?!! Jao... u pivnici zna biti ok, ako imaš poveću zabavnu ekipu...ali inače...
UŽAS! Gore u soundu nisam bila odavno, a i nemam baš želju ići tamo... prije je bilo super tamo, ali eto raspada se polako sound opet...
A osoblje... :roll: Ima jedan odvratan konobar, koji se tamo u pivnici počeo derat na mene jer se nisam mogla pomaknit od gužve a on je "morao" pokupit jednu kriglu koja je stajala tamo na drugom kraju i tak da sam mu rekla da ću mu je dodat i dam mu tu glupu kriglu i on me pošalje u P.M. jer je to njegov posao :evil: IDIOOT!! I da ima i jedan 2. konobar koji mi nije vratio kusur!! Inače je simpa, ali onak!! Za te 2 kune sam mogla popit kavu iz Ness.aparata, a i ostavila bi mu ih da je rekao da nema sitnog a ne pravio se lud iliti nas pravio glupima...tako da mislim da je osoblje GROZNO!
A za vlasnika?? Za to mogu samo reći- 5 x P- poremećeni priglupi pedofilni pokvareni primitivac!!! :disgust:
E moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli,sto se tice konobara cijenim iskren odgovor ima ih svakakvih,a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas
@ mario. trazio si nase misljenje- dobio si ga. Ne razumijem cemu sad odjednom ovakav topic, ocito vam je promet opao ili slicno. Krive ljude pitas da bi ti dali ista drugo nego kritiku na racun sounda jer pak tamo (ako se ne varam) zalaze klinci. Idi bolje radi anketu po osnovnim i srednjim skolama.

@ mariorhr :evil:
Problema? Pa ajde de, kad ti kažeš... I da odavno meni znači više od godinu dana...
Jao da, da ima ženu i dijete... kao da ne znam :roll:
Žena mu je godinu dana starija od mene...
a detalje o tome kako sam došla do tog svog mišljenja ne ću reći, ali znaj da ne sudim olako, a to mišljenje o njemu dijeli samnom još puuno ljudi... a i mnogo njih bi ti i gore stvari reklo i o vlasniku i o soundu...
de ne serite toliko...sound je ok...iako ja tamo idem samo ako imam slobodan sat ili nesto slicno....i kako netko moze govoriti nesto o nekom kaficu ako tamo nije zalazio 4 godine???? meni je sve ok, jel me cisto boli k**** kakav je konobar (jedino ako nije neki mrgudan) i za mjuzu mi je svejedno.....a za cijene...pa i to mi je svejedno jer su svugdje manje vise iste....ako netko zeli nesto popiti, popit ce bez obzira koliko kosta, barem ja
tinka_7

de ne serite toliko...sound je ok...iako ja tamo idem samo ako imam slobodan sat ili nesto slicno....i kako netko moze govoriti nesto o nekom kaficu ako tamo nije zalazio 4 godine???? meni je sve ok, jel me cisto boli k**** kakav je konobar (jedino ako nije neki mrgudan) i za mjuzu mi je svejedno.....a za cijene...pa i to mi je svejedno jer su svugdje manje vise iste....ako netko zeli nesto popiti, popit ce bez obzira koliko kosta, barem ja

ovo je dokaz ovoga dolje.
aggy

Mladjo

u soundu ti je super! ak voliš da te pijane gole maloljetnice zaljevaju pivom a klinci ti se prijete uz milozvuke dare bubamare ili u najboljem slučaju magazina

Sound je daleko od onoga što je nekoć bio. Sada se u pivnici skupljaju klinci i nedozrela balavurdija, a gore, barem zadnji put kada sam bio, i nije toliko loše. No, ima u gradu mnogo boljih mjesta za izići.
aethur

tinka_7

ovo je dokaz ovoga dolje.
aggy

Mladjo

Sound je daleko od onoga što je nekoć bio. Sada se u pivnici skupljaju klinci i nedozrela balavurdija, a gore, barem zadnji put kada sam bio, i nije toliko loše. No, ima u gradu mnogo boljih mjesta za izići.

khm...dolje u pivnici nisam ni bila niti imam namjeru ici....ako ste vi imali iskustva s golim malojetnicima to je vas problem....ne zelim da se mene trpa u taj isti kos....a hvala bogu da ima boljih mjesta za izaci...mislim to nije potrebno ni govoriti
Ja isto nemam pojma gdje je to... Kaže netko Tvrđa?
Čudno, tamo sam u srednju išao pa nikad nisam čuo za to mjesto...
No, kako čujem od ljudi ovdje, bolje da ga i ne tražim :D
KOnobari su vrlo NEljubazni...i uveli su novo pravilo...."ne posluzuju ispod 16" nadam se da sada vise ne ce imatiproblema s golim maloljetnicama...slobodno svratie....sada je u soundu puuuuuno bolje XD
ne poslužuju šta ispod 16????
neki novi zakon uveden? ne kužim.... :roll:
pa navodno ne posluzuju...taj zakon je jucer valjda uvedem, samo ne znam gdje pise...dakle, ne samo da ne posluzuju alkohol (to mi je jasno zasto ne posluzuju), ali oni UOPCE ne posluzuju....mozda ce ti sada biti ugodnije tamo
mariorhr

E moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli
a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas

hmm... ako je vlasnik sounda onaj celavi visoki lik sto stoji vani ispred, onda cura definitivno ima pravo sto se tice barenja itd... jer koliko sam osobno puta bio svjedok tog barenja curica dok sam jos tamo izlazio... ajme...
ne zelim covjeku ovdje praviti neugodnosti ili nesto samo sam rekao sto sam i sam vidio
a vjerojatno zato su uveli da ne posluzuju ispod 16, jer vlasnik ocito ima neugodnosti s njima hehehe
Eto ja sam u pivnici svake subote i bude predobro....bude dosta klinaca ali bude i mojih godina imam 19 god....i pivnica mi je prvo mjesto za izaći! za sada
e da zaboravio sam jedini manjek te pivnice ja što im ponestaje krigli kada dodje gužva....ali sve ostalo je ok!
CvitaJUG2

Eto ja sam u pivnici svake subote i bude predobro....bude dosta klinaca ali bude i mojih godina imam 19 god....i pivnica mi je prvo mjesto za izaći! za sada

Kako da ti vjerujemo kada lažeš za godine?
ne laže cvita
Ja sam svaki dan u pivnici,i najjače mjesto za izači.klinaca uopče ne bude jer ispod 18god ne mogu ući unutra,tako da cvita sere...
zvonac1209

ne laže cvita

zvonac1209

Ja sam svaki dan u pivnici,i najjače mjesto za izači.klinaca uopče ne bude jer ispod 18god ne mogu ući unutra,tako da cvita sere...

Sve je rečeno.
aethur

zvonac1209

ne laže cvita

zvonac1209

Sve je rečeno.

ljudi dogovorite se tko laze, a tko ne
ej ljudi rođendan mi je jako brzo pa sam zato naveo 19 god. 11.2 točnije! A ti ako mi nevjerješ dođi pa provjeri.....
CvitaJUG2

ej ljudi rođendan mi je jako brzo pa sam zato naveo 19 god. 11.2 točnije! A ti ako mi nevjerješ dođi pa provjeri.....

11.2? pa ja cu dotad mozda umrijeti....ima dobrih mjesec dana do tad....ma salim se

btw. decko samo zeli brzo ostariti...hehe
pa ima...ali brzo to prodje...hehehe...ko kaže da želim brzo ostariti? :) kada sam bio mlađi to da ali sada sam sasvim zadovoljan s svojim godinama!
a ovo da dodje provjeriti govorio sam za sound tj. pivnicu dolje!
a i da odgovorim ovo da ima klinaca....vjeruj mi ima dosta...ali to su uglavnom cure koje dodju jer njih puštaju jer tamo koketiraju s čuvarima kao joj nemam osobnu pusti me unutra itd.....trebaš samo bolje pogledati
U Sound idem svake subote...nesjecam se kad mi nije bilo dobro tamo...prihvatljive cjene piva.
Jedino sto je bed...ako se nenade stol mora se guzvat
de cvita ne seri,tko koketira s čuvarima,ako su tebi klinci cure od 17god,onda si ti babac,hihihi....
sada ćeš za kaznu danas platit pivo.....
tinka jel i ti dolaziš u pivnicu????
hehehe, ako me nadješ može!
pa ako dođeš naći ću te...
sound.dobar i lijep prostor,ali očito gazda to ne zna iskoristiti,šteta...
ja sam svake subote u pivnici....kao što ću i danas biti!
zvonac1209

tinka jel i ti dolaziš u pivnicu????

tinka ne dolazi u pivnicu....Jel bi i htio da dodjem...mislim sto je jedna klinka vise-manje hehe
nije istina da nema nas ispod 18. ja imam 16 a od prošle godine idem u sound. dakle sa 15 sam ulazila.
mariorhr

E moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli,sto se tice konobara cijenim iskren odgovor ima ih svakakvih,a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas

e dragi moj... to što on ima ženu i dijete... to ne znaći apsolutno ništa.. ti ga oćito ne znaš.. je malo se sad smirio, ali prije... i ja ti to ne govorim zato jer ga znam iz prolaza... već ga dobro znam
laura_22

već ga dobro znam

Ali ti je hrvatski pravopis i dalje nerješiva enigma.
Frost

laura_22

već ga dobro znam

Ali ti je hrvatski pravopis i dalje nerješiva enigma.

Dobar!!!!

dobra je pivnica moze se zajebavat tamo,al oni redari brate mili,oke ljudi rade svoj posao al on izbacuje kak mu se kog svidi izbcait na semu,glupo pleses il skinio si etiketu s piva,inace oke
pivnica je postala jebeno sranje... u tri pičke materine... počeo sam tamo izlaziti otkad je otvorena... ma prestrašno... u dvije godine su digli cijene skoro 100% ( sa 8 kn na 15 kn... piva naravno )... točeno pivo je čisti lopovluk.... em je neko gadno razvodnjeno, em ti nasipaju dvije trećine pjene jednu trećinu piva... babmus im je neki odvratni kao da su tri mjeseca prdili u njega i sada ga poslužili... zaštitari su teški šupci... slučajno razbiješ flašu... al doslovno slučajno... i još sam kažeš da si ti razbio... i istjeraju te van... da ne pričam one jebene lampione/svjetiljke koje slučajno ako zaljuljaš dobiješ dobru jezikovu juhu u najboljem slučaju... što se glazbe tiče... teško sranje... odvratno... totalno su se pokvarili... i to jedino mjesto gdje si mogao izaći izričito na domaću glazbu su usrali sa nekim stranim sranjima... što se čuvara tiče... jednom prilikom je onaj ogromni bubi zakačio mog legu koji je normalno stajao.... i onda ga grunio šakom u glavu sam zato što je one predebel da normalno prođe... ma sranje-sranje-sranje... tamo nogom više neću kročiti...

Tagovi