| Autor |
Poruka |
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Problem je to što ti ''klinci'', kako ih ja nazivam...baš se vidi i osjeti da su ništa drugo nego KLINCI!
Tebi sretno s patryjem i ne da mi se više pisati. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
 |
|
Stella1989
|
E da...i potpuno je drugačije doći u West, gdje je sama dječurlija i kojekakvi diklići, baš onak' balavurdija, a potpuno drugačije u Tufnu...sad nek mi netko kaže da nije... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
jebemu, et' i jać doć taj petak fotkat pa ćemo vidjet pravu istinu, a do tada... MIR ....  |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
|
Stella1989
|
Hehe...može!  |
|
|
|
|
 |
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
jebole vas godine. koja rasprava. bezveze..
tko hoce neka ide tko nece nejde i A BOK! |
|
|
|
|
|
 |
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Idi ti lijepo u Tufnu a pusti nas "klince,balavurdiju" da čagamo u miru  |
|
|
|
|
|
 |
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
što se tiče tufne, prošli vikend sam zaboravio osobnu a napunit ću uskoro 24. i sad pošto imam baby face dođem liku na ulazu jer bi ti meni vjerovo da ti kažem da ću uskoro imat 24? kaže on ne. ja kažem, ok, pošteno i odem haha
ne znam, ja sam mišljenja da se u osijeku ne možeš zabaviti bez alkohola ili nečeg drugoga. ako ima toga onda ostalo igra sekundarnu ulogu. ako nema toga, nema ni zabave... ko se zadovoljava potpuno trijezan sa tufnom, disko trešom i sl. svaka mu čast, ja ne mogu. inače, kao i uvijek pohvale tratinčici jer se bori protiv učmalosti u gradu  |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
što se tiče tufne, prošli vikend sam zaboravio osobnu a napunit ću uskoro 24. i sad pošto imam baby face dođem liku na ulazu jer bi ti meni vjerovo da ti kažem da ću uskoro imat 24? kaže on ne. ja kažem, ok, pošteno i odem haha
ne znam, ja sam mišljenja da se u osijeku ne možeš zabaviti bez alkohola ili nečeg drugoga. ako ima toga onda ostalo igra sekundarnu ulogu. ako nema toga, nema ni zabave... ko se zadovoljava potpuno trijezan sa tufnom, disko trešom i sl. svaka mu čast, ja ne mogu. inače, kao i uvijek pohvale tratinčici jer se bori protiv učmalosti u gradu
|
kako trijezan na trešu, pa tamo budu svi u alkoholnoj komi xD |
|
|
|
|
|
 |
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
ne znam, ja sam mišljenja da se u osijeku ne možeš zabaviti bez alkohola ili nečeg drugoga. ako ima toga onda ostalo igra sekundarnu ulogu. ako nema toga, nema ni zabave... ko se zadovoljava potpuno trijezan sa tufnom, disko trešom i sl. svaka mu čast, ja ne mogu. inače, kao i uvijek pohvale tratinčici jer se bori protiv učmalosti u gradu
|
kako trijezan na trešu, pa tamo budu svi u alkoholnoj komi xD
|
to ti ja kažem haha
bio sam zadnji put. jebat ga nisam ja baždaren za takve "fine" stvari i plesnjake
jedino mi je predobra ona magla bila... |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|