Autor |
Poruka |
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
vesnice, jel imaš muža, dečka, zaručnika, curu..? |
|
|
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Samo retro,ništa nego retro,nema bolje glazbe nego što je retro nema bolje glazbe,samo volim slušati retro,nijedna druga muzika mi se ne sviđa samo retro,ništa drugo ne valja samo retro  |
|
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Samo retro,ništa nego retro,nema bolje glazbe nego što je retro nema bolje glazbe,samo volim slušati retro,nijedna druga muzika mi se ne sviđa samo retro,ništa drugo ne valja samo retro
|
I sve što nije retro, ja bi metak u čelo pa ti sinko budi nešto drugo što nije retro! Mrš!  |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
a šta bi s nju vejvom? jel bi i njega pobio? |
|
|
 |
mali R
Ukupno postova: 40 Spol:  Nebitno
|
Pa to je zalijepio VJ Laser na svoj zid na facebooku. Izvor Dailymotion, a korisnik Vesnica. Malo previše slučajnosti. |
|
|
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
Dakle, dakle, ljudi, smirite se, nemojmo se svađati u ovo vrijeme, ovo je rasprava o Novoj godini i gdje će tko slaviti, a ne skriva li se tu netko iza nekog drugog nicka ili spama. Obavite to privatno. |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
caddy
Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
Hvala svima koji su bili i napravili odličnu atmosferu. Nadamo se da ste i vi zadovljni s nama. |
|
|
|
|
 |
Stamba
Ukupno postova: 69 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vidim morat ću oprobati dogodine  |
|
|
|
|
 |
seka Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
f a n t a z i j a ! seka je znala šta valja  |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
caddy
|
Posebna zahvala našem najboljem fotografu Danielu Antunoviću za fotke!  |
|
|
|
|
 |
gg1 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
ako izuzmemo da su nam podvaljivali pivo kojem je prošao rok i ako se izume to da su na partiju pod nazivom studio 54 puštali lady gagu, daleku obalu , plavi orkestar i azru i da je dj nestao oko 1 : 00 da su nam to naplatili 200 kn bilo je naprosto prekrasno. |
|
|
|
|
 |
caddy
|
Bila su 2 piva kojima je prosao rok i nitko nikome nije podvaljivao. Iz iste gajbe su bila ko i ostala Studio 54 je bila tema i nemoguce je pustat cijelu noc istu glazbu. Vecinu glazbe smo pustali po zeljama gostiju. Atmosfera je bila odlicna i ljudi cagali do jutra. Bilo je sve cuge na izbor i u nicemu nije nitko bio zakinut. |
|
|
|
|
 |
 |
|