Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
Vade retro satana, non suade mihi vana, sunt mals quae libas, ipse venena bibas. |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
ODLAZI, SOTONO, NIKAD MI NE SAVJETUJ TAŠTINE, ZLO JE ONO ŠTO MI PRUŽAŠ, POPIJ SAM SVOJ OTROV.
...jel i ti imaš medaljon možda? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
ajmeeeeeeee............bacaš prokletstvo na ovaj forum...  |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
Hmmm....
Medaljon je samo dio onoga što ja imam..........
...neću izdat ja Boga nikada,
neću gasit sunce koje s neba sja,,
neću zbog tebe,rukom na sebe,
jer ti me voliš i ti se moliš za mene.......... |
|
|
 |
game
Ukupno postova: 474 Spol:  Nebitno
|
ajme, ljudi, ovakve stvari treba sakrivati, a ne ih najavljivati i hvaliti se njima...
pa i tako nam je grad na "krasnom" glasu...još i ovo...
a zamisli, blago studentima, ponosa - OSJEČKI KLUB STUDENATA= OKS!!!!!
pa stvarno za 5!!!
ja bi tom majmunu zabranila da tako zove prostor koji koristi za trovanje i tako dovoljno debilnih ljudi koji tamo zalaze...
isapada da su svi osječki studenti na tom stupnju (ne)razvoja! |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
ne možeš baš nazvat ljude debilima što zalaze tamo, to je njihova stvar i njima na sramotu.....ali slažem se s tobom da to ne treba najavljivat i hvalit se time.... |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Dobro,legice,sta si ti neka <de-evilized>?  Za ne povjerovat..
A game je izgleda neka uzvisena i mjerodavna sto se tice glazbe i kulture kad moze druge ljude nazivat debilima?! Daj ljudi gledajte svoja posla, svatko je sam dovoljno glup, ne moras o drugima raspravljat.  |
|
|
|
|
 |
game
|
a, šta ja znam...ja pokušavam shvatiti tko je na tom stupnju razvoja da to može slušati???
ako sam nekoga uvrijedila, sorry, ali, daj objašnjenje...
ma, zapravo, nemoj, ne želim to ni slušat...
trujete ljude tim ogavnim zvucima...fuj!!!
moram ih nazivati tako, jer je to jedini način da im nešto dođe do mozgića i da ih naljutim....
pa šta kad si ti rekao da su (ne sjećam se točno riječi pa me nemoj optužiti da izmišljam:))...uglavnom srao si protiv ljudi koji slušaju...ali ne sjećam se točno koju vrstu glazbe...i opisao to velikom bukom...
ja ovo opisujem velikom glupošću pa ne znam kome čega nedostaje, iliti fali
shvaćam ja da svatko može slušati što hoće i želi (nažalost  ), ali mogu barem onda malo prisrat, ne? |
|
|
|
|
 |
|
Ja npr. ne razumijem one sto pijani tresu glavama na neku dreku, po mogucnosti da imaju kosurinu, i to je neki ples, ovi se bar uhvate u kolo i sire medjuljudske odnose  |
|
|
|
|
 |
game
|
pa dobro, ni meni nikad nije bilo jasno kako ih ne boli glava kad pola sata mlate glavom u krug..
to me čak i jako zanimalo...meni bi i glava i vrat otpali... |
|
|
|
|
 |
|
pa dobro, ni meni nikad nije bilo jasno kako ih ne boli glava kad pola sata mlate glavom u krug..
to me čak i jako zanimalo...meni bi i glava i vrat otpali...
|
Dakle? Ako je netko razlicit, ne znaci da je i cudak, ili skromnije inteligencije, ja smatram neinteligentnim one koji osudjuju tudji ukus.. Ako netko voli trest glavom ili plesat kolo, ma nek plese, ne moram mu se pridruzit, ali mi svejedno moze biti dobar prijatelj. |
|
|
|
|
 |
game
|
imam i ja prijatelja cajkaroša, ali ih svaki dan spuštam zbog toga i oni i sami priznaju da je to sranje...
meni ti nije jasno kako netko može kroz dugogodišnje školovanje imati takav stupanj estetike..
ok ljudi koji su jedva osnovnu završili,ali intelektualci???
o čemu mi to pričamo?
i ne možeš mi to pobit, jer znam sve faze u razvoju...ali, čini se, neki imaju svoj razvojni put...
uostalom, ja sam se izjasnila, pustimo druge neka učine isto...
ne želim se ponavljati, ali niti otići predaleko u pokušajima da nekomu nešto dokažem...pa nisam ja stvarno ovdje misionar...  |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
istina, ja sam za rock/heavy metal da je to za mene buka...ali OK , to je moje mišljenje.... a što se tice folk (narodnjaka) ja još nisam vidio trijeznu osobu da to sluša, odi negdje na cajke, svi mrtvi pijani. Ne vidim smisao te glazbe (osim da se napiješ ko životinja i razbijaš čaše po lokalu) |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
komšo
Ukupno postova: 85 Lokacija: U dvorištu Spol:  Muško
|
Osobno ne volim baš posebno narodnjake, ali tko voli nek izvoli. Protiv tih ljudi nemam ništa (efikasno  ) ).
Ali u jednom se apsolutno slažem s @game, doduše ne tim izborom riječi; OKS - Osječki klub studenata je godinama jezgra narodnjačke glazbe u Osijeku i šire - SRAMOTA; no da to nije opće prihvačeno, ne bi tako bilo...
|
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=_pwgKPZ2NS8&feature=related |
|
|
 |
game
|
nisi u pravu...znam ja ljude koji baš...hm...koliko god to čudno zvučalo...guštaju u toj glazbi...
pa si ti misli... |
|
|
|
|
 |
 |
|