| Autor |
Poruka |
|
trotoar Ukupno postova: 19 Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
ruprecht Ukupno postova: 66 Spol:  Nebitno
|
Posebno mi se svidja ovaj "dodatak" ideji - da uz originalne osjecke semafore imamo i "Zelenog Setaca" na plocniku kao oznaku za pjesacku... Fora, totalna. Nadam se samo da ce gradski oci ustrajati i zbilja originalnim semaforima "pokriti" cijeli grad te "Setacem" oznaciti sve pjesacke zone. Tako se stvara brend, a turistima ovu foru treba stalno "trubiti" kako bi se proculo... |
|
|
|
|
|
 |
|
akol Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Ideja mi se svida,jos jedna zanimljivost u gradu :! jos ovakvih stvari na treba  |
|
|
|
|
|
 |
|
exosječanka
Ukupno postova: 123 Spol:  Žensko
|
super ideja ,žao mi je što nema više takvih ljudi i više takvih projekata jer Osijek doista ima puno toga za pokazati ima puno toga što bi moglo biti brend,ima puno toga za ispričati o Osijeku. U biti tek kad odeš i Osijeka vidiš sve vrijednosti toga grada, ali i još puno,puno svega po čemu bi mogao biti prepoznatljiv, a nažalost nije.
Osijek je doista poseban grad,lijep,uredan ima povijest, a opet tako se malo zna o tome svemu!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Svaka čast na ideji!  Nadam se da ova inicijativa neće ostati samo na papiru.
Btw, nisam baš skužio hoće li i dalje tzv. 'crveni stajač' biti po starom ili će i njega promijeniti?
Ako će već i tog crvenog stajača promijeniti, predlažem da za motiv uzmu jednoga od napadača NK Osijeka. Neee, još bolje bi bilo staviti siluetu čestitog nam gradonačelnika Bubala. To bi pješake svakodnevno podsjećalo na činjenicu da im grad 'stoji'. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
 |
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
odlična ideja. malo razmišljanja i eto super promjene  |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ova vijest mi je uljepsala dan! Svaka cast!
Nadam se da ce to biti poticaj drugim kreativnim gradjanima! |
|
|
|
|
|
 |
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
konačno nešto dobro. bravo za ideju. |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
 |
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Jako dobro! Bravo! |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
 |
|
JERKO35 Ukupno postova: 59 Spol:  Nebitno
|
dobra ideja ..aj bar nešto daje prepoznatljivo..još samo da Areni promjenu ime..kod nas je Gradski vrt....de malo kreativnosti.. |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Odlična ideja, čestitam..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Super ideja... jedva primjetno, a efektno... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
 |
|
ruprecht Ukupno postova: 66 Spol:  Nebitno
|
Koliko sam skuzio iz teksta, "Setac" nece biti motiv samo na zelenom svjetlu, vec i na crvenom. Pretpostavljam da je tamo zamisljena crvena silueta en face, ali upit za administatore - imate li vizualno rjesenje "Crvenog setaca" da ga objavite? Zanima me kako izgleda, a cijela ideja je prilicno cool i odlican motiv, cak i brend Osijeka. Jos jednom - svaka cast i Tomislavu i Kresimiru. |
|
|
|
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|