| Autor |
Poruka |
|
Danchy
Ukupno postova: 53 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Žensko
|
Samo sam htjela reći da bi se svatko bolje osjećao u sebi godinama bližem društvu. Vjerujem da ni sedamnaestogodišnjacima nije zanimljivo biti okružen "babcima" od trideset +....kao što niti meni samoj ne bi bilo zanimljivo provesti subotu navečer u staračkom domu npr. i slušati recimo Kiću Slabinca, Vicu Vukova i njima slične... |
|
_________________ Frankly my dear I don´ t give a damn |
|
|
|
 |
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
imam pitanje- a sto je s onima koji imaju manje od 20?
|
Muski ispod 20 nikako, a cure samo ako su zgodne heheheh  |
|
|
 |
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Opaa, ajde super  I sviđa mi se što je određena dobna granica. Sigurno budem došLa jednom vidit kak to izgLeda  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
 |
|
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol:  Muško
|
Krivi mail sam naveo (zaboravih staviti točku) - ovo je ispravna adresa:
[email protected] |
|
|
|
|
|
 |
|
Razor Ukupno postova: 23 Spol:  Muško
|
što se tiče dobne granice svi znamo da to neće funkcinorati, cure koje obuku dopičnjak odmah će puštati neće ih se niti pitat za godine, al meni ne smeta  , svugdje su furali tu kao dobnu granicu pa je eto baš tako bilo.
što se tiče glazbe malo elektroničke glazbe neće škoditi, al s vremenom kontam da će počet i tamo cajke puštat pošto se najviše na njima zarađuje... |
|
|
|
|
|
 |
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Sve neki floorovi, undergroundovi, mainstreamovi, a jel taj pandur zna rvacki?  |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
|
 |
|
synthman Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
Warning, redneck alert!!!
ili na rvackom; Upozorenje, seljak na vidiku  |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sve neki floorovi, undergroundovi, mainstreamovi, a jel taj pandur zna rvacki?
|
je je ... a jos po gradu plakati za neke partije sa DJevima ... pa kad tamo naseru necega i nekih stracenica ... ja to nista ne razumijem |
|
|
|
|
|
 |
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
znaci ljepse bi bilo da pise komercijalni plesni podij i nekomercijalni plesni podij. Toliko sam navikao na rijec underground i sve sto ona predstavlja, da neznam zapravo kako bih ju preveo i dali uopce postoji prijevod.
Upisi u skole stranih jezika su u tijeku. Zelim vam puno uspjeha. <3  |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
 |
|
|
Ali se i slazem s vama. Ponekad stvarno znaju pretjerati. A i nije lako napraviti plakat bez stranih rijeci jer vecina Dj-a ima aliase na nekom od stranih jezika. Vec u startu si primoran koristiti engleski. PA se pokusava to kombinirati sa materinjim i dobijes cirkus. Ponekad to izgleda super, no u vecini slucajeva je cirkus.
Opet kazem da rijeci mainstream i underground nebi trebalo prevoditi, jer ne postoji zadovoljavajuc prijevod na hrvatskom. |
|
|
|
|
 |
|
|
pa cek, jel se engleski ne pocinje uciti u osnovnoj??? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
PA da, al ne kuzim kakve to sad ima veze s icim? :/ |
|
|
|
|
 |
|
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol:  Muško
|
Pošto 'podij glavnog strujanja' nije za mene vjerujem kako ću u četvrtak skoknut do 'podzemnog podija' da vidim kako će sve to skupa izgledati.
Ipak, 3kn/dcl piva za mene znači da je 0,5l Osječkog 15kn, a to mi je ipak malo previše za omiljeno pivo pa naglasak ostaje na onom "skoknuti do..."!
Ne znam šta su se svi uzjebali oko dobne granice kad je jasno da to nakon uvodna dva-tri tjedna uopće neće funkcionirati. Također ovo oko uvođenja cajki je nekako logičan slijed, ali to prvenstveno ovisi o vjernosti/privrženosti klijentele. Toliko se svi bunimo oko cajki, a ne vidim jedan dobar razlog zbog kojeg bi bilo koji klub prešao na cajku, osim u slučaju (iznimno) lošeg poslovanja, a to opet znači da nema ljudi. Pošto je svima cajki navrh glave, očito da se to u Panduru neće desit!
Moja jedina "zamjerka" je uređenje kluba. Jel se ne može u ovom gradu napravit kvalitetan, urbani klub koji ne koketira sa šminkom i nije nasred Tvrđe?
Bilo kako bilo, da me se ne shvati krivo- podržavam otvorenje nove birtije, pohvaljujem trud vlasnika i nadam se da će vrijeme pokazat da je Pandur jedno urbano mjesto za odličan vikend provod! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
raznovrsnost tj osebujnost i originalnost evenata ce sprijeciti cajke da prodru. raznovrsnost kako underground stilova tako i na mainstream flooru. jbg ako bude samo jedan idiotizirani dj koji ce svaki put pustat love don't let me go kao u bastionu mozete pakovat torbe  |
|
|
|
|
|
 |
|
babilon
Ukupno postova: 32 Spol:  Nebitno
|
|
|