Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Da "malo" prije početka, ja sam dosad dolazio redovito u 8, već u 8 i 15 nisi mogao nać pošteno mjesto. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zen031 je napisao/la: ›
Da "malo" prije početka, ja sam dosad dolazio redovito u 8, već u 8 i 15 nisi mogao nać pošteno mjesto. Pozdrav!
|
istina, dosad se na slična događanja u centralu moralo dolaziti barem sat vremena ranije da bi se zauzelo iole pristojno mjesto, što je svakako vrlo pohvalno što se tiče posjećenosti.
jučer nisam bio, ali danas hoćem! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DonQuijote je napisao/la: ›
jučer nisam bio, ali danas hoćem!
|
Jucer gledao live stream. Predobro. Kvaliteta i zvuka i slike odlicna. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svirka pocela... i live stream... ;-)
|
Pa jel ne počinje u 9?
|
To sam i ja mislio i došao pred kraj prvog benda.... bzzz
|
Također, nigdje ni na kojoj od obavijesti vezanoj uz blues festival nisam vidjela da počinje u 8, tako da sam skoro kompletan nastup Cotton blues banda propustila, došla na zadnje tri stvari... Ne mogu vjerovati da nikad ništa ne može biti normalno |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DonQuijote je napisao/la: ›
jučer nisam bio, ali danas hoćem!
|
Jucer gledao live stream. Predobro. Kvaliteta i zvuka i slike odlicna.
|
Zanima me da li će se to moći pogledati i kao snimka ili samo uživo? Sad sam pokušala vidjeti na njihovoj stranici, nema još ništa. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
pumpkin je napisao/la: ›
Također, nigdje ni na kojoj od obavijesti vezanoj uz blues festival nisam vidjela da počinje u 8, tako da sam skoro kompletan nastup Cotton blues banda propustila, došla na zadnje tri stvari... Ne mogu vjerovati da nikad ništa ne može biti normalno
|
IMHO, cini mi se da je ekipa iz Cottona samo htjela poceti svirati okupljenima, da im usi ne zjape prazne.
S jedne strane ok od njih, s druge su izvisili svi koji su dosli na predvidjeno vrijeme (da, u 21h bi trebali poceti svi koncerti, osim zadnjeg dana festivala (20h)). |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
iggy_rock Ukupno postova: 70 Spol: Muško
|
Jel netko mozda snimio "Messin' With The Kid" veceras?
I voljan je uploadirati na youtube? Da pokazem bandi kako se svira usnjak!! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Dobri bili ovi od sinoć... jest da ne liče na onu četvoricu crnaca iz najave ali fino su to odsvirali, uz prigodnu zezanciju. Ritam sekcija impresivna, usni harmonikaši vrhunski, gitara dobra (makar malo predvidljiva)... malo mi je klavir zakazao - treba dječarac još puno slušati i svirati.
Ono što je meni osobno išlo na ganglije jest bjesomučno predstavljanje članova benda po deset puta. Naučili smo napamet kako se tko zove, a da je nastup potrajao malo duže, naučili bi i datume rođenja, JMBG, broj cipela te originalnu boju kose njihovih baka.
De dobro je dečki... vaša glazba govori za vas više nego nekakva imena i prezimena. Ajd uzdravlje! |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dobri bili ovi od sinoć... jest da ne liče na onu četvoricu crnaca iz najave
|
Da da, to je i mene zbunilo al se nisam nimalo razočarao, dapače. Jelena šuta dupe totalno!
Ono što je meni osobno išlo na ganglije jest bjesomučno predstavljanje članova benda po deset puta.
|
Da, jedino to. |
|
|
|
|
|
Otofx Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
Ne zaboravite da u petak sigurno počinje u 20:00... Dakle, treba doć u pola... |
|
|
|
|
|
|
Điiiz, pa ovo nije normalno, dođemo u deset do 8, i sve što nađemo je stol u zadnjem redu, u uglu... Mislim da je vrijeme da se festival preseli u neki adekvatan prostor...hm, samo koji.
Al dok smo još tu, molio bih dame i gospodu koji stoje u "živom zidu", da barem skinu jakne, kako bismo mogli bar nešto vidjeti.
Što se tiče mjuze, nisam baš nešto fasciniran, izvedba je bila ok, ali nisam uspio čuti niti jednu autorsku stvar (kao ni u utorak). |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Điiiz, pa ovo nije normalno, dođemo u deset do 8, i sve što nađemo je stol u zadnjem redu, u uglu... Mislim da je vrijeme da se festival preseli u neki adekvatan prostor...hm, samo koji.
Al dok smo još tu, molio bih dame i gospodu koji stoje u "živom zidu", da barem skinu jakne, kako bismo mogli bar nešto vidjeti.
|
ne znam postoji li u osijeku adekvatniji prostor za ovakvo nešto. možda bi trebalo odmaknuti zadnji red stolova od zida i napraviti mjesta stajačima, da ne moraju stajati ispred stolova ili u prolazima. |
|
|
|
|
|
|
Dakle u petak počinje u 8? Ako je tako, e doć ću već u 6 sati i pit pivo, pa kad vidite nekog lika mrtvog pijanog, e to sam vam ja! |
|
|
|
|
|
|
|