Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
U svrhu ostvarivanja svojih materijalnih prava, ako će osnovati obitelj sa šarplanincem ja nemam ništa protiv.
No svakako sam protiv da se takvim obiteljima dozvoli odgajanje djece.
|
...zašto?
|
Zato što u vezi između homo sapiensa i šarplaninca ni u kojem slučaju ne može doći do prirodnog začeća i nastanka potomaka. Smatram da je tu priroda dobro posložila stvari, i zbog toga takvi parovi ne trebaju imati i odgajati djecu. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
U svrhu ostvarivanja svojih materijalnih prava, ako će osnovati obitelj sa šarplanincem ja nemam ništa protiv.
No svakako sam protiv da se takvim obiteljima dozvoli odgajanje djece.
|
...zašto?
|
Zato što u vezi između homo sapiensa i šarplaninca ni u kojem slučaju ne može doći do prirodnog začeća i nastanka potomaka. Smatram da je tu priroda dobro posložila stvari, i zbog toga takvi parovi ne trebaju imati i odgajati djecu.
|
...ali zbog čega???? ni ti nemaš argumente ili???... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
zašto dvije žene ne bi smjele posvojiti jedno dijete, dati mu topli dom i osigurati budućnost? U svakom je slućaju bolje da to dijete jednog dana ima kamo doći, da ima nekog svog na ovome svijetu. To mi je svakako ljudskije nego odrastanje u domu koji se mora napustiti u određenim godinama i kud onda? |
|
|
|
|
 |
simo031
|
Imaš argument, želiš li ga vidjeti...
Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice. Takva zajednica da (jer je i ona stvorena od boga / prirode), ali samo radi ostvarivanja materijalnih prava. Sve preko toga smatram neprirodnim i neprimjerenim. |
|
|
|
 |
anakonda
|
...znači, glavni argumenti leže u prirodi i da je tako Bog rekao?????....okej, hvala.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
simo031
|
...znači, glavni argumenti leže u prirodi i da je tako Bog rekao?????....okej, hvala....
|
Da. I meni je to dovoljno. Molim... |
|
|
|
 |
anakonda
|
...znači, glavni argumenti leže u prirodi i da je tako Bog rekao?????....okej, hvala....
|
Da. I meni je to dovoljno. Molim...
|
...svaka čast.....jedino prije svega, trebalo bi naučiti što je to argument odnosno činjenica, pa evo citata, iz Wikipedije je i vrlo ju je jednostavno pronaći:
"Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom. U filozofiji, nužna je racionalna metoda, uz nepristrano preispitivanje, bez uplitanja vjerovanja. U utvrđivanju činjenica, ne smije se miješati osobni stav ili bilo koja predrasuda."
...tako da su tvoje činjenice, @Simo031, sve samo ne činjenice.....a lijepo sam te tražila baš to..... |
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Da je priroda željela da zajednica čovjeka i šarplaninca odgaja djecu, tad bi im i omogućila da tu istu djecu naprave i donesu na svijet. Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona. Isto vrijedi i za istospolne zajednice. Takva zajednica da (jer je i ona stvorena od boga / prirode), ali samo radi ostvarivanja materijalnih prava. Sve preko toga smatram neprirodnim i neprimjerenim.
|
joj simo ... pa ti barem do sada nisi bio tako zatucan ???
pa priroda nije htjela ni da ti koristis ovu plasticnu tastaturu i internet.
priroda nije htjela da djecu odgaja samohrana majka
priroda nije htjela ni da roditelji odbace svoje dijete i smjeste ga u sirotiste
priroda po tvome ne zeli ni neplodnim parovima da imaju djecu, pa se i njima treba uskratiti posvajanje ???
a ako malo prosurfas ... vidjet ces svakakvih cuda ... kako priroda djeluje pa recimo lavica posvoji gnua, ili pas posvoji macku, ili majmun posvoji prase ... i opet sve prirodno
Poanta je simo ... da istospolni parovi nece obilaziti sretne obitelji i ko janjicari otimati djecu iz sretnih heterosexualnim obitelji, pa ih 'pokrstavati' na svoju gay vjeru.
Ovdje se radi o izjednacavanju prava ! |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
simo031
|
pa priroda nije htjela ni da ti koristis ovu plasticnu tastaturu i internet.
|
Htjela je jer da nije tad te tipkovnice i interneta ne bi niti bilo.
Samohrana majka ne mora dovjeka ostati samohrana...
Oni roditelji koji odbace svoje dijete, a da za to ne postoji valjan razlog, imaju velik problem u glavi.
Ne bih uspoređivao one koji zbog bolesti ne mogu imati djecu, i one koji to ne mogu jer su istog spola.
Nitko niti ne misle da će istospolni parovi nekom otimati djecu. Istospolni parovima treba dozvoliti sva materijalna prava koja imaju i partneri u hetero zajednici.
Poanta je da pravo da si naprave i rode djecu imaju. Zašto ga ne koriste? |
|
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Kako im to priroda nije omogućila, smatram da se čovjek ne treba postavljati iznad prirodnih i božjih zakona.
|
I upravo se neki čovjek tj. ljudi stavljaju u poziciju da donose "božje" zakone. |
|
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
znaci muka mi je od vas koji govorite da je Bog rekao muskarac i zena - pod jedan kak vi to mozete znati ?
ajmo redom
Bog je sve stvorio na svoju sliku i priliku i sve je zapisano u Božijm mislima sto ce se dogoditi do sudnjeg dana - tako nekako otprilike
Ako je Bog sve stvorio, a ti vjeruješ u Boga - zašto onda ne volis sve što je Bog stvorio ?
Vjernici bi trebali biti ljudi koji šire ljubav i medjusobono poštovanje, jer su svi jedno od istog stvoreni, ali ne ispada da je pravni vjernik onaj koji mrzi svaku moguću manjinu na koju naiđe |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
anakonda
|
...@Simo, evo malo argumenata, pa da imaš misao vodilju sljedeći puta kada budemo diskutirali:
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...slika koja govori više od miljon riječi..... |
Opis: |
|
Veličina: |
45.11 KB |
Pogledano: |
19 put(a) |

|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Kad se razboliš, a ti lipo lezi pa crkni jer ti priroda nije omogućila da se ličiš, nego dotur!
(ZOMG - govor mržnje - aaargh! Isus plače zbog mene) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
 |
|