Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Izbori 2013.] HDZ: Podrška MHDZ-a Osijek građanskoj inicijativi "U ime obitelji"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.05.2013. 7:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

anakonda je napisao/la :
simo031 je napisao/la :
 U svrhu ostvarivanja svojih materijalnih prava, ako će osnovati obitelj sa šarplanincem ja nemam ništa protiv.
No svakako sam protiv da se takvim obiteljima dozvoli odgajanje djece.

...zašto?

Zato što u vezi između homo sapiensa i šarplaninca ni u kojem slučaju ne može doći do prirodnog začeća i nastanka potomaka. Smatram da je tu priroda dobro posložila stvari, i zbog toga takvi parovi ne trebaju imati i odgajati djecu.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 21.05.2013. 8:10 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
anakonda je napisao/la :
simo031 je napisao/la :
 U svrhu ostvarivanja svojih materijalnih prava, ako će osnovati obitelj sa šarplanincem ja nemam ništa protiv.

...zašto?

Zato što u vezi između homo sapiensa i šarplaninca ni u kojem slučaju ne može doći do prirodnog začeća i nastanka potomaka. Smatram da je tu priroda dobro posložila stvari, i zbog toga takvi parovi ne trebaju imati i odgajati djecu.

...ali zbog čega???? ni ti nemaš argumente ili???...

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.05.2013. 10:20 
Naslov:  

zašto dvije žene ne bi smjele posvojiti jedno dijete, dati mu topli dom i osigurati budućnost? U svakom je slućaju bolje da to dijete jednog dana ima kamo doći, da ima nekog svog na ovome svijetu. To mi je svakako ljudskije nego odrastanje u domu koji se mora napustiti u određenim godinama i kud onda?

simo031

Post Postano: 21.05.2013. 11:22 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
simo031 je napisao/la :
anakonda je napisao/la :
simo031 je napisao/la :

...zašto?

...ali zbog čega???? ni ti nemaš argumente ili???...

Imaš argument, želiš li ga vidjeti...

Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice. Takva zajednica da (jer je i ona stvorena od boga / prirode), ali samo radi ostvarivanja materijalnih prava. Sve preko toga smatram neprirodnim i neprimjerenim.

anakonda

Post Postano: 21.05.2013. 11:36 
Naslov:  

...znači, glavni argumenti leže u prirodi i da je tako Bog rekao?????....okej, hvala....

Post Postano: 21.05.2013. 11:45 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
...znači, glavni argumenti leže u prirodi i da je tako Bog rekao?????....okej, hvala....

Da. I meni je to dovoljno. Molim...

anakonda

Post Postano: 21.05.2013. 11:50 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :
anakonda je napisao/la :

Da. I meni je to dovoljno. Molim...

...svaka čast.....jedino prije svega, trebalo bi naučiti što je to argument odnosno činjenica, pa evo citata, iz Wikipedije je i vrlo ju je jednostavno pronaći:
"Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom. U filozofiji, nužna je racionalna metoda, uz nepristrano preispitivanje, bez uplitanja vjerovanja. U utvrđivanju činjenica, ne smije se miješati osobni stav ili bilo koja predrasuda."

...tako da su tvoje činjenice, @Simo031, sve samo ne činjenice.....a lijepo sam te tražila baš to.....

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.05.2013. 12:13 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :

Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice. Takva zajednica da (jer je i ona stvorena od boga / prirode), ali samo radi ostvarivanja materijalnih prava. Sve preko toga smatram neprirodnim i neprimjerenim.

joj simo ... pa ti barem do sada nisi bio tako zatucan ???
pa priroda nije htjela ni da ti koristis ovu plasticnu tastaturu i internet.

priroda nije htjela da djecu odgaja samohrana majka

priroda nije htjela ni da roditelji odbace svoje dijete i smjeste ga u sirotiste

priroda po tvome ne zeli ni neplodnim parovima da imaju djecu, pa se i njima treba uskratiti posvajanje ???

a ako malo prosurfas ... vidjet ces svakakvih cuda ... kako priroda djeluje pa recimo lavica posvoji gnua, ili pas posvoji macku, ili majmun posvoji prase ... i opet sve prirodno Smile

Poanta je simo ... da istospolni parovi nece obilaziti sretne obitelji i ko janjicari otimati djecu iz sretnih heterosexualnim obitelji, pa ih 'pokrstavati' na svoju gay vjeru.

Ovdje se radi o izjednacavanju prava !

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.05.2013. 12:19 
Naslov:  

simo031

Post Postano: 21.05.2013. 12:32 
Naslov:  

Ingo je napisao/la :

pa priroda nije htjela ni da ti koristis ovu plasticnu tastaturu i internet.

Htjela je jer da nije tad te tipkovnice i interneta ne bi niti bilo.
Ingo je napisao/la:
priroda nije htjela da djecu odgaja samohrana majka
priroda nije htjela ni da roditelji odbace svoje dijete i smjeste ga u sirotiste

Samohrana majka ne mora dovjeka ostati samohrana...
Oni roditelji koji odbace svoje dijete, a da za to ne postoji valjan razlog, imaju velik problem u glavi.
Ingo je napisao/la:
priroda po tvome ne zeli ni neplodnim parovima da imaju djecu, pa se i njima treba uskratiti posvajanje ???

Ne bih uspoređivao one koji zbog bolesti ne mogu imati djecu, i one koji to ne mogu jer su istog spola.
Ingo je napisao/la:
Poanta je simo ... da istospolni parovi nece obilaziti sretne obitelji i ko janjicari otimati djecu iz sretnih heterosexualnim obitelji, pa ih 'pokrstavati' na svoju gay vjeru.

Ovdje se radi o izjednacavanju prava !

Nitko niti ne misle da će istospolni parovi nekom otimati djecu. Istospolni parovima treba dozvoliti sva materijalna prava koja imaju i partneri u hetero zajednici.
Poanta je da pravo da si naprave i rode djecu imaju. Zašto ga ne koriste?

markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 21.05.2013. 12:59 
Naslov:  

simo031 je napisao/la :

Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona.

I upravo se neki čovjek tj. ljudi stavljaju u poziciju da donose "božje" zakone.

maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Post Postano: 21.05.2013. 13:12 
Naslov:  

znaci muka mi je od vas koji govorite da je Bog rekao muskarac i zena - pod jedan kak vi to mozete znati ?

ajmo redom

Bog je sve stvorio na svoju sliku i priliku i sve je zapisano u Božijm mislima sto ce se dogoditi do sudnjeg dana - tako nekako otprilike

Ako je Bog sve stvorio, a ti vjeruješ u Boga - zašto onda ne volis sve što je Bog stvorio ?

Vjernici bi trebali biti ljudi koji šire ljubav i medjusobono poštovanje, jer su svi jedno od istog stvoreni, ali ne ispada da je pravni vjernik onaj koji mrzi svaku moguću manjinu na koju naiđe

Post Postano: 21.05.2013. 13:39 
Naslov:  Re: [Izbori 2013.] HDZ: Podrška MHDZ-a Osijek građanskoj inicijativi "U ime obitelji"

...@Simo, evo malo argumenata, pa da imaš misao vodilju sljedeći puta kada budemo diskutirali:

Post Postano: 21.05.2013. 14:32 
Naslov:  Re: [Izbori 2013.] HDZ: Podrška MHDZ-a Osijek građanskoj inicijativi "U ime obitelji"

...slika koja govori više od miljon riječi.....

jesus-use-me.jpg
 Opis:
 Veličina:  45.11 KB
 Pogledano:  19 put(a)

jesus-use-me.jpg

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 28.05.2013. 13:00 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
 Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice.

Kad se razboliš, a ti lipo lezi pa crkni jer ti priroda nije omogućila da se ličiš, nego dotur!
Very Happy

(ZOMG - govor mržnje - aaargh! Isus plače zbog mene)

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: