Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
[quote="fuldstændigamok"}
ovaj post bi bio odličan, da je sarkastičan.
[/quote]
Vot d fak  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
nobody weird like me
Ukupno postova: 36 Spol:  Žensko
|
40 kuna je upad
i jedva cekam,,nije da ih slusam previse ali atmosfea je uvijek predobra na njihovim koncertima  |
|
|
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
hahha, a sigurno su ti oni i predobar bend i bas ih obozavas!  |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Baš se pitam kak' si samo pogodila...  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
vjeko_99 Ukupno postova: 43 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
Ma super su... dovoljno je vidjeti da na njihovim koncertima nitko ne stoji.  |
|
|
|
|
 |
vjeko_99 Ukupno postova: 43 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
|
|
 |
RKL
Ukupno postova: 226 Spol:  Nebitno
|
Mene baš zanima Dream Theater cover band... Mislim, kako ono svirati?
...Iako, ima tih ludih ljudi koji skidaju u ton sve, i to im je jedina zanimacija u životu... Vidjet ćemo... |
|
|
|
|
 |
Stella1989
|
Opet ništ od nagadne igre...  A dobro... |
|
|
|
 |
MUGDIM Ukupno postova: 56 Spol:  Nebitno
|
@Stella1989
Ono curo , nije da sam brojao ali tocno 50% postova je tvojih u ovom threadu.
Diši malo, ne zanima ljude kolko si ti opsjednuta belfast fudom |
|
|
|
|
 |
TheLastRebel
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Belfaaaaasti! Zadnji put kad su bili tu nisam mogla ici...sutra ne propustam   |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
pa kad šalješ po 5 tisuća mailova odjednom |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Stella1989
|
Ovaj put slala sam samo jedamput jer su se napokon udostojili to i napomenuti, a ne objavit da je netko dobio kartu i tek se onda sljedeći dan sjetit...ak pa taj netko je puno slao i ajmo ga diskvalificirat...ono baš glupo... Sigurno ne bih slala puno puta da su rekli da se ne smije. U 99% nagradnih igara je veća mogućnost da ćeš nešto osvojiti ako što više prijava pošalješ, ali ovdje očito ne.  |
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
pa jel ti imaš ikakvog pojma kakav bi to kolaps bio da svi šalju mailova koliko mogu?
najmanji problem je složit skriptu koja će poslat 50 tisuća mailova  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Stella1989
|
Čuj, da su rekli, sigurno ne bih slala xy puta i sebi uskakala u stomak...po nekoj normalnoj i realnoj logici, šanse za dobitak bi trebale biti veće, a ne manje ako netko šalje više puta...mislim ono... |
|
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
da, ta logika pali ako saljes nagradne kupone u bubanj iz kojeg se izvlace papirici! a da malo ukljucis logiku skuzila bi da spamas ako saljes milijun mailova na jednu adresu....ah, ta logika...
btw jel tebi, ovako, inace u zivotu, malo dosadno? |
|
|
|
|
 |
 |
|