Ples po kuci (citaj: divljanje) uz dobru glazbu, pisanje pjesama i dnevnika, pracenje sporta, brinem se za bolesnog tatu, uskoro krecem na fitness, volim spremati kucu (mogla bih otvoriti obrt), ucim strane jezike i citam enciklopediju piva, surfanje po netu i druzenje sa zanimljivim ljudima...
Ako se sjetim jos cega, javiti cu se.
ničim... jer neam vremena ni disati...(fax me ubija) al ak imam vremena on da sam na netu ili sam negdje vani s legama .... da i navečer se uvailm u krevet slušam glazbu ili čitam neku dobru knjigu....
i ja isto!!! nas četvero se s vremena na vrijeme okupimo, naručimo pizzu i cijelu noć igramo dok nam ruke ne otpadnu!! i tak već par godina! čak smo nabavili posebne figurice
maa ja u slobodnom vremenu živciram klince-braću koji mi trče po kući; surfam po internetu; hmhmh, ah da! visim na telefonu s frendicom XD ; i kada se nađe vremena učim
igram novog managera do iznemoglosti. pošto je već dnohla vani nogoš se više neigra a za dvoranu se nema para. pratim sve moguće sportove poznate čovjeku, obilazim kladionicu skoro svaki dan. smrzavam se subotom u gradskom vrtu gledajuć debile. na netu sam koliko mi financije dozvoljavaju. pijem redovito svake subote nekad i češće. jedino što bi trebao raditi a ne radim je učenje.
....kad sam kod kuce, najcesce guram oblake za Madjarsku...
...trenutno, kao sto sam vec i prije spomenula, lovim deve po pustinji i prodajem mlade djevice beduinima...
radim jedan posao više iz koristi nego iz zadovoljstva.
drugi posao radim više iz zadovoljstva nego iz koristi.
studiram, ali ne učim.
volio bih gubiti dane na novom manageru, ali jedva skupim pokoji sat dnevno za izgubiti.
jednom tjedno odem u dvoranu na nogomet.
zadnjih mjeseci rijetko kartam, pijem, igram šah, rizik...
..mmm,,,čitam knjige,,,istražujem nešto što me zanima,,,,fines,,pilates,,,gnjavim psa, mamu i prijatelje,,,gledam filmove,,,igram igrice,,,,,i tako svašta nešta,,,
treniram fudbal u metalcu...al dosta je bilo tamo...idem nakon 9 god ove zime u Mursu...mal ovako se sprdat više,nego ozbiljno igrat...
onda igram managera naravno...
i tražim novu kladionicu...razočarala me derby kladionica onim računima od listića...
ja sam hiperaktivan stvor... osim što idem u školu, u slobodno vreme radim videe, crtam, pišem pjesme, priče ... pon-pet: škola, sub: tekma, nedjelja: učit učit! i onda sve ponovo .... xD
uglavnom kopam nos i pljujem po crkvi katoličkoj, tu i tamo se družim sa homoseksualcima i narkomanima, pijem s kurvama na kolodvoru, švercam se u tramvaju, pozivam lift i pobjegnem, pušim travu na prozoru i hračkam komšinici po opranom vešu, pokušavam otkrit gdje da uhvatim onu kokolino mečku da ju ispizdim, psujem kad osijek izgubi od belišća, potpisujem se po zidovima, na misi kradem pare iz košarice, aktivan sam u mladeži hadezea, šmrčem džointe, tučem se po birtijama, idem na gostovanja s kohortom, šaljem spamove sa ponudom za preparat za povećanje penisa, ne spuštam dasku u veceu...
uglavnom kopam nos i pljujem po crkvi katoličkoj, tu i tamo se družim sa homoseksualcima i narkomanima, pijem s kurvama na kolodvoru, švercam se u tramvaju, pozivam lift i pobjegnem, pušim travu na prozoru i hračkam komšinici po opranom vešu, pokušavam otkrit gdje da uhvatim onu kokolino mečku da ju ispizdim, psujem kad osijek izgubi od belišća, potpisujem se po zidovima, na misi kradem pare iz košarice, aktivan sam u mladeži hadezea, šmrčem džointe, tučem se po birtijama, idem na gostovanja s kohortom, šaljem spamove sa ponudom za preparat za povećanje penisa, ne spuštam dasku u veceu...
jasno, jezgrovito, zanimljivo i za popizdit od smijeha! evo ti kikoša
s obzirom da je gaap malo "stariji" forumaš, nije ni čudo da je to sve stigao napraviti!!!
ja se samo nadam da kad ja jednom dana dosegnem tu dob, da ću obaviti barem upola koliko je lega!!
zasad osobno ništ ne radim...
tj. toliko ništa ne radim da sam se prijavila ovdje i sad "serem"..
dakle, ja se bavim: "sranjem"!
Nemam slobodnog vremena, samo si s vremena na vrijeme uzmem pauzu za kavu, dok pregledam mailove i protrčim po forumu 031. I onda trk dalje. Dokle će tako biti, ne znam.
Uzivam u zivotu, ma sta zivotu, u svakoj sekundi - jer zivot je pre-kratak da bi se gubio na lijencarenje, zivciranje, tugovanje i ostale gluposti. Tak da u slobodno vrijeme radim sve sto mi padne napamet a cini me sretnim.
Kazu da je ljepota u oku promatraca, a ja mislim da je slicno i sa srecom.......
Ih šprehe dojč ko materinji, pomogla bih ti, ali ne ide...
Trenutno skupljam atome snage za posao koji ću mrziti. I iskorištavam seksualno svojeg dečka.
Studiram, pohađam tečajeve, radim honorarno, igram društvene igre, zabavljam curu, odlazim na vikendicu, igram skvoš, idem na paintball, idem na velike koncerte, vozim bajs, trčim, planiram skakat padobranom, skidam i gledam terabajte filmova i serija sa neta, čitam knjige, učim profesionalno igranje šaha...
fotografišem tu i tamo, surfujem po netu, radim neke veb sajtove, pizdim što moj sajt nije u funkciji, družim se sa djevom svojom, pijem svake subote kod tete bose i baš mi je kul.