Ivan je napisao/la :
nemojte se cuditi... oni nikad nisu bili na glasu kao solidan a kamoli dobar live bend... rick rubin njih spegla u studiju
Cuj, ono malo sto su odsvirali je zvucalo dobro. Bez falsanja, i prenemaganja, svi koji znaju pjesme mogli su ih otpjevat. Ja sam bio ugodno iznendajen kako su zvucali, ali sve drugo je bilo sranje, a Peppersi su se pokazali kao umisljene pizde...
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
e sad tu ima jedna stvar...to je bio Tuborg Green Fest...a ne samo koncert RHCPa...na netu piše program do pola 12..tako su i napravili...e sad čijom zaslugom...tko će ih znat..previše je tu love u igri....da bi saznali
Circa je napisao/la:
Cuj, ono malo sto su odsvirali je zvucalo dobro. Bez falsanja, i prenemaganja, svi koji znaju pjesme mogli su ih otpjevat. Ja sam bio ugodno iznendajen kako su zvucali, ali sve drugo je bilo sranje, a Peppersi su se pokazali kao umisljene pizde...
svaki iole profesionalan bend moze zvucati tehnicki korektno uzivo, nije u tome stvar. ima tu i neka koncertna dinamika, kontakt s publikom i ta neka energija koju odlican live bend moze prenjeti na publiku...itd...
sheila je napisao/la:
e sad tu ima jedna stvar...to je bio Tuborg Green Fest...a ne samo koncert RHCPa...na netu piše program do pola 12..tako su i napravili...e sad čijom zaslugom...tko će ih znat..previše je tu love u igri....da bi saznali
tako je, da su bili posteniji prema ljudima, tako bi to i najavili, isticanje iskljucivo njih je podli marketinski trik... ali naravno, lova je u igri...
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P.
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P.
Ivan je napisao/la:
svaki iole profesionalan bend moze zvucati tehnicki korektno uzivo, nije u tome stvar. ima tu i neka koncertna dinamika, kontakt s publikom i ta neka energija koju odlican live bend moze prenjeti na publiku...itd...
Točno to - tehnički je sve bilo u redu, dapače, zvučali su fenomenalno. Ali kontakt s publikom - nula bodova. U jednom su trenutku rekli: "Bili smo svugdje po svijetu, ovdje još nismo", odsvirali posljednju pjesmu i otišli. Ljudi su nekoliko sekundi stajali zabezeknuti ne vjerujući da je to to, a nakon toga su počele letjeti čaše prema pozornici. Katastrofa. Žali bože kičme što mi je stradala u busu
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
Circa je napisao/la:
S ovim se potpuno slazem. Bas otamburali preko kurca i nije im bio bad sto se to itekako osjetilo.
Stvarno sramota...
Mislim ono, predgrupe su nabirjavale publiku, zahvaljivali se i za svaki mlaki pljesak, zbilja se potrudili, a onda dodju omisljene, govnarske americke pizde i sve ode u kurac...
Kao sto sam vec rekao, da su odsvirali kako treba, da ih je sa pozornice potjerala kisa, da nisu djelovali nadrkano lakse bi provario i guzvu i kisu...
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
allein je napisao/la:
Dobro, a koja od vas je sutradan dakle jutros imala ispit kod profesorice S.?
nisam!
sad bar znam da za sljedeći koncert r.e.m.-a izdvajam koliko god para treba na peperse više ne idem. ali meni je bilo lijepo, provod vrhunski. super ekipa, sprdnja na visokoj razini, hej haj baš nas briga...
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro