Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
mariorhr
TVRDJA OSIJEK
ma jel nije to u belišću?

Re: Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???
od kada se u soundu puštaju cajkeRe: Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???
UŽAS! Gore u soundu nisam bila odavno, a i nemam baš želju ići tamo... prije je bilo super tamo, ali eto raspada se polako sound opet...
A osoblje...
A za vlasnika?? Za to mogu samo reći- 5 x P- poremećeni priglupi pedofilni pokvareni primitivac!!!

Re: Kako je u Soundu??? Mjuza, DJ, osoblje, cijene???
Problema? Pa ajde de, kad ti kažeš... I da odavno meni znači više od godinu dana...
Jao da, da ima ženu i dijete... kao da ne znam
Žena mu je godinu dana starija od mene...
a detalje o tome kako sam došla do tog svog mišljenja ne ću reći, ali znaj da ne sudim olako, a to mišljenje o njemu dijeli samnom još puuno ljudi... a i mnogo njih bi ti i gore stvari reklo i o vlasniku i o soundu...
tinka_7
de ne serite toliko...sound je ok...iako ja tamo idem samo ako imam slobodan sat ili nesto slicno....i kako netko moze govoriti nesto o nekom kaficu ako tamo nije zalazio 4 godine???? meni je sve ok, jel me cisto boli k**** kakav je konobar (jedino ako nije neki mrgudan) i za mjuzu mi je svejedno.....a za cijene...pa i to mi je svejedno jer su svugdje manje vise iste....ako netko zeli nesto popiti, popit ce bez obzira koliko kosta, barem ja
ovo je dokaz ovoga dolje.
aggy
u sound idu samo curice iz obliznjih gimnazija
Mladjo
u soundu ti je super! ak voliš da te pijane gole maloljetnice zaljevaju pivom a klinci ti se prijete uz milozvuke dare bubamare ili u najboljem slučaju magazina
Sound je daleko od onoga što je nekoć bio. Sada se u pivnici skupljaju klinci i nedozrela balavurdija, a gore, barem zadnji put kada sam bio, i nije toliko loše. No, ima u gradu mnogo boljih mjesta za izići.
aethur
tinka_7
de ne serite toliko...sound je ok...iako ja tamo idem samo ako imam slobodan sat ili nesto slicno....i kako netko moze govoriti nesto o nekom kaficu ako tamo nije zalazio 4 godine???? meni je sve ok, jel me cisto boli k**** kakav je konobar (jedino ako nije neki mrgudan) i za mjuzu mi je svejedno.....a za cijene...pa i to mi je svejedno jer su svugdje manje vise iste....ako netko zeli nesto popiti, popit ce bez obzira koliko kosta, barem ja
ovo je dokaz ovoga dolje.
aggy
u sound idu samo curice iz obliznjih gimnazija
Mladjo
u soundu ti je super! ak voliš da te pijane gole maloljetnice zaljevaju pivom a klinci ti se prijete uz milozvuke dare bubamare ili u najboljem slučaju magazina
Sound je daleko od onoga što je nekoć bio. Sada se u pivnici skupljaju klinci i nedozrela balavurdija, a gore, barem zadnji put kada sam bio, i nije toliko loše. No, ima u gradu mnogo boljih mjesta za izići.
khm...dolje u pivnici nisam ni bila niti imam namjeru ici....ako ste vi imali iskustva s golim malojetnicima to je vas problem....ne zelim da se mene trpa u taj isti kos....a hvala bogu da ima boljih mjesta za izaci...mislim to nije potrebno ni govoriti
Čudno, tamo sam u srednju išao pa nikad nisam čuo za to mjesto...
No, kako čujem od ljudi ovdje, bolje da ga i ne tražim
neki novi zakon uveden? ne kužim....
mariorhrE moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli
a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas
hmm... ako je vlasnik sounda onaj celavi visoki lik sto stoji vani ispred, onda cura definitivno ima pravo sto se tice barenja itd... jer koliko sam osobno puta bio svjedok tog barenja curica dok sam jos tamo izlazio... ajme...
ne zelim covjeku ovdje praviti neugodnosti ili nesto samo sam rekao sto sam i sam vidio
CvitaJUG2
Eto ja sam u pivnici svake subote i bude predobro....bude dosta klinaca ali bude i mojih godina imam 19 god....i pivnica mi je prvo mjesto za izaći! za sada
Kako da ti vjerujemo kada lažeš za godine?
zvonac1209
ne laže cvita
zvonac1209
Ja sam svaki dan u pivnici,i najjače mjesto za izači.klinaca uopče ne bude jer ispod 18god ne mogu ući unutra,tako da cvita sere...
Sve je rečeno.
aethur
zvonac1209
ne laže cvita
zvonac1209
Ja sam svaki dan u pivnici,i najjače mjesto za izači.klinaca uopče ne bude jer ispod 18god ne mogu ući unutra,tako da cvita sere...
Sve je rečeno.
ljudi dogovorite se tko laze, a tko ne
CvitaJUG2
ej ljudi rođendan mi je jako brzo pa sam zato naveo 19 god. 11.2 točnije! A ti ako mi nevjerješ dođi pa provjeri.....
11.2? pa ja cu dotad mozda umrijeti....ima dobrih mjesec dana do tad....ma salim se
btw. decko samo zeli brzo ostariti...hehe
a ovo da dodje provjeriti govorio sam za sound tj. pivnicu dolje!
Jedino sto je bed...ako se nenade stol mora se guzvat
sada ćeš za kaznu danas platit pivo.....
zvonac1209
tinka jel i ti dolaziš u pivnicu????
tinka ne dolazi u pivnicu....Jel bi i htio da dodjem...mislim sto je jedna klinka vise-manje hehe
mariorhr
E moja Vivian,ti ocito imas nekih problema,rekla si da u Soundu nisi bila odavno,a imas tek 19 godina,odavno si jedino mogla biti u osnovnoj skoli,sto se tice konobara cijenim iskren odgovor ima ih svakakvih,a sto se tice vlasnika ti ocito svaki kompliment shvatis nekako drugacije,zaboga covjek ima zenu i dijete,sto tebi ocito nista ne znaci da nekoga vrijeđas
e dragi moj... to što on ima ženu i dijete... to ne znaći apsolutno ništa.. ti ga oćito ne znaš.. je malo se sad smirio, ali prije... i ja ti to ne govorim zato jer ga znam iz prolaza... već ga dobro znam
laura_22već ga dobro znam
Ali ti je hrvatski pravopis i dalje nerješiva enigma.
Frostlaura_22već ga dobro znam
Ali ti je hrvatski pravopis i dalje nerješiva enigma.
Dobar!!!!