NK OSIJEK

Kultura, zabava, sport, hobby

NK OSIJEK

eo prelistah forum i ne nađoh nigdje topic u kojem bi svatko mogao napisati aktualnosti vezane uz naš klub, prokomentirati igru i rezultate, navijanje, ukratko sve zanimljivosti s nogometnog terena i tribine, te iz medija. ovo bi zapravo trebalo biti objedinjavanje svih pojedinačnih topica o nk osijeku.

počela je i nova sezona. ždrijeb nam je u prvom kolu donio novog prvoligaša, croatiu iz sesveta koja će ove sezone sve svoje protivnike ugošćavati na stadionu kamen ingrada u velikoj. na otvaranju sezone usran teren, usran sudac i usrana igra, završilo je 1 : 1 zahvaljujući golu babića u sudačkoj nadoknadi. croatia je bila bliže pobjedi uz više zrelijih prigoda. sudac - katastrofa - trebao je isključiti barem dvojicu naših (todorčeva i smoju), a nama nije dosudio čisti penal. kohortaša oko 150 - 200, dosta dobro navijanje u prvom poluvremenu, u drugom pod utjecajem katastrofalne igre navijanje jenjava. ljudi je na cijelom stadionu bilo jedva 1000 (možda).

druga utakmica dovela nam je u gradski vrt ljute rivale, vinkovačku cibaliju. lijepa atmosfera, oko 4000 ljudi, dobro navijanje s jedne i druge strane (oko 200 ultrasa). novost je selidba kohorte s istoka na jugoistok, ponajviše zbog želje da se navijanje lokalizira i da se odvoji od ostatka raje na istoku. ta se ideja realizirala još početkom stoljeća, ali zbog premalog broja kohortaša živjela je samo jednu sezonu. zadnjih godina broj se počeo povećavati i to je jučer rezultiralo lijepim brojem kohortaša u kopu (oko 400). kakva će biti budućnost ostaje za vidjeti, posebno kada nam u goste dođu manje atraktivni protivnici. jučer sam bio na istoku gdje je u par navrata stara garda stvarno dobro povukla navijanje i sve u svemu je izgledalo vrlo dobro. tekma u prvom poluvremenu dosta slaba uz malo prilika i jedan gol koji je djelo jednog od trojice debitanata, sve odreda mladaca iz naše škole nogometa, miličevića. mali jugović, kojeg osobno znam (radi budale od nas na srednjiki :) ), odigrao je vrlo dobro na poziciji zadnjeg veznog, iako mi nije jasno zašto nije bio istureniji jer ima brzinu i odličnu tehniku. lijevo krilo je igrao mile škorić, u prvom poluvremenu malo uplašen, igrao previše prema nazad i premalo probijao bok ali ga je ilija u drugom poluvremenu gurnuo više naprijed i nije izgledalo loše. drugi gol zabio je babić iz penala, neobjašnjivo najlošiji igrač osijeka jučer, možda zbog činjenice što je igrao na poziciji zadnjeg veznog (!?) a vida desnog beka. najveći plus mislim da je daljnja afirmacija naših mladih dečkiju i otkaz tuni vitaiću (konačno) koji je bio najveći uteg na nogama srednjeg reda prošle sezone. slijedi gostovanje u koprivnici.
LOL
...ne mogu a da se ne uključim u ovu već više puta prožvakanu temu...na utakmicu nk osijeka sam prvi put bio tamo negdje '87 kao klinjo od desetak godina...jasno da sam zavolio klub i da mi nikako nisu bili jasni vršnjaci koji su bili drukeri dinama,hajduka ali i zvezde...moram priznati da nikada nisam bio neki vatreni navijač i jasno da nisam kohortaš,ali ja sam tu na istoku uvijek spreman pružiti podršku klubu...mislim stvarati neke stereotipe o navijačima ipak ne stoje...pa nismo svi isti,mada neke kretenske ispade na tribini apsolutno ne podržavam(bacanje baklje na tartan stazu i sl.)Slažem se sa Mladjom da je trebalo otvoriti topic da se malo prate igre nk osijeka...pa ipak je ovo naš grad...
svaka cast osijeku na pobjedi,jos jedan slavonski derbi je nas :)

Re: NK OSIJEK

pacta conventaLOL kakva pišurija umro sam skoro od smijeha
ajd ti c/p
nismo svi regani na kohortin forum

Mladjo

pacta conventaLOL kakva pišurija umro sam skoro od smijeha

ja se isto valjam od smijeha

Da bi se mogao/la prijaviti, moraš se registrirati.
Registracijom, koja traje nekoliko sekundi, dobivaš ovlasti/mogućnosti koje neregistrirane osobe nemaju.
Prije registriranja/prijavljivanja, molim(o), prouči Uvjete korištenja i Pravila koja vrijede na forumu.
eo pročitah u današnjem glasu da nam naše gore list, nebrušeni dijamant osječke škole nogometa (LOL) josip milardović - cigo pojačava vinkovačku cibaliju. pa nek mu je sa srećom. i neka je njima sa srećom, trebat će im LOL
Rodjen u Osijeku, navijam za Dinamo ,što reć, volim i Osijek i Dinamo.
Samo mi na k....ide kad se usijane glave tuku i glume ko je veći hrvat.Eh jebeš naš nogomet.Premda sam veliki zaljubljenik.Davno sam prestao ić na utakmice.
Mladjo

eo pročitah u današnjem glasu da nam naše gore list, nebrušeni dijamant osječke škole nogometa (LOL) josip milardović - cigo pojačava vinkovačku cibaliju. pa nek mu je sa srećom. i neka je njima sa srećom, trebat će im LOL

čitam i ja i umirem od smijeha... kažu kako im je on želja već duže vrijeme! ali, jasno, takvu veličinu nisu mogli dovesti kad se sjete, godine su prošle... ali neka, sad je tu... odnosno, tamo (hvala bogu!). on im je valjda najveće pojačanje još od mirka cro cop filipovića. :)
DonQuijote

Mladjo

čitam i ja i umirem od smijeha... kažu kako im je on želja već duže vrijeme! ali, jasno, takvu veličinu nisu mogli dovesti kad se sjete, godine su prošle... ali neka, sad je tu... odnosno, tamo (hvala bogu!). on im je valjda najveće pojačanje još od mirka cro cop filipovića. :)

a čuj, uspjeli su napraviti igrača od konobara iz pete lige, ali mislim da bi od cige napraviti igrača bilo ipak previše
Meni je samo reprezentacija svetinja. Osijek simpatiziram
Meni je samo NK Osijek svetinja. Reprezentaciju simpatiziram.
(nekada sam išao i na gostovanja reprezentacije ali kad sam vidio kako stvari stoje, hvala lijepa. Za NK Osijek se živi, za reprezentaciju navija pred tv-om uz hladno pivo i krekere...
samo je NK Osijek veći od Boga, domovine, Tompsona, reprezentacije i Kohorte. Moj grad i moj klub!
gaap

samo je NK Osijek veći od Boga, domovine, Tompsona, reprezentacije i Kohorte. Moj grad i moj klub!

Dokaži :D
NinjaTurtle

gaap

opalit ću grafit šes sa šes paš vidit, ako je na gradskom pročelju istina je garant
gaap

NinjaTurtle

gaap

opalit ću grafit šes sa šes paš vidit, ako je na gradskom pročelju istina je garant

Što će točno pisati?
aaaa jebote,vode 2:0 i na kraju 2:2 ccc steta.
al ipak bolje nego lani, 5:1 za ZD
kyx

aaaa jebote,vode 2:0 i na kraju 2:2 ccc steta.
al ipak bolje nego lani, 5:1 za ZD

maestralna izvedba igrača osijeka, nakon vodstva od 2 : 0 uz čovjeka više na kraju jedva spašavamo bod. previše je takvih pizdarija već godinama. nešto nije u redu u njihovom mentalnom sklopu. tekmu su inače obilježila dva eurogola; babićev sa 35 metara lobom golmana za 0 : 2 (inače ovo mu je već treći gol iz tri susreta što ga čini najboljim strijelcem osijeka iako frajer igra zadnjeg veznog), te tomasova za 2 : 2 (stvarno se isplati pogledat). utakmica je igrana u šibeniku iako se do subote navečer nije sa sigurnošću znalo hoće li zadar ipak dobiti licenciju za stadion. na kraju je nije dobio a nebuloza je tim veća što su igrači osijeka odsjeli u hotelu u zadru i putovali u šibenik - na tekmu sa zadrom!?! :) u sljedećem kolu igramo u gradskom vrtu sa varteksom, kontam da bi mogla bit lijepa tekma s dosta golova.

p.s. karlo primorac je zabio ovogodišnji prvijenac. igrom je zaslužio gol već u tekmi protiv cibalije. bog mu da zdravlja, valjda će ova sezona bit manje stresna za navijače od prošle kad je on u pogledu. :)
posebno je dojmljiva golčina Tomasova. Mora se priznati
nije ni čudo sto ga je bilić zvao
Petar S

nije ni čudo sto ga je bilić zvao

Jel ga zvao za Sloveniju?

jučer odlična tekma protiv varteksa! vrlo dobra, na trenutke čak i odlična igra osijeka, solidan varteks, brojna publika (oko 5000, prešišali smo po gledanosti sve stadione u ovom kolu), ugodno vrijeme...sve je to vratilo nakon jako dugo vremena zadovoljstvo među navijače osijeka. stvarno se ne sjećam kad sam toliko nasmiješenih ljudi vidio nakon tekme. i moja ekipa je oborila svojevrstan rekord, naime skupilo nas se 11 za tekmu (prošle sezone nas je najčešće na ovakvim tekmama bilo 3 - 5). i to je ono što je najbitnije - ljudi se vraćaju u gradski vrt i stasaju neki novi klinci. baš ti klinci su jučer odigrali glavnu rolu u pobjedi osijeka. to je ono što sve navijače veseli; naši klinci, odrasli svi redom po osječkim kvartovima i na srednjici postaju osovina osijeka. dugo se ne sjećam kad je jedan naš dečko odigrao tako kao mali vedran jugović jučer (a tek je napunio 19).
prvo poluvrijeme je prošlo u dosta brzom ritmu s nešto više izglednih prilika osijeka, golom varteksa i jednim nevjerojatnim promašajem koji se neviđa svaki dan (naime majstor šolić je uspio nakon trka od 10-ak metara oči u oči s golmanom varteksa promašit gol za kojih pol metra - metar). varteks je zabio iz svoje jedine stvarno prave prilike koja to nije trebala ni biti. ali nonšalantnost osijekove obrane, koja je jučer za promjenu bila slabiji dio momčadi, dopustila je majstoru iz varteksa da se prošeće lijevim krilom od svojih 16 do naših 16 bez da ga je itko napao. majstor je nabacio, loptu je promašio stranatić i mujanović je zabio s 5 metara. ono što se dogodilo početkom drugog dijela nisam nikad još vidio u gradskom vrtu. primorac je neometano puca sa vrha 16-erca a lopta se OD DVIJE STATIVE!?! odbila u polje. iako je osijek cijelo vrijeme bio bolji i igrao začuđujuće brzo na momente polako se uvlačila nervoza uslijed nevjerojatnih promašaja i nevjerojatne sreće varteksa. ilija 15 min prije kraja baca sve u napad, uvodi malog prijića, hrnčevića i ofenzivnijeg lijevog beka kneževića te malog jugovića gura prema naprijed gdje ovaj popizdi. u par navrata je mali dodao loptu u stilu najvećih europskih playmakera. bez zajebancije i pretjerivanja. izjednačujući gol stiže u 82. minuti; nakon oštrog ubacivanja kneževića po zemlji nogu je samo podmetnuo prijić. delirij na stadionu, bolja i atraktivna igra tijekom cijelog susreta se konačno materijalizirala. istok se diže i prati kohortu koja je cijelu tekmu navijala. traži se pobjeda. a pobjeda nije mogla doći ljepšim golom. nakon ubacivanja s lijeve strane i spuštanjem lopte od strane primorca, miličević je u letu glavom zakucao loptu sa 16 metara u rašlje buahahahah (kako ovo lijepo zvuči LOL). sve u svemu, krasna večer u gradskom vrtu, slijedi gostovanje u maksimiru - sa zagrebom
da, stvarno je dobro bilo jučer, pogotovo na kraju. samo se ne bih složio da je drugo poluvrijeme bilo dobro i da je osijek dominirao, barem ne do zadnjih 10-ak minuta.

prvo je poluvrijeme osijek igrao vrlo dobro, mogao dati 2-3 gola iz igre, ali baš nije išlo. varteksa nije bilo nigdje, a ne sjećam se jesu li imali ikoju iole ozbiljniju priliku za gol, osim one bezvezne lopte koja je greška osijekove obrane.

drugo poluvrijeme mi se činilo da gledam neku drugu tekmu, jer je osijek prilično pao i uglavnom se igralo oko centra, s tu-i-tamo kojom napucanom loptom naprijed. istina, nekoliko sjajnih asistencija, samo što potencijalni strijelci nisu znali šta bi s loptom. nakon što sam izgubio svaku nadu da će osijek ozbiljnije otpucati do kraja, ilija vuče svoje poteze i donosi radost osijekovim navijačima! zadnjih 10 minuta je bilo odlično, pogotovo kad je pao drugi gol, nisam vjerovao da su preokrenuli rezultat!

a onaj promašaj primorca, od dvije stative... mislio sam da se takvo što može dogoditi samo u filmu uz specijalne efekte!

sve u svemu, isplatilo se otići na tekmu!
istinu zboriš u prvom dijelu drugog poluvremena nije bilo tako dobro kao u prvom poluvremenu ali veseli što su konačno ubrzali igru i guraju te malce u vatru. al u biti me najviše raduje povratak ljudi na stadion. samo da se to sve ne ispuše kad uslijede lošiji rezultati. pa jebote na prve dvije tekme, i to protiv cibalije i varteksa je bilo sve skupa oko 8,5 milja ljudi. prošle sezone protiv tih protivnika je bilo možda 4 milje.
p.s. fala bogu da se todorčev ozljedio ili koji već vrag i daj bože da više ne uđe ni minute i da se vrati u strumicu ili iz kojeg je već vraga
snimka osijeka na stv-u odma sada odma preporučujem!

samo da klincima daju da igraju, a primorac na posudbu u elektru :D

preokret kojim smo u prošlom kolu uspjeli pobijediti varteks dogodio se i u ovom kolu, nažalost protiv nas. iako smo u kranjčevićevoj (prva utakmica odigrana pod reflektorima, stadion dobio licencu) od 57. minute vodili 1 : 0 lijepim golom kneževića, zagreb je do kraja uspio doći do pobjede preko čuture u 75. (uz veliku nespretnost skendera kojem se lopta izmigoljila u mrežu) i vugrinca u 88. minuti (glavom sa 4 metra).
u nadolazeću nedjelju u gradskom vrtu gostuje hajduk. lijepa prilika da se stadion napuni i uzvrati se hajduku za prošlogodišnji poraz od 1 : 0 u sudačkoj nadoknadi kada nam je zabio sada već umirovljeni invalid igor tudor
nije nas Fortuna poljubila, ali lopta je okrugla, utakmica traje 90 minuta (plus sudačka nadoknada) i dat će dragi Bog da se ta nepravda ispravi uz pomoć dvanaestog igrača koji će sa poljudskih tribina zdušno bodriti naše bijelo-plave
sta ce na poljudu. bolje da budu na gradskom vrtu pa da ih igraci i cuju.
gaap

nije nas Fortuna poljubila, ali lopta je okrugla, utakmica traje 90 minuta (plus sudačka nadoknada) i dat će dragi Bog da se ta nepravda ispravi uz pomoć dvanaestog igrača koji će sa poljudskih tribina zdušno bodriti naše bijelo-plave

vrh :euro:

OBAVIJEST ZA NAVIJAČE: Osijek-Hajduk

Pozivamo sve generacije Kohorte kao i ostale navijače našeg NK Osijeka da nam se u Subotu (30.8.) pridruže na zagrijavanju za Hajduk koje će biti organizirano u prostorijama kluba navijača (bivša Vega)- s početkom od 18h. Uz snižene cijene svih pića, oko 20h moći ćete i nešto "prigristi", pa svakako navratite... :drunk: :gathering:
A u Nedjelju(31.8.) SVI NA JUGOISTOK Gradskog vrta, pokažimo kako smo preseljenjem na novu tribinu postali još snažnija i homogenija skupina! Radi stvaranja što ljepšeg vizualnog dojma, ponesite i šalove (tko god može). Na taj ćemo način najbolje pomoći voljenom klubu da se osveti Splićanima za prošlogodišnji poraz i ispuni naše želje! Utakmica počinje u 20,00h.

VIDIMO SE U ŠTO VEĆEM BROJU! (y)
A zašto ste se stisli na tu tribinu????
Zato što vas je malo pa da izgleda da vas ima puno ili???? Jer stvarno mi nije jasno, na istoku se lijepo sve vidjelo

Ne kužim, misliš na igrački kadar ili-? :lol:
Ako je tvoj upit vezan uz to, onda Višević...
Ajde lagano svi vi kvazi-kohortaši,odlešršajte u dvokoraku s ove teme!
Micki

Ajde lagano svi vi kvazi-kohortaši,odlešršajte u dvokoraku s ove teme!

sudeći po nazivu teme, ona nije namjenjena samo kohortašima, nego svima koji imaju štogod reći o nk osijeku.

i nisu kohortaši jedini koji navijaju za osijek. ja idem na većinu domaćih tekmi, na istok, navijam za osijek, posjedujem šal i dres, a nisam član kohorte!
Micki, gledajuci po tvojim godinama, na prvoj sam utakmici bio jos dok se ti nisi ni rodio, Osijek-Borac ( Banjaluka )1989. godine. Nisam Kohortaš, bio sam jedno kratko vrijeme, ali na kraju se nisam vidio u tome, no utakmice domace propustam samo ako je u pitanju neka visa sila, a nije mi strano niti zaletiti se na neko gostovanje, no kada me pitaju jesam li kohortaš kažem da nisam, jer nisam.
Nego, odakle ti pravo da onda ti, sa 4 posta, i 15 godina života, možeš nekome reći da odleprša sa teme.
danas hajduk pada!!

3.20 koef kod zderica :O
kyx

danas hajduk pada!!

Pada i tvoj listić :)
ima tko za posudit ulaznicu,vratim je nakon utakmice?
nake_rado

kyx

danas hajduk pada!!

Pada i tvoj listić :)

iiii pogodio sam :)
ali svaka čast na dobroj igri :wink:
Babić ne igra u Koprivnici,ima kartone

btw
kakvi se to huligani na utakmici Olimpija-Grafičar spominju?
ma popalilo se par baklji, valjda je ekipa kontala da ih neće ćopit na trećoj ligi. naime, par njih se okupilo oko olimpije mislim da se zovu II. stanica il tako nešto, bili su i na gostovanju u vukovaru. :D
kao što ste vidjeli od danas je krenila nova emisija "volim nogomet" što se baš nebi moglo reći s obzirom na današnju nazočnost utakmicama diljem hrvatske. osijek je konačno prekinuo neugodnu seriju od tri poraza remijem s rijekom na kantridi. iako su obje ekipe pokazale premalo ipak je osijek bio bliži pobjedi ali nedostajalo je konkretne završnice. rezultat 0 : 0. sljedeće kolo nam u gradski vrt dolazi šibenik. imperativ je pobjeda jer smo trenutno tek 10. s 9 bodova iz 8 tekmi. cibalia je druga LOL
Mladjo

cibalia je druga LOL

treća :bleh:
nego, dolazim sigurno na osijek- šibenik, možda moje bodrenje prekine loš niz :)
Novi stadion Bundesligaša Hoffenheima, sela u Njemačkoj sa 3 300 stanovnika. Stadion ima kapacitet 30 000 gledatelja, košta 50 mil. eura (to je cijena koju je Đapić htio platiti za ovu jebenu dvoranu u kojoj će se odigrati nekoliko utakmica u rukometu i doviđenja)

HOĆU NOVI STADION U OSIJEKU¨!!!!! :zid:

ja j***** nevjerujem ..mrtva njemačka i bundesliga :D
Osijek je u Unešiću nastavio igrati najbolje što zna... nagodinu nek igra u četvrtoj ligi, a nek te besposlene barabe koje se nazivaju nogometašima završe bar osnovnu školu i pošteno zarade novac na gradilištima ili naplaćujući parkiranje na ulici!
Ja nevjerujem da su izgubili danas, ajme, strašno.
A za ovo gore, ne treba njima novi stadion, nisu zaslužili igrom ni rezultatima, a nije ni građani zasližili dobiti stadion zbog iovako male posjećenosti.
btj unešić... di je to jbt????? 3. liga lolčina teška
cestitke osjecanima na odlicnoj predstavi danas!!!!

Svaka cast, samo tako nastavite... popravise mi raspoloznje odmah :P
Osječanin

Novi stadion Bundesligaša Hoffenheima, sela u Njemačkoj sa 3 300 stanovnika. Stadion ima kapacitet 30 000 gledatelja, košta 50 mil. eura

nemozes uspoređivati svijet i hrvatsku, na nekim stranicama sam nasao clanak kad je bila afera oko zagrebackog stadiona koji ce kostat neznam ni sam koliko 250 mil evra i onda su uspoređivali cuda moderne tehnologije, i njihovu cijenu i maksimirski stadion (tj neku od opcija)

uglavnom amsterdamska arena, novi stadion od zenita koji ce biti svemirski... i jos 10 - 15 nogometnih hramova, nitko skuplji stadion od 150 mil € a imaju svi svemirske mogucnosti, zatvaranje krova, pomivanje tribina, travnjaka, bezbroj izlaza .... bla bla uglavnom sve ono sto maksimirski nece imati nikad

uglavnom, mislim da osijeku netreba stadion od 30 000 vec mu je sasvim dovoljan neki os max 10 000 makar je i to puno, eventualno 2-3 puta u par godina na utakmicama dinama i hajduka bi bio pun i to je to... tako da...
Zapad gore samo smeta zadnjih godina :)
PsychoSoldier

btj unešić... di je to jbt????? 3. liga lolčina teška

VIDEO: ZAGORA - OSIJEK 2:1

Povijesni medij

Povijesni medij

Povijesni medij

Povijesni medij

Povijesni medij

Povijesni medij

Sa svih vidljivih strana "stadiona" makija i borovi, a deru prvoligasa :)

Osijek je falio i penal, inace Unesic je malo mjesto od nekoliko stotina stanovnika malo ispod Drnisa, od poznatijih zitelja iz toga kraja su Jakov Gotovac, Ivan Mestrovic, slavni umjetnici...
bekrija031

Osijek je falio i penal, inace Unesic je malo mjesto od nekoliko stotina stanovnika malo ispod Drnisa, od poznatijih zitelja iz toga kraja su Jakov Gotovac, Ivan Mestrovic, slavni umjetnici...

...još slavniji nogometaši grgas-grando i slični. majko isusova dotaknuli smo dno dna, brko se ove sezone izgleda počeo malo gubit, sve je veći jaz između starih i mladih u momčadi i ode sve opet u pizdu materinu. ne tako davno je u gradskom vrtu na početku sezone bilo protiv cibalie i varteksa po 5 000 ljudi. baš me zanima koliko će nesretnika poput mene biti u nedjelju protiv šibenika. sve ih treba mjesec dana po plaći opalit
nake_rado

Zapad gore samo smeta zadnjih godina :)

hehe istina,treba im dat da igraju na pomocnom terenu :D
ode Ilija

Ilija Lončarević više nije trener Osijeka. Nakon samo jednog remija u posljednja četiri kola te ispadanja od Zagore u kupu predsjednik kluba Branimir Glavaš odlučio je sve kazniti sa 3000 eura.

Trener tu kaznu nije prihvatio za sebe pa se vodstvo kluba slijedom statuta odlučilo zahvaliti Lončareviću na suradnji, a novim trenerom imenovan je dosadašnji pomoćni trener Tomislav Steinbrückner.

Novi trener premijeru će imati u Gradskom vrtu u nedjelju protiv Šibenika u devetom kolu Prve HNL.

još jedna blamaža osječkih nogometaša! kad se očekivalo da igrači zapnu svim snagama i razmontiraju šibenik na domaćem terenu da bi barem malo sprali ljagu iz unešića dogodilo se potpuno suprotno. osijek je poražen od šibenika 1 : 3. sramotna igra većine momčadi dovela nas je u situaciju da strepimo za ostanak u prvoj ligi. u biti nas nije pobijedio šibenik koji je organizirano prešao centar možda 5 puta već rijetko viđena traljavost osječkih nogometaša, a posebno uže obrane koja je dozvolila 3, malo je reći, smiješna gola. kohorta usprkos svemu odlična cijelu utakmicu. pojavio se i određeni broj funcuta, točnije njih 8 (osam). prosjedili su većinu utakmice. sljedeće nedjelje gostovanje u maksimiru. bože pomozi nam
ovo je puštena utakmica, kao protest na kazne...uprava i igraci su nazalost u ratu...
Evil Poodingh

ovo je puštena utakmica, kao protest na kazne...uprava i igraci su nazalost u ratu...

Dokaži ili ne pričaj gluposti!
Mladjo

sljedeće nedjelje gostovanje u maksimiru. bože pomozi nam

hehehe... nema tu više spasa... nagodinu u drugu ligu, klub će biti fino amaterski i oni koji vole i žele igrati nogomet, fino kad završi smjena na benzinskoj/naplati parkiranja/metlicama fino svi trk na stadion Grafičara. Stadion NK Osijeka fino asfaltom pokriti, bijele crte izvući i dvije tri kune po satu naplaćivati parkiranje. Više koristi nego od ove rupetine od kluba, dno dna, sramota, bezobrazluk i debilana!

Važno mi je bilo, s druge strane, čuti da se Kohorta i dalje u impozantnom broju nakuplja po tribinama, bolje da su na stadionu nego da, nedajbože, s drogom požele eksperimentirati ili da se tuku po parkićima. Sportom protiv droge!

Kohorta je zaista simpatična i zanimljiva u mojim razmišljanjima o psihološkom profilu navijača/kladioničara jedino me čudi da se nitko od njih nije dosjetio da bodrenje prvobitne zajednice iz svlačionice "našeg" nogometnog kluba zamijene podrškom sportašima koji imaju rezultate i koji doista promoviraju grad Osijek na najbolji način.

Večernji list
NK OSIJEK Gradsko poglavarstvo iščekuje zeleno svjetlo ministarstva
Osijek u pretvorbu, novi šef gradonačenik Matković

Autor: Dalibor Kasač

Objavljeno: 29. 09. 2008. | 21:22

Osječki prvoligaš vrlo brzo trebao bi krenuti Hajdukovim privatizacijskim stopama, u preoblikovanje u sportsko-dioničko društvo.

NK Osijek bi tako bio drugi klub u Hrvatskoj koji bi krenuo na tržište. Gradonačelnik Osijeka Gordan Matković najavio je kako se zeleno svjetlo iz Ministarstva kulture, znanosti i športa očekuje svaki dan.

– Kada država svoje vlasničke udjele prebaci na jedinice lokalne samouprave, konkretno na Gradsko poglavarstvo, procjenjujem da će Grad postati 80 do 85-postotni vlasnik. Iz primjera Hajduka vidimo kako je u tom slučaju odmah sazvana skupština i uspostavilo se novo klupsko vodstvo, pa kretalo u četiri kruga javnog oglašavanja za kupnju dionica – govori gradonačelnik Matković, ujedno i član IO NK Osijeka i jedan od njegovih dopredsjednika.

U tom slučaju bi gotovo izgledno bilo da se Matković prihvati predsjedničke funkcije u Gradskom vrtu. Međutim, ne treba zanemariti da će u travnju 2009. godine u Osijeku i Županiji biti novi izbori, čiji će rasplet također utjecati na raspodjelu utjecaja i moći u Gradskom vrtu.
Osječanin

Međutim, ne treba zanemariti da će u travnju 2009. godine u Osijeku i Županiji biti novi izbori, čiji će rasplet također utjecati na raspodjelu utjecaja i moći u Gradskom vrtu.

pičkumaterinu! a ja budala mislilo da je ovdje o sportu riječ!
jel gleda itko ovaj jad na tv-u? ccc
ovo je strašno, pa nedo bog da još i ispadnu
dinamo im se na pladnju ponudio...
Sljedeća je protiv intera kod kuće, ako onda ne krenu neće nikad.
ja sam negdje jednom čuo ili pročitao da se kada gubiš okrećeš napadanju da bi izjednačio. ali očiti nedostatak ambicioznsti, želje i nogometnog znanja rezultira konstantnim brukanjem iz tekme u tekmu a kraj izgleda nije na vidiku. nije sramota izgubiti od dinama, ali izgubiti valjda treći ili četvrti put zaredom u maksa imiru sa 1 : 0 a dnisi pošteno centar prešao je u najmanju ruku sramotno. gospoda je opet skinila gaće čim je prijeđena tabla osijek i kurčina im je kvalitetno utjerana. i to sve uz tako traljavu igru dinama da mi je bilo zlo gledat. ne vrijedi ništa steinbruckneru galamit cijelu tekmu uz aut liniju kad su ovi majstori beznadan slučaj. jesu šolić, babić i todorčev igrali danas? to samo pokazuje da nam se cijela igra svodi na napucavanje lopti na traljavog primorca. tako više nikad nikog nećemo pobijedit.

U momčad Osijeka vraća se Vedran Nikšić!
:yahoo: "Nakon višemjesečnog izbivanja s nogometnih terena u momčad NK Osijeka vraća s najbolji prošlosezonski strijelac Vedran Nikšić. Mladi bi igrač već sljedeće Nedjelje mogao konkurirati za sastav protiv Intera, a dobro je poznato kako je upravo ta utakmica 'biti ili ne biti' prvoligašu s Drave.."

Micki

U momčad Osijeka vraća se Vedran Nikšić!
:yahoo: "Nakon višemjesečnog izbivanja s nogometnih terena u momčad NK Osijeka vraća s najbolji prošlosezonski strijelac Vedran Nikšić. Mladi bi igrač već sljedeće Nedjelje mogao konkurirati za sastav protiv Intera, a dobro je poznato kako je upravo ta utakmica 'biti ili ne biti' prvoligašu s Drave.."

da...to će preokrenuti situaciju...
preokrenit će situaciju kupnja iskusnog lidera u sredini terena što se najavljuje zadnjih dana. konačno im je došlo iz dupeta u glavu da nijedna ekipa ne može funkcionirati bez playmakera. samo da ne zaseru i ne bace pare na nekog malera.
kupit će ti nekog "lidera" što je igrao u 2. ili 3. ligi tu u okolici...to je njima pojačanje...iako mislim da hrvoje kurtović (grafičar) je puno bolje rješenje nego todorčev i babić (dobro igra,al može ga se bolje iskoristit) na zadnjem veznom

Pojačanja su potrebna, ali u ovom trenutku nisu realna.
Dobar rezultat mogao bi doći isključivo igrom mlađih igrača, željnih dokazivanja! Nije potrebno spominjati kako su oni svoju kvalitetu nedvojbeno dokazali...uz Skenderovo iskustvo na golu... :P
--------------------Skender--------------------
--Luiz------Vida-------------Smoje----Vlaović--
---------Jugović----------------Vidaković--------
-----Hrnčević-----Knežević----Miličević-------
-----------------------Nikšić------------------------

Micki

Pojačanja su potrebna, ali u ovom trenutku nisu realna.
Dobar rezultat mogao bi doći isključivo igrom mlađih igrača, željnih dokazivanja! Nije potrebno spominjati kako su oni svoju kvalitetu nedvojbeno dokazali...uz Skenderovo iskustvo na golu... :P
--------------------Skender--------------------
--Luiz------Vida-------------Smoje----Vlaović--
---------Jugović----------------Vidaković--------
-----Hrnčević-----Knežević----Miličević-------
-----------------------Nikšić------------------------

tvoj sastav je u redu uz dva prigovora. bez obzira na kriminalnu formu, koje je dijelom uzrok stalno mijenjanje pozicije unutar momčadi, sastav ni u kom slučaju nebi slagao bez babića u igri. drugo se odnosi na ovo što sam već rekao; niti jedna ekipa na svijetu ne može funkcionirati bez kvalitetnog playmakera. nitko od ovih igrača to nije. znači to su igrači poput tomasova, posavca, mumleka, sharbinija, šafarića i sl. znači van sa hrnčevićem i pokušati naći i kupiti takvog igrača!
PREOBLIKOVANJE Očekuje se da će na sjednici u Splitu i formalno dati prethodne suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša
Nakon Hajduka u preoblikovanje kreću Osijek i Cibalija

Autor: Hina

U ponedjeljak 20. listopada 2008. Povjerenstvo za profesionalne športske klubove održat će u Splitu 13. sjednicu na kojoj će predstavnici HNK Hajduk izvijestiti članove Povjerenstva o okončanom postupku upisa i uplate dionica u postupku obvezatnog preoblikovanja.

Na sjednici će se razgovarati i o nastavku procesa obvezatnog preoblikovanja športskih klubova u športska dionička društva, jer je Povjerenstvo zaključilo da su ispunjeni uvjeti za obvezno preoblikovanje NK "Osijek" i HNK "Cibalia".

Očekuje se da će na sjednici u Splitu i formalno dati prethodne suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša.

U proces obvezatnog preoblikovanja ući će i ostali klubovi hrvatske nogometne lige koji za to ispune uvjete, a kako ističu u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, pored NK Osijek i HNK Cibalia i HNK Šibenik bi uskoro mogao započeti proces preoblikovanja što je i želja predstavnika HNK Šibenik.

Apeliram na sve navijače bijelo-plavih da im sutra ne bude lijeno protegnuti noge do stadiona i odreći se udobnosti vlastite fotelje radi utakmice Osijeka i Intera...klub nam se nalazi u velikoj krizi, ali mi smo ti koji mu moramo pružit ključnu podršku kako bi iz iste što prije izašao! NEMA SMISLA RAZMIŠLJATI O BUDUĆNOSTI I "VELIKOM OSIJEKU" iz dnevne sobe... :roll:
POKAŽIMO JOŠ JEDNOM SVIMA ŠTO JE MENTALITA OS :wink:
oop bijah danas na istoku,bome tuzan dan za nogomet,navijanje itd...
jako losa predstava bijelo plavih,kohorta u malom broju.
samo neznam jel ste od dosade poceli pjevat Oj Ano oj Anice,ne na kisu bez kabanice ? :D
al na kraju ipak sretan gol i 2:1
Utakmica slaba, Kohorta nikakva...jbt sjedim danas na istoku i lik do mene kaže: ajde danas bar dobro igraju!
Kontam si šta bi onda tek bilo da loše igraju...sve u svemu on i ja počeli nabrajat sve dobre ženske na Hrvatskoj javnoj sceni, komentirat vrle nan čerlidersice i tako to...ovaj podatak dovoljno govori o zanimljivosti tekme... :lol:
Ma gledao i ja, utakmica uspavanka, ali eto 2 ˝eurogola˝ i spas u zadnji čas.
Neznam baš da s ovakvom igrom mogu sesvete dobit.
Ako ima imalo soli u glavi Steinbruckner će prrotiv Croatie zamijeniti Barišića Miličevićem. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji i bolji. Prijić svakako bolje rješenje od KARLA THE SAINTA. A ovaj Luiz je solidan tehničar, čak malo previše ofenzivan za svoju poziciju...samo da je još malo krupniji...
Micki

Ako ima imalo soli u glavi Steinbruckner će prrotiv Croatie zamijeniti Barišića Miličevićem. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji i bolji. Prijić svakako bolje rješenje od KARLA THE SAINTA. A ovaj Luiz je solidan tehničar, čak malo previše ofenzivan za svoju poziciju...samo da je još malo krupniji...

Slažem se sa svime.
Nadam se još samo da će šušnjara bit malo sigurniji na golu.
Kao što većina vas to dobro zna, sutra u Gradskom vrtu gostuje nogometna 'velesila' Croatia (iz Sesveta:)- OBJEKTIVNO U ZAVIDNOJ POZICIJI S OBZIROM NA OSIJEK... :evil:
Mentalita Slavonaca zadnji put se baš i nije iskazala! Evo prilike da se to ispravi!
VIDIMO U ŠTO VEĆEM BROJU SUTRA NA TRIBINAMA! Nadam se da ćemo konačno moći gledati ono što ljudi nazivaju NOGOMETOM...TOLIKO... :roll:
Čini mi se da ponovno dolazim, nadam se puno boljoj igri, i naravno 3 boda :horse
ja sigurno dolazim
tekma je u pol 4?
stizem i ja...weee
Ajde neka nas bude...EKIPA ISTOK
ajde dečki osvjetlajte obraz i pojavite se u nekom pristojnom broju. povedite žene i čeljad :D ja ću vas pratit preko tv-a jer sam ugipsan već dva tjedan, taman kad imamo dvije tekme kući...jebiga
p.s. i nek napiše netko suvisli osvrt kad se vrati sa tekme
p.s.s. kykše, rado i ekipo tone vam usrani čelzi, liverpul kiks es
predobra tekma bravo nasi ... ima snimka golova na videoindexu
Mladjo

ajde dečki osvjetlajte obraz i pojavite se u nekom pristojnom broju. povedite žene i čeljad :D ja ću vas pratit preko tv-a jer sam ugipsan već dva tjedan, taman kad imamo dvije tekme kući...jebiga
p.s. i nek napiše netko suvisli osvrt kad se vrati sa tekme
p.s.s. kykše, rado i ekipo tone vam usrani čelzi, liverpul kiks es

jebo te gips,vratih se s tekme,bome bilo ok. osjeca se pozitivna atmosfera na stadionu,pali lijepi golovi,ma milina...

e i chelski je ovu pustio,ma zapravo nije lopta je kriva,sudac isto... mi prvaci ole
Zaboravih napisati...
Kohorta je organizirala put autobusima u Vinkovce u Nedjelju, 2.11 po cijeni 20 kn. Možete se prijaviti u prostorijama Udruge navijača danas i sutra od 18 do 22h. (prijavite se što ranije je moguće i u što većem broju! Ako već ne mogu oni na terenu, možemo mi na tribinama! :gunsmilie:

MOGUĆE JE JOŠ PRIJAVITI SE I DANAS (SUBOTA) OD 18-22h. PA TKO NIJE NEKA TO ŠTO PRIJE UČINI!

nadam se pobjedi u vk,ja riskiram kolokvij odlazeci tamo :lol:
POBJEDA... :drunk: :coolman: :yahoo: :serenade: :1st: :pivo:
Auuuuu sada Đapić i HSP-ovska ekipa mrze sve oko sebe.

Više nemogu reći da je klub u nezavidnoj situaciji, sa još 3 pobjede eto nas na 1. mjestu :)
Jimmy

nadam se pobjedi u vk,ja riskiram kolokvij odlazeci tamo :lol:

Isplatilo se...pre-"brutalno" gostovanjE, IZUZEVŠI POLICIJSKO PRIVOĐENJE
iskreno nisam mogao vjerovati svojim očima, još da nije bilo onih pacerskih poteza bilo bi 5 : 0 za nas. nakon što smo 7 godina zaredom gubili u vinkulji ovako uvjerljiva pobjeda - fenomenalno. sad treba nabit zadra kući.

definitivo je bilo prebolesno,a sto se tice igre,mislim da je ocit velik napredak u igri,i pohvalio bih barisica koji odlicno igra,uostalom ko i svi drugi
e a najbolje Štajco iz Petrijevaca,par ulica dalje od mene,sad kad mu skocim na prozor, DAJ DRES!!!!!!!
LOL
predobar onaj ZBOG TEBE SMO TO ŠTO JESMO!!!
svaka cast! :)

8 godina nismo spojili 4 pobjede u nizu a i očekuje se 800. gol u nedjelju!
Slavonci, ako ovo nije prilika za masovni posjet našem stadionu, ne znam kada će biti (koristite situaciju). Pustite sada jeftine priče: ZADAR, NEREPREZENTATIVNI PROTIVNIK ITD... Ljudi moji, mi smo pred vratima obaranja određenog rekorda, kakav god da je, a i očekuje se postizanje jubilarnog pogotka, kako piše u postu iznad! Od Ćirina vodstva nismo povezali 4 pobjede u nizu, a sama činjenica (barem za naš klub) zvuči pomalo imaginarno! Jedino će vaša podrška pomoći bijelo-plavima da pokažu stvarni kvalitet i potpuno se uzdignu na ligaškoj tablici! Zaboravite na toplinu vaše fotelje ili čega već, manite se HRT i njihovog nogometnog profita! Navijajte za Osijek svuda i u svakom trenutku, u pravom smislu te rečenice! Nedjelja, 15:30, vidimo se na tribinama Gradskog vrta! :wink:
Naravno da dolazim.
SVI SA ŠALOVIMA!
Svi vi koji ovo čitate a planirate doći na utakmicu protiv Zadra ponesite šalove Osijeka, radi stvaranja boljeg efekta. Koja god tribina bili (ISTOK ILI JUGOISTOK)! Neka se zavijore kao u dobra stara vremena :coolman:
JOŠ JEDNA POBJEDA!
:1st: :kicking: :kicking: :yahoo: :drunk:
Evo 4. u nizu, svaka čast.
Jedino mala zamjerka navijačima s istoka što su se probudili tek kod 3 : 0, ali svejedno, odlična utakmica uz odličan ambijent.
p.s. pozdravljam onih 13 navijača Zadra LOL
nažalost, na utakmici NISAM bio...jbg obaveze...ajde ako neko može neka malo opiše atmosferu, navijanje...slušo sam tekmu na radiu i dobro se čulo...ISPRIKE...
Micki

nažalost, na utakmici NISAM bio...jbg obaveze...ajde ako neko može neka malo opiše atmosferu, navijanje...slušo sam tekmu na radiu i dobro se čulo...ISPRIKE...

Više će o utakmici biti ujutro u članku na naslovnici.
Pozdrav!
ajd netko ak je bio u vž nek napiše kakav osvrt. inače utakmica je "završena" 0 : 0 prekidom u 82. min zbog magle, nastavka nema rezultat ostaje na snazi. prekinut je niz od 4 uzastopne pobjede ali bod protiv varteksa u gostima je odličan
Kohorte oko 90 ljudi. Navijanje dosta slabo, sukladno vremenskim uvjetima. U prvom poluvremenu uzdiže se poruka WS-ima: SAMO JE JEDAN GRAD NA DRAVI (za drugo ne znam.
Ukakmica takođe ništa posebno, malo tu i tamo koja šansa sve u svemu za što prije zaboravit...al bod nam je dobro došao nismo ni tolko loše igrali...neka...sada moramo dobit zagreb i na konju smo!

loše, loše...od početka se stisli, sreća da su se varteksovci pošteno ispromašivali. prema naprijed gotovo ništa, a svaku nadu u pobjedu ubio je ulazak primorca u VEZNI RED :D
Micki

Kohorte oko 90 ljudi. Navijanje dosta slabo, sukladno vremenskim uvjetima. U prvom poluvremenu uzdiže se poruka WS-ima: SAMO JE JEDAN GRAD NA DRAVI (za drugo ne znam.
Ukakmica takođe ništa posebno, malo tu i tamo koja šansa sve u svemu za što prije zaboravit...al bod nam je dobro došao nismo ni tolko loše igrali...neka...sada moramo dobit zagreb i na konju smo!

ajde momčino,mani se komentiranja i prekini mješati navijanje u temu o nogometu.
nevezano,samo radi ispravke netočnih navoda:
100tinjak ljudi,bilo bi nas i više da su svi uspjeli doći na stadion. navijanje na razini,jasno i glasno cijelo vrijeme. poruka samo je jedan grad na dravi,samo osijek danas slavi.nema veze s ws.
Bit ćemo šampioni dogodine.
Došao čika Ibriks iz Vrpolja.
wopa uopa :pivo:
eo jedna vijest s priprema u turskoj

Osijek 1 : 0 Shakhtar :)

mnogo smo jaki :D

Kad će više ta tekma s Dinamom ne mogu da je dočekam. Ako sad nije prilika da ih pobijedimo, onda stvarno ne znam kad će to biti, zato :whip:
za 7 dana!

danas u ŠI. bit ce gadno
biće jako gadno ak se ponovi predstava zadnjih sat vremena protiv rijeke. a dinamo nećemo dobit ni sada ni tko zna kada. i kad smo bili bolji nego sada nismo im bili ni blizu. još plus činjenica da sad moraju vijat ajduka pa će ako bude potrebno i suci obavit svoj dio posla. al eto nadam se da gadno griješim.
koji sport...???

Streetrace 402m za djecu

NK Osijek igračima duguje oko 3 miliona kuna!!!! :zbunj2:
eto pa ti sad očekuj od nekog ko igra u takvom klubu da nešto postigne negdje..........to ti je ko i u većini firma u Osijeku i Hrvatskoj danas........radim samo eto da mi ide staž..........katastrofa

koji kurac sam iso na utakmicu bokte mazo,idite u kurac i vi i vas nogomet,jebote zivot :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Preminuo legenda osječkog nogometa, Andrija Vekić.
Počivao u miru

Andrija Vekić rođen je 6. prosinca 1925. u Osijeku, gdje se školovao do 1942., kad odlazi u vojno-zrakoplovnu školu. Od travnja 1945., sedam je mjeseci bio vojnik Osječke brigade, po izlasku iz vojske završio je srednju školu, da bi potom bio zaposlen u Komunalnoj banci i knjigovodstvenom servisu LIO-a. Kao profesionalni trener stigao je u Nogometni klub Slavonija 1963. godine (tada dijela istoimenog gradskog sportskog društva, poslije Proletera a uoči NK Osijek), gdje je i umirovljen 1989. s nogometnim stažom od 26 godina i kvalifikacijom trenera-instruktora, trenera prvog razreda i višeg nogometnog trenera.

Nogometom se počeo baviti već u petoj godini života, a 1940. registriran je za osječki Hajduk. Poslije Drugog svjetskog rata, igrao je za najbolje klubove poraća u rodnom gradu, Udarnik i Bratstvo, a kad se Bratstvo fuzioniralo sa Slavonijom (1947.) nastao je Proleter za koji je Andrija Vekić nastupao sve do kraja karijere, 1958. godine. Iako je imao nekoliko primamljivih ponuda, izuzme li se kraće (četveromjesečno) razdoblje u Dinamu iz Pančeva, rodni Osijek nije napuštao. Uvijek je igrao kao napadač, s tim što je, za tri godine nastupanja Proletera u nekadašnjoj Prvoj saveznoj ligi, od 1953. do 1956., bio najbolji strijelac osječkog kluba.

Trenerskim poslom počeo se baviti 1960. u Proleteru, da bi, nakon jedne sezone za kormilom nogometaša Darde, '62 stigao u Gradski vrt gdje se godinu kasnije i profesionalizirao. Kao vrstan trener, imao je pozive iz drugih sredina, pa je, tako, 1972. i 1973. vodio Borovo, a 1975. i 1976. proveo je radć'i u dalekoj Libiji. Vratio se u NK Osijek '77 i radio kao trener sa seniorskom, prvoligaškom momčadi "bijelo-plavih" do 1982.

Tada, ustvari, počinje jedna od najvažnijih epizoda u životu Andrije Vekića posvećenog osječkom nogometu. Naime, utemeljio je i vodio Omladinsku školu u Gradskom vrtu, koja će postupno prerastati u prepoznatljivu Školu nogometa NK Osijek, tijekom tog desetljeća jednu od najkvalitetnijih na prostoru bivše države. U radu Škole, njegove su ideje uspješno sprovodili u djelo treneri Šaban Jasenica, Pavo Majer, Ivan Maras, Stjepan Čordaš, Ivica Grnja, Zlatko Stanković, Ljupko Petrović, Milan Đuričić i drugi. Tu školu pohađalo je nekoliko generacija, koje su iznjedrile vrhunske nogometaše, kao što su Davor Šuker, Goran Vlaovoć, Alen Petrović, Miroslav Žitnjak, Nenad Bjelica, Ilica Perić, Igor Cvitanović, Robert Špehar, Tomislav Steinbruckner, Miroslav Bičanić, Davor Bajsić, Dragan Vukoja, Zoran Kastel, Tomislav Rukavina...i mnogi, mnogi drugi, redom internacionalci i školovani igrači.

Tijekom igračke i trenerske karijere, Andrija Vekić primio je nekoliko značajnih nagrada i priznanja, među inima i "Trofej podmlatka" HNS-a za 1988. za velik doprinos u razvoju hrvatskog nogometa, a vrhunac svega je "Nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora -Matija Ljubek" za 2002., koju je primio siječnja ove godine u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, u društvu velikana hrvatskog nogometa.
ma naši nogometaši u HR trebaju igrati za tablu slanine i ako to zasluže onda im tablu treba razrezati na jedanajst jednakih djelova. Toliko o našem HR nogometu.

Osijek - Slaven = :zijev: :zijev: :zijev: (n) :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
kyx

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=6&ID_VIJESTI=109254

de nece mi on iz bosne odlucivat ko ce bit predsjednik

Ode Smoje u ajduka...

lufus

Ode Smoje u ajduka...

tolko o tome da iz osijeka ide jedino u inozemstvo
kada će na čelo NK Osijeka doći čovjek kojem je NK Osijek u srcu, a ne ljudi koji su otvoreni navijači Dinama ili Hajduka???
sedmi_patuljak

kada će na čelo NK Osijeka doći čovjek kojem je NK Osijek u srcu, a ne ljudi koji su otvoreni navijači Dinama ili Hajduka???

ja bi se prije pitao kada će na čelo NK Osijeka doći neka nestranačka, neovisna osoba?
dino_bno

kyx

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=6&ID_VIJESTI=109254

de nece mi on iz bosne odlucivat ko ce bit predsjednik

Naravno da hoce... cak i ako Bubalo nije zainteresiran - ovo mu je poruka. Pitam se samo koliko ce ova 'igracka' kostati proracun i nas gradjane grada Osijeka?
A suska se i o nekoj financijskoj injekciji grada za NK!

Jel istina da igraci ne dobijaju redovno svoje plaće - crkavicu od 20-tak tisuca kuna???
Callistemon

Jel istina da igraci ne dobijaju redovno svoje plaće - crkavicu od 20-tak tisuca kuna???

Pa je istina je. Nisu dobivali koliko znam od veljače pa do lipnja pa je onda nešta isplaćeno. Ali opet imaju još dosta za isplatit.

Ali situacija je gotovo svuda takva, u Rijeci također gdje igrači nemaju da režije plate.

Mislim da nam ne gine amaterizam ili u najboljem slučaju poloprofesionalizam kad uđemo u EU jer onda nema više da gradovi sponzoriraju klub.

A postavlja se pitanje tko će uopće htjeti kupiti dionice NK Osijeka kad krene ta privatizacija? To može proći u Hajduku i Dinamu, ali za ove manje klubove bojim se da nema interesa. Recimo u Hajduku se govorilo do one faze kad još nisu ovi krupni dioničari ušli u taj biznis, da je to propala privatizacija, totalni podbačaj itd...Jedino ako se ne nađe neki tajkun koji je spreman uložiti pare...al s obzirom na stanje u kakvom se nalazi HNL kao i cjelokupna država mislim da tog čovjeka NK Osijek neće dočekat.
U sklopu priprema osječki je prvoligaš pobjedio njemačkog prvoligaša Eintrachta.Bijelo-plavi su slavili sa tri pogotka prednosti.
U strijelce su se upisali dva puta Nikšić i Barišić.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
dabogda ponovili ovo 25.07.!!!
Jadni nogometaši baš ih žalim

kyx

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
dabogda ponovili ovo 25.07.!!!

Stvarno bi ih trebalo OPET spustit na zemlju :D

lufus

Stvarno bi ih trebalo OPET spustit na zemlju :D

spustio je vas danas mađarski fehervari

O S I J E - F E H E R V 0 : 2

:bravo: :bravo: :bravo:

lijepo je kad u subotu navečer piješ sam kod kuće. jelda je lijepo?

:gg: :gg: :gg:

Mladjo

:sun: :sun: :sun: neznam kakve to veze s temom ima, al cisto da te pitam? nisi li se zapitao da neki rade? :sun:
Ajde nemojte tako. Pa novoizabrani predsjednik kaže kako vidi NK Osijek u vrhu HNL-a!! E sad ne znam jel bi se smijao ili plakao?! Samo me zanima s kojojmmomčaid to onmisli ostvariti?Ili je za njega 7 mjesti vrh HNL-a? Ili će i ona kao injegov mentor i mecene čika Glavaš donjeti poslovniplan za 4 godine pa ništa ne ostvariti? Ma dosta tu meni nije jasno... Al dobro unatoć tome ja ću opet slijepo otići na istok, sjesti, glasno navijati i misliti kakoje Osijek najbolji. A Bubalica će mi se iz lže smijati i na glas razmišljati - vidi ovih budala na istoku... Nemajunikakve korsiti od ovoga a opet su tu...
Angelium

Ajde nemojte tako. Pa novoizabrani predsjednik kaže kako vidi NK Osijek u vrhu HNL-a!! E sad ne znam jel bi se smijao ili plakao?! Samo me zanima s kojojmmomčaid to onmisli ostvariti?Ili je za njega 7 mjesti vrh HNL-a? Ili će i ona kao injegov mentor i mecene čika Glavaš donjeti poslovniplan za 4 godine pa ništa ne ostvariti? Ma dosta tu meni nije jasno... Al dobro unatoć tome ja ću opet slijepo otići na istok, sjesti, glasno navijati i misliti kakoje Osijek najbolji. A Bubalica će mi se iz lže smijati i na glas razmišljati - vidi ovih budala na istoku... Nemajunikakve korsiti od ovoga a opet su tu...

vrh ljestvice? jedino ako se uzme u obzir činjenica da je sada 16 klubova u ligi pa će i 5 mjesto biti "vrh ljestvice". nećemo mi baš previše tog bubala gledat u gradskom vrtu i zapravo se apsolutno ništa po pitanju uprave nije promijenilo. neznam samo di je nestao matković. jel ga neko zakočio ili mu se jednostavno nije dalo upuštat

lavic

Mladjo

:sun: :sun: :sun: neznam kakve to veze s temom ima, al cisto da te pitam? nisi li se zapitao da neki rade? :sun:

molim te još jednom pročitaj šta si napisao pa će ti biti jasan moj komentar
smoje prije nekih sat vremena potpisao za hajduka.
DonQuijote

navodno za godišnju plaću od 120 tisuća eura. u osijeku bi vjerojatno pristao igrati i za manje uz uvjet da mu se dug vratio ali ovi naši čobani od uprave izgleda imaju druge planove. planove da ispadnemo iz lige.
Smoji zelim puno uspjeha u Hajduku, a ako mu se posreci i dalje.
ja bi prije rekao da oni uopće nemaju planove, pa čak ni za ispadanje...
Mladjo

DonQuijote

navodno za godišnju plaću od 120 tisuća eura. u osijeku bi vjerojatno pristao igrati i za manje uz uvjet da mu se dug vratio ali ovi naši čobani od uprave izgleda imaju druge planove. planove da ispadnemo iz lige.

nije 120 jer kad je toliko tražio dobio je odjeb. želim mu balatinčev uspjeh...
Ako netko zna sastav protiv Hajduka? Hoće li igrati Vida i Todorčev? Također se toplo nadam da će umjesto Pranjića igrati Đikić jer mu onaj prvonaveeni nije ni do koljena!
Ako ove sezone ne osvojimo europu onda više nevjerujem nikome...dosta više odgađanja...dečki su mladi ovo ono, 22,23 godine...pa to su za igrača najbolje godine! Neka se bore i igraju a ne otpišu već prije nego što je sezona počela...imaju potencijala i trebali bi iznaći motiva, pa igrati makar iz inata ako ništa drugu, svaku tekmu ulaziti 100% ostaviti srce za grad i klub...nedostatak te želje je ključni problem, treba uvest više nekog psihologa klupskog bilo šta, da im utuvi to u glavu...neka se bore za svoj klub i rezultat će sam doći!
Micki

Ako netko zna sastav protiv Hajduka? Hoće li igrati Vida i Todorčev? Također se toplo nadam da će umjesto Pranjića igrati Đikić jer mu onaj prvonaveeni nije ni do koljena!
Ako ove sezone ne osvojimo europu onda više nevjerujem nikome...dosta više odgađanja...dečki su mladi ovo ono, 22,23 godine...pa to su za igrača najbolje godine! Neka se bore i igraju a ne otpišu već prije nego što je sezona počela...imaju potencijala i trebali bi iznaći motiva, pa igrati makar iz inata ako ništa drugu, svaku tekmu ulaziti 100% ostaviti srce za grad i klub...nedostatak te želje je ključni problem, treba uvest više nekog psihologa klupskog bilo šta, da im utuvi to u glavu...neka se bore za svoj klub i rezultat će sam doći!

Vida ima kartone...
EUROPU???? S kojom momčadimislimo mi na Europu? Ako oni uđu ove godine u Europu onda definitivno prestajem pratiti HNL... Onda kod nas nešto gadno ne valja u nogometu. Ili još uvijekvlada veeeeeeliki novac pa tako ulazimo u Europu... Nema šanse. Ja se molim da ne smanje ligu na 10klubova sljedeće sezone jer se u tom slučaju bojim da ćemo imati najbolji stadion u drugoj ligi. No unatoč svemu tome opet ću ja svaku utakmicu biti na Istoku i glasno navijati. I pitati se zašto sam opet došao na utakmicu...
ako smanje ligu na 10 klubova nakon 'velebne' ideje o ligi 16 tada u našem nogometu doista nešto ne štima...iako sumnjom da možemo gore 0d 6.,7. mjesta pa nisu tolike seljačine!
U našem nogometu doista nešto ne štima ma koja god to liga bila.Mislim da bi bilo bolje da se liga smanjila na 10 klubova a ne proširila na 16,ali sezona uskoro krece pa cemo vidjeti.
stanje u nogometu nam je ravno stanju u državi
Onda, što mislite? Kakve su nam šanse s Hajdukom. Otpisali smo Osijek i prije Dinama i prije subotnjeg protivnika prošle sezone pa su nas ugodno iznenadili. Ako se dečki napale i motiviraju, mogli bi to dobro biti. Mladi su i izdržljivi, a Đikić i Čaušić su se pokazali kao solidni igrači i zamjene za Smoju i Babića...Što mislite...
Micki

Onda, što mislite? Kakve su nam šanse s Hajdukom. Otpisali smo Osijek i prije Dinama i prije subotnjeg protivnika prošle sezone pa su nas ugodno iznenadili. Ako se dečki napale i motiviraju, mogli bi to dobro biti. Mladi su i izdržljivi, a Đikić i Čaušić su se pokazali kao solidni igrači i zamjene za Smoju i Babića...Što mislite...

mislim da će popit pet komada. iako ne bi to volio mislim da je vrlo izgledno. otišla su tri najiskusnija i najkvalitetnija igrača kluba i više ne postoji vođa na terenu. tako da u subotu predviđam komediju od igre i od rezultata
Mladjo

Micki

mislim da će popit pet komada. iako ne bi to volio mislim da je vrlo izgledno. otišla su tri najiskusnija i najkvalitetnija igrača kluba i više ne postoji vođa na terenu. tako da u subotu predviđam komediju od igre i od rezultata

Slažem se u potpunosti...samo ne treba zaboraviti da naše igračine daju sve od sebe samo protiv hajdina...a na ostalim livadama hnl-a se bodovi prosipaju...ne da im se...

baš to, možda i izvučemo pozitivan rezultat, a onda već slijedeće kolo šetnja protiv šibenika...
Hm pa nećemo popit 5 komada, ali 3 bi mogli. Žalosno kad to kaže strastveninavijač NK Osijeka, ali trenutno je takva situacija... Na žalost ne vidim kad bi se mogla poboljšati...
ajduk pada u subotu...smoje ce utrpat autogol !!!

Smoje ne igra, navija za hajduk s tribine.
bas mi je zao,htio sam da mu premijera bude tu,nego,ne moramo nuzno izgubit,ne igra im on,ni vejic,ni kalinic,mozda niksic il barisic toj nakaradnoj njihovoj obrani i stave koji
barišić više nije član nk osijeka
asko

barišić više nije član nk osijeka

?
Samo na papiru...odbio potpisati novi ugovor, pa udaljen iz prve momčadi...
Evil Poodingh

i bolje, nek se nosi u tri kurca
Mladjo

Evil Poodingh

i bolje, nek se nosi u tri kurca

Nemoj tako lega :roll: , Barišić je prošle sezone bio najbolji strijelac kluba s 8 golova. A odmah iza njega Smoje s 6 golova. Dakle, u novoj sezoni smo bez dva najbolja strijelca iz prošle sezone - KRASNO :taz:

Jadno nama s našim Osijekom u ovoj sezoni.

A ovu upravu nabijem na rođu :sick2: :sick:

Nemoš vjerovat lega, isti klošari će i dalje biti u upravi kao prošle 4 godine. Pa tko tu koga nabija?
ove ekipe lege su u kurcu Osijek će ove godine biti između 10-12 mjesta moguće je da će nekoga i iznenaditi ali će gubiti od skakavaca poput karlovca,lokomotive i ostalih sve u svemu liga nikad jadnija do sada
katastrofa
Zato ih treba u subotu poslat u 3 PM i upravu i predjednika i direktore ili kako se već nazivaju ti nesposobnjakovići :E :E :E :E :E :E

Kakvi mamlazi... :E :E :E
Kloppo

Zato ih treba u subotu poslat u 3 PM i upravu i predjednika i direktore ili kako se već nazivaju ti nesposobnjakovići :E :E :E :E :E :E

ne mogu se više složiti. mislim da se i priprema neka akcija
Mladjo

Kloppo

slazem se,nego de mladjo objasni ono za barisica sto si napiso da se nosi u tri kurca???onak decku su ponudili minimalac,zasto da on to prihvati?dok mile i alen tuku po 10ak milja
russell

Mladjo

Kloppo

slazem se,nego de mladjo objasni ono za barisica sto si napiso da se nosi u tri kurca???onak decku su ponudili minimalac,zasto da on to prihvati?dok mile i alen tuku po 10ak milja

jedino i isključivo zbog preočitog nezalaganja na terenu cijeli proljetni dio sezone. a na ova dva majstora uopće ne treba trošiti riječi. ti su se nalupali novaca za cijeli život. ja ću po stoti put ponovit pitanje: di je preko 10 milijuna kuna koje su dobili za transfere jukića, dinjara i lopeza? neke dugove nisu vratili, to je sigurno, jer dug je veći nego ikad (100 milijuna kuna)
Barišić je potisao ugovor.....u subotu neće igrati, ali je definitivno ostao u osijeku...... :roll:
Micki

Barišić je potisao ugovor.....u subotu neće igrati, ali je definitivno ostao u osijeku...... :roll:

ako je to tocno,meni je to drago cuti
Micki

WTF? Šta smo toliko moćni i imamo previše igrača da bi smo se najboljeg strijelca iz prošle sezone odrekli protiv Hajduka.

Stvarno nemoš vjerovat kakvi debili vode klub, pa ovo je za popizdit....

Idemoooooooooooooooooooooooooooooooo svi na stadiooooooooooooooooooooooon

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 8)
1-1!
Bod izvukli ovi omladinci...I pobijedili bi da Pranja nije zeznuo. Al ruku na srce dečko je prije tog super igrao! Sovakvim zalaganjem u ssvakoj tekmi (još kad se vrati i vida) možemo daleko dogurati!
utakmica u svakom slucaju je bila borbena dalo se koliko se moglo, 90min se trcalo ali komentari voditelja hrt su bili katastrofalni.kao da je emisiju vodio iz drugog reda torc.. publike.naslov jednog teksta u 24sata jos gore.kad ce im biti jasno da mi osijek volimo i kad pobjeduje i kad gubi
lijepo popunjen stadion, šteta što je na kraju završilo izjednačeno kad smo ih imali

Danas u 20 h, Gradski Vrt

NK Osijek - NK Karlovac

Svatko tko ima priliku neka dođe pružiti potporu našim bijelo-plavima!

Ajmo Osijek :clap: :clap: :clap:
derbi,izuzetno sam sretan sto cu moc gledat karlovac,zivjela liga 675
Hm mislim da ćemo večeras vidjeti pravu snagu ovog Osijeka. Tj. da li imaju snage za nešto ili nam prjeti totalni raspad. Ali ja si kontam opet X...
kukulele
astec

Hm mislim da ćemo večeras vidjeti pravu snagu ovog Osijeka. Tj. da li imaju snage za nešto ili nam prjeti totalni raspad. Ali ja si kontam opet X...

dosli,vidjeli,proplakali
I još uvijek plačemo - KATASTROFA!!!

nema kukanja,eo pobjeda u gostima..
sad gledajte niz !!
a koga jos zanima propali klub na celu sa raznim novalicima,ivkovicima i ostalim lopovima??
Pa ko te tjera da da onda komentiraš teme o propalom klubu. Super su ovi likovi što se registriraju, popljuju sve što se može i onda se vrate za 7 dana s novim nickom. Da i usput nahvale Antu.
babilon

a koga jos zanima propali klub na celu sa raznim novalicima,ivkovicima i ostalim lopovima??

vidim imaš osobnih problema,,ajde ne sekiraj se,bit ces dobro..
jebote kak mi je u zivotu dosadno kad me 2 osijekove pobijede vesele,e sad kad bi se dalo spojit sa ove 2 domace sto idu,bilo bi super
ajde neka upišu pobjedu protiv Istre i Zadra i ja ću biti zadovoljan ako protiv Slavena izvučemo bod.
toliko za sljedeća 3 kola
treca jupi jej,sad zadra dobit i to ce bit oke,neko 5. 6. mjesto
digli su se..bilo je i vrijeme..sad samo da ne naprave opet neki ogroman pad u igri..polako..
i krcat stadion... !!!
DARCHO

digli su se..bilo je i vrijeme..sad samo da ne naprave opet neki ogroman pad u igri..polako..
i krcat stadion... !!!

tako je,sve bolje i bolje i iskreno veseli me sto su pobijedili cak 3:0 a da nisu pruzili neku ne zaboravnu igru,pavlicic,milicevic,knezevic,skoric,to ce bit jeben napad i ofanzivni dio veznog reda

Sve ono bitno odigralo se u prvih i zadnjih 10 minuta utakmice...rezultat izvrstan moram reći što se ne bi baš moglo reći i za igru.

Žao mi je jedino što mali Škorić nije igrao, jer Vidaković i nije bio baš među boljima. A valjda će dobiti priliku protiv Zadra.

Lagano utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjet dokle će nas to odvest.

Ajmo Osijek :bravo: :clap:
koliko sam skuzio iz novina igro bi on da se luiz nie na poluvremenu ozljedio pa je staco moro jednu neplaniranu izmjenu rijesit
sad zadar pa ima da nas bude u koprivnici

osijek je prošao u osminu finala kupa nakon što su danas pobijedili graničara u županji rezultatom 3 : 1. golove za osijek zabili su hrnčević, ibriks i nikšić. pocrvenio je (kakvo čudo) todorčev.
Mladjo

osijek je prošao u osminu finala kupa nakon što su danas pobijedili graničara u županji rezultatom 3 : 1. golove za osijek zabili su hrnčević, ibriks i nikšić. pocrvenio je (kakvo čudo) todorčev.

ovaj hrnčević živ,a?
ajde još jedan probuđeni strijelac...osijek ale !!
koja katastrofa tekma,jedino sto je po meni vrijedno spomenit je hrncevicev gol i asistencija,ostalo za falus,mora to bolje u subotu
uhuhuh,napiso sam ovo na svakom forumu osim na sportent i tamo cu sad,danas u glasu najavljeno otvaranje fan shopa u kapucinskoj,moguc pronalazak novih sponzora i kao slag na kraju rade novu web stranicu...3 put hura
Ah nobomlet, taj nogomlet
opet pobjeda !! pljas,pljas....lagano koračamo prema naslovu prvaka !!!
Ma naš nogomet je bljak
vjivance

Ma naš nogomet je bljak

kako kome
solidna serija samo nek tako nastave iako sam mraćio jučer u 85. min
Ako nekoga zanimaju fotke iz povijesti NK Osijeka i sve ostalo vezano za NK Osijek, osječki sport, grad i županiju, može nam se priključiti na forumu svih navijača NK Osijeka. Ako mislite biti neaktivni, tu i tamo doći i samo pogledati što vas zanima, preporučam da se ni ne logirate i uštedite vrijeme i sebi i nama :)

http://www.bijelo-plavi.com/forum/index.php
Ako smradovi ne budu prenosili Cibalia-Osijek otkazujem pretplatu. Igraju 2. i 3. klub lige, a oni prenose Dinamo-Karlovac ???
HRT screw you !!!

link
pa naravno da nece,ak ne racunas onaj nakaradni volim nogomet,na kojem ce se vjerovatno 80 minuta vrtit hajduk croatia s.
Ma pun mi je k.r.c nogometaša preplaćeni su za to nogometlanje i natjeravanje zarobljenog zraka u kožnoj ovojnici. Tko može da plati sve one godine života koje je jedan obićni radnir protrćao na poslu neke danas propale firme. To neka mi netko objasni.
e ak neas sta pametno napisat,osim nekih kvazi intelektualnih opaski,aj nemoj
russell

word.
a što se tiče prijenosa, iskreno meni draže u vinkulju u subotu nego u nedjelju.
Poal grada ide u Vinkovce :) Bit će poseban navijački vlak.
Kome se gleda tekma iči če u vk ne žalite za prijenosom još bolje više ljudi če biti ;)
lega_jug2

Kome se gleda tekma iči če u vk ne žalite za prijenosom još bolje više ljudi če biti ;)

word. :)
Mladjo

russell

word.
a što se tiče prijenosa, iskreno meni draže u vinkulju u subotu nego u nedjelju.

baš sam ti htio reći da planiraš to,idemo svi zajedno,al prije zagrijavanje u k.
Kohorta organizira put na utakmicu u Vinkovce, cijena puta je 40 kuna a u cijenu je uračunata karta za vlak, prijevoz do stadiona i ulaznica. Prijaviti se možete u ponedjeljak i utorak na štandu kod Supera od 10 do 15 sati te u srijedu, četvrtak i petak od 18-22 u Udruzi. Uz plaćen put dobivate kartu s rednim brojem koju morate pokazati na ulazu u vlaku, stoga kupite svi karte na vrijeme jer je broj karata ograničen. U subotu na kolodvor svi u 17.30!
lega_jug2

Istina, ali pošto moram biti u Zagrebu za vikend bilo bi mi draže da prenose derbi.
Prošlu subotu bio u svatovima i nisam mogao ići na tekmu ( 8 golova !!!), ovaj vikend opet svatovi, slijedeći viken opet svatovi... Em ću bankrotirat, em ne mogu na tekme...Ima da se napijem i da napravim totalno gadnu scenu u svatovima...potučem se sa mladoženjom.
I opet... HRT sucks.
DARCHO

Mladjo

russell

word.

baš sam ti htio reći da planiraš to,idemo svi zajedno,al prije zagrijavanje u k.

gospođo ide se već u petak i ostaje do nedjelje. jes zaboravio da sam ja vinkovački zet :)
i molim bez podjebavanja :)
Poluvrijeme u Austriji...Vodimo 2:0 :)
Jel znaš ko je dao golove?
P.S. svaka čast dečkima, Mattersburg kod kuće u ligi od 8 utakmica ima 5 pobjeda.
Nemam pojma. Igramo bez Vide i Kneževića!
1:2 Primorac, Nikšić
vratio se tata primorac LOL
nažalost, vjerujem da ga ovaj gol definitivno vraća u prvi sastav protiv cibalie
1:4
Mladjo

DARCHO

Mladjo

russell

word.

gospođo ide se već u petak i ostaje do nedjelje. jes zaboravio da sam ja vinkovački zet :)
i molim bez podjebavanja :)

hahahaha.moram se nasmijat...nadam se da znaš na koju tribinu ideš ! :) :) ;)
1:2 naši promašili penal

mnogi su ostali zatečeni i iznenađeni informacijom da utakmica Cibalia - Osijek neće biti u direktnom TV prijenosu! koliko sam uspio shvatiti HTV je bio zainteresiran za prijenos, ali ga vinkovčani nisu odobrili!

no za ljubitelje nogometa u Osijeku dobra vijest je da će HTV prenositi Osječane u slijedeće dvije utakmice te da ćemo još ove jeseni moči vidjeti naše ljubimce u utakmicama protiv Hajduka i Šibenika!

raspored slijedeća tri kola prema rasporedu objavljenom na stranicama udruge prvoligaša...

15. kolo, 21.11.2009. – subota 20.30
1. RIJEKA – ISTRA 1961
2. LOKOMOTIVA – INTER-ZAPR. 16.00
3. VARTEKS - SL.BELUPO
4. ZAGREB – ZADAR 20.11. petak 16.00
5. CIBALIA – OSIJEK
6. HAJDUK šdd – CROATIA S.
7. ŠIBENIK – MEĐIMURJE 16.00
8. KARLOVAC – DINAMO 22.11. HTV 2 20.15

16. kolo, 28.11.2009. – subota 15.30
1. ISTRA 1961 – DINAMO
2. KARLOVAC – MEĐIMURJE
3. ŠIBENIK – CROATIA S.
4. HAJDUK šdd – OSIJEK 20.15 HTV 2
5. CIBALIA – ZADAR
6. ZAGREB – SL.BELUPO
7. VARTEKS – INTER-ZAPR.
8. LOKOMOTIVA – RIJEKA

17. kolo, 05.12.2009. – subota 15.30
1. LOKOMOTIVA – ISTRA 1961
2. RIJEKA – VARTEKS
3. INTER-ZAPR. – ZAGREB Petak, 04.12 17.00
4. SL.BELUPO – CIBALIA
5. ZADAR – HAJDUK šdd
6. OSIJEK – ŠIBENIK 20.15 HTV 2
7. CROATIA S. – KARLOVAC
8. MEĐIMURJE – DINAMO 06.12. nedjelja

zadnje informacije su da se miličević jučer ozlijedio na treningu pa ćemo vrlo vjerojatno gledat primorca u prvih 11 :roll:
jugović je i dalje debelo upitan, prije da neće igrati nego da hoće, koljeno mu je tek jučer počelo ličit na koljeno, sve će se znati sutra nakon treninga.
zbog suspenzije ne igra pranjić, kontam da upada đikić na lijevog beka a čaušić se seli na svoju prirodnu poziciju - stopera
samo da mi ne igra sa todorčevom i kurtovićem u istoj postavi
DARCHO

samo da mi ne igra sa todorčevom i kurtovićem u istoj postavi

najvjerojatnije će tako biti :roll:

kardum
ibriks - vida - čaušić - đikić
šorša - kurtović - todorčev - knežević
barišić - nikšić (primorac)
i to je početak kraja...jebem ti zivot
http://www.24sata.hr/sport/nasli-pojacanje-u-osijeku-domagoj-vida-ce-u-dinamo/146183/
trenutno sam jako ljut, imam osjećaj da bi mogao nešto razbit. još im i nikšića nude. u stilu ko ga jebe ajmo im dat i ono što žele i ono što ne žele sam da se kakva lova dobije.
ne vjerujem..nisam siguran da je ovo istina,treba vidit odgovor kluba..ako nisu pičke,sutra će odma dezinformirat informaciju...ili reći da odlazi..
al ak budu šutili,i pravili nas budalama..treba zapalit prostorije i razrovat teren kombajnom. jebo ih mamić,i bakrači njegovi.

Da će Vida kad tad otić iz Osijeka svima je jasno,ali jebemu nek ode na ljeto u neki jači europski klub,već nam je pun kurac tog da nam najbolje igrače otimaju neprijatelji za sitne pare :evil:

Bebek :gunbandana: :rifle: :rifle: :gunbandana: :gunbandana:
na rubu sam suza bio cijelo večer. nisam ni izašao van koliko me ovo izbediralo. mislim da je ovo najnepošteniji poraz osijeka ikada
Penal je čist samo po tome jer je ruka bila, ali ja sam siguran da to nije bio Hajduk u pitanju, da 90% sudaca to ne bi svirali, igrac se okliznuo u situaciji kada je lopta bila čisto njegova, znaci situacija nije bila opasna po gol jer je vec bila otklonjena opasnost, a kako se okliznuo slučajno mu je udarila u ruku, mogu se kladiti da u Engleskoj ili Njemačkoj taj penal ne bi bio nikada dosuđen...

Hajduk je bio bolji, Osijek je igrao svoju igru jedino od 20e do 45 minute i tada smo mozda cak bili i nijansu bolji, te imali najbolju priliku na utakmici, ostalo je tu postojao problem da jednostavno nismo mogli iznijeti loptu i tu se sve vise stvarao obruc oko naseg gola...

Ali ponosan sam na jednu stvar, mi smo na Poljudu kao gosti, na cijeloj utakmici napravili 8 PREKRŠAJA, od toga je ruka za penal u 86. minuti bila šesti, te su nakon toga bila još dva. Volio bih znati da li je u povijesti HNLa ikad itko imao manje...Cisto da napomenem, Osijek je prije dvije sezone bio najlošije plasiran na ljestvici fair playa ;)
kako taj hajduk ima sreće, pa to uopće nije bila namjera igranja rukom
Ma ljudi penal je čist kao suza. Jugović je pokušao rukom spriječiti loptu da mu ode iza leđa prema igraču Hajduka. I nije se ni bunio kad je Bebek svirao penal, samo je digao ruke, spustio glavu i odšetao. Penal je nažalost bio...
sve u svemu bio penal ili ne , osijek ne može pobjediti hajduk u splitu a i rijetko i u osijeku, 30. utakmica u splitu 1. pobjeda, sramota blago rečeno, ako ih sad nije dobio ne znam kad hoće...
dr. zoidberg

sve u svemu bio penal ili ne , osijek ne može pobjediti hajduk u splitu a i rijetko i u osijeku, 30. utakmica u splitu 1. pobjeda, sramota blago rečeno, ako ih sad nije dobio ne znam kad hoće...

osijek je bolji od hajduka i bilo je utakmica kada je pobjedio i na poljudu i u gradskom vrtu
35 pobjeda hajduka, 8 neriješenijh, 11 pobjeda osijeka. imamo bolji skor sa hajdukom od više od pola prvoligaša. svi vi hajdukovci se samo upitajte dal bi osječki krvnik bebek svirao to da se dogodilo u hajdukovom šesnaestercu.
Osječanin

Ma ljudi penal je čist kao suza. Jugović je pokušao rukom spriječiti loptu da mu ode iza leđa prema igraču Hajduka. I nije se ni bunio kad je Bebek svirao penal, samo je digao ruke, spustio glavu i odšetao. Penal je nažalost bio...

namjerno igranje rukom se sankcionira žutim kartonom. nisam siguran, ali mislim da je namjerno igranje u kaznenom prostoru crveni karton!
već samim izbjegavanjem kartoniranja jugovića bebek jasno dao do znanja da namjere nije bilo...

a jedno je sigurno... u HNL se ovakvi penali sude SAMO dinamu i hajduku i ponajviše zbog toga su ti klubovi omraženi!

žalosno je da je hajduk umjesto samo jednog boda u dvije utakmice protiv osijeka inkasirao čak četiri!!!
Mladjo

35 pobjeda hajduka, 8 neriješenijh, 11 pobjeda osijeka. imamo bolji skor sa hajdukom od više od pola prvoligaša. svi vi hajdukovci se samo upitajte dal bi osječki krvnik bebek svirao to da se dogodilo u hajdukovom šesnaestercu.

yo govorim gostujući omjer...( nismo ih dobili u splitu 11. puta nema boga)
daleko sam od hajdukovca zato i pizdim tako, nema mi gore kad izgubimo od njih...
c-192

Osječanin

namjerno igranje rukom se sankcionira žutim kartonom. nisam siguran, ali mislim da je namjerno igranje u kaznenom prostoru crveni karton!
već samim izbjegavanjem kartoniranja jugovića bebek jasno dao do znanja da namjere nije bilo...

a jedno je sigurno... u HNL se ovakvi penali sude SAMO dinamu i hajduku i ponajviše zbog toga su ti klubovi omraženi!

žalosno je da je hajduk umjesto samo jednog boda u dvije utakmice protiv osijeka inkasirao čak četiri!!!

Šališ se da ti je argument da penal nije bio to što Jugović nije dobio karton? Šališ se?
Zašto se Jugović nije bunio za dosuđeni penal? Zašto se igrači nisu bunili za dosuđeni penal? Jedva da su Vida i Pranjić nešto rekli sucu. Jesu to naši igrači odjednom postali gospoda, odjednom uvažavaju pravilo da je zadnja riječ suca?? Ma daj..Nisu se bunili a pogotovo Jugović jer je znao da je kriv za penal. Da ga je lopta slučajno pogodila kao što svi tvrdite, naši bi igači Bebeku "oči iskopali", nabrajali mu užu i širu rodbinu i sl. Budimo realni. Jedno je gledati sve kroz bijelo-plave naočale a stvarnost i realnost je nešto drugo. Naravno da Hajduk nije zaslužio pobjedu, naravno da nam ne bi dali gol da se igra do utorka ali šta sad? Jel to znači da sudac treba zažmiriti na očito igranje rukom jer smo mi bijesni što smo dobili gol iz penala 5 minuta prije kraja? Mislim, malo realnosti ne bi nam škodilo.

Pratim nogomet od svoje 6.,7. godine kad me je stari prvi put odveo na Gradski Vrt, igrali smo tada protiv Crvene Zvezde i dobili 2-0. Bili smo ponosni i dakako sretni.

Jasno mi je da se život, a tako i sport sastoji od pogrešaka, ali kako se uvijek greške događaju istima? Ne mogu više vjerovati da to nije slučajno.

U 19-20 godina koliko pratim nogomet NIKADA nisam još vidio ovakav penal, NIKADA!!! Ovo je smiješno. Pa tko će to suditi osim Hajdukovog navijača Bebeka jer javna je tajna da se njih dvoje vole.

Ova stvar u prethodna 2 posta i rasprava da li je Bebek trebao dati žuti karton Jugovića zbog namjernog igranja ruke (ako je igrao) - DA, trebao mu je dati jer to isto tako nogometno, tj. sudačko pravilo. Namjerno zaustavljanje lopte rukom se na bilo kojem mjestu na igralištu kažnjava žutim kartonom. Evo samo svježi primjer od prije 20-ak sati i utakmice Barcelona-Real za koju vjerujem da vas je većina gledala. Igrač Barcelone Busquets u 62.minuti igra negdje na sredini igrališta rukom - namjerno i dobiva žuti karton koji mu je bio drugi, dakle crveni karton! Stvar je jasna, barem bi trebala biti. Ali očito za "najboljeg HR suca" Bebeka nije.

Mene samo zanima kako treba taj položaj ruke izgledati kada se čovjek osklizne na onoj oranici od terena? Kakav je prirodan položaj ruke kada se igrač posklizne i pada? Je li moguće u takvoj situaciji držati ruke uz tijelo?
Evo ajmo svi probati pasti i držati ruke uz tijelo, pa da vidimo kako će to izgledati!

Istina je da smo pokradeni već po tko zna koji puta u susretu s Hajdukom, no eto kako vidim i Dumba i sportski direktor Vukoja, kao i trener Steinbrucker su se već pomirili s tom odlukom.
Pa eto onda pomirimo se s time, pomirimo se sa 200 otkaza medicinskom osoblju u KBC Osijek, pomirimo se sa otkazom izgradnje koridora 5C, pomirimo se sa neprestanom krađom u postupku javne nabave. Pomirimo se!!!
Zašto se Jugović nije bunio ako ga je lopta slučajno pogodila u ruku? Zašto?
Pokažite mi jednog igrača na svijetu koji se ne bi bunio na dosuđeni penal 5 minuta prije kraja kod rezultata 0:0 a da ga je lopta slučajno pogodila u ruku. Eto, samo to.
zato što je bio izbediran samom činjenicom da se to dogodilo 5 minuta prije kraja nakon što su cijelu tekmu odlično parirali hajduku i ostavili ih praktički na jednoj šansi do kraja utakmice. cijeli svijet se srušio i moš se jebat.niko od njih nije imao snage bunit se koliko su bili izbedirani. i samo još jedna stvar; jugović nije ni znao di je lopta ;)

joj mladjo molim te..nismo djeca da bacaš takva objašnjenja :roll:
jugović jadan izbediran nije imao snage protestirati kod suca koji je "neopravdano" svirao penal za hajduk jer je njega lopta "slučajno" pogodila u ruku...dobra... :naughty: :laugh:
Gledaj, i Mladjo i ja znamo Jugovića i možemo ti reći da on nije takva osoba koja bi se bunila...Pa daj, inace i kod 10 puta očitijih penala cijela momčad zna okružiti suca...
ma tko se ne bi bunio na nepostojeći penal? tko? i još sviran kod rezultata 0:0 5 minuta prije kraja utakmice.. daj nemoj me nasmijavati..zna jugović dobro zašto se u tom trenutku nije bunio a mislim i vi :wink:

Vedran Jugović:
- Poskliznuo sam se i lopta me pogodila u ruku. Nije bilo nikakve namjere igranja rukom i zbog toga mislim da se kazneni udarac mogao i ne dosuditi. Da nije bilo jedanaesterca, Hajduk nam ne bi zabio pogodak da se igrala još jedna utakmica.

Ja ću ipak vjerovati igraču Osijeka, nego navijaču Hajduka obučenom u crno. Po meni ovo NIKADA ne može biti penal. Namjere nema, a što se tiče neprirodnog položaja ruke u toj situaciji, ne znam iskreno kako izgleda uopće prirodan položaj ruke kad se čovjek ozklizne, valjda ne drži ruke iza leđa. Tako da sve u svemu Bebek je jedva dočekao da sudi takvo nešto. Sumnjam da bi istu situaciju u Hajdukovom 16-ercu okarakterizirao kao penal za Osijek.

Valjda nam neće suditi opet protiv Šibenika :no:

pa da, sigurno će reći "da, igrao sam namjerno rukom, bio je penal"...isto kao i henry koji je (gle čuda) isto izjavio da ga je lopta "pogodila u ruku"..i svi mu "vjerujemo"...jel...e da, zaboravio sam da smo u tom slučaju neutralni pa objektivno gledamo na njegovo igranje rukom... :wink: :photo:
nemožeš to uspoređivati, henrya je prvo lopta pogodila a onda ju je on još i SMIRIO rukom, kod jugovića se vidjelo da se oskliznio i nije znao di je on sam a kamoli lopta. uostalom nešto je u pripremi pa će te ubrzo sve čuti
slušam vas što pišete..ajmo dosta,treba dobit šibenik i idemo dalje...nema tu puno diskusije,hoćemo pobjedu i zacementirano 4 mjesto !!
Povijesni medij

dokad će taj čovjek vuči sve konce zbivanja u osijeku? :cry:
c-192 ajde ne puši tu medijsku propagandu iz Dinama.
kakvu medijsku propagandu?
pito je samo zasto se bilo sta pita glavasa koji vise tu ni ne zivi
Ej, pozdrav ekipa. Poslovno sam u Osijeku i dobio sam kartu za večerašnju utakmicu protiv Šibenika, pošto nikada nisam bio na Gradskom vrtu, zamolio bih vas ako mi netko može reći gdje se na stadionu nalazi C-Loža i kako doći do nje?
C loža se nalazi ispod zapadne tribine, a dolazi se do nje tako da se ide trpimirovom, i skrene lijevo prije sportske dvorane, prodje dvoranu, parkira već na za to prilagođenom mjestu i tamo ste...
Tomopalo

Ej, pozdrav ekipa. Poslovno sam u Osijeku i dobio sam kartu za večerašnju utakmicu protiv Šibenika, pošto nikada nisam bio na Gradskom vrtu, zamolio bih vas ako mi netko može reći gdje se na stadionu nalazi C-Loža i kako doći do nje?

trebaš doći na zapadni ulaz, znači onaj koji je najbliže dvorani gradski vrt i podno tribina. tamo bi trebao naletiti na neko osiguranje koji će ti onda objasniti gdje točno trebaš ići.
Evil Poodingh

C loža se nalazi ispod zapadne tribine, a dolazi se do nje tako da se ide trpimirovom, i skrene lijevo prije sportske dvorane, prodje dvoranu, parkira već na za to prilagođenom mjestu i tamo ste...

Hvala :D
nista posebno odigrana tekma,a opet rutinirano pobijeđena,čestitke
kako ništa posebno. odigrali smo vjerojatno najbolje poluvrijeme u zadnje 2 sezone...
drugo poluvrijeme je za anale o hrvatskom nogometu..

opet imam osjećaj da sam u barceloni..pa ljudi ovo je barcelona !!

kratka analiza polusezone:

po meni iznenađujuće dobar osijek ove jeseni. moram priznati da sam u početku i sam bio dosta skeptičan. vrlo mlada momčad (najmlađa u ligi) koja je ostala bez trojice najiskusnijih i najistaknutijih uspjela je, nakon slabijeg otvaranja sezone, ostvariti fantastične rezultate. ako prekrižimo uvodna četiri kola, skor glasi 9 - 2 - 2 - fantastično. ne sjećam se kada smo imali tako dobru gol razliku; zabili smo nevjerojatnih 35 golova, 2 po utakmici. iskreno draže mi je ovako, kad puno primamo ali još više zabijamo. ono je bilo mučno gledati prije 2 - 3 sezone kada smo bili treći, zabili sve skupa 40 golova i imali negativnu gol razliku. na našu nesreću, ove sezone je liga dosta ujednačena te nas svaki kiks na proljeće može skupo koštati. samo za primjer, prije sinoćnje tekme sa šibenikom bili smo sedmi!? po meni je jedini pravi kiks do sada bio onaj domaći poraz od karlovca; izgubiti od hajdina i slavena u gostima nije ni sramotno ni neočekivano. još da je bilo samo malo više sreće tko zna gdje bi nam bio kraj. umjesto 4 boda protiv hajduka osvojili smo jedan. vodili smo i u rijeci i u vinkovcima da bi završilo neriješeno. i od tog nesretnog karlovca smo dobili gol u 83. ak se ne varam. nas je sreća pomazila u šibeniku u drugom kolu i u varaždinu. sve u svemu po meni jedna jako, jako dobra polusezona, em zbog odličnog osijeka em zato što imam osjećaj da je ova liga 16 uspješnija nego što je bilo tko očekivao (u pogledu zanimljivosti lige, u druge aspekte ne želim ulaziti)
reko sam ništa posebno jer je očito da osijek trpa ko lud kad protivnik napada,a kad se brani kao karlovac,sibenik u kupu i sibenik prvih 45 min jucer,dosta smo nemocni,naravno da je drugo poluvrijeme bilo odlicno,nisam htio umanjivat to,samo me brine sto ne znamo napadat kad se protivnik brani,a sto ce bit u sibeniku u srijedu sigurno
e a šta je s onom privatizacijom kluba? ...dugo nisam ništ čuo o tome...nešto se pričalo...pa stalo...kako sada s tim stoje stvari? ...možda bi to izvuklo klub iz krize...da se ne moraju prodati igrači...
ma ja sam protiv toga, Hajduk već ima 22 M kn duga...
Jasno je da će na zimu prioritet biti prodaja Todorčeva ili Primorca. Volio bih kada bis e to ostvarilo, aiko ne vidim tko bi bio spreman platiti bilo što za čovjeka koji u 5 sezona zabije 15 golova....

nebi ja prodavao ni jednog ni drugog ako se baš ne mora. vidilo se protiv hajduka u splitu u onih pet minuta da primorac nije zaboravio igrati nogomet. todorčev nam treba u tekmama u kojima trebamo biti agresivniji, pogotovo u gostima, jer je čvršći od kurtovića a i sad protiv šibenika je bio odličan.
a jbg mladjo nemos ovce i novce :)
jasno je da se nekoga mora prodat,da se do nekih novaca mora doci,a njih dvojica su najstariji,ali isto tako i najzamjnjiviji igraci u klubu,napadaca imamo,a tu kurtovic dobro odraduje posao i pusic onaj kad god je uso napravio decko dar mar,a tek je 17 ili 18.
drago mi je kad mi ispisuju inicijale.., i usput grad rođenja.. :D obožavam ovaj os031!!
Osječanin

Idemo u Europu! :lol:

s Goranom Milićem?

iskupljenje u shawshanku :)
Opet 4. mjesto ne izgleda tako jako daleko :)
exodus

Opet 4. mjesto ne izgleda tako jako daleko :)

džabe nam 4. mjesto. ako hajduk ne osvoji kup moramo biti treći kako god okreneš.
jedva cekam izvjestaj s utakmice... LOL
kyx

jedva cekam izvjestaj s utakmice... LOL

8)
iiiiii opet 4 boda do 4. mjesta :D sam nek nastave do kraja ovako pa sta bude.
haha taj inter valjda jedina momčad koju osijek može dobit bez beda i to još u gostima, nevjerovatan podatak da je inter zadnji put dobio osijek na domaćem terenu 1993...boleština
i tako se dogodilo ono što nitko nije mislio da se može dogoditi; naš osijek je postao ekipa za gostovanja :)
5 gostujućih tekmi: 2 pobjede, remi, dva poraza
3 domaće tekme: remi, dva poraza i nula zabijenih golova.
svako kolo se tako potrefe rezovi da nam se ponudi nova šansa za europu i onda je odma useremo. nemoš si živce uštedit kad je ovaj osijek u pitanju
Sutra moramo sasjeći Rijeku i vrata Europe nam se širom otvaraju...

@Osječanin, jurica panjić je jedan doista vrlo krasan igrač, JELDA?

boljeg stopera nisam u životu vidio. mogao bi sa smojom košarku u hajduku igrat
Mladjo

@Osječanin, jurica panjić je jedan doista vrlo krasan igrač, JELDA?

boljeg stopera nisam u životu vidio. mogao bi sa smojom košarku u hajduku igrat

Jel taj specijalac opet penal skrivio? :shock:
uhvatio ovaj put s obje ruke loptu. kreten. drugo gostovanje zaredom
Nije loptu nego igrača Zagreba.Kretenski penal, ne kažem.. Ja sam napisao da Pranjić griješi i da mora popraviti igru. Al zanima me šta je sa ostalim fantazistima? A da, nitko za ništa nije kriv, nitko ne griješi osim Pranjića. Ostali prezentiraju vrhunski nogomet ali ih koči faking Pranjić! JELDA?? Dao Bog da si Pranjić nađe drugi klub pa da vidimo ove fantaziste sputane Pranjićevom igrom.Kad se samo sjetim Croatie iz Sesveta, jedne vrhunske ekipe kojoj u prvom poluvremenu nismo uputili loptu na gol. I baš sam se pitao koji li je rtazlog tome a odgovor mi bio pred nosom. Jurica Pranjić! Jednostavno, nogometni fantazisti Jugović, Barišić i ekipa nisu mogli složiti pošteni napad na gol Croatie jer ih je kočilo prisustvo Pranjića...Al neka, stavit će njega trener na klupu. Jebote kad se Jugović razmaše u veznom redu, Barišić počne trpati golove. Samo da taj Pranjić ode ili sjedne na klupu, odmah će svi ti nogometni genijalci pokazati koliko ih je Pranjić kočio sa svojom igrom. Jadni...
čuj, među lošima uvijek postoji najgori. a nije teško zaključiti tko je to. njemu apsolutno ništa ne može ići u prilog. statistika govori dovoljno. majstor nas je izravno koštao skoro 10 bodova.
treba dobit ove sutra i adio !!
o pa gospođo vidim i vi ste se pojavili nakon izvjesnog vremena. sutra se spremamo u neke dugometražne pohode prije i poslije tekme pa se javi znaš već kome
Ako se pobjedi dodjite do Teatra na ples. A možete i ako se izgubi :D

SUTRA U 13:15h JOSIP LUKAČEVIĆ POTPISUJE ZA NK OSIJEK U PROSTORIJAMA FAN SHOPA :!:
Pelaić potpisao. Smoje uskoro. Čeka se još 4. pojačanje - napadač.

Tko je novi kapetan?
za sada barišić. ali vjerojatno će biti smoje
Mladjo

za sada barišić. ali vjerojatno će biti smoje

ošo, pa došo i odma kapetanska..eee ne bi to meni islo da sam ja coach..trebao bi taj momak puno zaorat da bi opet dobio prednost nad ostalima koji su orali ove sezone ..jesi ošo momak?jesi..a sad bi nazad,pa bi..e pa sad moraš duplo pokazat da bi dosao na stare staze..a ne odma kapetanska.cccc
nebi je on ni dobio da ima ozbiljnih kandidata. stvarno je pitanje kome drugom dati?
znam koje su se rasprave vodile oko pranjica i smatam da mu treba dat jos koju priliku (nemojte me odmah napadati). jako je puno toga zeznio no krece nova sezona u kojoj cemo napokon imati neka pojacanja i bolje je da svi imaju samopouzdanja nego da im se tresu gace svaki put kad istrce na teren. mozda ce decko bolje igrati kad uz njega bude stajao "malo" iskusniji smoje (iako mi malo smrdi to sto se toliko ceka na potpis).

nego, jesu oni zaboravili da nam se igra srozala kad je otisao veznjak (knezevic) ?! i napadaci i obrambeni su nam potrebni ali bi i vezu trebalo pojacat nekim iskusnijim. pricalo se o tome na kraju prvenstva a sad kao da su zaboravili...
smoje potpisao, predstavljaju ga danas u pol 9. golubović je navodno isto dosta siguran. nedostatak kneževića je bio evidentan tijekom proljeća, a iako se nije dovela klasična "desetka", dovođenjem lukačevića i pelaića će se sigurno rasteretiti jugovića i šoršu dijela obrambenih zadaća pa će biti i više kreacije prema naprijed. ovo za pranjića ne bi komentirao :)
Mladjo

ovo za pranjića ne bi komentirao :)

i mislio sam :D

btw nadao sam se da ce napadac biti ljubojevic, nije bio los u zagrebu ove sezone..
Mladjo

smoje potpisao, predstavljaju ga danas u pol 9. golubović je navodno isto dosta siguran. nedostatak kneževića je bio evidentan tijekom proljeća, a iako se nije dovela klasična "desetka", dovođenjem lukačevića i pelaića će se sigurno rasteretiti jugovića i šoršu dijela obrambenih zadaća pa će biti i više kreacije prema naprijed. ovo za pranjića ne bi komentirao :)

A pa da, Jugoviću obrambene zadaće 2 godine nisu dozvoljavale da iskaže svoj potencijal i kreacije u veznom redu :P Jedva čekam vidjeti tog rasterećenog Jugovića ! :lol: Vama ljubiteljima Jugovića očito nije jasno da on nema muda preuzeti ulogu glavnog veznog igrača. Nažalost to je tako i ne vidim kako će se to promijeniti. Ili jesi za to ili nisi. A on nije. On je tamo da prosljeđuje lopte prvom do sebe, prekine neku protivničku akciju, tu i tamo da neki gol i to je vrhunac njegovog nogometa. Jebiga.

Sramota...Nadam se da je Štaco podnio ostavku!
Ne sjecam se kad me je nesto ovako pogodilo.
svake godine ista nada koja se nekad ugasi u 5.kolu a nekad do zime traje a sada vec rika u 1.kolu....
Ja sam pobornik onoga bit će bolje. Ne ove sezone sigurno, ali jednog dana će biti bolje.
Katastrofa šta nam se desilo u vinkulji.
SRAMOTA!!!! ovaj poraz stvarno boli i odmah treba neke promjene uvesti.
lufus

A zašto bi podnio ostavku? Pa najlakše je nakon jednog poraza odma pobjeći,a i to nije nikakvo rješenje.
tux

lufus

A zašto bi podnio ostavku? Pa najlakše je nakon jednog poraza odma pobjeći,a i to nije nikakvo rješenje.

Nakon čitave halabuke, ovo nije obican poraz..ovo je poraz od cibalije koja je ispala od irskih amatera, tesara, zidara, konobara, od kluba iz kojeg su otisli svi najbolji igraci...ma zapravo ovo je moglo biti i ocekivano, Štaco da postavi igru na pobijedu?! Pa kad se to dogodilo?! Kukavica je i tako nam i igra momčad, kukavički i jalovo, umjesto da se postave kao favoriti jer to i jesu bili i bolji su od cibalije u svakom pogledu, ali taj njihov j***** mentalni sklop u glavi mi nikad nece biti jasan, užas! O upravi je sve vec receno i nema potrebe nista komentirati. ;)
badman

tux

lufus

Nakon čitave halabuke, ovo nije obican poraz..ovo je poraz od cibalije koja je ispala od irskih amatera, tesara, zidara, konobara, od kluba iz kojeg su otisli svi najbolji igraci...ma zapravo ovo je moglo biti i ocekivano, Štaco da postavi igru na pobijedu?! Pa kad se to dogodilo?! Kukavica je i tako nam i igra momčad, kukavički i jalovo, umjesto da se postave kao favoriti jer to i jesu bili i bolji su od cibalije u svakom pogledu, ali taj njihov j***** mentalni sklop u glavi mi nikad nece biti jasan, užas! O upravi je sve vec receno i nema potrebe nista komentirati. ;)

Ma koliko god loše izgledalo neće se to tek tako preko noći promjeniti s dovođenjem novog trenera.Ako nešto ne volim u našem nogometu je to što se treneri mjenjaju svako malo.Nije baš za usporedbu al sjajan primjer je Ferguson u Manchesteru.1986-1990 je bio bez trofeja,u jednom trenutku je navodno bio pred otkazom ali imali su povjerenja u njega i pogledaj dokle su dogurali Ferguson i Manchester zajedno.
tux

badman

tux

lufus

Ma koliko god loše izgledalo neće se to tek tako preko noći promjeniti s dovođenjem novog trenera.Ako nešto ne volim u našem nogometu je to što se treneri mjenjaju svako malo.Nije baš za usporedbu al sjajan primjer je Ferguson u Manchesteru.1986-1990 je bio bez trofeja,u jednom trenutku je navodno bio pred otkazom ali imali su povjerenja u njega i pogledaj dokle su dogurali Ferguson i Manchester zajedno.

Sve to stoji, ja također ne volim to brzo mjenjanje trenera, ali nije Štaco tu od jucer, ima on svojih dobrih strana, nije on loš trener, ali NEMA muda u bitnim trenucima kada treba lupiti šakom o stol i nema zajeb*****. Treba dovesti u red i ove naše "zvijezde", zanimljivo je kako se svi novi koji dođu odmah povode za njima i utope se u to sivilo, kolotecinu njihovu, lako cemo itd. A opet ne možeš uspoređivati jedan Man Utd i Fergusona sa Osijekom i Štacom. :D

Nije to zbog ovog poraza, već dugo tvrdim da taj čovjek iz ove ekipe ne može izvući maksimum, ova utakmica je samo potvrda. Prošle sezone je vjerojatno rušio sve rekorde po raznovrsnosti izgovora nakon izgubljenih utakmica. Dosta je bilo da je NK Osijek poligon za izučavanje trenera, sjeti se samo kako je to izgledalo sa Žitnjakom.

Ukoliko ne uzmemo 3 boda u Zagrebu, nadam se da ćemo se konačno riješiti gospodina Izgovora i da ćemo dobit trenera koji zna trenerski posao i za neuspjeh ne traži krivca u svima i svemu osim sebi.
nk split
je:

revijalni nogometni klub split!!!
Jel zna netko kako igraju sad s Croatiom?
nake_rado

Jel zna netko kako igraju sad s Croatiom?

Završilo 2:1 za Osijek
ja na fejsu!!
:

Ivan Prgomet-Selak
Bakir Besirevic
baka legendo.. vezni red osijeka bez tebe je nulaaa!!!!!!!!!!!!!
http://sportske.jutarnji.hr/spehar-se-kandidira-za-predsjednika-hns-a/927998/
Dosta je Špehare, dok su drugi krali mi smo kukali, sad je vrijeme da Osijek nešto ukrade :D Ajmooo!
Inače današnji rezultat za one koji ne znaju Lokomotiva Zagreb - Osijek 0:0
Komentirat se ne treba, na nivou NK Osijeka..
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/nogometas-vida-23-pijan-s-prijateljima-pretukao-mladice-221810
http://www.monitor.hr/clanci/vida-izbacen-iz-reprezentacije/145091/
isti taj bilić će za koji mjesec vjerojatno pozvati sammira u reprezentaciju, a kao što znamo, sammir je oličenje profesionalca. ;)
da ne zaboravimo opijanje svih reprezentativaca uoči kazahstana, ako se ne varam, kada smo ostali bez svjetskog prvenstva.
Mladjo

isti taj bilić će za koji mjesec vjerojatno pozvati sammira u reprezentaciju, a kao što znamo, sammir je oličenje profesionalca. ;)
da ne zaboravimo opijanje svih reprezentativaca uoči kazahstana, ako se ne varam, kada smo ostali bez svjetskog prvenstva.

činjenica je da je vida iz osijeka i da ga previše volimo, ali činjenica je i da je to sranje zbog kojeg je zaslužio takvu sankciju, jbg
potpuno opravdano izbacivanje iz repke vide, vida je ispao totalni debil, a kakav božiji sammir u repki..nikada
Ne treba žuriti sa zaključcima. Znamo samo ono što je napisano u novinskom članku. Nema policijskog izvješća, niti je sigurno da je baš Vida sudjelovao u tuči. Svi znamo da nogometaši nisu cvjeće, gdje su granice tolerancije jedniima, a gdje drugima?
Slažem se da se reprezentativac mora ponašati u skladu s odgovornosti koja mu je dana u trenutku kada je obukao dres, no i drugima se gledalo kroz prste zbog slučaja "Fontana" recimo.
Vani je situacija još gora. Poneki reprezentativci su klasične kafanske tabadžije, spavaju sa ženama svojih suigrača, a neki su optuženi i za spavanje sa maloljetnicama pa čak i silovanja. Ovo posljednje je teška i ozbiljna stvar, ali nakon što su oslobođeni krivnje - igraju dalje za rerezentaciju.

Ako je Vida stvarno učinio ono za što ga se tereti, neka snosi odgovornosti, ali sve što želim reći je da se malo prenaglilo s odlukom, jer još nije sigurno da je uopće sudjelovao u tuči.
pitanje za nekoga tko je možda upućeniji..

jel to stvarno istina da je Osijek igrao prijateljsku protiv reprezentacije republike srpske ili je to neka dobra zajebancija ?
Provokator

jel to stvarno istina da je Osijek igrao prijateljsku protiv reprezentacije republike srpske ili je to neka dobra zajebancija ?

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=32613

skupina:

osijek - partizan 1:1
osijek - reprezentacija republike srpske 3:0

radi se o kadetima, turnir je bio u novom sadu. više u linku iznad
Mladjo

Provokator

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=32613

skupina:

osijek - partizan 1:1
osijek - reprezentacija republike srpske 3:0

radi se o kadetima, turnir je bio u novom sadu. više u linku iznad

i to je vama potpuno normalno ?
pa da se radi o limačima ta se utakmica odigrat nebi trebala, pa gdje nam je obraz ?
vida u dinamu....osijeku 540 000 eura....sad pametno s tim....

NK Osijek je uvijek imao publiku kao svog dvanaestog igraća. Sad još samo da nađemo onih jedanaest.
Za one koji ne mogu u Karlovac iz bilo kojeg razloga, a ipak žele pogledat tekmu KARLOVAC - OSIJEK to mogu učiniti u caffe baru Goldfinger

u Donjem gradu u na adresi Krstova 18 (Križanje Krstove i Zmaj Jovine).

Za one koji se ne snalaze u Donjem gradu, evo ovako:
http://imageshack.us/photo/my-images/6/mapawb.jpg/
http://www.jutarnji.hr/marko-babic-protiv-luckog-promasio-prazan-gol-s-dva-metra/978097/

Tagovi