Autor |
Poruka |
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
evo.. ja isto napunio auto i krečmo tamo oko 9-10 ujutro... e jedva čekam klingonski grah  a pivo neču, ipak vozim  |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
^^De nabavi neki best of klingonskih ratnih da slušamo u autu! |
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Mogu samo reći par stvari:
- ekipa na konvenciji bila je zakon, pokoje predavanje bilo je amaterski odrađeno, ali i to je bolje od kartanja tragic-a, igranja D&D-a i LARP-anja što malo kojeg sudionika konvencija i zanima, a upravo nam se to nudi na Essekon-u.
- grah je bio predobar, bolje bi bilo reći 'meso sa grahom', i na pravi klingonski način se ljutina počela osjećati nakon 10-te žlice, dakle tek kada bitka počinje biti zanimljiva
- romulansko pivo... Hmmmmm... Samo da vam dam hint: "In real life there are some who have made their own "Romulan Ale", for instance a mixture of Bacardi® rum, Everclear® alcohol, and Blue Curaçao liqueur, at equal amounts with no diluting liquid (rated at 134-proof)." Kao u 'Wrath of Kahn' - instant drunk!
Pohvale organizatorima, bilo mi je odlično jučer, a možda se još zaletim danas... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
|
bili i mi ali taman prije predavanja smo otišli - nedostatak vremena.. ugl došli smo u 10 ujutro misleći da će to odmah biti predavanja, ali to tek u 2 počimalo... obišli smo d.m. , pogledali dovrac i tak... uz to nije nimalo manjkalo zajebancije, čak je bilo i viška zajebancije  ... bilo je dobro!! (ja sam jedan od onih što nije išao jer ga to zanima, nego da se provozam malo van osijeka  ) |
|
|
|
|
 |
MissConception
|
|
|
 |
bazooka_joe
|
@MissConception - joj da, to je onaj čudak da paškim trokutom i sranjima... On danas ima predavanja (zijev)... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
MissConception
|
@MissConception - joj da, to je onaj čudak da paškim trokutom i sranjima... On danas ima predavanja (zijev)...
|
 |
|
 |
bazooka_joe
|
Ma, pusti, došao tamo gledati eksponate, a on me počeo daviti s nekakvom kolibom koja, vidi čuda, izgleda ko' kokpit F-117. Big wow.
Inače, lik vozi Hondu CRX sa vertikalnim stabilizatorima na spojleru na kojima piše UFO (!!!).
Ah, da, jel znaš da u Starom Zavjetu piše cijela budućnost svijeta, što je dokaz da su elijeni Mojsiju šapnuli što i kako da piše? Da, da... |
|
|
|
 |
MissConception
|
Ma, pusti, došao tamo gledati eksponate, a on me počeo daviti s nekakvom kolibom koja, vidi čuda, izgleda ko' kokpit F-117. Big wow.
Inače, lik vozi Hondu CRX sa vertikalnim stabilizatorima na spojleru na kojima piše UFO (!!!).
Ah, da, jel znaš da u Starom Zavjetu piše cijela budućnost svijeta, što je dokaz da su elijeni Mojsiju šapnuli što i kako da piše? Da, da...
|
Je, je, i nas je bio "uhvatio", ali smo iskoristili priliku dok je napravio pauzu da udahne zraka, pa smo se nabrzinu ispričali i zbrisali. Znači, sigurno si kupio i jednu od njegovih knjiga ...
Ali bilo je super, da, ovi klinci su nam rekli da su i prije u dvorcu znali imati neka maratonska prikazivanja ST epizoda hehe, skroz kul =) |
|
 |
Horned Reaper
Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Meni žao što nisam išao. Al zato idući put obavezno dolazim. Još da naprave neko okupljanje poput ComicCona... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pa i silent bob je bio!  |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
iduce godine obavezno idemo ponovo... |
|
|
|
|
 |
|
|
|
_________________ ...now I pray for all of them to go away... |
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
misliš zlatnu potkovu.. hehe... a MissConception cemo đorati za ekstra gasova pa da možemo do pečuha hehe |
|
|
|
|
 |
 |
|