Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Jeste našli zamjenu? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
UDEGAS CREW je napisao/la ( Pogledaj post): ›
radi nemogucnosti konacnog dogovora s djicom miss protexid , navedena djica nece nastupiti u petak.
imali smo najbolju volju ali s nekim ljudima je nemoguce pregovarati.
|
joj sto volim takve, al bitno da je ona na plakatu i ima bespla reklamu :/ :bljuv |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne kontam za ove sportske aktivnosti, kojim danom je pojedina? Sam su nabrojane sve + satnica. Ispada kao da je svaki dan isto? Da? Ne? |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
UDEGAS CREW Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
empetri je napisao/la: ›
Ne kontam za ove sportske aktivnosti, kojim danom je pojedina? Sam su nabrojane sve + satnica. Ispada kao da je svaki dan isto? Da? Ne?
|
Na plakatu i flyeru pise da su sportske aktivnosti i subotu i nedjelju i tako ce se odvijati program...dakle,sve sto je u subotu i u nedjelju je.. osim paintball turnira koji je u subotu a u nedjelju je mogucnost organizacije turnira za posjetitelje...pozdrav svima i vidimo0 se preko!! |
|
|
|
|
|
persyla
Ukupno postova: 28 Lokacija: centar Spol: Žensko
|
U koliko sati počinje većernji program? |
|
|
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
Sve super i jako mise svidjelo prosle godine sve to,ali zeznuli ste se malo u radenju tog flyera,nepise koji dan je penjanje i to sve.Puno ljudi danas doslo,i gleda di je to. |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
velike, velike pohvale organizatoru i za light i razglas i opcenito sve, sinoc bio i bio odusevljen, jedino sto je pivo 0.25 10 kuna, sve ostalo 5+, bravo ljudi =) |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
bio jucer, bilo fino i lijepo, jedino isto zamjerke za cugu, zašt niste s pivarom nešt iskemijali nego ono sranje od bavarie 0.25 |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
preprepredobro bilo,glazba odlična.ma savršena.samo ono vopi malo neko wtf?preskupo.
|
|
|
|
|
|
neo091 Ukupno postova: 100 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol: Muško
|
mjuza ne da je bila loša nego nemam riječi koliko je bila loša,nabijačina bez imalo smisla sa jaaaako puno grešaka,mislim vidi se da se nisu potrudili oko organizacije i odabira dj-a,sve u svemu bio sam i razočarao se.. |
|
|
|
|
|
vranješ Ukupno postova: 54 Spol: Nebitno
|
o kakvoj ti nabijačini pričaš? očito si onda po prvi put prisustvovao takom nečem. jest da je makedonac bio dosadan udri me lopatom, ravna crta al opet nije tolko loše da je za ispljuvat. ja radim mjuz 160 bpm brz, svoju produkciju vrtim u suradnji sa kolegom bas me zanima sta bi rekao na nas act, jer mi nabijamo i propucavamo membranu, ono sinoc je bio chill out manje vise
http://www.youtube.com/watch?v=F0xukFKZxpQ&feature=related ovo je nabijacina na koju smo navuceni ko kurve na crack
@ ove koji kazu da je cuga preskupa: e pa dragi moji,organizirajte vi nešto (da nisu narodnjaci LoL), napravite bespla upad, i jeftinu cugu zatim iz svojih djepova platite sve minuse i recite ko ga j**e sve je to rejv, glavno da se raja zabavlja. e to bi volio vidjet |
|
|
|
|
|
vranješ Ukupno postova: 54 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|