Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ma moze i peti... |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
katastrofa, zali boze para :/ koliko god imam simpatija prema njemu i njegovoj glazbi ovaj nastup je bio...ma nemam jebenih rijeci...
jedina svjetla stvar su likovi iz benda koji su dali sve od sebe da malo poprave situaciju dobrom svirkom :/ |
|
|
|
|
 |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
 |
škor11 Ukupno postova: 6 Spol:  Muško
|
meni je bare zakon, al ovaj put je totalno zajebao...pricali smo s gitaristom poslije koncerta, kaze da nije imao svoj dan...dobro, kul..svakom se dogodi...dobro, ne bas na takav nacin,al opet...rekli mu da moraju ponoviti koncert, pa cemo vidjet kolko nasa rijec ima tezine..hehe..barem nam to duguju! |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
Jebes Bareta...totalno je bio u kurcu...ili bolje receno nadrogiran i alkoholiziran...pa jebote, nije mogao pjevat, pustio je publiku da pjeva umjesto njega, a on je samo sjedio i tulio u nebesa.... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
meni samo zao likova iz benda koji su stvarno odlicno odsvirali, a ovaj kreten im sve usro. jebote vikali su mu "pjevaj, pjevaj bare" a on nista, ne zna bokte ni di je!
bendu bi cestitala na super koncertu a baretu bi zavalila samarcinu! |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
da, i vikali su mu " bare, izdrži" , a on ono totalno "mrtav" .....
|
sad kad ovo čitam, nije mi žao što nisam išla |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije ni meni ... rekao sam cim sam vidio na Tv-u intervju i Bare spominje nest menadera kak je predlozio da sviraju unplugged i tak cini mi se da to nece jos dugo tak ici ... ako se jedni trude a drugi upropasti |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
ma unplugged je zvucalo odlicno i bili su genijalni u svakom smislu, al bare..sve usro, kreten.....ma nek crkne ko ga jebe.......hahahaha! |
|
|
|
|
 |
hyppolita
|
Svaka čast ostaloj ekipi iz benda, trudili su se totalno iako se na njihovom licu vidjelo da lude i da im je pun kurac njega i njegovog tuljenja u nebesa, ipak su dali sve od sebe i pokušali stvoriti neku atmosferu koju Bare jednostavno nije mogao. U tih sat i nesto nije pjevao ni 5 minuta, čekala sam pjesmu " Budi ponosan" i tu je totalno otišo u kurac! Ne mogu zamisliti koliko je neugodno bilo ostaloj ekipi iz benda, ali sve pohvale na instrumentalnoj glazbi! Bolje da su stavili sliku Bareta nego što je on tamo samo sjedio i tulio u nebesa... baš kao slika. A ništa drugo se nije moglo ni očekivati... A što se tiče prostora u kojem je bio koncert, tu tek nemam riječi- KATASTROFA! Premalo i pretjesno! |
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Uštedili smo novce  |
|
|
 |
hyppolita
|
Bubnjar mi je bio zakon kad je puno i slikao ga tok je tulio u nebesa.... |
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Prica se po gradu da je Bare bio maestralan... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
ma Bare je bio vrhunski...
sad svi nešt kenjaju a čovjek se malo opustio |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
 |
|